تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى‏گيرد، در سينه‏اش بى‏قرارى مى‏كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820636293




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هر سیستانی و بلوچستانی یک نهال رایگان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

هر سیستانی و بلوچستانی یک نهال رایگان زاهدان- ایرنا- مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: توزیع و کاشت دو میلیون و 400 هزار اصله نهال رایگان در شهرستانهای مختلف استان از سوی این اداره به منظور ترویج فرهنگ کاشت نهال آغاز شد.


ˈنبی یاریˈ روز پنجشنبه در حاشیه آیین درختکاری در محوطه فرودگاه بین المللی زاهدان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تهیه و توزیع این تعداد نهال در طول هفته درختکاری و منابع طبیعی انجام می شود.

وی بیان کرد: برگزاری آیین های ویژه درختکاری، توسعه محدوده های کاشت نهال و همکاری با سایر نهادها در توسعه فضای سبز از جمله برنامه های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به مناسبت هفته منابع طبیعی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: بیابان زایی از چالش های مهم استان قلمداد می شود که تخریب سرزمین، کاهش توان تولید بیولوژیک اراضی، فقر و تنگدستی و سلامتی مردم را به همراه دارد.
وی افزود: سیستان و بلوچستان از استان های بیابانی کشور محسوب می‎شود که کمبود نزولات جوی و سالانه 102 میلیمتر، کمبود ذخایر آب زیرزمینی، پراکنش نامناسب نزولات آسمانی و به دنبال آن فرسایش شدیدبادی زمینه را برای توسعه بیابان و پدیده بیابان زایی فراهم کرده است.

یاری گستره اراضی بیابانی استان را 506 میلیون هکتار ذکر کرد و گفت: 30 درصد مساحت استان را این اراضی در برگرفته است.

وی تصریح کرد: بیابان زایی به خصوص در مناطق خشک و نیمه خشک تحت تأثیر عوامل محیطی است و فاکتور اقلیمی با مؤلفه هایی مانند زمان و میزان نامناسب بارندگی، تبخیر بالا، فراوانی و سرعت زیاد باد و خشکسالی های پی درپی از مهمترین فاکتورهای محیطی بیابان زا محسوب می شود.

وی با بیان اینکه خشکسالی های 15 ساله اخیر وسعت کانون های بحرانی را در استان افزایش داده است، افزود: شدت بحران ها در استان به حدی است که در سیستان بر اثر ورزش توفان های شن و گرد و خاک، خسارات زیادی به روستاها، اراضی کشاورزی و تأسیسات زیربنایی وارد شده و هزینه بالایی را به دولت و مردم تحمیل کرده است.

وی ادامه داد: خشکسالی های اخیر استان، شرایط را به گونه‎ای رقم زده که بسیاری از دولت مردان را به دلیل نگرانی از بحران آینده متوجه خودساخته و این خود بیانگر آن است که امروزه باید توجه ویژه‎ای به پدیده بیابان زایی در استان داشت.

وی اظهار کرد: منابع طبیعی و آبخیزداری به منظور مشارکت مردمی، پروژه های بیابان زدایی شامل نهال کاری و ایجاد بادشکن سبز و مالچ پاشی را در نقاط مختلف استان اجرا کرده است.
سیستان و بلوچستان با دومیلیون و 600هزار نفر جمعیت از استانهای خشک و کویری کشور محسوب می شود. ک/3
653
انتهای پیام /*




15/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن