واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ضرغامی کلید صداوسیما را به چه کسی خواهد داد؟
آفتاب: سایت نامه نیوز نوشت:
خرداد 93 ضرغامی از ریاست صداوسیما کنار خواهد رفت و ردای ریاست را به دیگری واگذار خواهد کرد، دیگری که شاید رحمانی فضلی، حدادعادل، سیدمحمدحسینی، دارابی و صفارهرندی باشد یا چهره جدیدی که هنوز نامش در میان احتمالات موجود مطرح نشده است.
حدادعادل رییس سازمان صداوسیما می شود، نمیشود!
از حامیان و مدافعان عزت الله ضرغامی در سالهای اخیر بوده است و در مجلس و بیرون از آن همراهی همیشگی با سیاستهای وی در صدواسیما داشته است. در مقابل هم ضرغامی این حمایتها را بی پاسخ نگذاشته و الحق و الانصاف در میدان دادن رسانه ای به وی کم نگذاشته است. پخش پی در پی تصویر ادیب سیاستمدار در رسانه ملی در روزهایی که نامش به عنوان یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری مطرح بود، شائبه حمایت رسانه ملی از ولی و البته انتقاد از این عملکرد را بالا برد.
نام حداد سیاستمدار اما با هربار مطرح شدن گزینه های ریاست صدواسیما به عنوان گزینه احتمالی بر سر زبان ها بوده است. پائیز 88که شایعات متعددی پیرامون تمدید یا عدم تمدید ریاست ضرغامی بر سازمان صدا و سیما شکل گرفت و گزینه های متعددی هم در این خصوص مطرح شد حداد عادل یکی از این گزینه ها بود . در گمانه زنی آن روزها نام غلامعلی حداد عادل، علی اکبر ولایتی و سرافراز معاون صدا وسیما بیش از دیگران شنیده می شد. با این حال حکم ریاست ضرغامی برای پنج سال بعد از آن هم صادر و رسانه ای شد که بر اساس آن وی تا خرداد 93 در این مقام ابقا شد.
وزیر ارشادی دیگر بر کرسی ریاست جام جام می نشینید؟
سابقه عضویت در سپاه و قلم زدن در روزنامه کیهان برای او چندان نام نداشت که وزیر ارشاد دولت احمدی نژاد شدن. صفارهرندی که خود زمانی از حامیان سیاست ها و شعارهای احمدی نژاد بود و در سایه همین حمایتها نیز به دولتش راه یافته بود پرحاشیه و جنجالی از جمع یاران احمدی نژاد جدا شد.
وزیر ارشاد دولت نهم در جریان اعتراض به انتصاب مشائی به عنوان معاون اولی رئیس جمهور و اصرار احمدی نژاد در ابقای مشائی در این منصب به نشانه ی اعتراض هیئت دولت را ترک کرد که مورد غضب احمدی نژاد قرار گرفت و در صورتی که تنها یازده روز تا تشکیل دولت دهم باقی مانده بود؛ از وزارت فرهنگ و ارشاد برکنار کرد. تصمیمی که بلافاصله به دلیل از رسمیت افتادن دولت از حد نصاب پس گرفته شد.
صفار هرندی بعد از وزارت مشاور فرهنگی فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد. از او به عنوان یکی از گزینه های احتمالی ریاست سازمان صداوسیما نام برده می شود. شاید او را بتوان یکی از چهره های نزدیک به رویکرد ضرغامی دانست که حضورش در این سازمان منشا تغییرات خاصی نشود.
کوچ زودهنگام رحمانی فضلی از فاطمی به جام جم؟!
از همراهان دیروز علی لاریجانی و وزیر این روزهای حسن روحانی نیز به عنوان یکی از گزینه های احتمالی ریاست ساختمان شیشه ای نام برده می شود. گویی حضور او در راس ساختمان سیاسی فاطمی قرار نیست 4 سال دوام داشته باشد و او زودهنگام به سوی جام جم کوچ خواهد کرد. این اما اولین بار نیست که از رحمانی فضلی به عنوان گزینه ریاست بر صداوسیما نام برده می شود. او که در زمان ریاست علی لاریجانی از معاونان صداوسیما بود در سال 88 و بالا گرفتن خبرهای انتخاب رییس جدید سازمان صداوسیما هم به عنوان یکی از احتمالات مطرح بود. این خبر تا بدان حد جدی به نظر می رسید که حتی از معرفی معاونت ها ی سازمان از سوی رحمانی و برنامه آتی وی در سازمان صدا و سیما خبر می دادند.
دومین وزیر ارشاد احمدی نژاد هم وارد میدان رسانهای شد
سیدمحمد حسینی؛ وزیری که باید از او به عنوان یکی وزرای مورد قبول و محبوب احمدی نژاد نام برد. چه آنکه او نیز به مثابه برخی وزرای دیگر در مقابل رییس دولت سابق سر به زیر بود و حرف گوش کن. گرچه زمانی خبر عزل و برکناری او نیز به دلیل مخالفت با خواسته های نزدیکان احمدی نژاد مطرح شد اما او نشان داد که مرد در افتادن با احمدی نژاد نیست. وزرات ارشاد دوران او تا حد زیادی فضا برای جولان جریان انحرافی باز شد. شاید همین رویکرد مسامحهکارانه او در دوران وزارتش باشد که او را چندان گزینه جدی برای ریاست ساختمان شیشه ای نکند.
از محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و علی دارابی معاون ضرغامی نیز به عنوان گزینه های دیگر این سازمان بعد از عزت الله ضرغامی نام برده می شود.
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]