تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده‏اش در هر روز نصيحتى عرضه مى‏كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803923630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حشیش اولین مخدر مصرفی دانشجویان/ دانشجویان دختر بیشتر دارو مصرف می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اجتماعی > انتظامی و حوادث
حشیش اولین مخدر مصرفی دانشجویان/ دانشجویان دختر بیشتر دارو مصرف می کنند
مدیرکل تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: حشیش، تریاک، قرص اکس و شیشه بیشترین مخدر مصرفی در بین دانشجویان است.



به گزارش خبرگزاری مهر، حميد صرامي با بيان اينكه مواد مخدر و روان‌گردانها به دنبال ضربه زدن به سيستم اجتماعي يعني دانشگاهها است، اظهار داشت: ميزان شيوع مصرف مواد در سال گذشته براساس نتايج مطالعه شيوع‌شناسي مصرف مواد در بين دانشجويان دانشگاه‌هاي تابعه وزارت علوم، معادل 2.6 درصد بوده و بيشترين شيوع مواد در گروه نمونه دانشجويان به ترتيب حشيش، ترياك، قرص اكس، شيشه بوده و در بين داروها بيشترين شيوع به ترتيب به كدئين، ‌ترامادول، ديازپام و ريتالين اختصاص داشته است.

وی بيان داشت: شيوع مصرف مواد در دانشجويان گروه نمونه در قشر پسر سه برابر دانشجويان دختر بوده ولي مصرف دارو در دانشجويان دختر بيشتر از دانشجويان پسر بوده است.

صرامي افزود: طبق اين مطالعه، مصرف مواد در دانشجويان گروه نمونه كه در منازل مجردي سكونت دارند بيشتر از دانشجوياني بوده كه در خوابگاه يا همراه خانواده خود زندگي مي‌كنند و اكثريت دانشجويان گروه نمونه اولين تجربه مصرف خود را قبل از ورود به دانشگاه عنوان كردند به گونه‌اي كه 56 درصد دانشجويان گروه نمونه اعلام كردند كه در مورد مواد مخدر اطلاعات كافي ندارند و اين يك زنگ خطر جدي است.
وي ادامه داد: با توجه به تغيير الگوي مصرف مواد در سطح جامعه، متاسفانه تغيير الگو مصرف در گروه نمونه دانشجويان رخ داده به طوري كه مصرف متامفتامين ها مي‌تواند يك نگراني جدي را در اين گروه رقم زند.

دبير اتاق‌هاي فكر ستاد در ادامه، ضمن هشدار به والديني كه مواد مصرف مي كنند، گفت: متاسفانه در بين دانشجويان گروه نمونه، شاهد مصرف مواد و دارو، در بين اعضاي خانواده اين دانشجويان بوديم كه اثرات زيان بار آن بر فرزندانشان مترتب شده است.

صرامي، مهمترين متغيرهاي عوامل خطر در گروه نمونه را كه در پيش‌بيني مصرف مواد نقش دارند، به ترتيب اولويت عصبانيت و پرخاشگري، مصرف مواد در دوستان، ‌نگرش مثبت ناشي از باورهاي غلط و مصرف مواد در خانواده برشمرد.

وي با بيان اينكه دانشجويان از سرمايه‌هاي اجتماعي و آينده‌سازان كشور هستند و همواره مسئولان نظام در خصوص سلامت جسماني،‌ رواني، اجتماعي و معنوي آنان دغدغه دارند، گفت: ضرورت دارد كليه بخش‌هاي مختلف دانشگاهها به‌منظور ضربه‌زدن به استراتژي‌هاي سيستم مواد مخدر و روان‌گردانها و ناكام ماندن توطئه‌هاي استكبار جهاني، در يك برنامه كوتاه، ميان يا بلند مدت، با تلاشي مضاعف در عرصه اطلاع‌رساني مستمر و هدفمند در خصوص تبيين عوارض ناشي از مصرف مواد بالاخص مواد محرك، آموزش مهارت‌هاي زندگي به ويژه آموزش مديريت استرس و خشم و ارتباط فردي و اجتماعي، تقويت فعاليت‌هاي جايگزين به منظور تحرك و نشاط سالم و ارائه خدمات مشاوره‌اي به دانشجويان گام‌هاي جدي‌تري بردارند.

صرامي گفت: انتظار مي‌رود در راستاي رويكرد جديد ستاد مبارزه با مواد مخدر مبني بر اجتماعي كردن امر مبارزه، شاهد تقويت و توانمندسازي تشكل‌هاي دانشجويي پيشگيري از اعتياد در سطح دانشگاه‌ها به صورت وسيع و هدفمند باشيم و همزمان نيز دو واحد درسي اجباري ويژه دانشجويان در خصوص شناخت راهبردهاي پيشگيري و درمان اعتياد ايجاد شود.

وي در پايان هرگونه سياه‌نمايي در خصوص مصرف مواد در دانشجويان را محكوم و تاكيد كرد: لازمه برنامه‌ريزي صحيح در عرصه پيشگيري از اعتياد براي ايمن‌سازي لايه‌هاي مختلف، شناخت وضع موجود است و ستاد مبارزه با مواد مخدر با نفي هرگونه سكوت، انكار و اغراق در اين خصوص و رد نگاه سياسي به پديده‌هاي اجتماعي، همواره معتقد است با رويكرد واقع‌بينانه بايد به استقبال و كنترل پديده‌هاي اجتماعي حركت كرد.


۱۳۹۲/۱۲/۵ - ۱۴:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن