واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: بازداشت خبرنگاری که خدمات جنسی ارائه می داد!
پس از افشای روابط نامشروع این خبرنگار با مقامات بلندپایه برای کسب اطلاعات محرمانه، انجمن روزنامه نگاران اعلام کرد سحر ابراهیم با وجود داشتن کارت خبرنگاری! هرگز یک خبرنگار نبوده و از دادستانی خواست دیگر او را با عنوان خبرنگار معرفی نکند.
تحقیقات دادستان عالی مصر درباره پرونده چهار بازداشتی متهم به جاسوسی، از یکی از روش های کثیف موساد برای کسب اطلاعات پرده برداشت.به گزارش شبکه خبر، پس از انتشار اطلاعیه شورای عالی امنیت ملی مصر درباره پرونده چهار متهم به جاسوسی برای رژیم صهیونیستی، سرهنگ ستاد احمد محمد علی، سخنگوی ارتش مصر از رسانه ها خواست از انتشار شایعات و نام بردن از مقامات ارتش دررابطه با این پرونده خودداری کنند.
جمال عبدالرحیم، وکیل و نماینده اتحادیه مطبوعات مصر نیز در نامه ای به دادستانی کل اعلام کرد سحر ابراهیم سلامه، هرگز یک روزنامه نگار نبوده و از مردم خواست فعالیت های او را به پای خبرنگاران مصری ننویسند.
علت انتشار این بیانیه ها، فاش شدن بخشی از تحقیقات دادستانی کل مصر درباره پرونده چهار متهم به جاسوسی است که یکی از آنها با نام سحر ابراهیم سلامه، در اعترافات خود به نام چندین مقام بلندپایه دولتی و نظامی اشاره و اذعان کرده که با سو استفاده از سستی و هوس های آنها، توانسته اطلاعات بسیار محرمانه ای را کسب و به موساد ارائه کند.
این متهمان در جریان تحقیقات و بازجویی ها اعتراف کردند که برای دریافت اطلاعات مورد نیاز، با اشخاص مختلف رابطه هایی به عنوان خبرنگار، دوست، محقق یا فعال اجتماعی برقرار می کردند و حتی گاهی از آنها می خواستند که شخصا گزارشی از رویدادهایی که در آن حضور دارند بنویسند.
یکی از متهمان اعتراف کرده که برای دریافت اطلاعات و گزارش هایی درباره رویدادهای 25 ژانویه و تصمیمات پلیس در جلسات محرمانه، تنها یک شیشه عطر هزینه کرده است.
رمزی الشبینی گفته است؛ گاهی وانمود می کردم که روزنامه نگار هستم و از افسران مورد نظر می خواستم از اتفاقات و رویدادهای به ظاهر عادی گزارش هایی بنویسند. پس از مدتی مبلغ 2500 یورو به افسری که گزارش مراسم فارغ التحصیلی نیروهای مسلح را نوشته بود پرداخت کرده و گفتم که این دستمزدی است که روزنامه برای این گزارش در نظر گرفته و متعلق به تو است. بعد از آن، او با اشتیاق از هر اتفاقی گزارش می داد و حتی عکس می گرفت.
سحر سلامه نیز گفته است به عنوان روزنامه نگار با اشخاصی که دارای جایگاه دولتی و نظامی بودند ارتباط برقرار کرده و از آنها اطلاعات می گرفته است.
وی درباره نحوه مرتبط شدنش با یکی از مقامات بلندپایه که حتی دادستانی کل نیز به نام او اشاره نکرده، اما تحت بازجویی قرار گرفته، گفته است: در جلسه ای به عنوان روزنامه نگار و نویسنده موضوعات اجتماعی و خانوادگی به او معرفی شدم و او خیلی زود مرا پذیرفت. اما پس از جلب توجه اش، وانمود کردم موفق به یافتن سوژه نشده ام و باید به اروپا بازگردم، او اصرار کرد بمانم و قول داد به من در نوشتن گزارش کمک می کند.
سحر اضافه کرد: این یک روش معمول است و به ویژه در مواردی که افراد مسن تر بودند به خوبی به نتیجه می رسید. در این مورد قرار بر این بود که او در نوشتن گزارش ها و مقاله هایی درباره مشکلات اجتماعی زنان و کودکان و زندگی خانوادگی یک مقام دولتی یا نظامی در کشوری درگیر انقلاب به من کمک کند و به شکل باورنکردنی با افشای جلسات و تصمیمات محرمانه، آماده باش ها و اقدامات سریع و حتی بازگویی اهداف و استراتژی های سران و فرماندهان سعی می کرد مرا راضی نگه دارد تا مقاله های خانوادگی!! را بنویسم و به اروپا برنگردم!
این جاسوس موساد می افزاید: من خیلی زودتر از افسران و فرماندهان نیروهای امنیتی از ماموریت روزهای آینده آنها باخبر می شدم و حتی فهرست اسامی و زمان بازداشت سران تظاهرات و مخالفان را زودتر از پلیس و مقامات دیگر می دانستم.
سحر تصریح کرده است: او گاهی وقتی کسی نزد ما نبود نیز به آرامی و با پچ پچ صحبت می کرد و می گفت اینها که می گویم مطالب فوق سری است ولی چون می دانم تو به کسی نمی گویی و به درد روزنامه هم نمی خورد آنها را به تو می گویم و بعد شروع به بازگویی آنچه که در جلسات گذشته بود می کرد.
اعترافات این دختر و انتشار گزارش دادستانی باعث شده که هر افسر و مقامی که در رابطه با این پرونده بازجویی شده، مورد سوظن رسانه ها قرار گیرد و بسیاری از مقامات متهم به سست بودن در مقابل این دختر شوند.
به همین علت سرهنگ ستاد، احمد محمد علی ، سخنگوی نظامی، به رسانه ها هشدار داد کسی را متهم نکنند و جمال عبدالرحیم، وکیل و نماینده انجمن مطبوعات نیز به دادستانی اعلام کند که این خانم هرگز یک روزنامه نگار نبوده است.
روش کسب اطلاعات محرمانه از مقامات با استفاده از دختران جوانی که یک شبه صاحب کارت خبرنگاری شده و ناگهان به عنوان خبرنگار بین المللی مطرح می شوند و گاهی از امریکا یا اروپا می آیند و به بهانه مصاحبه و نوشتن مقاله و تحقیق علمی! با اشخاص مختلف، قرار خصوصی می گذارند، فقط مختص مصر نیست و در برخی کشورهای دیگر!! نیز سابقه داشته و دارد. در برخی موارد نیز پس از اثبات جاسوسی و اعتراف آشکار به سواستفاده از سستی و هوسبازی افراد متعدد، این نوع جاسوسان آزاد می شوند و به عنوان قهرمان به امریکا باز می گردند.گفته می شود در مصر نیز اظهاراتی مبنی بر بیگناهی سحر سلامه منتشر شده است.
سه شنبه, 06 اسفند 1392 ساعت 11:23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]