واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ اسفند ۱۳۹۲ (۱۰:۲۸ق.ظ)
معاون سازمان بنادر و دريانوردي: مديريت منابع مالي راه درمان بنادر كشور است معاون امور بندري و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردي كشور گفت: اگر قرار است گامهاي بزرگي برداشته شود بايد به سازمان بنادر و دريانوردي كشور كمك شود.
به گزارش خبرگزاري موج، علي جهانديده در مراسم توديع و معارفه مديركل بنادر و دريانوردي مازندران در نوشهر با بيان اينكه كشور ما يك كشور دريايي است و 5 هزار و 200 كيلومتر ساحل دارد، اظهار داشت: كشورهاي زيادي محصور در خشكي هستند و محتاج يك وجب ساحل هستند.
وي افزود: دريا مواهب متعددي دارد اما ما از اين مواهب الهي تنها در حد شنا آن هم در فصولي از سال استفاده ميكنيم و سپس آن را به حال خودش رها ميسازيم.
معاون امور بندري و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردي كشور با اشاره به اينكه كشورهاي توسعه يافته دنيا، ثانيهاي دريا را رها نميكنند، خاطرنشان كرد: دريا محوري و توسعه دريايي شعار بسيار زيبايي است كه بايد در عمل اين شعار را پياده كرد.
وي اظهار داشت: سازمان بنادر و دريانوردي كشور اقداماتي را در چند سال گذشته در بحث توسعه بنادر و سواحل انجام داد اما راضي كننده نيست و موضوع گردشگري دريايي بايد بسيار جدي پيگيري و بر روي آن سرمايهگذاري شود.
جهانديده با اشاره به اينكه براي سال 93 سازمان بنادر و دريانوردي كشور در نظر دارد هر آنچه درآمد دارد را تبديل به وجوه سرانهاي كند، گفت: هزينههاي بنادر بسيار سنگين است به طوري كه براي احداث يك كيلومتر اسكله هزينههاي بسيار بالايي بر دوش سازمان بنادر و دريانوردي كشور ميگذارد در حالي كه درآمد اين سازمان ناچيز است.
وي افزود: در گذشته درآمدهاي بنادر در جاهاي ديگر هزينه ميشد اما امسال با همكاري مجلس شوراي اسلامي اين درآمدها صرفا در امور سازمان هزينه ميشود.
عضو هيأت عامل سازمان بنادر و دريانوردي كشور با بيان اينكه مديريت منابع مالي راه درمان بنادر كشور است، اظهار داشت: اگر قرار است گامهاي بزرگي برداشته شود بايد به سازمان بنادر و دريانوردي كشور كمك شود.
وي در ادامه به قدمت بالاي بندر نوشهر اشاره كرد و آن را از قديميترين بنادر كشور برشمرد و اظهار داشت: از سال 82 تاكنون وامهاي صفر درصد براي طرحهاي توسعهاي بنادر پرداخت شد.
جهانديده گفت: بحث بنادر خشك براي بنادري كه نيازمند وسعت هستند موضوع مهمي است و بندر نوشهر يكي از آن بنادري است كه بايد بندر خشك در آن توسعه يابد.
معاون امور بندري و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردي كشور خاطر نشان كرد: بايد بنادر خود را آباد كنيم و براي تحقق اين هدف بايد به سمت توسعه برويم.
در ابتداي مراسم سيد نبي سيد پور طي سخناني، احداث سه پست اسكله جنوبي، نوسازي اسكله هاي شرقي، احداث اسكله هاي خدماتي و تجسس و نجات، ايجاد سايت قايقراني براي ورزش هاي آبي، تبديل بندر نوشهر به منطقه ويژه اقتصادي، راه اندازي بندر فريدونكنار، توسعه محوطه بندري بندر نوشهر و الحاق 14 هكتار از اراضي شرقي از طريق استحصال از دريا، احداث سيلوي غلات و... را از مهمترين اقدامات انجام شده در دوران مسئوليت خود عنوان كرد.
در ادامه قاسم احمدي نماينده مردم شهرستانهاي نوشهر، چالوس و كلاردشت طي سخناني ضمن قدرداني از خدمات چندين ساله مهندس سيدپور، بر لزوم توجه ويژه مسؤلان سازمان بنادر و دريانوردي به توسعه همه جانبه بندر نوشهر تأكيد كرد.
وي مشكلات مربوط به احداث راه دسترسي بندر نوشهر به كمربندي، نبود قرنطينه نباتي در بندر و نبود پايانه حمل و نقل را از مهمترين چالش هاي بندر نوشهر عنوان كرد و خواستار حمايت جدي مسؤلان ذيربط براي رفع آنها شد.
در ادامه منوچهر تاتينا مديركل جديد بنادر و دريانوردي استان مازندران، بندر نوشهر را مهمترين مركز اقتصادي در غرب استان عنوان و ابراز اميدواري كرد با حمايت هاي مسؤولان از ظرفيت درياي خزر براي توسعه اقتصادي و اشتغالزايي منطقه استفاده شود و موضوع تملك اراضي مورد نظر براي احداث بندر خشك جهت پشتيباني از بندر نوشهر به نحو مطلوبي به سرانجام برسد.
بنابه گزارش روابط عمومي اداره كل بنادر و دريانوردي استان مازندران، در پايان حكم انتصاب مديركل جديد بنادر و دريانوردي استان مازندران توسط جهانديده معاون امور بندري و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردي به منوچهر تاتينا ابلاغ و با اهداء لوح سپاس و هدايا از خدمات مهندس سيدنبي سيدپور قدرداني به عمل آمد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]