تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834346889




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آموزش و بهسازی نیروی انسانی از مهمترین برنامه های مدارس عشایری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مدیرکل امورعشایر وزارت آموزش و پرورش: آموزش و بهسازی نیروی انسانی از مهمترین برنامه های مدارس عشایری است اهواز - ایرنا - مدیر کل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و امور عشایر وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و بهسازی نیروی انسانی از مهم ترین برنامه هایی است که برای مدارس عشایری پیش بینی شده است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈعلی نقی یزدان پناهˈ یکشنبه در گردهمایی مدیران آموزش و پرورش عشایر کشور در محل سالن طلاییه آموزش و پرورش ناحیه چهار اهواز در خصوص این برنامه اظهارداشت: با آموزش های ویژه برای معلمان عشایری که باید خود هم مربی، معلم و مشاور باشند ارتقای آموزشی صورت می گیرد.
وی به توانمندسازی مدیران مدارس به عنوان دیگر اولویت برنامه های آینده برای مدارس عشایری اشاره کرد و افزود: اگر تخصص در مدیریت ارتقا یابد و علاوه بر مدیریت بر مدرسه توان هدایت تحصیلی را داشته باشد به طور یقین دانش آموزان ما نسبت به دانش آموزان مدارس عادی رشد بیشتری خواهند کرد.
یزدان پناه با اشاره به پوشش حداکثری دانش آموزان و جلوگیری از انسداد تحصیلی به عنوان دیگر برنامه در نظر گرفته شده برای مدارس عشایری اظهارداشت: ما معتقدیم نباید به هیچ وجه اجازه داد دانش آموز عشایری از درس و تحصیل محروم بماند.
مدیر کل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و امور عشایر وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: از سال گذشته تا کنون در منطقه شمال شوش دانیال برای عشایری که از استان های ایلام، کرمانشاه و همدان به این منطقه می آیند چندین مدرسه تاسیس کردیم.
وی گفت: هم اکنون در حال بررسی هستیم که هیچ دانش آموز عشایری از تحصیل محروم نماند.
یزدان پناه به تجهیز مدارس عشایری به تجهیرات کمک آموزشی به عنوان دیگر اولویت اشاره کرد و اظهارداشت: از آنجایی که امروزه عمده مدارس عادی دارای آزمایشگاه و وسایل مختلف کمک آموزشی هستند ما نیز در حال طراحی کیت های آزمایشگاهی جهت برخورداری دانش آموزان عشایر با توجه به محتوای کتب درسی جدید هستیم که در آینده آثار آن را مشاهده خواهیم کرد.
مدیر کل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و امور عشایر وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: بازدید و نظارت از مدارس عشایری از دیگر اولویت های برنامه های آینده است که در این بازدیدها، نظارت بالینی برای معلمان عشایری داشته و بتوانیم دانش افزایی و روش تدریس جدید را به آن ها منتقل نماییم.
وی خاطرنشان کرد: باید نگاه جدیدی توسط افراد خیر به مدرسه سازی برای عشایر و کیفیت آموزش در مدارس عشایری معطوف شود.
یزدان پناه افزود: آموزش و پرورش باید یک استراتژی برای رفع مشکلات فضاهای آموزشی عشایر، آموزش و بالابردن سطح دانش معلمان عشایری به کار ببندد.
مدیر کل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و امور عشایر وزارت آموزش و پرورش گفت: در تربیت معلمان عشایری باید به شکل ویژه کار شود و مساله بومی گزینی برای معلمان مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهارداشت: هم اکنون پنج هزار و 715 آموزشگاه عشایری در سراسر کشور وجود دارد و افزون بر 170 هزار دانش آموز عشایری در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم اشتغال به تحصیل دارند.
یزدان پناه گفت: 22 استان عشایری در کل کشور وجود دارد و در خوزستان 14 هزار دانش آموز عشایری مشغول به تحصیل هستند.
مدیر کل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و امور عشایر وزارت آموزش و پرورش در خصوص برگزاری این گردهمایی تصریح کرد: این گردهمایی به منظور بزرگداشت مدیران مجتمع های آموزشی، تقویت کیفیت مدیریت آموزشگاهی و قدردانی از مربیان پرورشی به مناسبت هفته امور تربیتی و کارشناسان ادارات آموزش و پرورش عشایر و مدیران خوابگاه های دانش آموزی برگزار شد.
وی افزود: هدف اصلی از برگزاری این گردهمایی ارتقای دانش، چگونگی مدیریت بر این مدارس، رعایت کرامت انسانی دانش آموزان و رفع کمبودهای امکانات و فضاهای آموزشی است.
مدیر آموزش و پرورش عشایری خوزستان نیز اظهارداشت: آموزش و پرورش عشایر خوزستان در 14 منطقه آموزشی بیش از 14 هزار دانش آموز را در 570 آموزشگاه عشایری و یک هزار و 100 کلاس درس تحت پوشش قرار داده است.
ˈحمید قنبریˈ افزود: یک هزار و 200 معلم عشایری زن و مرد مشغول به فعالیت هستند.
وی تصریح کرد: از 570 آموزشگاه عشایری 100 واحد نوساز، 200 واحد خطرآفرین، 150 واحد چادری، 50 واحد کانکس و 70 واحد استیجاری هستند.
قنبری گفت: اغلب مدارس ما قدمت بیش از 20 سال دارند که فرسوده و خطر آفرین هستند و ممکن است با هر زمین لرزه دچار حادثه شوند.
مدیر آموزش و پرورش عشایر افزود: باید تلاش کنیم که تمامی مسولان استانی و کشوری برای حل این معضل به پا خیزند.
وی ادامه داد: ظرف دو ماه گذشته تلاش های خوبی در حوزه استانداری، اداره کل متبوع، صدا و سیما و اداره نوسازی صورت گرفته است.
قنبری با تاکید بر این که باید به سمتی حرکت کنیم که مدارس ما نوساز شوند گفت: در طول سه سال اخیر، 50 واحد آموزشی توسط بنیاد برکت وابسته به دفتر مقام معظم رهبری در مناطق عشایری احداث شد.
مدیر آموزش و پرورش عشایر اظهارداشت: باید عضویت ریاست آموزش و پرورش عشایر در کمیته شورای برنامه ریزی شهرستان ها برای دفاع از اعتبارات جامعه عشایری و تملک دارایی به رسمیت شناخته شود.
وی گفت: 14 مدرسه شبانه روزی عشایری داریم که تنها یک واحد دخترانه است.
قنبری اضافه کرد: مدارس عشایری در مناطق عشایری الوار گرمسیری، شوش، دزفول، سردشت، لالی، گتوند، اندیکا، مسجدسلیمان، ایذه، باغملک، صیدون،دهدز، هویزه و رامهرمز در استان خوزستان قرار دارند.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان نیز اظهارداشت: یکی از سیاست های دولت باید در جهت اسکان عشایر و برخوردار کردن جامعه عشایری از امکانات مورد نیاز جامعه باشد.
ˈمحمد تقی زادهˈ با اشاره به این که باید ارتباط خانه و مدرسه مورد توجه قرار گیرد گفت: در جامعه عشایری به شکل ویژه با این مشکل مواجه هستیم.
وی افزود: اداره کل آموزش و پرورش این آمادگی را دارد که تمام عشایر بی سواد را تحت پوشش قرار دهد و اگر بخواهیم در آموزش و پرورش عشایری خوزستان به شاخص های مورد نظر ملی برسیم باید اولیای دانش آموزان باسواد شوند.
تقی زاده اظهارداشت: بهداشت نیز باید در آموزش و پرورش عشایری باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: اگر تلاش کنیم جریان آموزش و پرورش به سمت کسب مهارت های زندگی و هویت دینی و ملی هدایت شود جامعه موفقی خواهیم داشت.
7157/641
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن