تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه بر باطل سوار شود، مَركبش او را ذليل خواهد كرد. كسى كه از راه حق منحرف شود ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816904482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جعل اسناد برای وام


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: جعل اسناد برای وام


انتشار فهرست ۱۶ نفری از فارغ‌التحصیلان یک دانشگاه به عنوان بدهکار بانکی در صفحات مجازی نشان دهنده سوء استفاده از مدارک هویتی انها توسط دو تن از کارمندان دانشگاه محل تحصیل انها بود .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ،  جمعی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه علوم اقتصادی که همگی ساکن شهرهایی غیر از تهران هستند، پس از گذشت چندسال از زمان فارغ‌التحصیلی‌شان، متوجه سوءاستفاده دو نفر از کارمندان دانشگاه محل تحصیل از مدارکشان شده‌اند. این دو کارمند با جعل امضای آنان و «تغییر هویتشان از دانشجو به کارمند شرکتی دانشگاه» اقدام به دریافت وام از یکی از شعب بانک تجارت کرده‌اند.
 
جعل اسناد

" ع. د " یکی از این دانشجویان است که از سال 88 از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده. او در شرح ماوقع به ایسنا می‌گوید: کپی مدارک شناسایی ما به امانت نزد دانشگاه بود، ولی در همان زمانی که من مشغول به تحصیل بودم دو نفر از کارمندان با جعل امضای من و مهر دانشگاه، با اسم و هویت من، وام هفت میلیون تومانی از بانک دریافت کرده بود که با محاسبه جریمه دیرکرد در حال حاضر بیش از 9 میلیون به بانک بدهکار هستم.
 
او ادامه می‌دهد: بانک مربوطه (تجارت) نیز پس از اطلاع از ماجرا علاوه بر اینکه از دانشگاه شکایت کرده بود، شکایتی نیز از طرف افرادی که مورد سوءاستفاده قرار گرفته بودند تنظیم کرده و از این افراد خواسته تا این شکایت را برای پیگیری امضاء کنند. من نیز بر اساس مشورت با یک وکیل، تصمیم گرفتم شکایتی مستقل، نزد مراجع قضایی ببرم.
 
او همچنین از ثبت‌ شکایت خود در سازمان بازرسی خبر می‌دهد.
  اما "س. ش" که اولین فردی بوده که متوجه این سوءاستفاده مالی شده در این رابطه گفت: چند ماه قبل برای ضمانت وام یکی از اقوام به شعبه‌ای در شهر خود مراجعه و طبق روال اداری نسبت به درخواست استعلام تسهیلات اقدام کردم. اما نتیجه استعلام اصلا مورد انتظارم نبود؛ چرا که در کمال ناباوری دیدم بیش از 9 میلیون به بانک تجارت بابت دریافت وام مقروضم.
 
وی ادامه می‌دهد: با پیگیری‌های بیشتر متوجه شدم بانک پرداخت‌کننده وام شعبه‌ای از بانک تجارت بود که امور مالی دانشکده من در تهران در آن‌ انجام می‌شد و همین طور متوجه شدم که نه تنها من بلکه جمعی از هم‌دانشگاهیان قدیم من نیز گرفتار کلاهبرداری این دو کارمند دانشگاه شده‌ و مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند.
 
این دانش‌آموخته دانشگاه علوم اقتصادی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از کارمندان بدهی خود را به بانک تسویه کرده ولی دیگری اقدامی در این رابطه انجام نداده بود، عنوان می‌کند: مدارکی که به عنوان مدارک هویتی ما به بانک ارائه شده همگی کپی بوده و از این رو عجیب است که با وجود عدم حضور ما، بانک این مبلغ را به این افراد پرداخت کرده است.
 
وی در ادامه می‌افزاید: حتی اگر مشکل بدهی حل شود و تمامی مبالغ به همراه جریمه دیرکرد به بانک برگردانده شود، نام ما برای همیشه در فهرست مشتریان بدحساب باقی می‌ماند که در آینده فعالیت‌های ما را در نظام بانکی با مشکل مواجه می‌کند.
 
به گفته یکی دیگر از دانشجویان، پرونده این افراد به شرکت "اعتبارسنجی ایرانیان" سپرده شده است و این شرکت از نظر قانونی، حق برداشت از کلیه حساب‌های بانکی و توقیف اموال را دارد و در حال حاضر فعالیت حسابهای بانکی‌شان مختل شده است.

مسئولان دانشگاه چه می‌گویند؟
 در همین رابطه «غفوری» دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه علوم اقتصادی با بیان اینکه این تخلف را پنج ماه قبل کشف کردیم، افزود: یکی از این کارمندان نیروی شرکتی بود که از سال 87 از دانشگاه جدا شده است (این در حالی است که تاریخ پرداخت وام مربوط به سال 88 می‌شود) و کارمند دیگر که به صورت رسمی با دانشگاه علوم اقتصادی همکاری دارد نیز تا کنون تخلف خود را نپذیرفته است. ما از پنج ماه قبل که این تخلف را کشف کردیم با توجه به اختیارات محدودی که این هیئت دارد، تنها توانستیم از طریق مراجع نظارتی دانشگاه سوالاتی را از متخلف بپرسیم و پرونده تشکیل دهیم اما مستندات این پرونده به هیچ عنوان تکمیل نیست .
 
وی از تمام دانشجویان و فارغ‌التحصیلانی که مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند خواست تا مستندات خود را به هیئت رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه ارائه دهند تا این هیئت بتواند پیگیر حقوق‌شان باشد؛ چرا که دانشگاه نیز با حضور یک متخلف به عنوان کارمند موافق نیست.
 
روایت حسن رنگریز، معاون امور مالی – اداری دانشگاه علوم اقتصادی اما کمی متفاوت است. او به خبرنگار ایسنا می‌گوید: بانک تجارت نامه‌ای فرستاده که فرد متخلف (کارمند دانشگاه ) تعهدات خود (ناشی از جعل اسناد ) را انجام داده است، در واقع این فرد تعهد خود را بر مبنای حکمی که صادر شده، به سند ملکی منتقل کرده است.
 
وی با بیان این که در حال حاضر این فرد در اختیار کارگزینی است و مشغول به خدمت نیست، خاطرنشان می‌کند: در حال حاضر حکم انفصال دائمی این فرد از خدمات دولتی آمده است اما با توجه به اعتراض او در انتظار تایید این حکم از وزارت علوم هستیم.
 
رنگریز از ارائه توضیحات بیشتر درباره پیگیری اقدامات از طرف فارغ‌التحصیلانی که مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند خودداری و تصریح می‌کند: این اتفاق مربوط به مدیریت قبلی می‌شود.
 
با توجه به ابهامات فراوان این پرونده، آماده دریافت پاسخ‌ها و توضیحات مراجع و مسئولان ذیربط درباره چگونگی وقوع چنین اتفاقی آن هم با وجود عدم حضور دانشجویان در زمان دریافت وام است.


چهار شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن