تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860481253
![نمایش مجدد: هدفمندی واقعی یارانه ها refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
هدفمندی واقعی یارانه ها
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بررسی روزنامه های ایران/چهارشنبه هفتم اسفند ماه 1392 هدفمندی واقعی یارانه ها تهران-ایرنا-بسیاری از تحلیلگران معتقدند تدبیر دولت یازدهم در مرحله ی دوم اجرای قانون هدفمندی یارانه ها می تواند این قانون را پس از دوره ای ناکامی، به هدف اصلی آن یعنی جراحی اقتصاد کشور و توزیع عادلانه ی امکانات برساند.
![هدفمندی واقعی یارانه ها](http://img7.irna.ir/1392/13921207/81062049/81062049-5528714.jpg)
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز چهارشنبه هفتم اسفند ماه 1392 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
***هدفمندی واقعی یارانه ها
«علی طیب نیا» وزیر امور اقتصادی و دارایی روز گذشته با بیان اینکه تا پایان اسفند ثبت نام خوداظهاری برای دریافت یارانه آغاز خواهد شد، اعلام کرد که قرار است یارانه های نقدی تنها به نیازمندان متقاضی پرداخت شود.
روزنامه های امروز در گزارش ها و یادداشت های مختلف به ارزیابی قانون هدفمندی یارانه ها در مرحله ی نخست پرداختند و آن را شکست خورده توصیف کردند.
در عین حال بسیاری امیدوارند در مرحله ی دوم این قانون که از اردیبهشت ماه سال آینده آغاز می شود، تدابیر اتخاذ شده باعث شود این قانون به اهداف اصلی خود در توزیع عادلانه ی امکانات در کشور برسد.
روزنامه ی «قانون» در گزارشی با عنوان «پرونده یارانه های فراگیر اسفند بسته می شود» ویژگی اصلی مرحله ی نخست هدفمندی یارانه ها را افزایش نقدینگی در کشور و کاهش تولید و بودجه ی عمرانی دانست و نوشت: در قالب هدفمندی یارانه ها تا کنون 128 هزار میلیارد تومان پول نقد میان مردم توزیع شده است . با احتساب یارانه اسفند ماه حجم نقدینگی به حدود 131 هزار میلیارد تومان خواهد رسید. این در حالی است که کل درآمد هدفمندی یارانه ها 86 هزار میلیارد تومان بوده است . به این ترتیب دولت با کاستن از بودجه عمرانی و بودجه عمومی نسبت به پرداخت یارانه نقدی اقدام کرده است. برآورد می شود پرونده یارانه ها با توزیع 131 هزار میلیارد تومان پول نقد بسته شود . هر چند حجم نقدینگی توزیع شده در این قالب بسیار فراوان بود اما بودجه عمرانی توزیع شده در کشور در سال 1392 تنها چیزی در حدود 10 هزار میلیارد تومان بوده است که نشان دهنده رکود کشور و کندی کار عمرانی و در نتیجه به تعویق افتادن توسعه و ایجاد اشتغال است.
«لزوم پرهیز از آسیب های مرحله اول طرح هدفمندی یارانه ها» عنوان یادداشت روزنامه ی «مردمسالاری» به قلم «ناصر عاشوری» عضو کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی بود که در بخشی از آن آمده است: اکنون دولت در آستانه اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها است که در این راستا دولت باید دقت زیادی داشته باشد و ملاحظاتی را در نظر بگیرد. برای شناسایی نیازمندان ، خود اظهاری سازو کار مناسبی است. دولت پس از دریافت فرم های خود اظهاری از سوی مردم باید با ابزارهایی مثل سازمان آمار، سازمان ثبت احوال و دیگر سازمان ها نیازمندان را تشخیص دهد. به نظر من افرادی که ماهانه کمتر از یک میلیون تومان درآمد دارند، نیازمند محسوب شده و مستحق دریافت یارانه هستند. دولت در این راستا باید کار کارشناسی دقیقی انجام دهد تا دچار اشتباهی همچون ارائه سبد کالا نشود.دولت می تواند افراد خارج از کشور،متوفیان و غیرنیازمندان را از دریافت یارانه حذف کند و در مقابل کمک بیشتری به اقشار نیازمند داشته باشد.
