تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834290000
از روز درختکاری تا تولد اولین زن فضانورد جهان
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: امروز در تاریخ؛
از روز درختکاری تا تولد اولین زن فضانورد جهان
روز درختکاری، امضای موافقت نامه الجزایر بین ایران و عراق، درگذشت علامه "ذبیح اللَّه محلاتی"، پایان جنگهای سیزده ساله در اروپا، تولد اولین زن فضانورد جهان و ... از مهمترین رخدادهای تاریخی امروز است.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، امروز 15 اسفند 1392 خورشیدی برابر با 5 جمادی الاول 1435 هجری و 6 مارس 2014 میلادی است. مهمترین رخدادهای تاریخی امروز از این قرار است:
روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی تجدید شونده
در جمهوری اسلامی ایران، از 15 تا 22 اسفندماه، به عنوان هفته منابع طبیعی تجدید شونده نامگذاری شده است که نخستین روز این هفته، روز درختکاری میباشد.
در این هفته، نهالِ انواع درختان، متناسب با شرایط جوی ایران، بین مردم توزیع میگردد و شیوههای کاشت درخت آموزش داده میشود. اگر به صورت علمی از درختان استفاده شود و در ضمن، گونههای آنها تکثیر گردد، نه تنها میزان منابع چوب جنگلی کاهش نمییابد، بلکه بر شمار درختان افزوده میشود.
درگذشت علامه "ذبیح اللَّه محلاتی" فقیه و محقق برجسته مسلمان (1364 ش)
استاد ذبیحاللَّه محلاتی در سال 1271 ش (1310 ق) در محلات به دنیا آمد و مقدمات علوم را در زادگاه خود فرا گرفت. سپس به حوزه علمیه نجف رفت و از محضر عالمان و محدثان بزرگی از جمله آیات عظام: عبدالحسین رشتی، سیدحسن صدر، سید محمد فیروزآبادی، شیخ محمدجواد بلاغی، میرزای نایینی و سیدابوالحسن اصفهانی کسب فیض نمود. علامه محلاتی پس از 11 سال اقامت در حوزه علمیه نجف و اخذ اجازات اجتهاد و روایت به سامرا رفت و در محضر شیخ آقا بزرگ تهرانی به تکمیل تحصیلات خود پرداخت. او پس از مدتی حلقه درس خود را در این شهر تشکیل داد و کتبی را تالیف کرد. علامه محلاتی پس از 25 سال اقامت در سامرا، در سال 1327 ش به تهران رفت و تحقیقات و تألیفات خود را ادامه داد. دایرةالمعارف ریاحین الشریعه در 6 جلد در بیان شرح حال زنان صاحب کمال و برجسته مسلمان، وقایعُ الایام در 8 جلد، کشفُ الغرور در مفاسد بیحجابی و تاریخ سامرا در 12 جلد و... از جمله آثار اوست. این شخصیت علمی سرانجام در نیمه اسفند 1364 ش در 93 سالگی درگذشت.
آغاز استراتژی "دفاع متحرک" توسط ارتش بعث عراق در جریان جنگ تحمیلی (1364 ش)
فتح فاو و درهم شکسته شدن دیواره دفاعی و صدمات قابل توجهی که بر ارتش عراق وارد آمد و نیز تغییر موازنه به نفع جمهوری اسلامی، باعث احساس خطر غربیان گردید. در این میان آنچه برای دشمن حایز اهمیت بود و ارزش حیاتی داشت، باز پس گرفتن فاو و یا سرپوش نهادن بر روی شکستهای حاصل از عملیات بزرگ والفجر 8 بود. از این رو، عراقیها پس از ناامیدی از باز پسگیری فاو، به دلیل تشدید آسیبپذیری مواضع دفاعی و استحکامات خود و آشکار شدن میزان قدرت دفاعی این کشور، استراتژی موسوم به دفاع متحرک را آغاز کردند که انتقال از موقعیت دفاعی به تهاجمی بود. ما سرانجام پس از گذشت ده هفته از دفاع متحرک عراق، در حالی که ارتش صدام، موقعیت خود را تثبیت شده و غیرقابل نفوذ میپنداشت، جشن و پایکوبی آنان با آغاز عملیات کربلای 1 تبدیل به کابوسی وحشتناک شد و برخی از مناطق اشغالی، بار دیگر به دست رزمندگان اسلام آزاد شد. بدین ترتیب استراتژی هفتاد روزه عراق با آزادسازی شهر مهران به دست سلحشوران اسلام به بنبست رسید و در 27 اردیبهشت 1365 به شکست مطلق انجامید.
بنابر گزارش روزنامه انگلیسی مورنینگ استار، تظاهراتی در لندن از سوی عده ای از دانشجویان ایرانی برپا گردید. (1356 ش)
تظاهر کنندگان ضمن اعتراض به چشم پوشی پرزیدنت کارتر نسبت به کیفیت حقوق بشر، به رژیم ایران که هنوز تحت سلطه رژیمی بر پایه ترور بناست، نیز اعتراض کردند. این عده پوسترهایی با شعارهای «فروش اسلحه برای کمک به حکومت دیکتاتوری شاه موقوف» حمل می کردند.
امضای موافقت نامه الجزایر بین ایران و عراق در زمینه اختلافات مرزی (1353 ش)
در فرصت تشکیل اجلاس سران دول صادرکننده نفت که از تاریخ 13 تا 15 اسفند 1353 ش برابر با 4 تا 6 مارس 1975 م در الجزیره پایتخت الجزایر تشکیل گردید، در این روز، ایران و عراق طی اعلامیه مشترکی اعلام کردند که درمورد رفع اختلافات دو کشور به توافق رسیدهاند و امنیت و اعتماد متقابل را در امتداد مرزهای مشترک خویش برقرار خواهند ساخت. طرفین تصمیم گرفتند روابط حُسن همجواری و دوستانه خود را به ویژه درراه حذف و از بین بردن کلیه عوامل منفی و ایجاد همکاری متقابل برقرار سازند و منطقه باید از هرگونه دخالت خارجی مصون بماند.
به منظور اجرای تصمیمات اتخاذ شده در الجزیره، وزیران امور خارجه ایران، عراق و الجزایر، جهت تنظیم و امضای سند حاوی اعلامیه الجزایر، چندین بار با یکدیگر ملاقات کردند که در نهایت در 23 خرداد 1354 به امضای دو طرف رسید. پس از توافق الجزیره، سطح روابط دو کشور به حد اعلای خود رسید و طرفین ضمن اعلام تصمیم قاطع خود برای اجرای کامل مفاد این قرارداد، از اقدامات جدی دو طرف در اجرای مفاد قرارداد الجزیره، به منظور پایان بخشیدن به کلیه اختلافات معوقه بین دو کشور و حفظ مناسبات دینی و تاریخی و روابط حسن همجواری، ابراز خشنودی کردند.
درگذشت "ابن جَزار" طبیب و فیلسوف شهیر(395 ق)
ابوجعفر احمد بن ابراهیم بن ابی خالد، معروف به ابن جَزار، از مشاهیر اطبای اسلامی قرن چهارم هجری میباشد. وی پس از آن که هر دو نوع عِلمی و عَمَلی طبّ را آموخت به تدریس و معالجه پرداخت. ابن جَزار در تشخیص بیماری و مداوای بیماران دارای ید بیضا و نَفَس مسیح گونه بود. اِبدال الادویه، نصایحُ الابرار و زادُالمسافر از جمله تالیفات اوست. در گذشت ابن جزار را سال چهار صد هجری قمری نیز گفتهاند.
