تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع): كسى كه خود را پيشواى مردم قرار داده، بايد پيش از آموزش ديگران، خود را آموزش دهد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870950881




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتصاد مقاومتی، پدافند غیرعامل کشور در برابر ترفندهای دشمنان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اقتصاد مقاومتی، پدافند غیرعامل کشور در برابر ترفندهای دشمنان است کرمانشاه - ایرنا - ˈحشمت الله فلاحت پیشهˈ از اساتید دانشگاه بر این باور است که ابلاغ بندهای 24 گانه اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب در صورتی که بدرستی اجرا شود، حکم پدافند غیرعامل اقتصادی کشور در برابر ترفندهای دشمنان را دارد.


وی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: در امور تولیدی، مصرفی، عرضه و تقاضا باید نگاه مبتنی بر اقتصاد مقاومتی حاکم شود تا چنانچه دشمنان بخواهند از راه اقتصاد به کشور آسیب بزنند، به اندازه کافی در درون کشور استحکام و توانایی مقابله با نقشه های آنان را ایجاد کنیم.
وی همچنین، غیر پوپولیستی کردن اقتصاد و اجرای درست قانون هدفمندی یارانه ها را از شاخص های برنامه اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و گفت: هدف رهبری از اعمال این رویه ها در واقع ایجاد نظام بهره وری، کاهش نظام سرباری در اقتصاد و البته توانمندسازی مردم به جای دادن کمک های اعانه ای از سوی دولت به آنهاست.
نماینده سابق مردم اسلام آبادغرب در مجلس شورای اسلامی، در مورد کاهش وابستگی اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی که در برنامه اقتصاد مقاومتی گنجانده شده است، گفت: تاکید رهبر انقلاب همواره بر تقویت تولیدات داخلی بخصوص تقویت صندوق توسعه ملی بوده که می باید هر سال از محل درآمدهای نفتی 20 درصد به این صندوق واریز شود.
فلاحت پیشه همچنین نگاه مدبرانه رهبری به تحرک در دیپلماسی خارجی را از دیگر شاخص های این برنامه عنوان کرد و گفت: چنین رویه ای در روابط بین المللی می تواند زمینه را برای ترقی حوزه اقتصادی کشور فراهم آورد.
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه، سالم سازی فضای اقتصادی کشور و جلوگیری از فضاهای سودجویی، رانت و اختلاس را در گرو اجرای این برنامه دانست و تاکید کرد که این موارد برای اقتصاد کشورمان، حیات بخش هستند.
وی دلیل اصلی ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر انقلاب را نگاه و نقد به گذشته و ترسیم چارچوبی برای آینده اقتصادی کشور عنوان کرد.
فلاحت پیشه افزود: مجموعه کم کاری هایی که در گذشته شاهد آن بودیم، باعث شد که برنامه چشم انداز 20 ساله توسعه اقتصادی کشور که بر اساس آن می باید در افق سال 1404 خورشیدی در میان 26 کشور منطقه به قدرت اول تبدیل شویم، تحقق نیابد.
وی گفت: در گذشته بخش هایی از احکام و قوانین به خصوص قانون برنامه پنجم توسعه، عملا اجرایی نشد که مجموعه این شرایط، یکی از دلایل ابلاغ برنامه اقتصاد مقاومتی است.
وی در پایان، نگاه به آینده اقتصاد ملی را از دیگر اهداف اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: معمولا الگوی توسعه ای کشور را بر مبنای برخی کشورها از جمله کشورهای شرق آسیا قرار می دهند ولی باید این نکته درک شود که شرایط اقتصاد ایران بخصوص در حوزه بین المللی و توطئه هایی که علیه کشورمان می شود، ویژه است بنابراین مقاومت و توانمندسازی در داخل یکی از راهکارهای اصلی توسعه اقتصادی کشور است.
571/567/681
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




05/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن