واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون وزیر راه: افزایش بی رویه استفاده انرژی اقتصادکشور را زمین خواهد زد اصفهان- ایرنا- معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به هدر رفت انرژی دربخش های مختلف در کشور گفت: تداوم مصرف بی رویه انرژی، اقتصاد ایران را زمین خواهد زد.
به گزارش ایرنا، ˈمحمد شکرچی زادهˈ روز پنجشنبه در دومین کنفرانس ملی مصالح و سازه های نوین در دانشگاه اصفهان اظهار کرد: 40 درصد انرژی در ساختمان ها مصرف می شود.
وی با اشاره به اینکه این مقدار در کشور هند حدود 20 درصد است، افزود: کاهش مصرف انرژی در ساختمان سازی با روش های سنتی امکان پذیر نیست.
وی با تاکید بر فرهنگ سازی و تغییر نگرش به سیستم سرمایش و گرمایش ساختمان ها گفت: با استفاده از فناوری های نوین می توان تا حد زیادی از هدر رفت انرژی جلوگیری کرد.
شکرچی زاده خواستار بازنگری در نگاه مدیران و مردم به موضوع انرژی شد و افزود: در سالهای اخیر منایع ملی را مورد تهاجم قرار داده ایم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نقش ساختمانها در آلودگی هوا تصریح کرد: آلودگی هوا تنها ناشی از حمل و نقل و استفاده از سوخت های فسیلی نیست.
وی با بیان اینکه درامر مقاوم سازی ساختمانها نیز اقدامات خوبی در باره تدوین آییننامه های زلزله صورت گرفته است، گفت: اما نتایج قابل قبولی در واقعیت حاصل نشده است.
رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی کشور اظهار کرد: نتیجه یک تحقیق نشان داده که 30 درصد از زلزله هایی که منجر به تلفات بیش از 10 هزار نفر شده در ایران اتفاق افتاده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به زلزله خیز بودن ایران گفت: نباید فراموش کنیم که ما باید با زلزله زندگی کنیم و ساختمانهای ما باید در برابر زلزله مقاوم سازی شود.
رییس مرکز تحقیقات راه،مسکن وشهرسازی بر حرکت صحیح در مسیر توسعه کشور تاکید کرد و افزود: در زمینه تولید دانش در کشور کارهای شایسته ای شده است اما در گذر از دانش به سمت تکنولوژی با ضعف های فراوان روبرو هستیم.
وی این گام را حرکتی اساسی و ضروری خواند و افزود: عدم حرکت به این سمت آثار نگران کننده ای در بخش اقتصاد خواهد داشت و بیشترین بار آن بر روی دوش مهندسان کشور است.
شکرچی زاده با اشاره به محدودیت های بودجه های دولتی گفت: امکان ساماندهی مباحث مربوط به ساخت وساز در بخش خصوصی وجود دارد.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه 10 برابر بودجه عمرانی دولت در سال گذشته خانه سازی شده است، افزود: ایمن سازی این ساختمان ها باید مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین به اهمیت حرکت به سمت بازارهای بین المللی اشاره کرد و گفت: با مناسب سازی روابط بین المللی در دولت یازدهم زمینه های این کار فراهم می شود.
شکرچی زاده با اشاره به شمار روز افزون مهندسان فارغ التحصیل در کشور گفت: ظرفیت اشتغال برای این مهندسان در داخل کشور وجود ندارد.
وی خواستار تربیت مهندسان جهانی در دانشگاههای کشور شد و اضافه کرد: این مهندسان باید با تکنولوژی های نو و زبان های روز دنیا آشنا باشند.
وی با بیان اینکه سهم صنعتی شدن و استفاده از فناوری های نو در ساخت و سازها در ایران کمتر از 10 درصد است، اظهار کرد: حرکت به این سمت یکی از سیاست های اصلی ما خواهد بود.
کنفرانس ملی مصالح و سازه های نوین به مدت دو روز در دانشگاه اصفهان ادامه دارد.
مدیریت پدافند غیرعامل، مقاوم سازی و رفتار لرزه ای، سازه های فولادی، مصالح سنتی و بنایی و سازه های بتن آرمه از جمله موضوعات این کنفرانس است.
پ/7135/ 607
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]