تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828175951




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«ارابه‌های مرگ» همچنان در جاده‌های می‌تازند/ وقتی نمایندگان ملت مسئولیت نظارت بر حوادث جاده‌ای را به هم پاس می‌دهند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
«ارابه‌های مرگ» همچنان در جاده‌های می‌تازند/ وقتی نمایندگان ملت مسئولیت نظارت بر حوادث جاده‌ای را به هم پاس می‌دهند

«ارابه‌های مرگ» همچنان در جاده‌های می‌تازند/ وقتی نمایندگان ملت مسئولیت نظارت بر حوادث جاده‌ای را به هم پاس می‌دهند
حوادث جاده‌ای مرتبط با اسکانیا روز به روز افزایش می‌یابد، با این همه نمایندگان مجلس مسئولیت این موضوع را نپذیرفته و هر یک آن را به دیگری پاس می‌دهند.
به گزارش نامه نیوز، اخبار مربوط به حوادث اسکانیا آنقدر زیاد شده است که دیگر مثل روز اول همگان را متحیر نمی‌کند. مسافران این ماشین‌ها دیگر با سلام و صلوات پا در رکاب می‌گذارند. سازمان استاندارد کشور در بررسی‌های انجام داده 19 استاندارد الزامی خودروها را در اتوبوس اسکانیا تایید نکرده و این خودرو تنها با گرفتن 32 مورد از استانداردهای خودرو تردد می‌کند.

اولین بار این اتوبوس در اردیبهشت 17 نفر را به کام مرگ رساند و پس از آن هر بار به بهانه‌های مختلف، جان ایرانی‌ها را ربود. اوج این حوادث در شهریور ماه و در اتوبان قم صورت گرفت که در اثر آتش گرفتن 2 اسکانیا، 44 نفر از مسافران در آتش سوختند. نبود چکش در اتوبوس به منظور خرد کردن شیشه‌ها و فرار از هرم آتش، و قفل شدن درها در اثر ضربه وارد شده به بدنه اتوبوس، از جمله دلایلی بود که میزان تلفات را افزایش داد. در آخرین مورد نیز که 5 اسفند صورت گرفت، در اثر برخورد یک دستگاه اسکانیا با کامیون حمل سیمان، 13 نفر مجروح شدند.

بسیاری از رانندگان که از داشتن این اتوبوس ناراضی هستند، در مورد نقص های این اتوبوس به خبرنگار مهر گفتند: عامل اصلی آتش سوزی سیستم برق رسانی و قرار گرفتن آن در کنار کولر و بخاری خودرو است. وقتی کولر و بخاری روشن می شوند به دلیل سیم کشی ضعیف خودرو با کمترین برخوردی از روبرو باطری و این سیستم ها باعث ایجاد آتش سوزی می شوند.


چه کسی مسئول است

حوادث جاده‌ای اسکانیا بهانه‌ای شد تا با نمایندگان مجلس تماس بگیریم و از آنها درباره ورود مجلس به حوادث جاده‌ای اسکانیا سوال کنیم. محمد اسماعیل سعیدی، دبیر اول کمیسیون اجتماعی در این باره به خبرنگار نامه نیوز گفت: این موضوع در ارتباط با کمیسیون اصل 90 و صنایع و معادن است.

وی ادامه داد: با این همه تکرار این حادثه باعث تاسف و تاثر ماست؛ چرا که عذرخواهی و جمع‌‍آوری ماشین‌های حادثه‌ساز حداقل فعالیتی است که در این زمینه باید انجام شود. شرکت تویوتا در ژاپن پس از نقص فنی از مردم عذرخواهی کرد و همه مدل‌های حادثه‌ساز را جمع‌آوری کرد. عذرخواهی هم مردم را بیشتر و مشکل را حل می‌کند.

نکته جالب توجه آن است که عزیز اکبریان، نائب رئیس اول کمیسیون صنایع و معادن در این باره اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: مورد خاصی نیست که ما بخواهیم در آن ورود پیدا کنیم. وظیفه ما رسیدگی به گزارش‌های دیگری است که در سطح کشور وجود دارد و به دست ما می‌رسد.

همین گفته اکبریان، باعث شد تا در نهایت به سراغ نمایندگان مجلس کمیسیون اصل 90 رفته و از آنها در این باره بپرسیم. حسین آذین، عضو کمیته فرهنگی و اجتماعی کمیسیون اصل 90 در این باره گفت: بنده عضو کمیته فرهنگی و اجتماعی کمیسیون اصل 90 هستم و این موضوع به این کمیته ارتباطی ندارد.

داوود محمدی که عضو کمیته اقتصادی کمیسیون اصل 90 است نیز در این باره اظهار بی‌اطلاعی می‌کند ولی پس از پیگری از همکارانش می‌گوید: این موضوع مربوط به کمیته ماست. منتها هنوز گزارشی در این زمینه به ما داده نشده است. در صورت ارسال گزارش، بررسی می‌کنیم.


آخر داستان

با آنکه 53 درصد حوادث رانندگی را اسکانیا سبب می‌شود، سالانه هزار دستگاه از این نوع ماشین تولید می‌شود و ارابه‌های مرگ در نهایت زیبایی در جاده‌ها می‌‎تازند. سفرهای نوروزی نزدیک است و هنوز مشخص نیست کدام یک از کمیسیون‌های مجلس مسئول رسیدگی به حوادث جاده‌ای اسکانیا هستند. همچنان اتوبوس‌های اسکانیا شماره می‌شوند و با وجود فشار بسیار رسانه‌ها، مسئولان در این زمینه اقدامی نکرده‌اند. باید منتظر نشست تا سفرهای نوروزی و آرزو کرد اسکانیایی نسوزد و خانواده‌ای داغدار نشود.





1392/12/7





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن