واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیرعامل شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان:
صادرات برق به پاکستان 70 مگاوات ساعت است/ قرارداد صادرات 100 مگاواتی با پاکستانیها
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر صادرات برق به پاکستان 70 مگاوات ساعت است که قرارداد امضای 100 مگاوات دیگر نیز با این کشور به امضا رسیده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، جاهد مدیرعامل شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان در جریان بازدید از نیروگاه چابهار در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر این منطقه 70 مگاوات ساعت برق به پاکستان صادر میکند و همچنین قرارداد صادرات 100 مگاوات ساعت دیگر به امضا رسیده است.
وی با بیان اینکه احداث خطوط اجرایی جدید به منظور صادرات بیشتر برق به پاکستان انجام شده است افزود: صادرات برق به این کشور در تمام فصول سال به طور یکنواخت صورت میگیرد.
وی در خصوص اینکه قیمت هر کیلو وات ساعت برق به پاکستان به چه میزان فروخته میشود وی در پاسخ به این سوال که هر کیلووات ساعت برق صادراتی چقدر فروخته میشود اظهار داشت: قیمت برق صادراتی بستگی به شرایط متفاوت است اما هفت تا ده سنت به طور متوسط هزینه فروش هر کیلو وات ساعت برق به دیگر کشورها است.
جاهد تصریح کرد: در بحث صادرات اولویت اول، مشترکین استان هستند.
**راندمان 27 درصدی نیروگاههای سیستان و بلوچستان
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان در خصوص راندمان نیروگاههای این استان نیز گفت: در حال حاضر به طور متوسط راندمان نیروگاههای این محدوده در حدود 27 درصد است.
وی همچنین راندمان نیروگاه چابهار را 30 درصد عنوان کرد و اظهار داشت: با تبدیل این نیروگاه گازی به سیکل ترکیبی راندمان آن به بالای 45 درصد خواهد رسید.
جاهد راندمان نیروگاههای قدیمی این استان را نیز 25 درصد عنوان کرد و افزود: تلفات برق استان سیستان و بلوچستان نیز در بخش انتقال 4.5 درصد است که تا افق 1404 به 1.5 درصد باید برسد.
**نیروگاه 40 درصد برق سیستان را تأمین میکند
جاهد همچنین در خصوص نیروگاه چابهار نیز گفت: اسفند 87 اولین توربین V94.2 این نیروگاه سنکرون شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان، درباره مشخصات فیزیکی این نیروگاه نیز گفت: این نیروگاه از دو واحد گازی 159 مگاواتی تشکیل شده است که در ابتدای سال 93 عملیات اجرایی آن برای تبدیل به سیکل ترکیبی آغاز میشود.
وی اظهار داشت: در سال جاری این نیروگاه به بخش خصوصی واگذار شده است.
جاهد تصریح کرد: در حال حاضر این نیروگاه 35 تا 40 درصد کل برق استان را تأمین میکند و بزرگترین نیروگاه این استان است.
** سیستان و بلوچستان قطب نیروگاههای ترکیبی تجدیدپذیر خواهد شد
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان، با بیان اینکه این استان به دلیل داشتن شرایط مساعد جغرافیایی پتانسیل مناسبی برای توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر بادی را دارد افزود: با توسعه این نیروگاهها میتوان 60 درصد برق این استان را از این طریق تأمین کرد.
وی تصریح کرد: بخش خصوصی تاکنون متقاضی ساخت 4 هزار نیروگاه بادی شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر از جمله اقداماتی است که به دلیل موقعیت مناسب جغرافیایی این استان مورد توجه قرار گیرد و به عنوان قطب نیروگاههای تجدیدشونده مطرح شود.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]