تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860524836




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کهگیلویه وبویراحمد ، طبیعت چهار فصل


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کهگیلویه وبویراحمد ، طبیعت چهار فصل یاسوج - ایرنا- طبیعت جادویی کهگیلویه وبویراحمد شاهکاری از آفریدگار و جلوه ای از تابلوی رنگارنگ هستی است.


در آخرین ماه سال ، طبیعت سحرانگیز استان کهگیلویه وبویراحمد دو لباس سفید و سبز بر تن دارد.
گردنه مورگاه در حدود 40 کیلومتری جنوب یاسوج محل تلاقی این لباس رنگین بر تن استان چهار فصل کهگیلویه وبویراحمد است .
از گردنه مورگاه که به طرف باشت و گچساران حرکت کنید همه جا پر از سبزه و علفزار است و بیشتر از یک ماه از پوشیدن لباس سبز بر تن طبیعت می گذرد .
در این مناطق که گرمسیر استان هم نامیده می شود بهار دو ماه زودتر به روی مسافران خسته از زمستان آغوش گشوده است.
از باشت گرفته تا گچساران ، دهدشت، بهمئی ، لنده و چرام و در نهایت نیمی از این استان چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد از روزها پیش پذیرایی از مسافران را آغاز کرده است .
پس از گذر از سوز سرمای زمستانی طبیعت سفید پوش شهرستان بویراحمد و گردنه مورگاه با پیمودن کمتر از یکصد کیلومتر به دشت های پهناور شهر تاریخی باشت می رسید که دو ماه زوتر به استقبال بهار رفته است.
پس از پهنه مخمل پوش پارک جنگلی شلال دون در شمال شهر باشت ، بام نفتی ایران شهر گچساران در زمستان با دمایی بالای 20 درجه سانتیگراد با مردمان خونگرم و مهمان نواز خود برای پذیرایی از مسافران خسته آغوش باز کرده است.
گچساران شهرستان نفتخیز خطه کهگیلویه وبویراحمد این روزها برای پذیرایی از مسافران نوروزی بی تابی می کند.
در حالی که دمای هوا در مناطق گرمسیری استان از 20درجه سانتی گراد تجاوز می کند از گردنه مورگاه به سمت یاسوج دمای هوا گاهی به منفی هفت در جه سانتی گراد می رسد.
در فاصله ای کمتر از 100 کیلومتر مناطق سردسیری و گرمسیری کهگیلویه وبویراحمد با تفاوت دمایی بین منفی هفت تا 20 درجه سانتیگراد جلوه های متفاوتی بوجود آورده که چشم هر رهگذری را خیره می کند.
حدود 30 درجه تفاوت دما به فاصله کمتر از 15 دقیقه، صحنه های شگرف از خلقت خداوند متعال را پیش روی مسافران قرار می دهد.
این سوی طبیعت زیبای کهگیلویه وبویراحمد شهرستانهای سردسیر بویراحمد و دنا قرار دارد که در آخرین ماه زمستان هنوز پوشیده از برف هستند.
شهر یاسوج که بدرستی پایتخت طبیعت ایران نام دارد در دامنه کوههای دنا آرمیده است .
یاسوج اینک در کانون دایره ای بزرگ قرارگرفته که همه پیرامون آن را برف پوشیده است.
طبیعت سحرانگیز زمستانی ، یاسوج را به مکانی جذاب برای دوستداران ورزشهای زمستانی تبدیل کرده است.
پیست اسکی کاکان در 18 کیلومتری شمال شهر یاسوج هر روزه میزبان صدها دوستدار ورزشهای زمستانی است.
در 30 کیلومتری غرب یاسوج شهر توریستی سی سخت قرار دارد که قله های سفیدپوش دنا چتر خود را بر سرش باز کرده است.
سی سخت را سردترین شهر استان کهگیلویه وبویراحمد می دانند که تا دو ماه اول بهار از برف سفیدپوش است و طبیعت سحرانگیزش ، انسانها را وادار به تعظیم و تحسین خلقت خداوند می کند.
سرزمین چهار فصل کهگیلویه وبویراحمد منطقه ای مملو از نعمت است که گچسارانش بام نفت کشور و یاسوجش پایتخت طبیعت ایران است.

* کهکیلویه وبویراحمد قطب دوم جنگل
کهگیلویه و بویراحمد با دارا بودن یک درصد از مساحت ایران از لحاظ پوشش جنگلی دومین استان کشور بعد از شمال است.
از پنج میلیون هکتار جنگل بلوط زاگرس حدود یک میلیون هکتار در کهگیلویه وبویراحمد واقع شده که این جنگل ها با هزاران سال قدمت چون کمربندی سبز بخشی وسیع از جغرافیای این خطه کوهستانی را در برگرفته است.
بخش زیادی از چشم انداز بدیع و گردشگاههای مفرح کهگیلویه وبویراحمد به لحاظ وجود مواهب طبیعی از تلاقی آب، جنگل و آبشار تشکیل شده است که برای هر رهگذری خاطره ای ماندگار می شود.

* 250 گردشگاه
کهگیلویه وبویراحمد دارای بیش از 250 گردشگاه طبیعی و فصلی است که هرکدام زیبایی خاص خود را دارد.
کوه گل سی سخت ، رودخانه سادات باشت ،چشمه موگرمویی کهگیلویه ، آبشار تنگ کبوتری یاسوج، منطقه سیاحتی بی رحکون ، شلال دان باشت، طبیعت سحرآمیز طسوج چرام از مناطق سیاحتی گردشگری این استان محسوب می شود.

* دو هزار اثر تاریخی
کهگیلویه وبویراحمد دارای بیش از دو هزار اثر تاریخی است که از این میزان حدود 750 اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
وجود پل ها ، آتشتگاهها، قلعه ها، گنبد ها ودیگر بناهای تاریخی دراین استان نظیر بافت قدیم شهر تارخی دهدشت از دوره اسماعیلیه، سنگ تراشته ˈدوگور دوپاˈ در باشت، پل خیری محمدخان گچساران و پل تاریخی ˈبرینˈ در ورودی باشت از محور فارس از جمله این آثار زیبا و دیدنی است.
حرم مطهر بی بی حکیمه (س) میعادگاه نوروزی
حرم مطهر بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع) در 80 کیلومتری شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران ایام نوروز پذیرای میلیونها مسافر از گوشه وکنار کشور است.
وجود مواهب طبیعی زیبا و شرایط آب و هوایی مطلوب باعث شده این حرم مطهر درایام نوروز هر سال پذیرای خیل عظیمی از دوستداران اهل بیت و عصمت طهارت باشد.

* باغ تاریخی اسکندرخان چرامی

باغ تاریخی اسکندرخان چرامی با مواهب طبیعی و مفرح و جاذبه های بدیع و تنوع گونه های درختی و چشم اندار چشمه ساران و استخر بزرگ انرودن آن در شهرستان چرام یکی از جاذبه های منحصربفرد جنوب کشور است.
وجود دشت گندمزارچرام با چشم اندازی از گل های بهاری وتپه های آراسته از جنگل و گل وگیاه در اطراف این باغ خاطره زیباترین تصویر های جادوی طبیعت را در قاب دوربین گردشگران این خطه پر از زیبایی را ثبت و ضبط می کند.
قله های سربه فلک کشیده و دشت های پهناور، طبیعت کهگیلویه وبویراحمد را در یک زمان به چهار فصل مختلف تقسیم کرده است.
این روزها اگر خواستار سیر در دشت های پهناور یا لذت بردن از غرش رودخانه های خروشان و طرفدار بازی های زمستانی در پیست اسکی و یا خواستار آرامش معنوی در کنار اماکن متبرکه هستید همه را یک روز در کهگیلویه و بویراحمد تجربه کنید.
در ایام نوروز منطقه بی رحکون باشت جایی که پوشیده از جنگل انبوه بلوط و زلال جاری رودخانه ها و چشمه ساران است ، گردنه شلال دون ، دشت سبرسبز دهدشت ، منطقه سیاحتی قلات، تنگ دیل گچساران و سیاحتگاه برم زرد بهمئی هزاران مسافر را روانه این مناطق بدیع و مفرح می کند.

*حرم 350 امامزاده بر رونق گردشگری کهگیلویه وبویراحمد افزوده است
حرم مطهر حدود 350 امامزاده از نوادگان ائمه اطهار در کهگیلویه وبویراحمد بر تنوع جاذبه های سیاحتی و زیارتی این استان در ایالن نوروز افزوده است.
محوطه حرم مطهر بسیاری از این بقعه ها در ایام نوروز مکان امنی برای مسافران نوروزی است نظیر حرم امامزاده جعفر(ع) گچساران، سید محمد باشت ،امازاده علی (ع) چرام ، میرسالار قلعه رییسی،امامزادگان مختار و شاه قاسم در یاسوج که هرکدام به یک سایت ساحتی در نوروز تبدیل خواهد شد.

* هفت کمیته در ایام نوروز به مسافران خدمات رسانی می کنند
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه وبویراحمد گفت: هفت کمیته در ایام نوروز به مسافران و گردشگران خدمات رسانی می کنند.
محمود باقری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این کمیته ها شامل کمیته نظارت و ارزیابی، پشتیبانی خدمات شهری و رفاه عمومی، انتظامی، امنیتی و امدادی، حمل ونقل، ترافیک و خدمات جاده ای، فرهنگی، تبلیغات و اطلاع رسانی، اسکان و اقامت و آمار تشکیل شده است.
وی بیان کرد: این کمیته ها به صورت دائمی در زمان هایی که اوج ورود گردشگران به استان است، فعالیت می کند.
باقری ادامه داد: نظارت ویژه بر راه های برون شهری و رفع نقاط حادثه خیز، جمع آوری متکدیان ، جلوگیری از حفاری، تأمین امنیت مسافران بویژه در این ایام انجام می شود.
وی اظهار کرد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد برای معرفی جاذبه های طبیعی و تاریخی این استان در ایام نوروز تلاش می کند.

* موقعیت جغرافیایی
قرار گرفتن کهگیلویه وبویراحمد در مرز استانهای فارس ، اصفهان ، یزد ، خوزستان و نزدیکی با بنادر زیبای جنوب کشور بر رونق گردشگری این استان و ترافیک مسافران از مرکز به جنوب کشور افزوده است.
/ 684/ 671
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 334]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن