تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860296098
![نمایش مجدد: سیاست فرهنگی دولت؛ حمایت اهالی فرهنگ و مخالفت مصباح یزدی refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
سیاست فرهنگی دولت؛ حمایت اهالی فرهنگ و مخالفت مصباح یزدی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بررسی روزنامه های ایران/ سه شنبه سیزدهم اسفند 1392 سیاست فرهنگی دولت؛ حمایت اهالی فرهنگ و مخالفت مصباح یزدی تهران-ایرنا-سیاست های فرهنگی دولت تدبیر و امید در عین حال که با استقبال گسترده ی فعالان فرهنگ و هنر و رسانه قرار گرفته، نگرانی و اعتراض برخی از جمله آیت الله «محمد تقی مصباح یزدی» را در پی داشته است.
![سیاست فرهنگی دولت؛ حمایت اهالی فرهنگ و مخالفت مصباح یزدی](http://img7.irna.ir/1392/13921213/81071461/81071461-5543788.jpg)
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز سه شنبه سیزدهم اسفند ماه 1392 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** سیاست فرهنگی دولت؛ از حمایت اهالی فرهنگ تا مخالفت مصباح یزدی
ضرورت رفع فیلترینگ «فیس بوک»، امکان بازگشایی دفتر انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران، حذف فهرست ممنوع القلم ها و... از جمله سخنان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در روز یکشنبه گذشته بود که با استقبال بسیاری از فعالان رسانه و اهالی فرهنگ و هنر مواجه شد؛ در همین حال ابراز نگرانی آیت الله مصباح یزدی از سیاست های فرهنگی دولت نیز خبرساز شد. تقابل دو دیدگاه موافق و مخالف درباره ی رویکرد فرهنگی دولت، محور اصلی خبرها، گزارش ها و یادداشت های روزنامه های امروز بود.
روزنامه ی «ابتکار» نوشت: کمتر از یک ماه پس از آن که آیت الله مصباح یزدی سکوت چندماهه خود پس از انتخابات را شکست و علیه دولت و شخص رئیس جمهور سخنان تند و تیزی برزبان راند، وی روز گذشته نیز در حضور یکی از اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای دولت مواضع خود را تکرار کرد و از نگرانی خود درباره احتمال فراهم کردن مقدمات فتنه ای دیگر از سوی دولت سخن گفت.
«سیاست روز» نیز با تیتر «نگرانی از سیاست های فرهنگی دولت» به انعکاس این موضوع پرداخت.
روزنامه ی «آرمان» اما در مطلبی با عنوان «فیس بوک و مسئولین کشوری» به قلم «محمدعلی ابطحی» رییس دفتر رییس جمهوری در دولت اصلاحات، رفع فیلترینگ را یکی از اقدامات قابل تقدیر در حوزه ی فرهنگی کشور عنوان کرد و نوشت: بیان رفع فیلتر فیس بوک و شبکه های اجتماعی از طرف وزیرارشاد قابل تقدیراست و نشانی از رنگ و بوی شعارهای انتخاباتی روحانی را به همراه داشت. بزرگان و مسئولان کشور اکنون دارای صفحه شخصی در فیس بوک هستند. وزیر خارجه کشورمان در مقابل تک صدایی ها جریان موازی راه انداخته و توانسته اخبار مربوط به مذاکرات هسته ای را مستقیما به گوش میلیون ها مخاطب خود برساند. این موارد نشان دهنده این است که نسل جدید دارای حوزه و زمینه ای شده که می تواند از آن استفاده کند و بدون واسطه به اخبار و اطلاعاتی که می خواهد دسترسی داشته باشد. در سراسر دنیا خانواده ها برای فیلتر کردن برخی سایت ها هزینه های خاصی را متقبل می شوند اما در کشور ما با فیلتر کردن فیس بوک این اجازه به جوان ها داده شد تا با استفاده از فیلترشکن ها در حوزه هایی که معمولا فیلتر می شود، ورود پیدا کنند. به نفع اخلاق، مسئولین و همه افراد جامعه است تا با واقعیت های دنیای ارتباطات آشنا شوند و براساس آن به برنامه ریزی بپردازند.
در همین راستا و در اشاره به بخش دیگری از اقدامات فرهنگی دولت یازدهم، روزنامه ی «قانون» از بررسی مجدد رمان «کلنل» نوشته ی «محمود دولت آبادی» خبر داد و نوشت: فرآیند صدور مجوز نشر برای رمان «زوال کلنل» نوشته محمود دولت آبادی، در ششمین سال پس از ارائه این اثر به ارشاد، وارد فاز جدیدی شد.
از سوی دیگر روزنامه ی «جوان» در مطلبی با عنوان «اصرار برای خالی نشان دادن جایی که پر شده است»، نسبت به احتمال بازگشایی دفتر انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران که علی جنتی وزیر فرهنگ به تازگی به آن اشاره کرد، هشدار داد و نوشت: در میان خبرهای گرانی آب، برق، بنزین و دیگر مایحتاج مردم که جدیدترین ارمغان دولت در شب عید به شمار می رود، خبرهای ضد و نقیض درباره بازگشایی انجمن صنفی روزنامه نگاران و مانور های خبری روی آن به عنوان یکی از مهمترین دغدغه های دولت و تلاش برای مهم جلوه دادن بازگشایی انجمن صنفی روزنامه نگاران، کاملاً به چشم می آید. بازگشایی انجمنی که سال ها است بنا به دلایل قانونی بسته شده است و در طول همه این سال ها هیچ گاه روزنامه نگاران ایرانی خلأ نبودن این انجمن را حس نکرده اند. همان طور که در زمان حیات آن نیز بسیاری از خبرنگارها و روزنامه نگار ها بدون عضویت در انجمن به فعالیت می پرداختند. هم اکنون نهاد های جایگزینی برای ساماندهی امور صنفی روزنامه نگاران فعال هستند و بسیاری از همکاران رسانه ای به عضویت آنها در آمده اند.
***چه کسانی یارانه بگیرند؟
در آستانه توزیع فرم خوداظهاری برای دریافت یارانه ی نقدی، این موضوع که یارانه ی نقدی شامل چه سقف درآمدی یی خواهد شد، محل بحث در فضای رسانه یی است و نظرهای مختلفی در این ارتباط منتشر شد.
روزنامه ی «قانون» در یادداشتی با عنوان «چه کسانی یارانه بگیرند؟» فراخوان معاون اول رییس جمهوری از کاربران شبکه های اجتماعی درباره سقف درآمد مشمولان دریافت یارانه ی نقدی در سال آینده را ابتکار مفیدی توصیف کرد که به تضارب آرا و نظرات کمک شایانی کرده است.
قانون نوشت: جمیع شرایط موجود اقتضا می کند تا مراحل چندگانه ای برای غربال یارانه بگیران تعریف و اجرایی شود به گونه ای که در هر مرحله تعداد بیشتری از یارانه بگیران نقدی به تناسب اتخاذ تدابیر لازم از لیست حذف شوند تا حتی المقدور از رهگذر اجرای قانون هدفمندی کمترین خسارات و لطمات به شهروندان وارد آید. مثلا برای طراحی و اجرای گام اول می توان ضوابط و معیارهایی در نظر گرفت و به مرور زمان با افزایش دستمزدها و درآمدها از یک سو و ایجاد چترهای حمایتی موازی از سوی دیگر از شمار متقاضیان یارانه نقدی کاست.
روزنامه ی «رسالت» نیز با انتخاب تیتر «یارانه ی هرایرانی باید 15هزارتومان تعیین می شد» به نقل از «مسعود نیلی» مشاور رییس جمهوری نوشت: بنا بر منابع درآمدی هدفمندی دولت باید درسال 89 به جای اختصاص45 هزارو500 تومان یارانه نقدی به تمامی افراد باید به هر نفر 15 هزار تومان پرداخت می کرد.
به گفته ی نیلی افزایش قیمت هریک از حامل های انرژی می تواند در زمانبندی خاصی انجام شود و ضرورتی بر حذف هم زمان یارانه بگیران پردرآمد و افزایش قیمت حامل های انرژی نیست.
روزنامه ی «آرمان» هم در مطلب خود با عنوان «ثروتمندان در ماه 400-300هزار تومان یارانه می گیرند» به قلم «سعید لیلاز» اقتصاددان، شناسایی دهک های درآمدی در ایران را غیرممکن خواند. آرمان نوشت: ما یا اطلاعات مربوط به این دهک ها را به دقت نداریم و یا پنهان کاری داریم. نکته دیگر اینکه اگر دولت بخواهد دست به این شناسایی بزند به گونه ای باید به حوزه خصوصی خانواده ها وارد شود که ایجاد نارضایتی می کند یا حداقل کسی انتظار این کار را از دولت روحانی ندارد بنابراین ما تازمانی که به یک سیستم جامع مالیاتی دست پیدا نکنیم که درآن حتی خرید و فروش یک مسکن مشخص می شود، نمی توانیم دهک های درآمدی را شناسایی کنیم. نکته چهارم که حائز اهمیت است اینکه حتی اگر ما بر فرض محال بتوانیم این دهک ها را شناسایی کنیم، تفکیک آنها از یکدیگر ممکن نیست چون ما همپوشی گسترده ای در این زمینه داریم.
سرمقاله ی روزنامه ی «دنیای اقتصاد» نیز با عنوان «چند «پرسش» در پاسخ «سوال» معاون اول رئیس جمهور» به همین موضوع اختصاص داشت. دنیای اقتصاد نوشت: معاون اول محترم رئیس جمهور اخیرا از مردم خواسته اند که نظر خود را درخصوص سطح درآمدی که می تواند مبنای پرداخت یارانه باشد، اعلام کنند. با خواندن این درخواست این گونه استنباط می شود که دولت توانسته است بر تمامی مشکلات مترتب بر اندازه گیری و اظهار درآمد فائق آید و تنها نمی داند که چه مرزی را برای تفکیک جامعه به یارانه بگیر و یارانه نگیر تعیین کند. اما اظهارنظر دیگر مسوولان بیانگر شروع مرحله دوم طرح هدفمندی یارانه ها به سیاق دولت گذشته است. به خاطر می آوریم که دولت پیشین نیز در ابتدا با طرح خوشه بندی خانوارها و تاکید بر خوداظهاری درآمد، برخلاف نظریه های علمی و تجربیات دیگران و با صرف هزینه ای گزاف، مردم را به مراکزی برای اظهار درآمد و ثروت خود فراخواند و نتیجه این فراخوان بانک اطلاعاتی شد که به ادعای رئیس دولت پیشین، 9/99 درصد از اطلاعات آن صحیح بود. گمان نمی کنم عدم استفاده از آن بانک اطلاعاتی به دلیل آن یک دهم درصد خطا بوده است و همچنین گمان نمی کنم که این دولت توانسته باشد با افزودن یک تهدید توخالی مبنی بر جریمه سه برابری متقاضیان غیر واجد شرایط، مشکل آن 9/99 درصد را حل کرده باشد.
***اوکراین در کشاکش جنگ سرد
تحولات اوکراین همچون روزهای گذشته پای ثابت خبرها و یادداشت های روزنامه های ایران بود. تشدید اختلاف میان غرب و روسیه و احتمال حمله ی نظامی این کشور به اوکراین، موضوعی بود که روزنامه ها در ارتباط با آن یادداشت های تحلیلی متعددی نوشتند.
در همین حال روزنامه ی «اعتماد» نیز در مطلبی با عنوان «بویی از جنگ سرد به مشام می رسد» به قلم «علی بیگدلی»، بحران اوکراین را تقابل عملی غرب و روسیه خواند.
اعتماد نوشت: مساله اوکراین می تواند یادآور روزگار تلخ جنگ سرد باشد. این امر را می توان از مکالمه تلفنی که بین رییس جمهور امریکا و روسیه انجام شده و طی آن پوتین اعلام کرده که منافع ما در این کشور در خطر است و به هیچ وجه دست از آن برنمی دارد، دریافت. استدلال رییس جمهور روسیه این است که اتحادیه اروپا و ناتو در مساله اوکراین تا پشت گوش های روسیه پیش می آیند و این موضوع باعث فقدان امنیت آنها خواهد بود و از لحاظ ژئوپولتیکی و استراتژیکی برای روسیه زیان آور و تهدیدکننده است. بنابراین با وجود همه تهدیداتی که غرب می کند، تمامی علایم و نشانه ها حکایت از این دارد که روسیه عقب نشینی نخواهد کرد و البته غرب نیز توان و آمادگی این را ندارد که خود را درگیر روسیه کند. هرچند روسیه خود را کاملا برای برخورد نظامی آماده کرده است؛ تمام ارتش و پایگاه ها و سایت های این کشور برای اقدام احتمالی نظامی از سوی غرب آماده است، ولی قطعا غرب این کار را نخواهد کرد، اروپایی ها که بیش از 60 درصد انرژی خود را از طریق گاز روسیه تامین می کنند، نمی توانند روسیه را کنار بگذارند. در نهایت این نکته را نیز باید مد نظر قرار داد که روس ها از لحاظ تربیت سیاسی خیلی تودار و خویشتندار هستند و اگر تصمیمی بگیرند امکان عقب نشینی شان بسیار بعید است.
روزنامه ی «کیهان» نیز با عنوان «اوکراین، نقطه تلاقی رقبای دیرین» به قلم «سیده مهدیه قرشی» به این موضوع پرداخت. کیهان نوشت: به نظر می رسد در شرایطی که روسیه اقدام به استقرار نیروهای نظامی خود در کریمه - که به نوعی خط قرمز اوکراین محسوب می شود - کرده است، چنانچه دولت در اوکراین تغییر کند و حکومت طرفدار آنان زمام امور را به دست گیرد روسیه از اهرم های فشار خود که تا پیش از این نسبت به حکومت غرب گرای یوشچنکو تیموشنکو در سال های 2004 تا 2010 بهره برده بود، مجددا استفاده نماید، از جمله مهم ترین این اهرم ها پیش از بهره گیری از نیروی اجبار و نظامی، قطع هرگونه کمک و تسهیلات روسیه به اوکراین می باشد. از آنجا که این کشور وابستگی شدید به گاز روسیه داشته و در عین حال از درآمد ترانزیت گاز به اروپا نیز بهره کلان می برد لذا با تغییر سیاست های روسیه در قبال اوکراین در زمینه استفاده این کشور از موارد منظوره، اوکراین با بحران جدی در حوزه انرژی و در پی آن عرصه اقتصادی مواجه خواهد شد.
*** اسکار 86
هشتاد و ششمین دوره ی جوایز سینمایی اسکار با معرفی برگزیدگان برگزار شد و امسال نیز همچون سال های گذشته نتایج داوری ها بحث برانگیز بود. روزنامه های ایران امروز مطالبی را در نقد و بررسی جشنواره ی اسکار منتشر کردند.
روزنامه ی آرمان در مطلبی با عنوان «اسکار و سیاست» نوشت: در بسیاری از مواقع سیاست های دولت آمریکا را می توان در لابه لای فیلم های هالیوودی مشاهده کرد که برای مثال می توان به دهه هفتاد و فیلم های ضد جنگ ویتنام ساخته شده دراین دهه اشاره کرد که اساسا برای آرام شدن نارضایتی های مردم از این بابت ساخته شده اند. در سال های اخیر که دشمنی دیرینه ایالات متحده آمریکا با جمهوری اسلامی ایران به اوج خود رسیده، فیلم های زیادی با درونمایه ضد ایرانی ساخته شده که برخی از شخصیت های منفی آن رگ و ریشه ای ایرانی دارند. برای مثال می توان به فیلم تخیلی سیصد اشاره کرد که پیشینه تاریخی ایران را به سخره گرفته و با رنگ و لعاب تکنیکی بسیار آن را به تصویر کشید. از طرف دیگر این لابی های صهیونیستی با استفاده از برخی فیلمسازان درجه چندم ایرانی ساکن در اروپا و آمریکا، به تولید فیلم هایی ضد ایرانی پرداختند که برای نمونه می توان به فیلم های سنگسار ثریا، تهران من حراج و شرایط اشاره کرد که همگی آن ها از کیفیت هنری نازلی برخوردار بوده اند که تنها با هو و جنجال های حامیانشان مخاطبانی را برای خویش دست و پا کرده اند. با این همه دو سال پیش سرانجام فیلم تحسین شده جدایی نادر از سیمین اثر اصغر فرهادی این طلسم را شکسته و اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان را به شایستگی از آن خود کرد.
روزنامه ی «شرق» نیز با «اسکار و انتخاب هایی قابل پیش بینی» به این موضوع پرداخت و نوشت: هشتادوششمین دوره جوایز اسکار بیش وکم همان مسیری را برگزید که برایش پیش بینی می شد. شاید به جز نادیده گرفته شدن فیلم پرهیاهو و البته میان مایه «گرگ وال استریت» (که نام سازنده و بازیگر اصلی اش قواره ای بزرگ تر از خود فیلم دارد) بقیه اتفاقات کاملا در راستای سلیقه و جهان بینی آکادمی اسکار پیش رفت. برنده اصلی این شب فیلم «جاذبه» بود که همه ویژگی های یک پروژه دهان پرکن هالیوود را داشت و البته کمتر منتقدی هم از این فیلم بدش می آمد؛ یک قصه کاملا هالیوودی درباره تلاش بشری و ضرورت حفظ امید به منظور بقا؛ سوژه ای که آکادمی محافظه کار علوم و هنر های سینمایی آمریکا در همه ادوار توجه و علاقه مندی فراوانی به آن نشان داده است.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهش**9277**2054
انتهای پیام /*
13/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
علامه مصباح یزدی:سیاست فرهنگی دولت نباید زمینه ساز فتنه ای بدتر از 88 شود
علامه مصباح یزدی سیاست فرهنگی دولت نباید زمینه ساز فتنه ای بدتر از 88 شود آیت الله مصباح یزدی در دیدار عراقچی گفت ما انتقادات مبنایی نسبت به دولت داریم که مربوط به موضوع مذاکرات هستهای نیست نگرانی اصلی ما از این است که سیاستهای فرهنگی دولت که نظیر سیاست تساهل و تسامح دولت اصلآیتالله مصباح یزدی در دیدار عراقچی: انتقاد ما به مذاکرات نیست/سیاست فرهنگی دولت زمینه فتنه را فراهم میکند
آیتالله مصباح یزدی در دیدار عراقچی انتقاد ما به مذاکرات نیست سیاست فرهنگی دولت زمینه فتنه را فراهم میکندعضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت ما انتقادات مبنایی نسبت به دولت داریم که مربوط به موضوع مذاکرات هستهای نیست و نگرانی اصلی ما از این است که سیاستهای فرهنگی دولتوزیر آموزش و پرورش: کمیته پیگیری سیاستهای اقتصاد مقاومتی تشکیل شد/ تدریس اقتصاد مقاومتی در دانشگاه فرهنگیان
وزیر آموزش و پرورش کمیته پیگیری سیاستهای اقتصاد مقاومتی تشکیل شد تدریس اقتصاد مقاومتی در دانشگاه فرهنگیانوزیر آموزش و پرورش از تشکیل کمیتهای 3 نفره با حضور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی مشاور اقتصادی وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی خبر داد که مسئولیت پیگیری و اجرایی شدن برنامههایکانونهاي فرهنگي هنري مساجد قم نياز به حمايت مالي دارند
۷ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱ ۱۲ق ظ مسئول دبيرخانه کانونهاي مساجد استان قم کانونهاي فرهنگي هنري مساجد قم نياز به حمايت مالي دارند مسئول دبيرخانه کانونهاي مساجد استان قم گفت کانونهاي فرهنگي هنري مساجد قم نياز به حمايت مالي دارند که اميدواريم با پيگيريهاي صورت گرفته بودجه استاني به اسیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، توسعه و حمایت از موسیقی نواحی است
سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسعه و حمایت از موسیقی نواحی است تبریز- ایرنا - مدیر کل موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سیاست جدید این وزارتخانه را توسعه و حمایت از موسیقی نواحی در کشور خواند و گفت برنامه وزارت خانه برای حمایت از جشنواره هایی چون موغام خواهد بود پیروز ارجمحمایت میراث فرهنگی از سرمایه گذاران گردشگری در ارس
استانها شمال آذربایجان شرقی حق پرست عنوان کرد حمایت میراث فرهنگی از سرمایه گذاران گردشگری در ارس تبریز – خبرگزاری مهر مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت این سازمان از سرمایه گذاری در بخش گردشگری منطقه آزاد ارس بطور کامل حمایت می کند به گزارش خبرمدیرکل جدید ارشاد: سیاست اعتدال فرهنگی را در استان مرکزی دنبال خواهم کرد
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶ ۰۳ مدیرکل جدید ارشاد استان مرکزی اظهارداشت به عنوان یکی از مدیران دولت تدبیر و امید سیاست اعتدال فرهنگی را دنبال خواهم کرد و تمام شاخصها و اصولی را که مشی اعتدال را دنبال میکنند به دور از افراط و تفریط که در سرلوحه کار دولت قرار دارد در این عرصه درعضو شورای شهر تاکستان مطرح کرد حمایت از فعالیتهای فرهنگی بانوان تاکستان در دستور کار شورای شهر
عضو شورای شهر تاکستان مطرح کردحمایت از فعالیتهای فرهنگی بانوان تاکستان در دستور کار شورای شهرعضو شورای اسلامی شهر تاکستان گفت حمایت از فعالیتهای فرهنگی بانوان تاکستانی در دستور کار شورای شهر تاکستان است آتوسا پیرکاری امشب در حاشیه بازدید از نمایشگاه هنر آموختگان صنایع دستی تارئیس اداره میراث فرهنگی تاکستان: هنرمندان تاکستانی نیازمند حمایت هستند
رئیس اداره میراث فرهنگی تاکستان هنرمندان تاکستانی نیازمند حمایت هستندرئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان تاکستان گفت هنرمندان تاکستانی نیازمند حمایت هستند و در این راستا آموزشهای تخصصی در این شهرستان گسترش مییابد حسین طحان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس دراجرایی شدن سیاست وزیر ارشاد سناریوی تهاجم فرهنگی دشمن را کامل میکند
ترقی در واکنش به اظهارات وزیر ارشاد اجرایی شدن سیاست وزیر ارشاد سناریوی تهاجم فرهنگی دشمن را کامل میکند مسئول بینالملل حزب موتلفه اسلامی گفت اگر سیاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر انتشار کتاب بر اساس توجه به نویسنده اثر دنبال شود سناریوی تهاجم دشمن به کشور را هم از بعموحدفرد در گفتوگو با فارس «بنیاد فردوسی» موسسه فرهنگی_هنری چند منظوره میشود/ انتشار آثار در انتظار
موحدفرد در گفتوگو با فارسبنیاد فردوسی موسسه فرهنگی هنری چند منظوره میشود انتشار آثار در انتظار حمایتدبیرکل بنیاد فردوسی گفت بنیاد تلاش کرده در مجموعه وزارت ارشاد این بنیاد را به عنوان موسسه فرهنگی هنری چند منظوره به ثبت برساند که در این راستا طی سال گذشته مدارک لازم تکمیل شدهاظهارات حق شناس دربارهی حواشی «رستاخیز» / «از یک دوگانگی سیاست فرهنگی رنج میبریم»
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۴۱ محمد جواد حقشناس در یک اظهارنظر دربارهی حواشی فیلم رستاخیز گفت ما از یک دوگانگی سیاست فرهنگی رنج میبریم مردم ما علاوه بر دیدن چهره پیامبران معصوم در فیلمها در 500 سال اخیر چهره معصومین را در تعزیهها مشاهده میکردند حال جای تعجب و البته سنهادها از آثار هنری و فرهنگی حمایت کنند/ انقلاب عنصر پیشرفت سینما است
استانها شرق خراسان رضوی طباطبائی نهادها از آثار هنری و فرهنگی حمایت کنند انقلاب عنصر پیشرفت سینما است مشهد – خبرگزاری مهر معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت نهادها با برنامهریزی دقیق تر از بحث رویکردهای انقلابی در آثار هنری وفرهنگی حمایت کاعلام حمایت قاطع رئیس شورای شهر بوشهر از هنرمندان: تعطیلی مجتمع فرهنگی هنری بوشهر زیبنده شهر نیست
اعلام حمایت قاطع رئیس شورای شهر بوشهر از هنرمندان تعطیلی مجتمع فرهنگی هنری بوشهر زیبنده شهر نیسترئیس شورای شهربوشهرگفت با توجه به وجود هنرمندان خلاق و شایسته بوشهرکه موجب افتخارآفرینی در کشور و جهان شدهاند تعطیلی مجتمع فرهنگی هنری 9 دی زیبنده شهر بوشهر نیست به گزارش خبرگزاری فبیمه، مهمترین حمایت دولت از صنعتگران میراث فرهنگی
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹ ۱۶ معاون میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت بیمه مهمترین حمایت دولت از صنعتگران میراث فرهنگی است مهدی اکاتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه سیستان و بلوچستان افزود هنرمندان استان هنوز از مزایای بغرویان: طرح اشکالات مبنایی درباره دولت، تنها در شان رهبری است/ آیتالله مصباح همچون اکثریت مراجع در کنار روحان
غرویان طرح اشکالات مبنایی درباره دولت تنها در شان رهبری است آیتالله مصباح همچون اکثریت مراجع در کنار روحانی باشد نباید به حرکتهای فرهنگی دولت نگاه مایوسانه داشت غرویان از اساتید حوزه علمیه قم معتقد است که طرح اشکالات مبنایی در مورد دولت تنها در شان مقام معظم رهبری است به گنگرانی اصلی ما از سیاستهای فرهنگی دولت است/ انتقاد مبنایی به دولت داریم
استانها مرکز قم آیت الله مصباح یزدی نگرانی اصلی ما از سیاستهای فرهنگی دولت است انتقاد مبنایی به دولت داریم قم - خبرگزاری مهر رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره گفت نگرانی اصلی ما از این است که سیاستهای فرهنگی دولت که نظیر سیاست تساهل و تسامح دولت اصلاحطلبان است-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها