تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804092211




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیگیری برای جذب اعتبارات ملی تاسیس شهرک کشاورزی انجام شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

پیگیری برای جذب اعتبارات ملی تاسیس شهرک کشاورزی انجام شده است یاسوج - ایرنا - معاون برنامه ریزی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برنامه ریزی و پیگیری لازم برای جذب بخشی از اعتبارات ملی به منظور تجهیز زیرساخت های شهرک کشاورزی و تاسیس آن در استان انجام شده است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، علی حسن نوروزی روز سه شنبه در نشست با اعضای شورای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد افزود: در بودجه سال 93 حدود 400 میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز زیرساخت های شهرک کشاورزی و تاسیس آن در کشور و چهار هزار میلیارد ریال نیز تسهیلات بانکی برای متقاضیان سرمایه گذاری در این شهرک ها اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: امتیازات و تسهیلات قابل توجهی برای توسعه بخش کشاورزی کشور به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته از جمله کهگیلویه و بویراحمد از سوی دولت و صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.
نوروزی اظهار کرد: به منظور استفاده بهینه از این تسهیلات و امتیازات باید طرح های کشاورزی کلان در کهگیلویه و بویراحمد مصوب و به صندوق توسعه ملی ارسال شود.
وی عنوان کرد: تامین آب بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به طور جدی از سوی مسوولان اجرایی این استان و از طریق وزارت نیرو در حال پیگیری است.
نوروزی ابراز داشت: برنامه چهار ساله توسعه تمام بخش های اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد شامل کشاورزی، آب، صنعت، گردشگری، نفت، گاز و پتروشیمی از دستگاه های اجرایی مربوطه گرفته شده و در مورد آنها برنامه ریزی می شود.
وی افزود: جزئیات و نحوه اجرای این برنامه چهار ساله به اطلاع مردم کهگیلویه و بویراحمد رسانده می شود و عملکرد نهادهای دولتی استان برای تحقق آن نیز به طور مستمر ارزیابی خواهد شد.
نوروزی گفت: یکی از محورهای اصلی سیاست اقتصاد مقاومتی موضوع خودکفایی در مواد غذایی بوده و بخش کشاورزی نیز از قابلیت های مهم کهگیلویه و بویراحمد است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی با تاکید بر لزوم فعال شدن کمیته آب و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد و برگزاری مستمر و منظم نشست های آن، بیان کرد: این امر موجب بهبود هر چه بیشتر وضعیت بخش کشاورزی استان و جذب اعتبارات و تسهیلات مورد نیاز از تهران خواهد شد.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: این سازمان دو هزار و 900 عضو دارد که از این تعداد دو هزار و 800 نفر دانش آموختگان بخش کشاورزی و مابقی نیز اعضای حقوقی هستند.
علی بخش شجاعی افزود: از مجموع دو هزار و 800 عضو حقیقی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد 56 درصد را آقایان و 44 درصد را نیز بانوان تشکیل می دهند.
وی بیان کرد: 91 درصد این افراد مدرک تحصیلی کارشناسی، هشت درصد کارشناسی ارشد و یک درصد نیز دکترا دارند.
شجاعی اظهار کرد: از دو هزار و 800 عضو حقیقی این سازمان 58 درصد جویای کار، 24 درصد شاغل در بخش دولتی و 18 درصد نیز در بخش غیردولتی مشغول به فعالیت هستند.
وی عنوان کرد: تاکنون 950 نفر از اعضای جویای کار این سازمان در قالب طرح های مختلف کشاورزی شامل دامپروری، شیلات، گلخانه ها، باغات و مزارع گندم، برنج و کلزا به طور غیردائم مشغول به کار شده اند.
شجاعی ابراز داشت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد و تجربیات دانش آموختگان عضو آن از ظرفیت های مهم برای رشد و توسعه تمام فعالیت های بخش کشاورزی این استان است.
وی افزود: حدود 92 هزار بهره بردار بخش کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که دانش فنی و تخصص چندانی ندارند و دانش آموختگان بخش کشاورزی عضو این سازمان برای ارایه آموزش، مشاوره و نظارت بر عملکرد آنها آمادگی کامل دارند.
شجاعی گفت: تاکنون 50 ظرفیت بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای سرمایه گذاری از سوی کارشناسان این سازمان شناسایی شده که اجرای آنها مستلزم همکاری همه جانبه مسوولان اجرایی استان است.
وی کمبود فضا با توجه به حجم بالای کار و عضویت نداشتن در برخی کارگروه های کهگیلویه و بویراحمد شامل کمیسیون ماده هشت کشاورزی، اشتغال و شورای برنامه ریزی و توسعه را از مهمترین مشکلات و درخواست های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اعلام کرد.
7535/671
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




06/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن