واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مسجد جامعی: میراث فرهنگی سرمایه های اجتماعی را افزایش می دهد تهران - ایرنا - رییس شورای شهر تهران گفت: میراث فرهنگ سبب افزایش سرمایه های اجتماعی و همچنین آرامش جامعه می شود ، بنابراین در خصوص حفظ آن باید حساسیت های لازم لحاظ شود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ، احمد مسجد جامعی شامگاه شنبه در آیین افتتاح نمایشگاه بحر کوزه در مرکز آموزش میراث فرهنگی با حضور مسعود سلطانی فر معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ، افزود: چایگاه میراث فرهنگی تنها به خاطر حفظ آثار نیست ، بلکه وجود آن سبب آرامش جامعه و همچنین افزایش سرمایه اجتماعی می شود.
وی اظهار کرد: حوزه فرهنگ و تمدن گسترده تر از حوزه جغرافیایی بوده ، همواره پیوستگی بین این دو حوزه وجود داشته و هرگز گرفتار پراکندگی نشده است.
**دستیابی دانشکده خبر ایرنا به موفقیت های زیاد
مسجد جامعی به برخورداری میراث فرهنگی از دانشگاه ویژه و خاص خود اشاره کرد و گفت: در دهه گذشته همواره لزوم ایجاد مرکز و دانشکده خبر در سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی وجود داشته ، اما با این که این دانشکده زیر مجموعه دانشگاه های رسمی قرار نگرفت ، اما در طول فعالیت خود به موفقیت های زیادی دست یافته است.
وی تصریح کرد: کسانی که در حوزه خبر و اطلاع رسانی فعالیت می کنند به خوبی به تاثیر ایجاد این دانشکده واقف بوده و آن را درک می کنند.
مسجد جامعی در این زمینه نتیجه گرفت که سازمان میراث فرهنگی هم برای آموزش نیروی انسانی خود باید دانشگاه و مرکز آموزش عالی ویژه دائر کند تا به دانشجویان رشته های مرتبط با میراث فرهنگی آموزش دهد.
وی تصریح کرد: نگرش پژوهشی در این مرکز باید پررنگ تر شود و توجه به حفظ و نگهداری میراث فرهنگی کشور از ضرورت های توسعه این مرکز است.
**تاثیر مثبت آموزش میراث در معماری
محمد بهشتی مشاور رییس سازمان میراث فرهنگی نیز در این آیین گفت: کیفیت آموزش در مراکز آموزش میراث فرهنگی بر روی معماری و صنعت کشور اثر مثبتی گذاشته است.
وی افزود: گسترش این مرکز از جمله تمایلات اساتید و دانشجویان است و توسعه آن برای کشور منفعت خواهد داشت.
به باور بهشتی در آموزش و پرورش و دانشگاه ها بحث آموزش نسبت به تربیت بیشتر مورد توجه قرار گرفته است در حالی که در مرکز آموزش میراث فرهنگی به هر دو وجه آن اهمیت داده شده است.
وی تصریح کرد: دانش منهای تربیت خطرناک است و می تواند اثرات سوئی داشته باشد ، در حالی که در این مرکز آموزش و تربیت با هم مورد توجه قرار می گیرد.
بهشتی گفت: رفتار و منش دانش آموختگان این مرکز نسبت به سایر دانشگاه ها متفاوت به نظر می رسد که این محصول آموزش های مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی است.
پیروز حناچی معاون شهرسازی وزارت مسکن و شهرسازی نیز در این آیین گفت: این مرکز بر اساس سلیقه بوجود نیامده بلکه بر پایه منشور جهانی در زمینه میراث فرهنگی ایجاد شده است.
وی افزود: اکنون بسیاری از مدیران و مسوولان سازمان میراث فرهنگی از دانش آموختگان این مرکز هستند که این نشان دهنده اهمیت وجود چنین مرکزی در کشور است.
محمد رضا رحیم زاده رییس مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی نیز در این آیین گفت: این مرکز در سال 1368 در کشور تاسیس شد و تا کنون بیش از دو هزار و 100 نفراز این مرکز دانش آموخته شده اند.
وی افزود: هم اکنون دانشجویان در 15 رشته کارشناسی مرتبط با میراث فرهنگی ، آثار باستانی ، احیاء و مرمت و بازسازی بناهای تاریخی در این مرکز مشغول به تحصیل هستند.
نمایشگاه بحرکوزه با عنوان مروری بر دستاوردهای ربع قرن تلاش مرکز عالی میراث فرهنگی میزبان مسعود سلطانی فر معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری بود.در این آیین از تمبر مرکز آموزش میراث فرهنگی رونمایی شد.
دراین نمایشگاه که به مدت سه روز در مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی واقع در خیابان نیاوران – خیابان نصرآبادی برپا است ، صدها اثر دانشجویان این مرکز در خصوص میراث فرهنگی به نمایش گذاشته شده است.این نمایشگاه از فردا یکشنبه برای بازدید عموم دایر است.
فراهنگ(3) **1569**1540**1601
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
03/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]