رحلت فقیه و محدث بزرگوار آیت اللَّه شیخ حیدرقلی سردار کابلی (1372 ق)
علامه حیدر قلی فرزند سردار نورمحمدخان در 18 محرم 1293 ق در کابل به دنیا آمد. این حکیم وارسته پس از کسب مدارج علمی و رسیدن به درجهی اجتهاد و فتوا، از رجال نامی و استوانههای بزرگ حوزه همچون حضرات آیات عظام: سیدحسن صدر، حاج شیخ عباس قمی، سیدیحیی خراسانی و شیخ آقابزرگ تهرانی، مفتخر به دریافت اجازه و نقل روایات گردید. سردار کابلی همراه با فراگیری علوم معقول و منقول، به یادگیری چندین زبانِ زندهی دنیا همت گماشت و در این امر نیز موفق بود. وی پس از مدتی راهی کرمانشاه در غرب ایران گردید و به نشر احکام دینی و ارشاد مردم همت گماشت. دُرُّالنثیر، رساله در معرفت و شرح دعای صباح از جمله تالیفات اوست. سرانجام، حکیم فرزانه، دانشمند برجسته و ستارهی خاور، پس از بیش از نیم قرن تلاش، بررسی و نشر معارف اسلامی در حال راز و نیاز با خداوند و در سَرِ سجادهی نماز، در 79 سالگی در کرمانشاه در گذشت و طبق وصیتش در نجف اشرف به خاک سپرده شد.
پایان جنگهای سیزده ساله در اروپا (1714 م)
جنگهای 13 ساله اروپا در 14 مه 1702 م به تحریک انگلستان و پس از بروز اختلافاتی درباره سلطنت در اسپانیا آغاز شد. در این سال و بر اساس قرارداد موسوم به "تجزیه" قرار بود با مرگ پادشاه اسپانیا، تاج و تخت آن به فرمانروای اتریش برسد که ادعای فرانسه برای پادشاهی بر اسپانیا، باعث شعلهور شدن جنگی شد که 13 سال بطول انجامید و در جریان آن، هزاران نفر از نیروهای طرفین، جان خود را از دست دادند. جنگهای سیزده ساله میان فرانسه و اسپانیا از یک سو و دولتهای عضوِ اتحاد کبیر لاهه یعنی انگلیس، هلند و آلمان از سوی دیگر روی داد. این جنگها سرانجام در 6 مارس 1714 م به موجب معاهده راش تات که میان شارل ششم، امپراتور پروس و اتریش و لویی چهاردهم شاه فرانسه به امضا رسید، خاتمه پذیرفت.
روز ملی و استقلال کشور افریقایی "غنا" از استعمار انگلستان (1957 م)
استعمار سرزمین غنا از قرن پانزدهم میلادی با ورود پرتغالیها به این کشور افریقایی آغاز شد. پس از پرتغال، این سرزمین که به سرزمین طلا شهرت یافته بود، تحت استعمار انگلستان قرار گرفت. اما قیامهای استقلال طلبانه مردم غنا در اواسط قرن بیستم، مقدمات خودمختاری این کشور را فراهم کرد. به دنبال این قیامها، نخستین انتخابات عمومی در غنا برگزار شد و قوام نکرومه به نخست وزیری رسید. او در 6 مارس 1957 م غنا را مستقل اعلام کرد و در سال 1960 آن را جمهوری خواند اما در سال 1966، دولت ملی نکرومه با یک کودتا سرنگون شد. از آن پس، غنا شاهد کودتاهای نظامی متعددی بوده است. کشور غنا 238/537 کیلومتر مربع وسعت و بیش از 20 میلیون نفر جمعیت دارد. دارای نژاد سیاه و زبان انگلیسی میباشد و پیشبینی میشود که جمعیت آن تا سال 2025 م بیش از 36 میلیون نفر گردد. این کشور با نظام سیاسی جمهوری چند حزبی با یک مجلس قانونگزاری اداره میشود. واحد پول آن سدی و پایتخت آن شهر اکرا میباشد. از شهرهای مهم آن کوماسی و تمالی است. 6 مارس سالروز استقلال این کشور از انگلستان و روز ملی غنا نیز میباشد.
تولد "والنتینا تروشکوا" اولین زن فضانورد جهان (1937 م)
والنتینا تِروشکوا، اولین زن فضانورد جهان، در 6 مارس 1937 م در شوروی سابق به دنیا آمد. وی در جوانی پس از شرکت در دورههای چتربازی، باموفقیت در این دوره، به درجه کاپیتانی در نیروی هوایی شوروی نائل گردید. وی همچنین به قهرمانی چتربازی دست یافت و از آن پس به تمرین خلبانی پرداخت. به دنبال احراز شایستگیهای فراوانی که تروشکوا از خود نشان داد، به او اجازه تمرینات فضایی داده شد. وی سرانجام در 16 ژوئن 1963 م، در 26 سالگی، به عنوان اولین زن فضانورد جهان، پرواز فضایی خود را با سفینه "وستوک 6" آغاز نمود.
والنتینا در حالی این سفر را به انجام رساند که دو سال از پرواز فضایی یوری گاگارین، اولین مرد فضانورد جهان و هموطن او گذشته بود. تروشکوا موقعی در مدار خود قرار گرفت که فضانورد دیگر شوروی مشغول گردش به دور کره زمین بود. وی مدت سه شبانه روز در فضا بود و 48 بار به دور زمین چرخید. تروشکوا، علاوه بر این امور، به کارهای سیاسی و اجتماعی نیز علاقه داشت و چندین سال ریاست کمیته زنان اتحاد جماهیر شوروی را برعهده گرفت.
برخی دیگر از رویدادهای امروز
1521: فردیناند ماژلان Ferdinand Magellan در گردش با کشی به دور دنیا به جزیره گوام Guam رسید و آن را ملک پادشاه اسپانیا اعلام کرد که نزدیک به سه قرن بعد دولت آمریکا آن را از چنگ اسپانیا بیرون اورد و با این که تا آمریکا هزاران کیلومتر فاصله دارد به نوعی ضمیمه خود ساخت.
1836: ارتش مکزیک دژ آلامو Alamo در تکزاس را پس از کشته شدن همه مدافعان آمریکایی آن تصرف کرد.
1896: نخستین اتوموبیل که «چارلز کینگ» آن را رانندگی می کرد و مردم آن را درشکه بدون اسب می نامیدند در شهر دیترویت ـ مرکز اتومبیلسازی آمریکا به حرکت درآمد.
1900: «گوت لیب دایملر Gottlieb Daimler» مهندس معروف آلمانی و سازنده نخستین انجین انفجاری، انجین بنزینی، موتو سیکلت و اتوموبیل چهار چرخ درگذشت. دایملر در سال 1885 موفق به ساخت موتور کوچک بنزینی شده بود. کمپانی او بعدا و در سال 1924 با کمپانی «کارل بنز» یکی شد و «دایملر بنز» نام گرفت که سازنده اتومبیلهای مرسدس بنز است.
1933: دولت لهستان بندر آزاد و قبلا آلمانی دانتزیک را تصرف کرد و آن را «گدانسک» خواند که همین کار یکی از علل حمله نظامی شش سال بعد هیتلر به لهستان و تصرف این کشور شد.
