تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818885533




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقش یک خانواده در از دست رفتن حدود نیمی از خاک ایران! + عکس


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



نقش یک خانواده در از دست رفتن حدود نیمی از خاک ایران! + عکس
خیانت به شیعیان هندوستان به رهبری تیپوسلطان و همکاری با انگلیسی ها در جنگ علیه شیعیان هند و افغانی ها از اقدامات تاریخی ابراهیم خان کلانتر است.




به گزارش جام نیوز ، وحید یامین پور در صفحه شخصی خود در یکی از شبکه های اجتماعی نوشت:   درباره ی عهدنامه های ترکمانچای و گلستان و سایر عهدنامه های ننگین دوره ی قاجار چیزهایی شنیده اید. تا پیش از قرن سیزده هجری، افغانستان،  ترکمنستان، ارمنستان، گرجستان، جمهوری آذربایجان، قسمت غربی پاکستان، شرق ترکیه، شرق عراق، کشورهای عربی جنوبی خلیج فارس چون قطر جزئی از ایران بزرگ بودند.  
ابراهیم خان کلانتر – حاکم فارس - بعد از خیانت به لطفعلی خان زند صدر اعظم آغامحمدخان قاجار شد. او از خانواده ای یهودی الاصل بود که اظهار اسلام میکرد. خانواده ی او در سراسر ایران گسترده بودند و رده های متنفذ دولتی در دستان آنها بود. خیانت به شیعیان هندوستان به رهبری تیپوسلطان و همکاری با انگلیسی ها در جنگ علیه شیعیان هند و افغانی ها از اقدامات تاریخی اوست.   در زمان او شهر باستانی و مهم هرات و 8000 هزار کیلومتر از سیستان را از خاک ایران جدا کردند. فتحعلی خان قاجار از انگیزه های خاص ابراهیم خان کلانتر و ارتباطش با بیگانگان آگاه شد. وی تمام خانواده ی کلانتر را از سراسر ایران جمع کرد و همه را قتل عام یا تبعید کرد. از این میان یکی از باهوش ترین اعضای خانواده ی کلانتر، به دامان انگلیسی ها پناهنده شد. او میرزا ابولحسن خان ایلچی خواهرزاده و داماد ابراهیم خان کلانتر بود که با تدبیر انگلیسی ها به انگلستان رفت و با حمایت آنها سفیر مختار ایران در انگلستان شد!   انگلیسی ها چندی بعد او را به سمت وزارت خارجه ایران منصوب کردند. میرزا ابولحسن ایلچی بیش از 30 سال از دولت بریتانیا حقوق می گرفت؛ وی شیفتگی اش را نسبت به غرب در کتاب «حیرت نامه ی سفرا» منتشر کرد و رسماً عضو لژ فراماسونری در انگلستان شد. اما مهمترین کار میرزا ابولحسن عهدنامه های گلستان و ترکمانچای است. او نماینده ی ایران در عقد این دو قرارداد بود و به وظیفه ی خود  در این خصوص عمل کرد!
میرزا ابوالحسن ایلچی در پایان دوره ی وزارتش معاهده ای جدید با انگلستان امضاء کرد که بر اساس آن امتیازاتی که دولت روسیه در پی عهدنامه «ترکمن چای» به دست آورده بود به انگلستان نیز اعطا شد!
پ ن: نقشه ی ایران را پیش از روی کار آمدن قاجاریه و باز شدن پای انگلیسی ها به ایران ملاحظه بفرمایید...  






۱۳۹۲/۱۲/۵ - ۱۶:۲۶




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 294]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن