واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
18 مسجد شهر قزوین برای استقبال از مسافران نوروزی آماده است قزوین - ایرنا - مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین گفت: در 18 مسجد در ایام نوروز، برای ارائه خدمات به گردشگران از اذان صبح تا ساعت 21 باز است.

ˈسعید وزیری نژادˈ روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: قزوین به عنوان چهارمین حرم اهل بیت (ع) و پایتخت خوشنویسی ایران در نوروز امسال بصورت ویژه و پر شورتر از سال های قبل، زمینه رفاه حال مسافران نوروزی را در ایام عید فراهم کرده است.
وی، باز بودن در 18 مسجد شهر را در راستای اجرای برنامه های تدوین شده نوروزی برشمرد و ادامه داد: نیاز مسافران نوروزی در شهر به امکانات رفاهی اولیه و اقامه نماز بر کسی پوشیده نیست و باید گفت که عید امسال گردشگران در دارالمومنین قزوین امکانات بهتری دارند.
وزیری نژاد ادامه داد: مسجد ولی عصر در چهار راه ولی عصر، فاطمه زهرا(س) در خیابان راه آهن، محمد رسول الله در چهار راه فلسطین، امام حسن عسگری (ع) در شهرک کوثر، مسجد المهدی در میدان حافظ در شهرک مینودر، مسجد امام جعفر صادق(ع) در نوروزیان، امام خمینی(ره) در غیاث آباد، ولایت و الغدیر در ابتدا و انتهای خیابان شهید بابایی، مسجد النبی در خیابان امام، مسجد جامع در خیابان شهداء، کریم اهل بیت(ع) در کوچه دادسرا واقع در بلوار با هنر، شیشه گر در چهار راه نوروزیان و چهار انبیاء 18 نقطه ی مورد نظر هستند.
وی افزود: همچنین در بوستان بانوان (نرگس) نیز به روی بانوان باز خواهد بود و به همت اداره کل اوقاف در تمام بقاع متبرکه به روی مسافرین در طول روز تا ساعت 21 باز است.
وزیری نژاد یادآور شد: نمازخانه بوستانهای باراجین(فدک)، ملت و نیز پامچال، گلسار و رز در شهرک مینودر، نمازخانه نیایش واقع در کمربندی جمهوری اسلامی، نمازخانه های پایانه مسافربری آزادگان و دفاع مقدس واقع در میدان تهران قدیم و دو راه همدان، نمازخانه صفا در جاده رشت به میهمانان نوروزی خدمات ارائه می دهند.
این مسوول ادامه داد: اطلاعات مکانی و چگونگی مسیر دسترسی به مساجد، بوستان ها و نمازخانه های فوق همزمان با نوروز 93 در ورودی های شهر نصب می شود.
7389/616
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
11/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]