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]
صفحات پیشنهادی
۱۰۷ روز تا جامجهانی ۲۰۱۴ برزیل سوشا مکانی محروم در اولین بازی جام جهانی برزیل
۱۰۷ روز تا جامجهانی ۲۰۱۴ برزیلسوشا مکانی محروم در اولین بازی جام جهانی برزیلدروازهبان تیم ملی فوتبال ایران به دلیل یک جلسه محرومیت از سوی فیفا بازی اول جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل مقابل نیجریه را از دست خواهد داد به گزارش خبرگزاری فارس محرومیتهای مسابقات در رقابتهای مقدماتی در ماولين پيروزي سپک تاکراي ايران در ليگ جهاني
اولين پيروزي سپک تاکراي ايران در ليگ جهاني تيم ملي سپک تاکراي ايران در اولين ديدار خود در ليگ جهاني چين به پيروزي رسيد تيم ملي سپک تاکرا ايران در نخستين ديدار خود در چهارمين مرحله ليگ جهاني موفق شد تيم چين را شکست دهد به گزارش تسنيم تيم ايران در اين ديدار که عصر امروز به وقت م۱۰۱روز تا جامجهانی ۲۰۱۴ برزیل دیدار دوستانه حریف ایران با اسکاتلند تأیید شد
۱۰۱روز تا جامجهانی ۲۰۱۴ برزیلدیدار دوستانه حریف ایران با اسکاتلند تأیید شددیدار دوستانه تیم ملی فوتبال نیجریه مقابل اسکاتلند تأیید شد به گزارش خبرگزاری فارس نیجریه با برگزاری یک دیدار دوستانه مقابل اسکاتلند در ورزشگاه کریون کاتج فولام در تاریخ 28 می 7 خرداد خودش را برای رقابتچهارمین جشن جهانی نوروز در کابل برگزار می شود/ روحانی به افغانستان دعوت شد
سیاسی سیاست خارجی چهارمین جشن جهانی نوروز در کابل برگزار می شود روحانی به افغانستان دعوت شد چهارمین جشن جهانی نوروز 7 فرودین ماه سال 1393 در شهر کابل افغانستان با حضور کشورهای صاحب جشن از جمله ایران افغانستان تاجیکستان و آذربایجان برگزار می شود به گزارش خبرنگار مهر چهارمیراث جهانی تخت جمشید ، گلباران قدوم میهمانان نوروزی
میراث جهانی تخت جمشید گلباران قدوم میهمانان نوروزی شیراز - ایرنا- تخت سنگهایش حکایت از وجود هویت افتخار و سربلندی دارد وقتی قدم بر روی پلکانش می گذاری انگار تاریخ در جلو چشمانت جان می گیرد سرشار از غرور می شوی تخت جمشید خاستگاه حقوق بشر جایی که از گذشته های دوررئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس خبر داد آغاز امتحانات نهایی از ۲۷ اردیبهشت ۹۳/ پایان امتحانات،
رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس خبر دادآغاز امتحانات نهایی از ۲۷ اردیبهشت ۹۳ پایان امتحانات یک روز قبل از آغاز جام جهانیرئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش گفت امتحانات نهایی سوم متوسطه در همه شاخههای تحصیلی از ۲۷ اردیبهشت شروع خواهد شد و تا یک روز مانده به جام جهانیهمزمان با روز جهانی راهنمایان گردشگری صورت گرفت حضور راهنمایان گردشگری قزوین در گردهمایی ملی ارگ بم
همزمان با روز جهانی راهنمایان گردشگری صورت گرفتحضور راهنمایان گردشگری قزوین در گردهمایی ملی ارگ بم13 نفر از اعضای انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان قزوین در گردهمایی ملی راهنمایان گردشگری که در ارگ بم برگزار شد با لباسهای سنتی شرکت کردند به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین همه س۱۰۰ روز تا جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل سایت فیفا: ایران – گینه؛ یکی از آزمایشهای مهم در مسیر جام جهانی ۲۰۱۴
۱۰۰ روز تا جام جهانی ۲۰۱۴ برزیلسایت فیفا ایران – گینه یکی از آزمایشهای مهم در مسیر جام جهانی ۲۰۱۴سایت فیفا از بازی آزمایشی ایران و گینه به عنوان یکی از آزمایشهای مهم در مسیر جام جهانی ۲۰۱۴ نام برد به گزارش خبرگزاری فارس پایگاه خبری فدراسیون جهانی فوتبال گزارشی از بازیهای دمحک سیاه برای تعیین عیار تیم ملی/اولین گام فوتبال کشورمان در راه جام جهانی
تکرار بازیهای تدارکاتی در نقاط مختلف جهان محک سیاه برای تعیین عیار تیم ملی اولین گام فوتبال کشورمان در راه جام جهانی بازیهای دوستانه ملی در نقاط مختلف جهان برای آمادگی در جام جهانی 2014 برزیل برگزار میشود بر این اساس تیم ملی فوتبال ایران در ورزشگاه آزادی میزبان تیم ملی گینهر ئيس ستاد اجرايي جام شاهد و روزجهاني كودك منصوب شد
با حكم رسول خادم ر ئيس ستاد اجرايي جام شاهد و روزجهاني كودك منصوب شد با حكم رسول خادم رئيس ستاد اجرايي رقابت هاي بين المللي كشتي جام شاهد و روزجهاني كودك منصوب شد به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران اسداله رضايي بعنوان رئيس ستاد اجرايي اين دو رقابت بين المللي كه ارديبهشت ماهتمهیدات هلال احمر برای کاروانهای نوروزی حج/اعزام پزشکان اطفال به عربستان برای اولین بار
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸ ۵۳ معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر از اعزام متخصصان اطفال به مکه و مدینه و افزایش نظارت بر مراکز درمانی خبر داد عادل مقصودینژاد در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با اشاره به فعالیتهای ویژه این مرکز در ایاممراسم روز جهانی تنیس در اراک
مراسم روز جهانی تنیس در اراک عکس 647 کد خبر 2649658 تاریخ خبر 19 27 12 12 1392 نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلنوروزی: بازی با کویت فرصت مناسبی برای بازیکنان جدید است/ حضورم در جام جهانی بستگی به خودم دارد
نوروزی بازی با کویت فرصت مناسبی برای بازیکنان جدید است حضورم در جام جهانی بستگی به خودم داردمهاجم تیم ملی فوتبال گفت زمان خوبی به تیم ملی دعوت شدم و امیدوارم بتوانم این موقعیت را حفظ کنم به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس رضا نوروزی در حاشیه تمرین تیمملی فوتبال در مورداولین حاشیه فیروزکریمی در ذوبآهن
اولین حاشیه فیروزکریمی در ذوبآهن سرپرست کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال گفت گزینه سرمربیگری تیم فوتبال ذوبآهن به لحاظ قانونی نمیتواند روی نیمکت این تیم اصفهانی بنشیند علیاکبر محمدزاده سرپرست کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در خصوص وضعیت فیروز کریمی برای سرمربیگری تیم ذوبآهن اصفهانرئیس جمهور در گفت و گوی زنده تلویزیونی: توافق ژنو اولین موفقیت ایران در تعامل با جهان است / دستور موکد به وزار
رئیس جمهور در گفت و گوی زنده تلویزیونی توافق ژنو اولین موفقیت ایران در تعامل با جهان است دستور موکد به وزارت اطلاعات درباره مبارزه با فساد اقتصادی حسن روحانی گفت مردم تعامل سازنده را شعار خود قرار دادند و امروز شاهد تحول بزرگ در روابط خارجی با همسایگان از یک سو و با قدرتهای بابوترابی فرد در دیدار با دبیرکل حزب جماعت اسلامی پاکستان: مهمترین مسئله امروز جهان اسلام وحدت و همبستگی مسلمان
ابوترابی فرد در دیدار با دبیرکل حزب جماعت اسلامی پاکستان مهمترین مسئله امروز جهان اسلام وحدت و همبستگی مسلمانان استنایب رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با لیاقت بلوچ با تأکید بر نقش مهم علما و روحانیان در زمینه وحدت و همبستگی مسلمانان گفت مهمترین مسئله امروز جهان اسلام وحدت و هپيروزي ارزشمند شاگردان قطبي در اولين گام
پيروزي ارزشمند شاگردان قطبي در اولين گام شاگردان سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران در اولين گام در فصل جديد جيليگ در خانه ناگويا گرامپوس به پيروزي رسيدند هفته اول ليگ فوتبال باشگاهي ژاپن جيليگ امروز آغاز شد و تيم فوتبال شيميزو اس پالس که براي چهارمين سال پياپي افشين قطبي-
گوناگون
پربازدیدترینها