واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
فرصت طلبی بی بی سی در حاشیه اعدام یک متجاوز
بامداد روز چهارشنبه 7 اسفند، سه مجرم اعدام شدند: "ارسلان-الف" ، "حبیب ا...-ج" و "حبیب-ی" که هر سه 26 سال داشتند و مرتکب 80 فقره سرقت خودرو، کیف قاپی و تجاوز به عنف شده بودند.
به گزارش سرویس گیشه جام، وبلاگ "فرصت ما" در حاشیه انتشار ویدئویی جنجالی از صحنه اعدام یک مجرم متجاوز که طی روزهای اخیر واکنش هایی را در پی داشته است، نوشت: ««پس از اعدام سه متجاوز به عنف در کرج، فیلمی دست به دست در فضای مجازی چرخید و فضا را به نفع کسانی تغییر داد که با چندین فقره سرقت و تجاوز به عنف، محکوم شده بودند. درخواست مجرم برای دیدار مادرش، اقدام به فرار او و ممانعت ماموران، باعث شد همه یادشان برود متهم به چه جرمی به دار آویخته شد. بامداد روز چهارشنبه 7 اسفند، سه مجرم اعدام شدند: "ارسلان-الف" ، "حبیب ا...-ج" و "حبیب-ی" که هر سه 26 سال داشتند و مرتکب 80 فقره سرقت خودرو، کیف قاپی و تجاوز به عنف شده بودند. فردای روز اعدام، فیلمی در شبکه های اجتماعی منتشر شد که نشان می داد یکی از متهمان پیش از اعدام تقاضای دیدار مادرش را کرده و خواسته راه خود را از میان ماموران نیروی انتظامی باز کند و به مادرش برسد. با متشنج شدن جو، مأموران مانع این دیدار شدند و متهم اعدام شد. پس از انتشار این فیلم، اظهار تأسف کاربران شبکه های اجتماعی از این اتفاق بالا گرفت، تا جایی که حتی در این شبکه ها ادعای «بی گناه بودن اعدامی ها» و «قربانی شدنشان به دلایلی نامعلوم» مطرح هم شد! واقعیت چه بود؟ واقعیت این است که این سه متهم با تشکیل باندی اقدام به سرقت خودرو و موتورسیکلت و کیف قاپی می کردند. اما آنچه که پرونده این سه نفر را جنجالی کرد، تجاوز به عنف بود. "ارسلان-الف" با همدستی دو دوستش، اسفند سال 87 زن بارداری را که به همراه همسرش در حال گذر از خیابانی در کرج بود، ربوده و به بیابان های اطراف شهر منتقل کردند و با زور و تهدید مورد تجاوز قرار دادند. به گفته دادستان کرج، پس از دستگیری این سه نفر، پرونده قضائی آنان در تهران مورد بررسی اولیه قرار گرفت و پس از تشکیل استان البرز و ارتقای تشکیلات قضائی استان، این پرونده برای رسیدگی نهایی به کرج منتقل شد و سرانجام با صدور حکم و تأیید آن از سوی دیوان عالی کشور، حکم اعدام این سه متجاوز به عنف در ملأعام صادر شد. این حکم در نهایت روز چهارشنبه گذشته اجرا شد و "ارسلان-الف" درمنطقه مهرشهر، "حبیب ا...-ج" در میدان شهرداری شهرک نظرآباد و "حبیب-ی" در میدان دخانیات شهر هشتگرد به دار آویخته شدند.
فرصت طلبی BBC صحنه اعدام و تلاش یکی از متهمان برای دیدار مادرش، با گوشی تلفن همراه فیلمبرداری شد و بلافاصله در اینترنت و به خصوص شبکه های مجازی انتشار یافت. سایت بی بی سی فارسی در صفحه "نوبت شما" از این فرصت سوءاستفاده کرد تا با استناد به قرائت غربی از حقوق بشر، اجرای حکم اعدام را زیر سؤال ببرد و با قوانین اسلامی حاکم بر کشورمان مخالفت کند. در اینکه اعدام یک حکم اسلامی است که در ادیان آسمانی گذشته هم وجود داشته و طبق آیه شریفه 179 از سوره بقره «وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يَا أُولِي الْأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ» ضامن زندگانی بشر است، شکی نیست. چه باید گفت؟ سؤالی که اینجا مطرح می شود این است که آیا ربودن یک زن باردار در مقابل چشمان شوهرش –آن هم در خیابان و در مقابل چشمان یک شهر- بیشتر قلب انسان را جریحه دار می کند یا مخالفت با عربده کشی های جانی همین پرونده که معلوم نیست به چه بهانه ای این تقاضا را داشته؟ کارمند بی بی سی خانم فرناز قاضی زاده در صفحه شخصی اش در فیس بوک این مطلب را با عبارت «فيلم اعدام پسري كه مي خواست مادرش رو ببينه و نذاشتند ...» آغاز کرده است. وقتی برای یک ناجوانمرد که به ناموس و شرف یک ایرانی مسلمان به بدترین شکل ممکن -با توجه به باردار بودن و به زور ربودن از همسر- تجاوز کرده را با این مطلب مظلوم نمایی می کند، چه انتظاری از تحلیل های دیگر عوامل این شبکه می توان داشت؟...»»
۱۳۹۲/۱۲/۱۱ - ۲۰:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]