محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845049484
فضای غبارآلود کارآفرینی/ صنعت و دانشگاه در مازندران تعامل ندارند
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران مهر گزارش می دهد؛
فضای غبارآلود کارآفرینی/ صنعت و دانشگاه در مازندران تعامل ندارند
رامسر - خبرگزاری مهر: نبود ارتباط بین دانشگاه و صنعت، عدم استفاده از تخصص و مهارت نخبگان، کم توجهی به آموزش نیروی انسانی و وجود بوروکراسی های سنگین، فضای کسب و کارهای کارآفرینانه را غبارآلود کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، تقویت آیین نامه های حمایتی، بازنگری در فرهنگی مدیریتی، تعامل مطلوب بین سطوح علمی و اجرایی، توجه به پزوهش و تحقیق و توسعه شرکت های دانش بنیان می تواند در بهبود فضای کسب و کارهای کارآفینانه نقش موثر داشته باشد. محمدتقی امینی عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور و رئیس دانشکده مدیریت مازندران در خصوص موانع و چالش های پیش روی مدیریت کسب و کار در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: متاسفانه در ایران، مهمترین مشکل در زمینه کسب و کار کمبود یا نبود ارتباط بین سطوح علمی و اجرایی است و ارتباط دانشگاهها و مراکز علمی با صنعت تنها یک ارتباط صوری بوده و در عمل هیچگونه تعاملی بین آنها نیست.
وی افزود: ارتباط تنیده شده ای بین دانشگاهها و مراکز علمی و صنعت وجود ندارد و فارغ التحصیلان فقط بصورت تئوری با صنعت سر و کار دارند و در عمل این تعامل دیده نمی شود، در حالیکه اگر بتوانیم تجربیات کسب و کار مدیران موفق و ناموفق را به صورت عملی به آنان آموزش دهیم، فضای کسب و کار وضعیت مطلوب تری پیدا خواهد کرد اگرچه در سالهای اخیر تا حدودی این ارتباط برقرار شده است ولیکن هنوز بسیار جا دارد تا این ارتباط بطور کامل برقرار شود.
دکتر امینی اضافه کرد: طی هشت سال دفاع مقدس با وجود تحریم ها و کمبودها، عاملی که کمک کرد تا خودکفا باشیم، ارتباط بین صنعت و محیط نظامی بود و همین امر باعث شد تا پیشرفت های خوبی در زمینه نظامی داشته باشیم و اعتقادم براین است که در همه زمینه ها این ارتباط باید برقرار شود.
این استاد دانشگاه ادامه داد: رشد علمی و رشد صنعت و رسیدن به کسب و کار مطلوب مستلزم ارتباط مراکز علمی با صنعت است و تا زمانیکه صنعت احساس نیاز به دانشگاه نکند، ارتباط دوجانبه برقرار نمی شود و این مهم نیازمند فرهنگسازی است.
وی گفت: مدیران ارشد ما نیز باید غرق درکار اجرایی نشوند بلکه تصمیم سازی کنند و کارهای اجرایی را به مدیران زیر مجموعه خود بسپارند.
اقتصاد دانش بنیان مستلزم فضای مطلوب کسب و کار است عمران یونسی دانشجوی دکتری رشته فناوری و اطلاعات و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مازندران نیز در این باره به خبرنگار مهر گفت: اقتصاد دانش بنیان مستلزم فضای مطلوب کسب و کار است و این امر جز با آموزش نیروی انسانی محقق نمی شود.
وی افزود: سرمایه انسانی عنصری بسیار ارزشمند و اساسی در اقتصاد دانش بنیان محسوب می شود و به همین دلیل آموزش ، تحقیق و پژوهش به منظور پرورش نیروی انسانی ضروری است و از این رو نهادهایی که در امر آموزش عالی فعالیت دارند باید در جهت برنامه ریزی در راستای ایجاد اشتغال مولد گام بردارند.
یونسی اضافه کرد: عدم استفاده کاربردی از تخصص ها و مهارت های نخبگان و ضعف آیین نامه ها ی حمایتی بنیاد ملی نخبگان و عدم مشارکت آنان در زمینه های علمی کشور از جمله چالش های موجود در فضای کسب و کار کشور است.
وی با اشاره به مشکلات شرکت های دانش بنیان گفت: عدم اعتماد بانک ها به این موسسات باعث شده تا این نهاد ها کارایی لازم را نداشته باشند که امیدواریم در دولت تدبیر و امید به توجه به نگاه ویژه آن به نخبگان ، این امر به سرانجام مطلوب برسد و زمینه برای اشتغالزایی مناسب فراهم شود.
دکتر زین العابدین رحمانی استاد دانشگاه نیز به خبرنگار مهر گفت: وجود بوروکراسی سنگین ، عدم استفاده از دانش مدیریت ، ضعف دانش مدیران کشور ،ضعف دانشی کسانی که در حوزه کاری فعالیت دارند از جمله چالش های پیش روی مدیریت کسب و کار در کشور است.
رحمانی اضافه کرد: امروزه راه دانشگاهها با کسانیکه در عرصه صنعت فعال هستند، جداست و این عدم تعامل و از همه فرهنگ مدیریتی باعث شده تا با موانع متعددی در مدیریت کسب و کار روبرو شویم و باید با پذیرش این فرهنگ و ایجاد باور و اعتقاد در بین مدیران این فضا را بهبود ببخشیم، کارگردانان جامعه علاوه بر بازنگری فرهنگ مدیریتی بایستی فرهنگ کار را در کشور بگیرند و جلوی بریز و بپاش ها را گرفته و به منابع اطرافمان جهت بدهند.
وی گفت: موسسات و صندوق هاییی که پولهای مردم را در خود ذخیره می کنند ، بخودی خود مانع بزرگی در کسب و کار محسوب می شوند زیرا پول مردم که سرمایه ای مهم برای تولید به شمار میرود را وارد بورس بازی و دلال بازی می کنند و نمی گذارند این سرمایه در چرخه تولید بکار گرفته شود.
رحمانی ادامه داد: در اتاق ما دانشگاهیان بروی صنعتگران باز است و توقع ما از آنان این است که حداقل از پایان نامه های ما در صنعت استفاده کنند و اجازه بدهند دانشجوهای دکتری و کارشناسی ارشد وارد صنعت شوند و به آنان اطلاعات بدهند و بایستی یخ های سرد و سیاه بین دانشگاه و صنعت برداشته شود.
کارآفرینی دریچه ای نو در اقتصاد دانش بنیان است مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: کار آفرینی بحثی جدید و نواست که گسترش آن در کشور دریچه ای تازه را دراقتصاد دانش بنیان باز خواهد کرد.
علی بابایی کارنامی افزود: در همین راستا اداره کل تعاون ،کار ورفاه اجتماعی مازندران با همکاری استانداری درقالب کار گروه سرمایه گذاری واشتغال استان , اقدامات خوبی را انجامداده است.
وی اضافه کرد: نهادینه کردن فرهنگ کارآفرینی واقتصاد دانش بنیان در بدنه دولت و کارگزاران آن و بخش خصوصی، فرهنگ سازی در نیروی کار با همکاری و ارتباط با رسانه ها و برگزاری همایش هایی در این زمینه ازجمله اقدامات هسته علمی اداره کل تعاون مازندران است.
نقش کارآفرینی در اقتصاد مقاومتی بابایی کارنامی با اشاره به اهمیت کار آفرینی ونقش آن در اقتصاد مقاومتی در کشور، اظهار داشت: تلاش های لازمه در این زمینه انجام شده و باید منتظر نتیجه ماند زیرا فرهنگ کارآفرینی نیروی انسانی دانشی در استان باید همپای کشور برسد.
وی مهارت نیروی کار را مهمترین نگرانی در این زمینه دانست وگفت: فرصت برای مهارت نیروی کار در دولت زیاد است و در این بخش اداره کل تعاون، سازمان فنی و حرفه ای، سازمان صنعت،معدن وتجارت، مراکز علمی و دانشگاهی و بخش خصوصی و رسانه ها می توانند کمک موثری را داشته باشند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بر در دستور کار قرار گرفتن مهارت نیروی کار تاکید کردو افزود: رسانه ها در این زمینه می توانند نقش مهمی داشته باشند.
حسن خیریانپور معاون استاندار مازندران نیز با اشاره به ابلاغ سياستهاي كلي اقتصاد مقاومتي از سوي مقام معظم رهبري گفت: براي تحقق اين اقتصاد بايد مقوله بهره وري و فراوري متجلي شود و در عصر دانايي آخرين دستاوردهاي علمي و فناوري در حوزه اقتصاد مورد استفاده قرار گيرد. معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مازندران افزود: استان مازندران در زمينه صنعت و معدن ،كشاورزي و گردشگري ظرفيت ها و پتانسيلهاي بالقوه و بالفعل را در خود نهفته دارد. وي با بیان اینکه استان مازندران باید بازارهای آسیای میانه را در اختیار بگیرد، گفت: باید به مقوله بستهبندی نیز توجه جدی کنیم. خیریانپور تاكيد كرد: در حوزه بازرگانی نیز ضمن رعایت بستهبندی و فرآوری و استفاده از فناوریها، ارتباط با کشورهای آسیای میانه و استفاده از ظرفیتها ضروری است. به گزارش مهر، به تاکید صاحبنظران نقش دانشگاه ها براي بهره وري و رسيدن به اقتصاد دانش بنيان بسيار مهم است و در راستای توسعه ملی برنامهریزی برای استفاده بهینه از امکانات با همکاری مراکز آموزشی ضروری است. همچنین فعالسازی کارگروه پژوهش را در راستاي توسعه و تحرک اقتصادي در مازندران مهم است و باید به سمت درآمدهای مستمر و پایدار پیش رویم که استفاده صرف از امکانات و منابع ملی اقتصاد پویایی را درست نمیکند زیرا منابع هر اندازه که باشد استفاده صرف آن را به پایان میبرد.
۱۳۹۲/۱۲/۱۲ - ۰۶:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
استاندار مرکزی: در تعامل دانشگاه با صنعت، دانشگاه تنها یک کلاس درس نخواهد بود
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴ ۴۸ در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی ظرفیتهای تحقق یافته بودجه ملی دستگاههای استان در سال 92 مورد بررسی قرار گرفت به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی محمد حسین مقیمی شورای برنامهریزی و توسعه استان را مهمترین شوراستاد دانشگاه صنعتی شریف مطرح کرد توسعه کارآفرینی راهکار برونرفت از اقتصاد نفتی/نوآوری مزیت رقابتی تولید
استاد دانشگاه صنعتی شریف مطرح کردتوسعه کارآفرینی راهکار برونرفت از اقتصاد نفتی نوآوری مزیت رقابتی تولیدیک استاد دانشگاه با اشاره به اینکه نوآوری مهمترین مزیت رقابتی شرکتهای تولیدی شده است گفت توسعه کارآفرینی در ایران معادل توسعه اقتصادی و راهکار برونرفت از اقتصاد نفتی استدبیر همایش ارتباط صنعت و دانشگاه مازندران: تحقق اقتصاد مقاومتی مانع وابستگیهای علمی میشود
دبیر همایش ارتباط صنعت و دانشگاه مازندران تحقق اقتصاد مقاومتی مانع وابستگیهای علمی میشوددبیر همایش ارتباط صنعت و دانشگاه مازندران در نکا گفت تحقق اقتصاد مقاومتی مانع از وابستگیهای اقتصادی و علمی میشود به گزارش خبرگزاری فارس از نکا روحالله جعفریپور امشب در همایش ارتباط صنمدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی: تعامل صنعت و دانشگاه موجب کاهش وابستگی به خارج میشود
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی تعامل صنعت و دانشگاه موجب کاهش وابستگی به خارج میشودمدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی گفت تعامل فعال صنعت و دانشگاه برای تجاریسازی یافتههای پژوهشی و در راستای تامین نیازهای علمی و فناوری کشور و کاهش وابستگی به خارج یک ضرورت استتعامل دانشگاه و صنعت، راهی مناسب در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی است
رییس پارک علم و فناوری مازنداران تعامل دانشگاه و صنعت راهی مناسب در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی است ساری- ایرنا- رییس پارک علم و فناوری مازنداران گفت تعامل دانشگاه و صنعت راهی مناسب در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبری است زیرا تولید علم و افزایش شرکت های دانش بنیان می تواند امسئول سازمان بسیج مهندسین مازندران خبر داد برگزاری همایش ملی ارتباط صنعت و دانشگاه در مازندران
مسئول سازمان بسیج مهندسین مازندران خبر دادبرگزاری همایش ملی ارتباط صنعت و دانشگاه در مازندرانمسئول سازمان بسیج مهندسین مازندران از برگزاری همایش ملی ارتباط صنعت و دانشگاه پنجم اسفند ماه سال جاری در سالن امیرالمومنین ع ارشاد نکا خبر داد محمدعلی امامی امروز در گفتوگو با خبرنگاربرگزاری سمپوزیوم فولاد در هرمزگان گامی اساسی برای تعامل بیشتر صنعت و دانشگاه است
رییس دانشگاه هرمزگان برگزاری سمپوزیوم فولاد در هرمزگان گامی اساسی برای تعامل بیشتر صنعت و دانشگاه است بندرعباس- ایرنا- رییس دانشگاه هرمزگان گفت برگزاری سمپوزیوم فولاد در هرمزگان گامی اساسی برای تعامل بیشتر صنعت و دانشگاه است به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا احمد نوحه گر درتعامل خانه صنعت با دانشگاه ضروری است
استانها غرب زنجان فیروز فر تعامل خانه صنعت با دانشگاه ضروری است زنجان -خبرگزاری مهر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان تعامل خانه صنعت با دانشگاه را ضروری دانست و گفت تعامل بین صنعت و دانشگاه حال حاضر نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان در حال شکل گیری است به گزفضای کسب و کار باید با دانشگاه ها پیوند بخورد/ برگزاری نشست تخصصی کارآفرینی در دانشگاه سمنان
استانها مرکز سمنان عسگر اولادی فضای کسب و کار باید با دانشگاه ها پیوند بخورد برگزاری نشست تخصصی کارآفرینی در دانشگاه سمنان سمنان - خبرگزاری مهر رئیس اتاق صادرات ایران و چین با تاکید بر اینکه فضای کسب و کار باید با دانشگاه ها پیوند بخورد گفت کارآفرینی با کمک دانشگاه ها ثراستاددانشگاه:بهبودفضای کسب وکارو تامین زیرساخت ها دو عامل مهم جذب سرمایه گذاراست
استاددانشگاه بهبودفضای کسب وکارو تامین زیرساخت ها دو عامل مهم جذب سرمایه گذاراست تهران - ایرنا - استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا با اشاره به این که جلب سرمایه گذار خارجی با برنامه ریزی و ایجاد امنیت اقتصادی میسر است افزود برای جذب سرمایه باید فضای کسب و کار و زیرساخت ها فراهم باشددر دانشگاه آزاد اسلامی اراک نخستین کنفرانس ملی «شیمی، مهندسی شیمی و صنعت» برگزار میشود
در دانشگاه آزاد اسلامی اراکنخستین کنفرانس ملی شیمی مهندسی شیمی و صنعت برگزار میشودرئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک از برگزاری نخستین کنفرانس ملی شیمی مهندسی شیمی و صنعت در این دانشگاه خبر داد علیرضا نظامآبادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت این کنفرانس باسیاست جهاد دانشگاهی علم و صنعت تولید صنایع و تجهیزات در راستای دانش بومی است
استانها جنوب هرمزگان یزدان خواه سیاست جهاد دانشگاهی علم و صنعت تولید صنایع و تجهیزات در راستای دانش بومی است بندرعباس - خبرگزاری مهر کارشناس مرکز کنترل آلاینده های هوای جهاددانشگاهی علم وصنعت گفت این دانشگاه با همت جهادی از سال 59 در زمینه طراحی وساخت تجهیزات مورد نیاز صظرفیت های دانشگاهی فضای توسعه را در همه بخشها مهیا می کند
استاندار قزوین ظرفیت های دانشگاهی فضای توسعه را در همه بخشها مهیا می کند قزوین - ایرنا - استاندار قزوین گفت ظرفیت های علمی و دانشگاهی طیف دانشجویی و روحیه نقد و پرسشگری آنان فضای عمران و توسعه را در تمام بخش ها مهیا می کند به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین که روز یکشنبه دراستاد دانشکده کارآفرینی دانشگاه نهران در گفتوگو با فارس: اقتصاد مقاومتی همان کارآفرینی است/ دولت تسهیلگر باش
استاد دانشکده کارآفرینی دانشگاه نهران در گفتوگو با فارس اقتصاد مقاومتی همان کارآفرینی است دولت تسهیلگر باشداستاد دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اقتصاد مقاومتی همان کارآفرینی است گفت دولت باید هرگونه مانع را از پیش پای کارآفرینانرئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران: 451 هزار مازندرانی مشمول دریافت سبد کالا شدند
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران 451 هزار مازندرانی مشمول دریافت سبد کالا شدندرئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران با اعلام اینکه 451 هزار خانوار مازندرانی مشمول دریافت سبد کالا هستند گفت تاکنون 217 هزار خانوار مازندرانی سبد کالا دریافت کردند به گزارش خبرگزاری فارسرویکرد جدید دانشگاه علوم پزشکی مشهد کاهش فضای امنیتی است
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹ ۵۵ معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت رویکرد جدید دانشگاه در برخورد با تشکلهای دانشجویی توسعه فضای عقلانی و کاهش فضای امنیتی است حجتالاسلام والمسلمین دکتر مهدی ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا -اولین کنفرانس ملی شیمی،مهندسی و صنعت در دانشگاه آزاد اراک برگزار شد
اراک اولین کنفرانس ملی شیمی مهندسی و صنعت در دانشگاه آزاد اراک برگزار شد این کنفرانس با حضور اساتید اعضای هیئت علمی دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته مهندسی شیمی در تالار ولایت این دانشگاه برگزار شد دبیر این کنفرانس در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک گفت-
گوناگون
پربازدیدترینها