محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832452676
سریعالقلم: ادبیات گروههای افراطی اصلاح شود، جامعه رشد میکند
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سریعالقلم: ادبیات گروههای افراطی اصلاح شود، جامعه رشد میکند
یک استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه شهیدبهشتی با بیان اینکه "تا زمانی که تک تک ایرانیان رشد فردی نکنند، جامعه هم رشد نمییابد"، گفت: توسعهیافتگی به اراده مردم و مسئولان یک کشور برمیگردد و این تفکر که عدهای نمیگذارند ما توسعه بیابیم، اشتباه است زیرا اگر ملت و سیستمی تصمیم بگیرد رشد کند، در نظام رقابتی جهانی میتواند سهمی برای خود باز کند.
آفتاب: محمود سریعالقلم عصر امروز (چهارشنبه) در سخنرانی خود با موضوع مبانی عملی عقلانیت با اشاره به رشد کشورهایی مثل سنگاپور، ویتنام، قطر و مکزیک، اظهار کرد: قدرت اقتصادی دنیا در حال انتقال از غرب به شرق است؛ به گونهای که امروز دولت آمریکا برای تأمین بخشی از کسری بودجه خود به بازار مالی چین رجوع میکند.
برخی فکر میکنند نظام جهانی اجازه رشد به ما نمیدهد
وی در ادامه افزود: بنابراین میتوان در این نظام جهانی رشد یافت. ما به این منظور باید کشورهای آسیای شرقی را مطالعه کنیم و اگر به دنبال توسعهیافتگی هستیم باید برنامهای برای همکاری با این منطقه داشته باشیم. در این دنیا هیچکس به فکر دیگری نیست. رشد به برنامه و اراده خودمان بستگی دارد. بخشی از جامعه اینگونه فکر میکند که نظام جهانی اجازه رشد به ما نمیدهد که البته این تفکر ریشه در تفکرات مارکسیستی دارد و در دنیا هیچ اعتباری ندارد زیرا اکنون ترکیه سالانه 62 میلیارد دلار محصولات کشاورزی صادر کرده و در یک دهه گذشته 10 هزار کیلومتر اتوبان ساخته است. ترکیه با وارد شدن به کوران جهانی شدن، توانسته این امکان را برای خود به وجود آورد.
این استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه شهیدبهشتی در ادامه با بیان اینکه "اگر تک تک ما ایرانیان رشد نکنیم، 20 سال آینده هم شرایط ما اینگونه خواهد بود"، افزود: اکنون یک تبعه اماراتی یا چینی یا ترکیهای با 10 سال قبل تفاوت دارد. در واقع رشد فردی برای توسعهیافتگی بسیار تعیینکننده است. اکنون 93 درصد مردم خاورمیانه گفتهاند که آینده کشور آنها متوجه اقدامات دولت آنهاست در حالی که این آمار برای مردم چین فقط 17 درصد است و مردم اروپا از دولت خود فقط تامین امنیت و نظارت بر قانون را خواستهاند.
رشد فردی، کانون ضعف در ایران است
سریعالقلم در ادامه با بیان اینکه "رشد فردی مهمترین مشتق عقلانیت است"، خاطرنشان کرد: من در مادرید در صف خرید بلیت اتوبوس بودم. فردی بدون توجه به صف به سمت گیشه رفت اما مردم مانع او شدند. در واقع خود مردم بدون ورود پلیس از اقدامات این فرد جلوگیری کردند. ما باید بدانیم که رشد فردی کانون ضعف در ایران است. ما ایرانیان به اندازه کافی برای خود وقت نمیگذاریم. به طور مثال اکنون 53 درصد جمعیت ایران را زنان تشکیل میدهند که اگر آنها برای خود وقت گذاشته و رشد کرده و وارد صحنه اجتماعی شوند، موجب رشد کشور میشوند.
اگر رشد کنیم، به حقوق دیگران تعدی نمیکنیم
وی ادامه داد: جمع رشد فردی به جامعه مدنی بدل میشود. 300 سال پیش نصف مردم ایران رمان میخواندند. در تاریخ ایران خواندهاید عدهای صبح میگفتند درود بر تو و عصر گفتند مرگ بر تو. آن زمان این افراد نمیدانستند چه میکنند، زیرا بر افکار خود مسلط نبودند. اگر ما بر خود مسلط شویم، بسیار متفاوت رانندگی میکنیم. اگر رشد کنیم، به حقوق دیگران تعدی نمیکنیم. زود عصبانی شدن ما به خاطر عدم تسلط بر خود است. به قول «زرینکوب» حسد و کینه بخش مهمی از تاریخ ایران را تشکیل داده است. یک آلمانی آموخته که باید برای رشد، رقابت کند، پس بر غرایض خود غلبه کرده و به جای حسادت به سمت رقابت رفته است.
باید با افکار متضاد خود هم در ارتباط باشیم
سریعالقلم با بیان اینکه "متکی بودن بر خود، آلمان را به آلمان فعلی و ژاپن را به ژاپن فعلی تبدیل کرده است"، تاکید کرد: باید فکر و شخصیت ما رشد کند. اگر ما با کسانی که مثل ما فکر میکنند معاشرت کنیم، دیگر فکر ما رشد نمیکند بلکه ما باید با افکار متضاد خود هم در ارتباط باشیم. چرا در جامعه ما افراطیگری وجود دارد؟ زیرا افراطگرایان فقط در مدار خود زندگی میکنند. اگر آنها به جامعه وارد شوند، دست از افراطیگری برمیدارند، زیرا من معتقدم 95 درصد مردم ایران بسیار معتدل هستند.
این استاد دانشگاه همچنین با اشاره به اینکه "برای رشد فکری باید وقت زیادی برای مطالعه کتابهای مختلف از سراسر دنیا بگذاریم"، گفت: ما باید تحمل دیدگاههای مختلف را به دست آوریم و بدانیم معاشرت با کسی که با ما تضاد فکری دارد، بسیار مفید است زیرا رشد فکری به هم مباحثهای نیاز دارد. نسل جدید ایران به برکت دنیای مجازی متحول شده و اکنون میگوید و میشنود و تمرین مدارا میکند. من در اجلاس داووس گفتم که آینده خاورمیانه دست بیل گیتسهاست زیرا آنها ارتباطات بین مردم را ایجاد میکنند.
فرد ایرانی به دلیل نبود محدودیتها در خارج از ایران بسیار رشد میکند
وی در ادامه افزود: در تاریخ ایران اجازه اظهارنظر به افراد داده نمیشد. پس افراد نمیتوانستند رشد کنند. در واقع استبداد انباشت شده تاریخ ایران اکنون به وسیله فضای مجازی به چالش کشیده شده است. این نکته را باید در نظر بگیریم که فرد ایرانی به دلیل نبود محدودیتها در خارج از ایران بسیار رشد میکند. ما باید فرهنگ رشد فردی را عمومی کنیم. در این راستا وظیفه ما تبادل فکر است و هیچ انسانی حق ندارد فکری را به دیگری تحمیل کند. در واقع رشد فکری با خواندن کتابهای متنوع، آشنا شدن با ادبیات جهان، سفر کردن، هم مباحثهای داشتن و وقت گذاشتن برای خود محقق میشود.
سیاستمداران ما باید روزی هفت یا هشت بار عذرخواهی کنند
سریعالقلم همچنین گفت: بیان این جمله که «من نمیدانم» یا «اشتباه کردم» برای بسیاری مشکل است. برای اولینبار در تاریخ ایران، یک سیاستمدار از مردم عذرخواهی کرد و گفت من اشتباه کردم که این عمل بسیار خوب بود. سیاستمداران ما باید روزی هفت یا هشت بار عذرخواهی کنند. مردم باید این عذرخواهی را بپذیرند.
روشهای حل اختلاف را نمیآموزیم
این استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه شهیدبهشتی در ادامه افزود: ما هیچ مانعی برای رشد جز فرهنگ خود نداریم. ما باید ذهنیت خود را عوض کنیم. کاش تلویزیون نحوه صحبت کردن و آداب معاشرت فکری را آموزش میداد. ما در رشته علوم سیاسی یاد میگیریم اولین روش شناخت یک ملت این است که بررسی کنیم آن ملت چگونه اختلافات خود را حل میکند. ما مردم ایران در واقع روشهای حل اختلاف را نمیآموزیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه "در کشوری مثل آمریکا چهار روزنامه مهم وجود دارد"، گفت: در کشور ما فقط 37 روزنامه در تهران وجود دارد. این امر به این دلیل است که توافق کردن برای ما ایرانیها سخت است و ما مدام منشعب میشویم.
فساد اقتصادی بخاطر این است که برای انسانهای دیگر ارزش قائل نیستیم
سریعالقلم در ادامه با تاکید بر اینکه "هر شهروند ایرانی که به فکر رشد کشور است، باید روزی سه ساعت مطالعه کند"، تصریح کرد: به نظر من کتاب نخواندن ایرانیان توجیه اقتصادی ندارد. من معتقدم اگر فکر افراد اصلاح شود، شخصیت آنها هم اصلاح میشود، زیرا ریشه بسیاری از نابهنجاریهای اجتماعی، در نحوه فکر کردن افراد است. ما باید یک نهضت احترام به انسانها راه بیندازیم و تعریف خود را از انسانها عوض کنیم و نگاه ابزاری به آنها نداشته باشیم. به نظر من فساد اقتصادی و مالی در این ریشه دارد که ما برای انسانهای دیگر ارزش قائل نیستیم.
این استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه شهیدبهشتی همچنین با بیان اینکه "ما باید یک تلقی نسبی از خود داشته باشیم و مدام به اشتباهات خود فکر کنیم و درصدد اصلاح آنها باشیم"، اظهار کرد: رشد فکری موجب میشود متوجه شویم که ما هم اشتباه میکنیم، پس باید عذرخواهی کنیم. البته من با گفتاردرمانی مخالف هستم. اگر روزی پنج ساعت هم از اخلاق گفته شود، جامعه اخلاقی نمیشود. ما باید فرهنگ فردی را رشد دهیم. البته سقف تربیت عقلانی 12 سالگی است، یعنی تا 12 سالگی باید به افراد بیاموزیم که نظر مخالف را تحمل کنند یا زباله از اتومبیل به بیرون پرت نکنند.
یاد نگرفتهایم که باید بحث کنیم
سریعالقلم در ادامه افزود: تربیت عقلانی در رشد فکری و شخصیتی به خانوادهها و سیستم آموزشی هم مربوط میشود. در مدارس کرهجنوبی دو سوم کلاسها به صورت مباحثهای انجام میشود اما ما یاد نگرفتهایم که باید بحث کنیم. در واقع افراطگری در جامعه به این معنی است که آنها آموزش ندیدهاند که با تفاوت انسانی چگونه باید برخورد کنند. ما باید سعی کنیم در مقابل رفتار یا هنجار متفاوت عصبانی نشویم و آنها را درک کنیم.
وی اضافه کرد: اکنون حتی در سیاست گفته میشود اگر نکتهای بیان شود، دیگران رنجیده میشوند که این یک مشکل در سیاست ماست. ما باید ناراحت شدن را تعطیل کنیم. ما نباید قبل از اینکه درباره موضوعی به جمعبندی رسیدیم، درباره آن قضاوت کنیم. سوال کردن و بهتر فهمیدن برای رشد فکری و شخصیتی بسیار تعیینکننده است.
این استاد دانشگاه همچنین گفت: عقلانیت دارای دو بُعد فکری و شخصیتی است که بُعد اصلی آن بعد فکری است. شخصیت مطلوب عقلانی داشتن، نتیجه فکر کردن است. ما هرچه بیشتر فکر کنیم، بیشتر رشد میکنیم. البته ما نمیتوانیم از رسانهها برای بحث شخصیت عقلانی انتظار داشته باشیم، البته باید برای ایجاد این تغییرات از نهاد خانواده و مدرسه کمک بگیریم. در حوزه سیاست هم باید ادبیات و واژگان ما متفاوت شود و نگاه ما به جهان مثبت شود و به اراده خود متکی شویم. به زمان نیاز داریم تا تغییرات نسلی رخ دهد زیرا نسل جوان بهتر میتواند کشور را مدیریت کند.
ادبیات گروههای افراطی توسط ساختارها اصلاح شود، جامعه رشد میکند
وی همچنین با اشاره به اینکه "تضادهای منافع، اجازه رشد عقلانیت را به ما نمیدهد"، خاطرنشان کرد: با این وجود ما باید به وظایف خود عمل و واقعیات جامعه را درک کنیم. من امیدوارم دانشگاهیان وارد عرصه عمومی شوند و به رشد جامعه کمک کنند و به جامعه آگاهی دهند تا تضاد منافع، مانع رشد نشود.
سریعالقلم همچنین افزود: در این بین، ساختارها هم مهم است. اگر ساختارهای ما به این نکات توجه کنند، عقلانیت در جامعه تحقق مییابد. در واقع 75 درصد ساختارها و 25 درصد خود فرد هم برای تحقق عقلانیت نقش دارند. اگر ادبیات گروههای افراطی توسط ساختارها اصلاح شود، جامعه میتواند رشد کند.
وی همچنین درباره لزوم عقلانیت در سیاست خارجی اظهار کرد: اگر اجازه داده میشد سیاست خارجی مورد نقد قرار گیرد، ما اکنون با این مشکلات مواجه نبودیم. اکنون شش میلیون هندی در کشورهای عربی کار میکنند. اگر ما رابطه خوبی با کشورهای عربی داشتیم، میتوانستیم از ظرفیت این کشورها برای اشتغال و عقلآوری استفاده کنیم. آنها باید نسبت به ایران احساس امنیت و راحتی کنند. سیاست خارجی با عقلانیت میتواند این شرایط را فراهم کند.
چون عقلانی عمل نکردیم، تلقی جهان از ما شایسته نیست
این استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه شهیدبهشتی در همین رابطه افزود: ایران در هشت سال گذشته، 800 میلیارد دلار درآمد نفتی داشته اما با رشد اقتصادی منفی 5.8 درصد مواجه بوده است. چرا این درآمدها به درستی مصرف نشد؟ در صحنه بینالمللی ما هرچه میخواستیم به دنیا گفتیم و در نتیجه، اکنون تلقی جهان از ما شایسته نیست. من از دوران نوجوانی خود به یاد دارم که در دنیا گفته میشد ایرانیان مؤدبترین مردم دنیا هستند اما چون عقلانی عمل نکردیم، تلقی جهان نسبت به ما تغییر یافته است.
در کشورهای دیگر، مسئولان به جای حضور در رسانهها در حال انجام وظیفهاند
سریعالقلم ادامه داد: عقلانیت به این معناست که به جای برگزاری کنفرانسهای متعدد برای مقابله با فساد اقتصادی، قدرت سیاسی از قدرت اقتصادی تفکیک شود. در کشورهای دیگر، مسئولان به جای حضور در رسانهها، در حال انجام وظایف خود هستند در حالی که در ایران مدام مسئولان در رسانهها هستند. گفتاردرمانی علاج مشکلات ما نیست.
برای تعمیم عقلانیت، در کشور اجماعنظر نداریم
وی همچنین گفت: حوزه تربیتی 50 درصد، شرایط سیاسی 20 درصد، شرایط اقتصادی 20 درصد و شرایط تاریخی 10 درصد در عقلانیسازی فرهنگ ما نقش دارند؛ البته به شرطی که جامعه به دنبال عقلانی شدن باشد. ما برای تعمیم یافتن عقلانیت، اکنون در کشور اجماعنظر نداریم و برشهایی از جامعه به دنبال عقلانیت نیست. عقلانیت با طبع بشر سازگاری دارد اما نکاتی که من میگویم را بخشهایی از جامعه نمیپذیرد. آنها علاقه ندارند که تغییر کنند و بینالمللی شوند در حالی که تمام افراد ترکیه به دنبال پیشرفت اقتصادی هستند و راه آن را در تعامل بینالمللی میدانند. ما باید ابتدا برای عقلانی شدن به اجماع برسیم.
به گزارش ایسنا، این استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه شهیدبهشتی در پایان اظهار کرد: کشوری که میخواهد توسعه یابد، باید با ادبیات اقتصادی صحبت کند و رابطه خوبی با همسایگان خود داشته باشد و راههای ارتباطی خود را به سایر کشورها وصل و ویزاهای خود را حذف کند.
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]
صفحات پیشنهادی
غرضی:همواره افرادی در جامعه از خط امام و رهبری تجاوز میکنند/جامعه خود باید اقدام به حذف این گروههای افراطی ک
غرضی همواره افرادی در جامعه از خط امام و رهبری تجاوز میکنند جامعه خود باید اقدام به حذف این گروههای افراطی کند یک فعال سیاسی با اشاره به حرکتهای افراطی که در کشور با عنوان حرکت خودجوش صورت میگیرد گفت همواره در جامعه معارضینی وجود دارند که از خط امام و رهبری تجاوز میکنند ورشد25 درصدی تعرفه رادیولوژی دردی از جامعه رادیولوژی را درمان نمیکند
رئیس مرکز تصویر برداری بیمارستان دی رشد25 درصدی تعرفه رادیولوژی دردی از جامعه رادیولوژی را درمان نمیکند دکتر مظفری با بیان اینکه تعرفههای سال 91 مشکلات زیادی را برای مراکز تصویر برداری ایجاد کرده است گفت افزایش 20 تا 25 درصد تعرفه رادیولوژی در سال 93 بازهم مشکلات عدیدهای راسیدمحمد خاتمی: دولت در گذر جامعه از فضایی بسته به فضای آزاد سیاسی موانع را از سر راه همه احزاب و گروههای سیاس
سیدمحمد خاتمی دولت در گذر جامعه از فضایی بسته به فضای آزاد سیاسی موانع را از سر راه همه احزاب و گروههای سیاسی بردارد سیدمحمد خاتمی رییس جمهوری اسبق کشورمان تاکید کرد که پویایی جامعه و صلاح ملت و دولت در گرو حضور حزب های متعهد با گرایش های متفاوت است به گزارش نامه نیوز در پیامعضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای: ایران اورانیوم 20 درصدش را در یک سال تبدیل به اکسید میکند/ گامهای متعادل
عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای ایران اورانیوم 20 درصدش را در یک سال تبدیل به اکسید میکند گامهای متعادل هر دو طرف 3 عراقچی درباره موارد اختلافی دو طرف و راهحلهای آن نیز گفت راهحلهای مطرح شده و پذیرفته شده تکنیکی و فنی هستند به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا عباس عغرویان: گروههای افراطی اهل لنگه کفش، نفسهای آخر را میکشند/ روی کار آمدن دولت جدید یک انقلاب فکری فرهنگی بود
غرویان گروههای افراطی اهل لنگه کفش نفسهای آخر را میکشند روی کار آمدن دولت جدید یک انقلاب فکری فرهنگی بود تعابیر دکتر روحانی در مناظرهها خیلی نکته داشت همینکه ایشان گفتند من حقوقدانم نه سرهنگ خیلی پیام داشت و مطالبی که ایشان بهعنوان انتقاد به برخی نامزدهای دیگر داشتندعضو بنیاد باران: اگر رسانههای خصوصی بوجود بیاید، صداوسیما عملکردش را اصلاح میکند
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱ ۰۸ یک عضو بنیاد باران گفت نباید صداوسیما به گونهای عمل کند تا مردم احساس کنند که این سازمان با دولت یازدهم ناهمگون و ناسازگار است جلال جلالیزاده در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با اشاره به عملکرد صداوسیما در قبال دولت تدلیلاز: وضعیت فعلی قیمت سوخت نتیجه هدیه حدادعادل به ملت در سال 84 بود/ برای توسعه کشور مجبور به اصلاح قیمت حامل
لیلاز وضعیت فعلی قیمت سوخت نتیجه هدیه حدادعادل به ملت در سال 84 بود برای توسعه کشور مجبور به اصلاح قیمت حاملهای انرژی هستیم جامعه آمادگی افزایش قیمتها را دارد یک کارشناس اقتصادی معتقد است جامعه آمادگی افزایش قیمتها را دارد حرکت توسعهای کشور منوط به اصلاح قیمت حاملهای انرمدیر سابق آموزش و پرورش قوچان: رشد جامعه به میزان رشد دستگاه تعلیم و تربیت بستگی دارد
مدیر سابق آموزش و پرورش قوچان رشد جامعه به میزان رشد دستگاه تعلیم و تربیت بستگی داردمدیر سابق آموزش و پرورش قوچان گفت بدون شک اندازه و رشد هرجامعهای به میزان رشد دستگاه تعلیم و تربیت بستگی داشته و هرچه دستگاه فرهیختهتر باشد انسانهای فرهیختهتری تحویل جامعه میدهد به گزارش خوجود امنیت برای پیشرفت و رشد جامعه بسیار ضروری است
وجود امنیت برای پیشرفت و رشد جامعه بسیار ضروری است ایلام-ایرنا- فرمانده نیروی انتظامی استان ایلام گفت وجود امنیت و حساسیت های لازم در این زمینه برای پیشرفت و رشد جامعه مقوله ای ضروری است و حکومت ها وظیفه تامین آن را بر عهده دارند به گزارش ایرنا سردار علی دولتی روز سه شنبه درمدیر مسئول روزنامه ابتکار: مسئولان خود را از هرگونه انتصاب به گروههای افراطی مبرا کنند
شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹ ۱۸ مدیر مسئول روزنامه ابتکار با اشاره به حرکات افراطی که در کشور به عنوان خودجوش صورت میگیرد تصریح کرد عدهای تمایل دارند که در جامعه به گونهای مطرح کنند که ساخت نظام جمهوری اسلامی دوقطبی است محمدعلی وکیلی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویانسخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: ورزش همگانی سلامت جامعه را تضمین میکند
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ورزش همگانی سلامت جامعه را تضمین میکندسخنگوی کمیسیون بهداشت و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی گفت ورزش همگانی سلامت جامعه و خانواده را تضمین میکند به گزارش خبرگزاری فارس از آستانهاشرفیه محمدحسین قربانی پیش از ظهر امروز در مراسم پیادهروی همگنماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان: کتاب و کتابخوانی فرهنگ جامعه را دگرگون میکند
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان کتاب و کتابخوانی فرهنگ جامعه را دگرگون میکندنماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت کتاب پربارترین اثر در تاریخ است که میتواند فرهنگ جامعه را دگرگون کند به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان آیتالله عباسعلی سلیمانی پیش از ظهر امروز در آیینمسئول دفتر ستاد احیای امر به معروف استان سمنان: اصلاح جامعه هدف ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر است
مسئول دفتر ستاد احیای امر به معروف استان سمنان اصلاح جامعه هدف ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استمسئول دفتر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان گفت اصلاح جامعه هدف ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر است و باید به این امر توجه شود به گزارش خبرگزاری فارس امشکلات اقتصاد جامعه به قشر جوان ضربه میزند/ وام ازدواج تنها 2 قلم کالای جوانان را تأمین میکند
وزیر ورزش و جوانان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مشکلات اقتصاد جامعه به قشر جوان ضربه میزند وام ازدواج تنها 2 قلم کالای جوانان را تأمین میکند وزیر ورزش و جوانان از وجود مشکلات اقتصادی جوامع و تأثیر آن بر اقشار جامعه خبر داد محمود گودرزی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاعضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:سلمان رشدی هنوز یک مرتد شناخته می شود
شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۱۸ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه حکم ارتداد سلمان رشدی از سوی امام خمینی ره همچنان به قوت خود باقی است گفت توهین سلمان رشدی به قرآن کریم توهین به تمام ادیان است حجت الاسلام و المسلمین محسن غرویان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویانجشنواره بهترین فرصت برای رشد گروههای جوان است
داور بخش گروه نوازی کلاسیک غیرایرانی جشنواره بهترین فرصت برای رشد گروههای جوان است منوچهر صهبایی معتقد است حضور جوانان در جشنواره موسیقی فجر فرصتی است تا خود را محک بزنند و از عشق و علاقه به موسیقی به رشد و توانمندی برسند به گزارش حوزه موسیقی باشگاه خبرنگاران به نقل ازکارمحوری زمینه نشاط و شادابی جامعه را فراهم میکند
استانها شرق خراسان جنوبی حسینی کارمحوری زمینه نشاط و شادابی جامعه را فراهم میکند بیرجند- خبرگزاری مهر معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت نیاز به کارمحوری در امور جوانان بوده تا نشاط و شادابی در تمام جامعه حکم فرما شود به گزارش خبرنگار مهر محمد حسینی-
گوناگون
پربازدیدترینها