واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس همایش سوختگی: تعداد بیمارستان های سوختگی کشور به یک مرکز فرسوده تقلیل یافته است تهران - ایرنا - رییس سومین همایش سوختگی از بی توجهی به مساله سوختگی و عوارض سنگین ناشی از آن در کشور انتقاد کرد و گفت: شمار بیمارستان های سوختگی در کشور از پنج بیمارستان به یک مرکز فرسوده و قدیمی، تقلیل یافته است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، «نوراحمد لطیفی» روز پنجشنبه در سومین همایش سوختگی در سالن همایش رازی افزود: جامعه به مساله سوختگی توجهی نمی کند، اگر توجه می کرد تعداد مراکز آن به یک مرکز تقلیل نمی یافت و اکنون نیز به راحتی میلیاردها تومان برای ساخت یک بیمارستان کنار بیمارستان چشم پزشکی فارابی یا بیمارستان قلبی و عروقی خرج می شود، اما بیمارستان سوختگی ما باید یک بیمارستان قدیمی و از رده خارج باشد.
وی تصریح کرد، حتما باید حادثه ای مانند آتش سوزی شین آباد اتفاق بیافتد که دولت، مجلس و صدا وسیما جمع شوند و پولی بگذارند؟
** عوارض کودکان شین آبادی قابل اصلاح نیست
رییس سومین همایش سوختگی با بیان اینکه چند دانش آموز شین آبادی، بیمار او هستند، گفت: واقعا گریه ام می گیرد که برای این دانش آموزان چه کاری می توان انجام داد؛ عوارض این کودکان قابل اصلاح نیست.
لطیفی گفت: چرا سیستم جامعه واقعیت سوختگی را درک نمی کند؛ جلسات متعددی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برای اطلاع رسانی در زمینه سوختگی به مسوولان و صدا وسیما داشتیم اما متاسفانه به نتیجه ای ختم نشد.
وی افزود: سوختگی مظلوم واقع شده درحالیکه سوختگی ممکن است در هر مکانی و به هر علتی اعم از تصادف اتوبوس در جاده قم، اشکالات فنی و آتش گرفتن پژو و آتش سوزی در هتل اتفاق بیفتد.
رییس سومین همایش سوختگی ادامه داد: اثرات ناشی از سوختگی غیرقابل برگشت است؛ برای هر بیماری ای، انتهایی است اما برای سوختگی انتهایی وجود ندارد؛ سوختگی معلولی تحویل جامعه می دهد که می تواند مزاحم و گرفتاری جامعه باشد؛ سوختگی در کشور متولی ندارد و واقعیتی است که جامعه باید به آن توجه کند.
لطیفی گفت: امیدوارم حرف های ما به مسوولان اصلی دولت برسد تا شاید فکر اساسی برای این مساله شود، برای رساندن حرف های خودمان به افرادی که باید بشنوند لازم است فریاد بزنیم؛ بیمار دچار سوختگی واقعا سوخته است و دل سوخته می خواهد.
وی افزود: آموزش سوختگی و درمان آن در کشور متولی ندارد؛ دوره سوختگی شش ماه در رشته جراحی پلاستیک گنجانده شده اما حتی یک درصد از دانشجویان نیز پس از دانش آموختگی به این رشته نمی پردازند.
رییس سومین همایش سوختگی یادآور شد: چرا دانش آموزان حادثه شین آباد برای درمان باید به شیراز و اصفهان بروند و در منطقه خود درمان نشوند؛ رسیدگی به موقع به آنان موجب کاهش عوارض می شود.
اجتمام(3) ** 9185 ** 1071
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]