پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849849578
خاک ایران یکسر از دکتر پر است!
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
خاک ایران یکسر از دکتر پر است! تهران - ایرنا - سایت «الف» در مطلبی با عنوان « بحران اجتماعی در راه / خاک ایران یکسر از دکتر پر است » موضوع مدرک گرایی را در جامعه مورد نقد قرار داده و این گرایش فراگیر برای کسب مدرک را برای آینده جامعه مشکل ساز دانسته است.
دکتر « یاسر سبحانی فر » ! در این مطلب آورده است : لطفا قبل از خواندن متن به نکات زیر توجه شود:
1- این نوشته به دنبال این نیست که بگوید تقصیر کیست. سیاستگذاران ، دانشگاه ها یا مردمی که حق دارند از چیزی خوششان بیاید یا شرایط اجتماعی. این نوشته در حال بیان یک واقعیت و توصیف آن است.
2- نوشته به دنبال این نیست که بگوید تمام افرادی که به خاطر پول و مقام مدرک می خواهند انسانهای بدی هستند.آنها در این رفتار در حال لطمه زدن به خود و جامعه خود هستند. در رفتارهای دیگر ممکن است مملو از خوبی و نیکی باشند.
3- این نوشته هشداری است برای آینده و اجتماع و بنابراین توصیه اش به دستگاههای فرهنگی کشور این است که باید این میل نا متقارن به گونه ای فروکش کند.
با فیلم ، سریال ، نوشته و یا هر روش دیگری نه اینکه با تاسیس دوره ها و رقابت به این میل دامن زده شود.باید سبک دیگری برای موفقیت در زندگی غیر از ادامه تحصیل بد هدفانه ترویج شود.
4- شاید بدبختی اینجاست که برخی ( نه همه ) سیاستگذاران فرهنگی و سیاسی هم خود به شدت در این عرصه بوده و شاید میلشان برای مدرک کمتر از بقیه ما مردم نباشد.و شنیده ها از افرادی که در این دوره ها می آید متاسفانه این فرض را به شدت تقویت می کند.و شاید و احتمالا اینگونه است که می گویند: مردم بر دین و روش حاکمان و مدیران خود رفتار می کنند. آنها هستند که روشی را در جامعه خود رواج می دهند.
--------------------------------------------------------------------
دانشجویانی هستند که در نوشتن پایان نامه ارشد خود در مانده اند. واضح است که پولی به جیب دیگران فروریخته تا پایان نامه ای را بر قامت خود بدوزند و با آن نانی بخورند.
در کمال حیرت این دانشجویان هم تمام همتشان برای گرفتن دکتری است و جالب اینکه نه با تلاش بلکه با پیچاندن و دور زدن با آسان ترین راه.
دور نیست و همین 10 سال پیش بود که سالانه 1000 نفر در تمام رشته ها دکتری پذیرفته می شدند و گفته می شود که در حال حاضر این مقدار تنها در دانشگاه تهران بیش از این مقدار شده است.
نه روزانه و با امتحان که با پول و به صورت مجازی و پردیس و با رقم 40 تا 70 میلیون تومانی بسته به اسم دانشگاه .
هر فرزندی که در ایران به دنیا می آید بالقوه یک دکتر است و آرزوی دکتر شدن در پیشانی او نوشته شده . و از این رو کمتر دیده ایم دانشجوی لیسانس سال اولی که قصد دکتر شدن نداشته باشد.
دانشگاهها نه تنها در دروه روزانه بلکه پردیس پولی و مجازی به سرعت در حال کسب درآمد و فروش مدارک صوری دکتری و فوق لیسانس هستند.
این آغازی است برای یک دردسر اجتماعی جدید. دردسری که البته پس از دهها سال به تعادل طبیعی خود خواهد رسدی ولی دردسرهایش در دهه های نزدیک پیش روی جامعه ماست.
دردسر هایی که می توان برخی رئوس آن را به صورت زیر فهرست نمود:
الف ) راه عوض خواهد شد/ میلی طبیعی به دکتر شدن که به زودی خاموش خواهد شد این نخواهد پایید.
این سیل در غرب روزی آمده و رفته. خود به تعادل می رسد. روزی که نسل های بعدی ببینند که بزرگترهایشان دکتری گرفتند و تا 30 سالگی دویدند و برخی پیچاندند تازه باید بروند کارمند شوند و چیز بیشتری از درس نخوانده ها کسب نکردند، آن وقت انتخاب طبیعی این میل شدید را به ضعف خواهد کشید و اوضاع طبیعی خواهد شد.
ولی این هنگامی اتفاق خواهد افتاد که دکتر شدن نتواند اهداف را برآورده سازد و این البته به مدد وفور دکتری و رقابت کامل به زودی فرا خواهد رسید.
خصوصا برای دکتران کم عمقی که فقط مدرک دارند نه سواد .
ولع دکتر شدن برای جامعه امروز شاید طبیعی باشد. دورانی لیسانس گرفتن رساندن فرد به کار و شغل مناسب بود.
دیدند نمی شود به سراغ فوق لیسانس رفتند . حال دیده اند نمی شود به سراغ دکتری می روند.
اما این سقف کار است وقتی جامعه ببیند که نشد دیگر راه بالاتری وجود ندارد پس ناگزیر باید راه را عوض کرد. برای شغل نباید درس خواند. راه دیگر را باید امتحان نمود.
ب ) کنترل و اداره سخت کشور در آینده
با اینکه این ولع روزی به طور طبیعی به پایان خواهد رسید ولی تا رسیدن آن دوران مشکلاتی وجود خواهد داشت.
اولین آن اداره سخت کشور است . در این شرایط که همه دکتر خواهند شد هر کس مصداق ˈ ان رجل ˈ خواهد بود و هر کس مجتهد و متفکری است برای خود !
کیست که بتواند هر خود بزرگ بینی را تحت کنترل و یک پرچم اجتماعی درآورد؟
همه مدعی هستند. کسی برتری کس دیگر را به رسمیت نخواهد شناخت و این آغاز فروپاشی نظم اجتماعی و اداره است.
جامعه ای که در حال حاضر بقال و لبو فروش و بی سوادش با اعتماد به نفس برای مشکلات کشور نسخه می دهد اگر تبدیل به جامعه ای شود که همه دکتر ( چه بی سواد و چه باسواد، چه از دانشگاه خوب چه از پشت کوه، چه دوزه روزانه و چه از پردیس و مجازی، چه از دانشگاههای معتبر خارجی و چه از هند و مالزی و تاجیکستان و دانشگاههای پولی و مدرک فروش و دهن پر کن اروپایی و آمریکایی و کانادایی ) هستند ، چگونه قابل کنترل خواهد بود؟
چگونه نظم اجتماعی و اجماع ملی برای کاری در آن شکل خواهد گرفت ؟ الله اعلم !
ج) چو دزدی با چراغ آید/تخریب های کلان تصمیم گیری
مشکل بزرگ دیگری که فروش مدرک و سیل دکتر سازی ایجاد می کند همانا تخریب های کلان ملی است.
در گذشته تصمیم گیرندگان در سطح لیسانس حرف می زدند و در همان سطح کارها را خراب می کردند.
حال اگر این خریداران مدرک از دروه های پردیس و مجازی که به قطع سوادی نداشته و فقط برای کسب و کار و سیاسیت به دنبال مدرک صوری هستند به دکتری خود برسند از این به بعد باید شاهد وکیل و وزیران مدرک به دستی باشیم که با مدعای دکتری از دانشگاههای برتر کشور ( بدون لو دادن نوع مجازی و پردیس ) به تصمیم گیریهای اشتباه پرداخته و در سطح کلان با ادعای بالا کشور را به تخریب می کشانند.
محققانی که با ادعای مدرک ولی بدون سواد تحقیق و پروژه های علمی را به اشتباه جلو می برند و کشور را به اسم علم دچار خسران های بزرگ می کنند کم نخواهند بود.
د ) توقعات انفجاری/ پول و عمر و روان از دست رفته
بعد از اینکه همه در کشور دکتر شدند یا باید بتوانند پول های کلان را از پاروی خود بالا رفته ببینند یا اینکه در مقامات عالی کشور به صدارت و وزارت مشغول باشند و یا اینکه در بهترین و طبیعی ترین حال بر کرسی استادی دانشگاهی مناسب نشسته باشند.
بعد که به علت وفور نعمت دکتری و رقابت بالا برای اکثریت افراد این اتفاق نیفتاد می شوند ناراضی از زمین و زمان و حق خود را بلعیده می بینند.
دیگر کیست که ایشان را بر کارهای عادی و غیر از این سه حوزه بگمارد. نخواهند رفت.
و از آنجا که خود را مغز پر مغزی می بینند احساس ظلم فوران کرده و از طرفی پست های و شغل های عادی کشور روی زمین خواهد ماند و لابد باید از خارج کارگر عادی وارد کشور دکتران شود و این دکترها نخبه پندارانه به خارج از کشور بروند که حیف در آنجا قبل از اینجا همه چیز پر شده و بی سواد نمی خواهند .
ملاک در آنجا به درستی خروجی است و بهره وری نه مدرک.
این آینده ایست محتمل و خطرناک برای قشری که عمر و پول و وقت و روان خود را صرف دکتر شدن بیهوده در دوره های مجازی ، پردیس و دانشگاههای درجه چندم و مدرک فروش کشورهای اروپایی ، آمریکایی و کانادایی و گاه کشورهای درجه پایین علمی مثل آذربایجان ، تاجیکستان و هند و مالزی و غیره ) می کنند.
ر ) علم جویانی که علم را برای پول می خواهند
وقتی با برخی از این افراد صحبت شود کاملا مشخص است که دکتری را برای پول و مقام می خواهند.
اگر کسی ( نه همه ایشان و برخی هم ممکن است برای علم تلاش می کنند ) 70 میلیون می دهد تا کاغذی مبنی بر دکتری بگیرد باید از کنارش صدها میلیون مقام یا پول بدست بیاورد.
علم ابزاری است برای پول درآوردن.
این افراد شان علم را هم پایین آورده اند و اینگونه شده است که گاهی فرد بی سوادی از یک استاد درجه اول و با سواد می پرسد چقدر می گیری؟
و وقتی پاسخ می گیرد به فکر فرو می رود که خوب فلان شغل آزاد که از این بیشتر درآمد دارد پس این شغل به چه دردی می خورد.
توگویی که علم برای پول است و جز پول چیزی نیست
حتی قبل از این هم بودند اساتید باسوادی که مقام خود را از نظر پول با ورزشکار و بازیگر مقایسه می کردند.
و نمی دانستند که شان آنها به پول نیست و اگر به این باشد آنها به اشتباه به این وادی افتاده اند که بدترین راه پول درآوردن همان درس خواندن است
و البته کم نیستند اساتید باسوادی که شان استادی خود را حتی برای یک روز به صدها میلیارد تومان نمی فروشند و حتی حاضر نیستند با گرفتن میلیاردها تومان دانشگاه خود را عوض کنند و این جایگاه و خود علم است که ارزش غایی آنهاست.
اول**1104
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
03/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
بحران اجتماعی در راه / خاک ایران یکسر از دکتر پر است
بحران اجتماعی در راه خاک ایران یکسر از دکتر پر استدکتر یاسر سبحانی فر 3 اسفند 92تاریخ انتشار شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۹ ۰۵ لطفا قبل از خواندن متن به نکات زیر توجه شود ۱- این نوشته به دنبال این نیست که بگوید تقصیر کیست سیاستگذاران دانشگاه ها یا مردمی که حق دارند از چیزی خوشتجلی سیوپنجمین حماسه حضور ایران اسلامی/ خوزستان مادر سه شهید اهوازی: فرزندانم را فدای خاک پاک ایران کردم
تجلی سیوپنجمین حماسه حضور ایران اسلامی خوزستانمادر سه شهید اهوازی فرزندانم را فدای خاک پاک ایران کردممادر سه شهید اهوازی گفت فرزندانم را فدای خاک پاک وطن یعنی جمهوری اسلامی ایران کردم فاطمه صغری ترابی در حاشیه راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز ادختر ایرانی که متخصص آتش بازی است! + عکس
دختر ایرانی که متخصص آتش بازی است عکساینکه شغل کسی آتش بازی باشد خیلی عجیب و غریب است من هم همین نظر را دارم اما روبرویم دختری جوان نشسته که علاقه خاصی به آدرنالین دارد با ما همراه باشید تا به زندگی پر از هیجان مهناز پرماسی اینکه شغل کسی آتش بازی باشد خیلی عجیب و غریب استدر واکنش به رد پیشنهاد وسوسهانگیز قطریها استکی: خاک ایران را دلارهای عربها عوض نمیکنم/ کاش مسئولان هندبال
در واکنش به رد پیشنهاد وسوسهانگیز قطریهااستکی خاک ایران را دلارهای عربها عوض نمیکنم کاش مسئولان هندبال را ببینندملیپوشان هندبال ایران گفت خاک و پرچم ایران را با دلارهای کشورهای عربی عوض نخواهم کرد اللهکرم استکی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درمورد پیشنهاد قهشدار اسلام آباد درباره ورود نظامیان ایران به خاک پاکستان
هشدار اسلام آباد درباره ورود نظامیان ایران به خاک پاکستان اسلامآباد نسبت به آن چه اقدام احتمالی ایران درباره عبور از مرزهای این کشور توسط نیروهای ایرانی خوانده است هشدار داد آفتاب به گزارش ایسنا خبرگزاری رویترز گزارش داد دولت پاکستان امروز سهشنبه در واکنش به سخنان روز گذشورود ایران به خاک پاکستان برای مقابله با اشرار
ورود ایران به خاک پاکستان برای مقابله با اشرار به گفته وزیر کشور مرزبانان در نقطه صفر مرزی جانفشانی های زیادی انجام داده اند و اقتدار جمهوری اسلامی باعث شده در یکسال اخیر هیچ عملیات تروریستی در داخل مرز انجام نشود و تمام درگیری ها به نقطه صفر مرزی منتقل شده است آفتاب وزیر کشورزن ایرانی، که در آتش زدن استاد است! +عکس
زن ایرانی که در آتش زدن استاد است عکس اینکه شغل کسی آتش بازی باشد خیلی عجیب و غریب است من هم همین نظر را دارم اما روبرویم دختری جوان نشسته که علاقه خاصی به آدرنالین دارداینکه شغل کسی آتش بازی باشد خیلی عجیب و غریب است من هم همین نظر را دارم اما روبرویم دختری جوان نشسته کمجوز ورود نیروهایمسلح ایرانی به خاکپاکستان برای مبارزه با تروریستها
مجوز ورود نیروهایمسلح ایرانی به خاکپاکستان برای مبارزه با تروریستهاتاریخ انتشار شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۳ ۲۰ عضو کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس از سلامت ۵ مرزبان ربوده شده ایرانی خبر داد و گفت با تصویب لایحه موافقتنامه امنیتی میان ایران و پاکستان نیرقبل از دو بازی آخر باید قهرمان شویم/ استقلال بهترین تیم ایران است!
ورزشی فوتبال - فوتسال بازیکن برزیلی استقلال قبل از دو بازی آخر باید قهرمان شویم استقلال بهترین تیم ایران است بازیکن برزیلی تیم فوتبال استقلال گفت دو بازی آخر ما در لیگ برتر دشوار است و امیدوارم قبل از آن دو مسابقه قهرمانی ما تثبیت شده باشد به گزارش خبرنگار مهر تونی کاروالتجلیل دکتر حداد عادل رئیس بنیاد سعدی از خدمات وفعالیت های علمی دکترکوتیاس، ایرانشناس
تجلیل دکتر حداد عادل رئیس بنیاد سعدی از خدمات وفعالیت های علمی دکترکوتیاس ایرانشناس رییس بنیاد سعدی در دیدار با دکترخوسه فرانسیسکو کوتیاس فرر از خدمات وفعالیتهای این ایرانشناس برجسته اسپانیایی بویژه فعالیت های او در زمینه آموزش وپژوهش زبان وادبیات فارسی در اسپانیا تجلیل کرد بهدکتر کوچولوی بانمک ایرانی!
دکتر کوچولوی بانمک ایرانی دکتر کوچولوی بانمک ایرانی جام جم نما لینک تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۰۳۱۵۰ میلیارد دلار؛ خسارت خروج سالانه ۱۵۰ هزار دانشجوی دکتری از ایران
۱۵۰ میلیارد دلار خسارت خروج سالانه ۱۵۰ هزار دانشجوی دکتری از ایران جامعه > آموزش - ایسنا نوشت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از احتمال ایجاد دورههای دکتری پژوهش محور در دانشگاه آزاد اسلامی از ترم جاری تحصیلی خبر داد دکتر حمید میرزاده در حاشیه بازدید از آزمونادعای CNN: توافق هستهای هرگز از سوی نمایندگان ایران و 1+5 امضا نشده است!
ادعای CNN توافق هستهای هرگز از سوی نمایندگان ایران و 1 5 امضا نشده است سی ان ان نوشت توافق موقت هسته ای با ایران و شش قدرت جهانی هرگز توسط نمایندگانی که ترتیب این توافق را دادند امضا نشده است به گزارش نامه نیوز یکی از رهبران جمهوریخواه کنگره که تنها به شرط عدم افشای نامشدکتر محمدصادق کوشکی چرا آمریکا نمیتواند به ایران حمله کند؟
دکتر محمدصادق کوشکیچرا آمریکا نمیتواند به ایران حمله کند آمریکاییها اگر از تهدید نظامی و گزینه روی میز سخن نگویند نمیتوانند کار دیگری انجام دهند لذا به اجبار از گزینههای روی میز سخن میگویند و تاکنون دهها بار از تهدید نظامی بهره بردهاند اگر به گذشته رویکرد آمریکا در موردگزارش گاردین از فداکاری معلم مریوانی: قهرمان ملی ایران به مو حساس است!
گزارش گاردین از فداکاری معلم مریوانی قهرمان ملی ایران به مو حساس است گاردین نوشت زمانیکه علی محمدیان معلم ایرانی متوجه شد که دانش آموزش به خاطر ابتلا به سرطان دچار ریزش مو شده تصمیم گرفت که به نشانه ی همبستگی و همدردی با او موهای خود را بتراشد پس از آن به سرعت تمامی دانشدکتر روحانی:ایران باید قطب پزشکی منطقه باشد/پزشکان نیروهای خدوم فرهیخته هستند
دکتر روحانی ایران باید قطب پزشکی منطقه باشد پزشکان نیروهای خدوم فرهیخته هستند جامعه > سلامت - دکتر حسن روحانی در جمع پزشکان و دست اندرکاران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی خواستار برگشتن جایگاه ایران در بین کشورهای منطقه و رونق گردشگری پزشکی شدند دکتر حسن روحانی که دردولت آمریکا به دنبال «اتحاد» با ایران است!
دولت آمریکا به دنبال اتحاد با ایران است روند جدید شکل گرفته در موضوع هسته ای ایران طی چند ماهه اخیر که به امضای توافق ژنو میان ایران و غرب منجر شد بسیاری از تحلیلگران را به ارزیابی ابعاد و نتایج این روند سوق داده است در این میان یک تحلیلگر برجسته آمریکایی با ارائه نظری متفا-