در همین حال روزنامه ی «دنیای اقتصاد» در سرمقاله خود با عنوان « ساز وکار خودگزینی برای یارانه» به انتقاد از نظام خوداظهاری برای دریافت یارانه که مورد تاکید وزیر اقتصاد است، پرداخت و نوشت: واقعیت آن است که برای تصمیم گیرندگان جهت ثبت نام از پیش مسجل است که اگر دولت اطلاعات کامل در اختیار می داشت دیگر نیازی به خوداظهاری نبود و شناسایی گروه های هدف براساس اطلاعات دولت انجام می گرفت. پس صرف تکیه بر خوداظهاری، گواه نقصان اطلاعات است. دوم آنکه تهدید دولت به مجازات برای بسیاری از متقاضیان قابل اعتنا نیست. تجربه گذشته نشان می دهد که مطالبات دولت را می توان پشت گوش انداخت. اغلب حتی با وجود اسناد لازم و پشتوانه محکم حقوقی بسیاری از دعاوی در سنگلاخ اجرا گرفتار می آیند و به فرجام نمی رسند تا چه رسد به وضعیت یک تهدید که مبانی و شیوه به فعل درآمدن آن هنوز مشخص نیست و با اگر و اما های زیادی همراه است.
در مواجهه با چنین معضلاتی به جای تهدید و زور می توان بر پایه انگیزش افراد، مکانیزم هایی را تعریف و به کار گرفت که قواعد عمل در آن به گونه ای تعریف شده باشد تا افراد با گزینش آزادانه خود به نتیجه مطلوب سیاست گذار برسند.
***همکاری دارویی ایران و آمریکا
روز گذشته «ناصر ریاحی» رییس اتحادیه ی واردکنندگان دارو از ورود یک شرکت بزرگ داروسازی آمریکایی به صنعت داروسازی ایران خبر داد و گفت: قرارداد تولید تحت لیسانس شرکت بزرگ داروسازی MSD امریکا در ایران امضا شده است.
همکاری دارویی ایران و آمریکا یکی از موضوع های قابل توجه روزنامه های امروز بود.
روزنامه ی «شرق» در مطلبی با عنوان « غول دارو سازی آمریکا وارد بازار ایران شد»، نوشت: شرکت Merck Sharp & Dohme آمریکا یکی از بزرگ ترین شرکت های دارویی جهان محسوب می شود. این شرکت در سال 1891 به عنوان یکی از واحدهای زیرمجموعه شرکت مرک آلمان تاسیس شد. مجموع درآمد این شرکت داروسازی در سال 2011 میلادی بالغ بر 48 میلیارددلار بوده است. در همان سال این شرکت معادل 86 هزارنفر نیروی کار در سراسر جهان داشته است.
این روزنامه همچنین در یادداشتی با عنوان « بیم و امید ورود غول دارویی» با اشاره به واردات بی رویه ی دارو در هشت سال گذشته، به بررسی نقاط مثبت و ضعف احتمالی در ورود شرکت آمریکایی به ایران برای تولید دارو پرداخت و نوشت: حالا ورود غول دارویی آمریکا به کشور، بیم و امید هایی برای بازار دارویی ایران دارد: امید از آنجا که شرکت داروسازی «ام اس دی» برای حسن نیت خود برای ورود به بازار دارویی کشور، قیمت محصولات خود را در بازار ایران بین 30 تا 40 درصد نیز نسبت به قیمت های قبلی کاهش داده، می تواند زمینه ساز کاهش حداکثری قیمت دارو در بازار دارویی ایران در قدم اول شود و گرهی از کلاف گرانی دارو برای بیماران بگشاید و همچنین کیفیت محصولات تولید داخل را در فرآیندی رقابتی ارتقا دهد. اما بیم از آنجاست که دولت «تدبیر و امید» قدم در جای پای دولت های قبل گذارد و با افزایش واردات، بازار دارویی را بیش ازپیش وابسته به بازار خارجی کند. این نگرانی، قابل رفع است البته مشروط بر آنکه سیاست هایی نظیر «محدودیت واردات داروهای ساخته شده خارجی» و «حمایت از تولید داخل» و «عرضه دارو به صورت ژنریک» نیز اعمال شود.
***پرهیز از شعار زدگی در اقتصاد مقاومتی
دوشنبه ی گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی، در جلسه ای با حضور سران قوا، چگونگی راه های اجرا و تحقق سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را مورد بررسی قرار دادند؛ سیاست هایی که به فرموده ی ایشان، جامع و فراگیر است و باید در اجرا نیز با همین جامعیت و فراگیری، تحقق یابد. تیتر نخست بسیاری از روزنامه های صبح امروز نیز به همین موضوع اختصاص داشت و یادداشت هایی نیز در تبیین موضوع اقتصاد مقاومتی منتشر شد. آنچه در بسیاری از این یادداشت ها نقطه اشتراک بود، ضرورت پرهیز از شعارزدگی در موضوع اقتصاد مقاومتی بود.
روزنامه ی «تهران امروز» در یادداشتی با عنوان «نقشه ی راه اقتصاد مقاومتی» به قلم «غلامرضا کاتب» سخنگوی کمیسیون بودجه مهم ترین نکته درباره ی اقتصاد مقاومتی را دوری از برخورد شعاری با این مقوله عنوان کرد که وظیفه ی هر یک از قوای سه گانه و سایر نهادهای ذی ربط و در عین حال همکاری کامل تمام قوای حاکمیتی است.
تهران امروز همچنین برخی قوانین بودجه 93 از جمله عدم وابستگی به درآمدهای نفتی را در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی دانست و نوشت: رویکرد بودجه سال 93 حمایت از تولید، رونق اقتصادی، شکستن رکود اقتصادی و حمایت از مستمندان و محرومان بوده و ارقام بودجه براساس شرایط موجود و با فرض باقی ماندن تحریم ها بسته شده است. بنابراین بودجه 93 براساس تحریم های موجود به شکل انقباضی دیده شده در نتیجه امیدوار به تحقق آن هستیم.
«اقتصاد مقاومتی آری، منازعه ای نه!» عنوان سرمقاله ی روزنامه ی «ابتکار» به قلم بود.
ابتکار با اشاره به اینکه اگر سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر انقلاب، در چهارچوب محورها مورد توجه قرار گیرد، در مسیر راه دچار سوء تعبیر و تفسیر نخواهد شد، نوشت: بیم آن است که این سیاست های مترقی همچون بسیاری از سیاست های دیگر، در دالانِ تنگ تفسیرهای حزبی، گروهی و سیاسی دچار واژگونی مفهومی شود. ساده انگاری است که برخی تصور می کنند اقتصاد مقاومتی از طریق دیوار کشی به دور کشور محقق می شود. در جهان کنونی مقاومت اقتصاد به بده بستان با اقتصاد جهانی، به خصوص منطقه، قابل تحقق است. با اقتصاد منزوی و ایزوله نمی توان دوام آورد. بستر اقتصادی مقاومتی دیپلماسی عمومی است؛ به این معنا که شرایط کشور به گونه ای تصویر شود که زمینه جذب سرمایه های خارجی فراهم آید و امکان عقد قراردادهای اقتصادی با منطقه و فرا منطقه ایجاد گردد.
به زعم نگارنده ی این مطلب، تفسیر ریاضتی و منازعه ای و انزواگرایانه از اقتصاد مقاومتی، تهدیدات جدی به حساب می آیند و لازم است با تفسیر صحیح از این راهبرد اقتصادی، کشور را نجات داد.
***هم افزایی دولت و شهرداری تهران برای مهار آلودگی
روز گذشته «بیژن زنگنه» وزیر نفت برای بررسی موضوع آلودگی هوا با اعضای شورای شهر و مقام های شهرداری تهران، راهی نشست آن شورا شد. پیش از این نیز «معصومه ابتکار» رییس سازمان محیط زیست در شورای شهر حاضر شد و «محمد باقر قالیباف» شهردار تهران هم در نشست هیات دولت شرکت کرد.
بسیاری از کارشناسان این ارتباط بین دولت و شهرداری و شورای شهر برای مهار آلودگی تهران را به فال نیک گرفتند.
روزنامه ی قانون در مطلبی با عنوان « آلودگی هوا؛ نقطه وصل دولت و شهرداری» به حضور «بیژن زنگنه» در نشست شورای شهر تهران اشاره کرد و نوشت: روز گذشته وزیر نفت مهمان جلسه چهل و هشتم شورای شهر تهران بود. بیژن زنگنه به دعوت رئیس شورا راهی خیابان بهشت شد تا از راهکارهای مشترک کاهش آلودگی هوای تهران سخن بگوید، راهکارهایی که حاصل رایزنی های دولت و شهرداری و نیز تعامل مجلس است. فارغ از بحث هایی که در این جلسه مطرح شد، برآیند کلی این حضور، می تواند این باشد که میان شهرداری و دولت، فصل، فصل اعتدال است. اکنون کمتر می توان از انشقاق های جدی گذشته نشانی یافت، انشقاق هایی که ریشه در جدال های سیاسی داشت، اما به حوزه های غیرسیاسی هم سرایت کرده بود.
روزنامه ی تهران امروز نیز در یادداشتی بر همکاری همه ی نهادها برای رویارویی با آلودگی هوا تاکید کرد و نوشت: شهرداری، وزارت کشور، وزارت نیرو، وزارت نفت و جهاد کشاورزی در این مسئله دخیل هستند و به خاطر همان هم سازمانی به نام محیط زیست تشکیل شد که معاون رئیس جمهور است و از نظر جایگاه هم معاونان رئیس جمهور از وزرا بالاتر هستند به همین دلیل یک شخص در حد معاون رئیس جمهور در این سمت گمارده شده است که تمام مجموعه ها با او همکاری کرده و مشکل حل شود.
«آلودگی هوا باید جنبه ی کیفری پیدا کند»؛ این جمله ی معصومه ابتکار رییس سازمان حفاظت محیط زیست بود که در روزنامه ی «آرمان» انعکاس پیدا کرد.
این روزنامه به نقل از ابتکار نوشت: قانون قبلی هوای پاک نواقص بسیاری داشت که در پی رفع این نواقص و اضافه کردن موارد جدید به آن هستیم. امیدواریم بتوانیم با تصویب قانون جدید ضمانت اجرایی کافی را برای اجرایی کردن قوانین مصوب بگیریم. همچنین جاهایی از این قانون باید جنبه کیفری پیدا کند. قانون جدید بسیار روزآمد است و امیدواریم هرچه سریعتر این لایحه در دولت تصویب شده و به مجلس ارایه شود تا شاهد هوای سالم و آسمانی آبی در کشور باشیم.
***رویارویی با واژگان بیگانه
امروز هفتم اسفندماه سالروز درگذشت علامه «علی اکبر دهخدا» است؛ بنیانگذار لغت نامه ی بزرگ فارسی، ادیب، لغت شناس، سیاست مدار و شاعر ایرانی.
به این بهانه روزنامه ی «اطلاعات» در مطلبی به قلم «ارمغان زمان فشمی» به موضوع ضرورت پاکسازی تابلوهای اماکن عمومی و زبان فارسی از واژگان بیگانه پرداخت و از رویارویی با تهاجم فرهنگ واژگان بیگانه نوشت.
در این یادداشت آمده است: مطابق دستورالعمل اجرایی قانون منع به کارگیری اسامی ، عناوین و اصطلاحات بیگانه و آیین نامه اجرایی آن در مورد چگونگی استفاده از حروف و تصاویر در تابلوهای سردر مغازه ها، فروشگاه ها و سایر اماکن ، «به منظور حفظ قوت و اصالت زبان فارسی به عنوان یکی از ارکان هویت ملی ایران و زبان دوم عالم اسلام و معارف و فرهنگ اسلامی ، دستگاه های قانونگذاری ، اجرایی و قضایی کشور و سازمان ها، شرکت ها و مؤسسات دولتی و کلیة شرکت هایی که شمول قوانین و مقررات عمومی بر آنها مستلزم ذکر نام است ، موظفند از به کار بردن کلمات و واژه های بیگانه در گزارش ها، مکاتبات ، سخنرانی ها و مصاحبه های رسمی خودداری کنند و همچنین استفاده از این واژه ها بر روی کلیة تولیدات داخلی اعم از بخش های دولتی و غیردولتی که در داخل کشور عرضه می شود، ممنوع است .
در بخش دیگری از این یادداشت می خوانیم: فهرست اسامی غذاها و دسرها در قهوه خانه ها (آیا قهوه خانه معادل دقیقی است برای کافی شاپ؟ اگر این طور است چرا هر کدام از این دو واژه، ما را به یاد فضایی متفاوت با دیگری می اندازد؟!) و رستوران ها پر شده است از اسامی عجیب و غریبی مثل «ملبا»، «پیچملبا»، «جاماییکا»، «ماکیاتو»، «کمپانا»، «یوری ساندی»، «سالوادوره»، «بیل بری ساندی»، «کوک گلاسه» (ترکیب بستنی و نوشابه!).
درجایی که هرکس باید برای نامگذاری فرزند، واحد تجاری یا فرآورده های کارگاه خود، ضوابطی را در راستای پاسداشت زبان و ادبیات فارسی مراعات کند، این اسامی گمراه کننده چگونه به منوها راه پیدا کرده اند؟
در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: کسانی که واژگان جدید در رابطه با غذا را وضع و به زور به جامعه حقنه می کنند، اغلب جوانان کم سوادی هستند که در سفرهای تفریحی چندروزه به خارج از کشور، این اسامی به گوششان خورده است و حال آن ها را رندانه وارد جامعه می کنند.
فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی، علاوه بر تعریف های تازه در رسم الخط فارسی برای بهبود خوانش این زبان، واژه سازی و معادل سازی های متناسب با واژگان غیرفارسی را در دستورکار خود دارد. اما درباره این که آیا تمامی واژه های پیشنهادی فرهنگستان، مناسب فراگیر شدن است و مورد استقبال مردم قرار می گیرد یا نه، اختلاف نظر وجود دارد.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهش**9277**2054
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
![](http://www.irna.ir/Theme1/images/icons/mail32.png)
[email protected]
07/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]
صفحات پیشنهادی
اظهارات قابل تامل معاون اول رئیس جمهور درباره نحوه اجرای مرحله اول هدفمندی یارانه ها
اظهارات قابل تامل معاون اول رئیس جمهور درباره نحوه اجرای مرحله اول هدفمندی یارانه ها چند رسانهای > فیلم - در این ویدئو اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور درباره چگونگی مرحله اول قانون هدفمندی یارانه ها توضیح داد لطفا منتظر بمانید Video Link 212 6اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها از ابتدای سال ۹۳
اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها از ابتدای سال ۹۳بخش داخلی الف 27 بهمن 92تاریخ انتشار يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۷ ۱۱ در جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق مجلس با رای اکثریت اعضا به دولت اجازه داده شد از ابتدای سال ۹۳ مرحله دوم هدفمندی یارانه ها را اجرا کند براساس این مصوبه به دولتلاریجانی: مذاکره مجدد دولت و مجلس برای رسیدن به توافق درباره اجرای قانون هدفمندی یارانهها
لاریجانی مذاکره مجدد دولت و مجلس برای رسیدن به توافق درباره اجرای قانون هدفمندی یارانهها رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ایراد شورای نگهبان از مصوبه مجلس در تبصره هدفمندی یارانه ها این ایراد را فرصتی برای مذاکره دولت و مجلس برای رسیدن به توافقاتی در این خصوص دانست آفتاب عتوضیحات معاون وزیر اقتصاد در باره اجرایی شدن فاز دوم هدفمندی یارانه ها
توضیحات معاون وزیر اقتصاد در باره اجرایی شدن فاز دوم هدفمندی یارانه ها معاون وزیر اقتصاد صبح روز یکشنبه اعلام کرد که فاز دوم هدفمندی یارانه ها فعلا اجرایی نخواهد شد به گزارش نامه نیوز علیاصغر یوسفنژاد معاون پارلمانی وزیر اقتصاد که به مناسبت دهه فجر در جمع خبرنگاران حاضرنماینده بجنورد: باید فاز دوم هدفمندی یارانهها با کمترین آسیب اجرا شود
شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵ ۱۳ نماینده مردم بجنورد در مجلس گفت باید دولت تدبیر کند که فاز دوم اجرای هدفمند سازی یارانه ها با کمترین آسیب ممکن به مردم و به ویژه اقشار کم در آمد و روستاییان انجام شود قاسم جعفری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان شمالیرئیس سازمان هدفمندی یارانهها: کلیات تبصره هدفمندی یارانهها تدوین شد
رئیس سازمان هدفمندی یارانهها کلیات تبصره هدفمندی یارانهها تدوین شد رئیس سازمان هدفمندی یارانهها گفت کلیات تبصره الحاقی هدفمندی یارانهها تهیه شده و احتمال دارد روز سهشنبه برای الحاق به لایحه بودجه به مجلس ارائه شود به گزارش نامه نیوز اکبر ایزدی در گفتوگو با فارس در موردپیشنهادهای دانشجعفری برای فاز دوم هدفمندی/ کسری بودجه 11 هزار میلیاردی یارانه نقدی
پیشنهادهای دانشجعفری برای فاز دوم هدفمندی کسری بودجه 11 هزار میلیاردی یارانه نقدی وزیر اسبق امور اقتصادی و دارایی گفت درآمد مرحله بعد هدفمندی یارانهها اول به بخش "درمان" و بعد به بخش "آموزشوپرورش" گروههای آسیبپذیر اختصاص یابد به گزارش نامه نیوز داوودجهانگیری آخرین وضعیت طرح مسکن مهر و هدفمندی یارانه ها را تشریح کرد
سیاسی دولت در نشست استاندران سراسر کشور جهانگیری آخرین وضعیت طرح مسکن مهر و هدفمندی یارانه ها را تشریح کرد معاون اول رئیس جمهور با حضور در نشست استانداران سراسر کشورآخرین وضعیت طرح مسکن مهر و طرح هدفمندسازی یارانه ها را تشریح کرد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع راجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها همراه آزمون و خطا نباشد
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۲۰ رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه بر لزوم اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها تاکید و خاطرنشان کرد باید یارانه دهک های متمکن به دهک های پایین جامعه اختصاص یابد نعمت الله منوچهری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کرمانشاهکاهش هزینه های بیماران قلبی از طریق هدفمندی یارانه ها در سال 93/قاتل خاموش 17 درصد از ایرانیان را تهدید می کند
مشاور وزیر بهداشت خبر داد کاهش هزینه های بیماران قلبی از طریق هدفمندی یارانه ها در سال 93 قاتل خاموش 17 درصد از ایرانیان را تهدید می کند مشاور وزیر بهداشت با ابراز نگرانی از روند افزایش شیوع فشار خون بالا و به تبع آن بیماری های قلبی و عروقی در کشور از تلاش دولت برای کاهش هزینه دمشروح سخنان رئیس مجلس در کنفرانس مطبوعاتی: از هدفمندی یارانه ها تا مسئله رفع حصر
مشروح سخنان رئیس مجلس در کنفرانس مطبوعاتی از هدفمندی یارانه ها تا مسئله رفع حصر سیاست > مجلس - امروز نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی در تالار مشروطه مجلس شورای اسلامی برگذار شد به گزارش خبرآنلاین علی لاریجانی در این نشست خبری که با حضور 300 خبرنگار داخلی و خارجی بهدفمندی یارانهها با درآمد ۴۸ هزار میلیاردی تصویب شد
هدفمندی یارانهها با درآمد ۴۸ هزار میلیاردی تصویب شد حسینعلی حاجیدلیگانی عضو کمیسیون تلفیق بودجه از تصویب درآمد ۴۸ هزار میلیارد تومانی برای دولت خبر داد و گفت این مرحله از اول سال آینده اجرایی خواهد شد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر حسینعلی حاجیدلیگانی با اشارهاجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها در سال ۹۳
اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها در سال ۹۳ نمایندگان مجلس با تامین نظر شورای نگهبان با اجرای فاز دوم هدفمندی در سال ۹۳ موافقت کردند و درآمد ۴۸ هزار میلیارد تومانی را برای دولت از محل اصلاح قیمت کالاها تعیین کردند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر در جلسه علنی امروز مجتصویب درآمد 59 هزار میلیارد تومانی دولت از هدفمندی یارانهها
تصویب درآمد 59 هزار میلیارد تومانی دولت از هدفمندی یارانهها عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی اعلام کرد این کمیسیون با اختصاص 59 هزار میلیارد تومان درآمد از محل اجرای قانون هدفمندی یارانه ها موافقت کرد و بنابر این پیشنهاد دولت با اختلاف سه هزار میلیارد تومان به تصویب رسید آفمجلس تصویب کرد: اجرای مرحله دوم هدفمندی از ابتدای سال آینده/ پرداخت یارانه نقدی صرفاً به «نیازمندان»
مجلس تصویب کرد اجرای مرحله دوم هدفمندی از ابتدای سال آینده پرداخت یارانه نقدی صرفاً به نیازمندان صد در صد منابع حاصل از افزایش قیمت برق به حساب خاصی نزد خزانه داری کل کشور واریز و بر اساس مفاد ماده 8 قانون هدفمند کردن یارانهها به صنعت برق اختصاص مییابد آفتاب نمایندگان مجلروحانی:بخشی از درآمد حاصل از هدفمندی یارانهها را به بخش سلامت اختصاص میدهیم/ دولت اسفندماه جاری در حد توان ب
روحانی بخشی از درآمد حاصل از هدفمندی یارانهها را به بخش سلامت اختصاص میدهیم دولت اسفندماه جاری در حد توان به بهداشت و درمان کمک میکند رئیسجمهور با تاکید بر توجه ویژه دولت گفت که ما بهداشت و درمان را جزو اولویتهای خود میدانیم به گزارش نامه نیوز رئیس جمهور در هفتاد و ششمینچگونگی افزایش یارانه نقدی در فاز دوم هدفمندی
چگونگی افزایش یارانه نقدی در فاز دوم هدفمندی متقاضیان دریافت یارانه نقدی در فاز دوم اجرای هدفمندی یارانهها لازم است در زمان مشخص شده توسط دولت به مراکز ثبت نامی که در این خصوص تعیین می شود مراجعه کنند و اگر پس از بررسیها مشخص شود که افراد با درآمد بیشتر از مبلغ تعیین شده توسط-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها