واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رئیس هیات مدیره کانون عالی شورای اسلامی کار؛ همایش سه جانبه مزد و بهره وری، گامی مهم در تصمیم گیری های کلان کشور تهران - ایرنا - رئیس هیات مدیره کانون عالی شورای اسلامی کار برگزاری ˈهمایش سه جانبه مزد و بهره وریˈ را گامی مهم در جهت کمک به تصمیم گیری های کلان در شوای عالی کار دانست.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اولیا علی بیگی با اشاره به همایش یادشده که قرار است یکشنبه هفته آینده که حسب سیاست های دولت تدبیر وامید و با هدف تصمیم سازی های مهم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و از طریق تضارب آراء اندیشمندان و شرکاء اجتماعی دولت برگزار شود، افزود: این نشست ها برای عملی شدن بحث سه جانبه گرایی در حوزه روابط کار و تاثیر آن بر بهره وری نیز می تواند مفید واقع شود.
این مقام مسئول کارگری کشور، اظهار داشت: با وجودی که موضوع سه جانبه گرایی در مرکز اهمیت قرار دارد امابه اعتقاد من مهمتر از آن الزاماتی است که باید در قواعد آن مورد توجه قرار گیرد و این به آن معناست که تا به امروز عنوان گفت و گوی شرکای اجتماعی را شنیده ایم اما معتقدم باید در این زمینه بر تداوم گفت و شنود تاکید شود چرا که در حاشیه این مذاکرات می توان به کار و کارگر توجه ویژه کرد.
رئیس هیات مدیره کانون عالی شورای اسلامی کار یادآور شد: با جاافتادن فرهنگ روابط کار، کارگران و کارفرمایان خود را شریک واقعی یکدیگر می بینند و باور می کنند که با گفت و شنودهای منطقی می توان به نتایج عقلانی دست یافت.
این مقام مسئول کارگری کشور ادامه داد: با رسیدن به این باور می توان کارگر و کارفرما را در کنار یکدیگر و نه در تقابل با هم دید.
علی بیگی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که ˈ کارگر و کارفرما مانند دو همسنگر هستندˈ، این بیان را بهترین و زیباترین تعریف و تعبیر از روابط کار دانست و گفت: در این جمله کوتاه هزاران معنای زیبا نهفته است و چنانچه کارگر و کارفرما یکدیگر را درک کنند و به فکر منافع هم باشند موانع، مشکلات و دغدغه های پیش روی تولید شناسایی و حل می شوند.
وی دیدگاه شریک دانستن کارگران را در سود کارگاه ها مطرح کرد و افزود: هیچ کارگری نباید در محیط کار خود دغدغه معیشت داشته باشد و چنانچه کارگران در سود کارفرمایان خود را سهیم بدانند این دغدغه ها به مرور زمان کم و کمرنگ تر خواهد شد.
علی بیگی خاطرنشان کرد: وقتی بنگاه های اقتصادی در معرض زیان دهی قرار می گیرند خیلی سریع کارگران را درجریان قرار می دهند اما اگر عکس این اتفاق هم رخ دهد و کارگران با دریافت سود و پاداش، نتیجه بهره وری خود را دریافت کنند بدون شک با امنیت خاطر و انگیزه بیشتری به فعالیت خود ادامه می دهند و آن بنگاه اقتصادی یا کارگاه نیز با تلاش چندین برابر کارگران روبرو خواهد شد.
رئیس هیات مدیره کانون عالی شورای اسلامی کار اظهار داشت: خوب است در تعیین مزد کارگران با در نظر گرفتن قوانین موجود و بدون هیچگونه قانون گریزی اما با نگاهی فراقانونی و با معیارهای پیش بینی شده تصمیم هایی گرفته شود که کارگران نیز بتوانند با آرامش به کار خود ادامه دهند.
وی نسبت به ایجاد درک متقابل میان کارگر و کارفرما، ابراز امیدواری کرد و گفت: اگر باور کنیم که تا کارآفرین نباشد کارگر هم معنا ندارد و کارآفرینان نیز اگر به این درک برسند که تا کارگر نباشد تولیدی وجود نخواهد داشت به طور قطع احترام در روابط حکمفرما می شود و فراز و نشیب ها و تنگناها از میان می رود.
اقتصام(1)9123**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
06/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]