واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکزسلامت محیط وکار،سال آتی عملیاتی می شود اهواز- معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط وکار وزارت بهداشت گفت: با عملیاتی شدن فعالیت سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار،از سال آینده، بخشی از فعالیت های بهداشت و محیط از طریق این سامانه انجام می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈسیدرضا غلامیˈ روزیکشنبه در کارگاه کشوری سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار، در اهواز افزود: اطلاعاتی شامل کلرسنجی یک منطقه، نمونه برداری میکروبی آب، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط ، وارد این سامانه می شود.
وی گفت: اطلاعات بهداشتی که وارد سامانه می شود آنالیز و شاخص گیری الکترونیکی انجام می شود، و مسوولان در هر سطح می توانند از این اطلاعات استفاده کنند، ضمن اینکه گزارش گیری صحیح و به موقع انجام می شود.
غلامی اظهارکرد: فعالیت این سامانه، باعث شتاب در پیگیری امور برای رفع نواقص و جلوگیری از تلف شدن وقت خواهد شد.
معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: از دیگر قابلیت های این سامانه، صرفه جویی در مصرف کاغذ از جمله چک لیست و فرم ها است.
وی افزود:زمانی که اطلاعات بهداشتی یک محل وارد سامانه می شود به صورت خودکار، یک پیامک مبنی بر دیدار از محل به همراه تعیین نواقص برای مدیر آن مکان ارسال می شود.
غلامی، در خصوص برگزاری این کارگاه افزود: این کارگاه در قالب سه گروه شامل گروه یزد، مشهد و خوزستان برگزار شد.
وی گفت: هدف اصلی برگزاری این کارگاه این است که همکاران بهداشتی، کارشناسان رابط و مسوول با حضور در این کارگاه این عهد را ببندند که اطلاعات را به خوبی انتقال،و موارد ذکر شده را عملیاتی کنند.
وی اظهارکرد: طبق تکلیف برنامه پنجم توسعه، وزارت بهداشت موظف شده در قالب دولت الکترونیک، پرونده الکترونیکی سلامت داشته باشد؛
که این مرکزسامانه جامع مدیریت بازرسی را برنامه ریزی و پیگیری کرده که در حال عملیاتی شدن است.
غلامی گفت: در سیاست های برنامه پنجم توسعه، بند ب ماده 32، کلیه طرح های عمرانی بزرگ که بیشتر منابع عمومی برای راه اندازی و فعالیت آن دخالت دارد، باید ارزیابی سلامت شوند.
مسوول سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نیز گفت: این سامانه افزون بر 70 فرآیند کاری بهداشت محیط، حرفه ای و طب کار را تشکیل می دهد.
ˈبهروز بیگلوˈ افزود: بازنگری کلیه فرآیندها از خانه بهداشت تا وزارتخانه در دستور کار قرار گرفته، تا تمام اطلاعات و فعالیت مرتبط با بهداشت محیط وحرفه ای را درقالب یک سامانه تجمیع اطلاعات بنگنجانیم.
وی گفت: این سامانه تحت وب و آنلاین بوده و قابلیت ارایه هر گزارشی را در هر زمان دارد.
بیگلو به موضوع سخت افزار به عنوان چالش اساسی این سامانه اشاره کرد و افزود: این سامانه به حمایت معاونان بهداشتی دانشگاهها، وزیر و معاون وزیر نیاز دارد.
رییس اداره کنترل عوامل محیطی موثر برسلامت مرکز سلامت محیط و کار نیز گفت: برنامه های بهداشت محیط در سال های گذشته بسته به نیاز جامعه و کشور و در راستای روند فعالیت های سازمان بهداشت جهانی، رویکرد نوین گرفته است.
ˈشیدا ملک افضلیˈ افزود: سامانه جامع در بهداشت محیط و حرفه ای، اطلاعات روزآمد و آنلاین را از فرآیندهای بازرسی در اختیار تمام گروه ها قرار می دهد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز گفت:در
راستای توجه به بهداشت در خوزستان ،مانور بهداشت عمومی در جهت ارتقای سلامت مردم از شنبه در این استان آغاز شده است.
ˈسیدسعید سیدیانˈ افزود: آموزش مسایل مرتبط با سلامت از جمله مقابله با بیماری ها ، بویژه بیماری های قلبی باید گسترش یابد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: بازرس بهداشت محیط ضابط رسمی قوه قضاییه است، که این وظیفه قدرت خوبی به بازرسان محیط داده و به ارتقای سلامت مردم کمک شایانی خواهد کرد.
7157/538/640
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 303]