تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همانا نفرت انگیزترین مخلوق خدا بنده ای است که مردم از شرّ زبان او پرهیز می کنند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819265218




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روانشناسی اجتماعی باید در دستگاه های اجرایی توسعه یابد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس انجمن روانشناسان ایران: روانشناسی اجتماعی باید در دستگاه های اجرایی توسعه یابد تهران - ایرنا - رییس انجمن روانشناسان ایران با بیان اینکه روانشناسی اجتماعی آنگونه که باید پذیرفته نشده، افزود: روانشناسی اجتماعی باید در دستگاه های اجرایی نفوذ کرده و توسعه یابد.


«مجید صفاری نیا» روز پنجشنبه در حاشیه دومین کنگره روانشناسی اجتماعی به خبرنگار ایرنا گفت: متاسفانه روانشناسی اجتماعی در کشور آنگونه که باید شناخته و پذیرفته شده نیست و با برپایی این کنفرانس ها تلاش می کنیم ارتباط هایی با مجریان برقرار سازیم تا بتوانیم در مقوله های اجرایی کشور تاثیرگذارتر باشیم.
وی درمورد اهداف برپایی این کنگره افزود: این کنگره به منظور توسعه و کاربرد روانشناسی در رفع مشکلات و مسایل اجتماعی با تاکید بر سلامت اجتماعی برگزار شد.
به گفته صفاری نیا، حدود 500 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال، و پس از بررسی مقالات، حدود 150 مقاله برای سخنرانی و پوستر پذیرفته شده است.
رییس دومین کنگره روانشناسی سلامت درمورد برنامه های این کنگره افزود: برگزاری نشست های تخصصی در حوزه روانشناسی، ارائه مقالات، برقراری ارتباط از طریق ویدئو کنفرانس با چهار استاد حوزه روانشناسی از کانادا، آمریکا، ژاپن و هنگ کنگ، برپایی نمایشگاه کتاب با تخفیف ویژه برای دانشجویان و برپایی نمایشگاه عکس «لبخند اجتماعی» از جمله برنامه های این کنگره دو روزه بود.
به گفته صفاری نیا، در این کنگره همچنین از تلاش های استاد مرحوم محمود ایروانی قدردانی و مراسم بزرگداشتی نیز برای تجلیل از استاد حسین شکرکن برگزار شد.
رییس انجمن روانشناسان ایران با اشاره به موانع پیش روی روانشناسی اجتماعی گفت: یکی از موانع، داشتن نگاه فنی به مسایل به جای نگاه روانشناختی است.
وی افزود: نبودن مقاطع تحصیلات تکمیلی در حوزه روانشناسی اجتماعی و بومی نبودن کتاب های روانشناسی اجتماعی در جامعه از دیگر موانع این رشته مهم است.
رییس دومین کنگره روانشناسی سلامت با انتقاد از ایجاد حصار اساتید بین دانشگاه و جامعه، ادامه داد: متاسفانه اساتید حصاری بین دانشگاه و جامعه کشیده و بیشتر به ارائه هدایت پایان نامه ها بسنده کرده اند.
وی آخرین مانع را علاقه به روانشناسی بالینی در میان روانشناسان بیان کرد و گفت: بخشی از روانشناسان به جای پرداختن به روانشناسی اجتماعی، به روانشناسی بالینی و مشاوره علاقه مندند زیرا روانشناسی اجتماعی آنگونه که باید پذیرفته نشده، از این رو افراد فارغ التحصیل ساده ترین راه یعنی روانشناسی بالینی را انتخاب می کنند.
اجتمام(4) ** 9317 ** 1071
انتهای پیام /*




15/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن