واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر حوزه های علمیه:روحانیت از عناصر مهم مولد فرهنگ در کشور است شیراز- ایرنا- مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور گفت: روحانیت ظرفیت تولید فرهنگ را داراست و از عناصر مهم مولد فرهنگ در کشور است که در این بخش می تواند مولد باشد.
به گزارش ایرنا آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری روز پنجشنبه در دومین روز ششمین اجلاسیه منطقه ای استان های جنوبی کشور و جامعه مدرسین حوزه علیمه قم در شیراز اظهارداشت: اعتماد مردم به روحانیت یکی از دلایل تاثیرگذاری علما و روحانیون در فرهنگ جامعه است.
وی افزود: بر این اساس روحانیت باید نخستین گام برای تاثیرگذاری بیشتر ، خود را به دانش و علم تجهیز کند و این درحالی است که روحانیت و حوزه های علمیه باید در تذهیب نفس، آداب و اخلاقی اسلامی در جامعه پیشگام باشند.
حسینی بوشهری بیان کرد: دنیای امروز مقابله جدی با دین و دینداران دارد و شرایط سختی را برای دین به ویژه دین اسلام ایجاد کرده است به طوری که اسلام، شیعه و ایران هراسی را در دستور کار خود دارد.
وی اضافه کرد: دنیای استکبار از تمام ظرفیت های خود برای مقابله با دین و حکومت اسلامی استفاده می کند که برای ضربه زدن به پیکره دین و اسلام از تحصیل کردگان حوزه هم ناامید نیستند.
وی ادامه داد: لذا در این زمینه روحانیون، علما و طلاب باید هوشیارانه تر و دقیق تر مسایل مربوط به دین را پیگیری و دنبال کنند.
دبیر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: امروز انقلاب اسلامی یک فرصت مناسب برای روحانیت است و همانطور که روحانیت درجهت پیروزی انقلاب خدمت های شایانی کرده است انقلاب نیز در جهت معرفی روحانیت بهترین خدمت را انجام می دهد.
حسینی بوشهری گفت: معتقدیم آینده کشور در گرو روحانیت است و در شرایط کنونی جامعه روحانیت باید با علم و اخلاق فریادرس جوانان باشد زیرا دشمنان اسلام و انقلاب با هدف گذاری این قشر اهداف شومی را دارند.
وی با بیان اینکه علما و تربیت شدگان حوزه ها بر اساس کتاب و سنت وارد عرصه دین شده و هیچگاه متزلزل نمی شوند افزود: روحانیت و حوزه های علمیه از ویژگی منحصر به فردی برخوردارند که وجود مقام معظم رهبری بزرگترین فرصت برای روحانیت، است که باید از این فضا برای رسیدن به تمدن اسلامی استفاده شود.
حسینی بوشهری با اشاره به ششمین اجلاسیه منطقه ای سه استان جنوبی و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: معتقدیم عقب افتادگی های فراوانی در برنامه ریزی، فعالیت های پژوهشی و انسجام بخشی کارها در حوزه های علمیه وجود دارد اما برگزاری این اجلاسیه ها امکان اولویت بندی، شناسایی ظرفیت ها وبرنامه ریزی را برای حوزه های علمیه میسر می کند.
وی اضافه کرد: باید از فضای حضور بزرگان و علما بهترین استفاده را برد و این در حالی است که طرح ها و پیشنهادات بسیار مناسبی در کمیسیون های سه گانه این اجلاسیه مطرح شده است.
حسینی بوشهری ادامه داد: یکی از دغدغه های جدی علما و روحانیت در کشو به ویژه استان های جنوبی، حضور جدی عرفان های نوظهور در کشور است که این موضوع در کمسیون ها مطرح شده است.
ششمین اجلاسیه منطقه ای استان های فارس، هرمزگان و بوشهر و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در شیراز ادامه داد.ک/2
7382/ 667
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]