تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869328907




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولويتهاي سال 93 وزارت صنعت،معدن وتجارت تشريح شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در گردهمایی سراسری روسای سازمان صنعت، معدن و تجارت؛
اولويتهاي سال 93 وزارت صنعت،معدن وتجارت تشريح شد
وزیرصنعت، معدن و تجارت گفت: از مهمترین برنامه‌های این وزارتخانه در سال آینده، تغيير رويكرد به سمت توليد، تلاش براي كاهش ركود و ايجاد اشتغال،توسعه صادرات کالاهای صنعتی و معدنی و خدمات فنی ، مهندسی و جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی مي باشد.


به گزارش گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از  شبکه اطلاع‌رسانی تولید و تجارت ایران (شاتا)؛ « محمدرضا نعمت‌زاده» در گردهمایی سراسری روسای سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها با بیان این مطلب، افزود: در بحث صادرات می‌بایست نسبت به گذشته «جهشی» عمل کنیم و در این راستا لغو تعهدات ارزی صادرات صورت گرفته است.
 
 نعمت زاده در ادامه تصریح کرد: ثابت نمودن میزان تعرفه براي سه سال و تلاش مضاعف سازمان توسعه تجارت برای افزایش صادرات کالاهای غیرنفتی و خدمات فنی و مهندسی از مهمترین سیاست‌های این وزارتخانه است.
 
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رسیدن به رقم 40 میلیارد دلار صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی نیاز به عزم جدی تولیدکنندگان در ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و صادرکنندگان در افزایش ارتباطات تجاری دارد.
 
وي با بیان اینکه در گذشته ارتباطات تجاری و بازرگانی با برخي از كشورها در سطح پاييني بود افزود:  در اين راستا اعزام رایزنهای بازرگانی به کشورهای مختلف بویژه کشورهای آفریقایی از مواردي است كه بايد به آن توجه شود.
 
وزير صنعت، معدن وتجارت گفت: تكميل طرح هاي نيمه تمام به ايجاد اشتغال پايدار در كشور منجر مي شود.
 
نعمت زاده تصريح كرد: براي كاهش ركود در اقتصاد كشور بايد به سمت افزايش توليد وصادرات برويم
 
وي گفت: براي رفع موانع توليد اگر نياز به بازنگري واصلاح هر مصوبه اي باشد اقدام خواهيم كرد كما اينكه تاكنون هم تعدادي از آيين نامه ها ومصوبات را اصلاح نموده ايم.
 
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها دغدغه این وزارتخانه ضمن حمایت از تولیدکنندگان کاهش فشار بر قشر آسیب‌پذیر جامعه است.
 
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر انسجام فکری و اتخاذ وحدت رویه میان کلیه مدیران سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها همچنین معاونین ستادی و صفی وزیر، افزود: با تشکیل جلسات مختلف در سطح سازمانها و تشکل‌های صنعتی و معدنی می‌توان به یکسان‌سازی ایده‌های موجود در موضوعاتی نظیر افزایش صادرات‌، سرمایه‌گذاری خارجی، ارتقای بهره‌وری و سایر موضوعات مربوط به توسعه صنعتی، معدنی و تجاری اقدام نمود.
 
وی با تأکید بر اینکه مجموعه وزارتخانه باید با هم کار کنند و به یکدیگر کمک کنند تا خدمات‌رسانی بهتر و بیشتر به مردم صورت گیرد، افزود: پرهیز از دوباره‌کاری، برگزاری نشست‌های تخصصی درون‌سازمانی و برون‌سازمانی، طبق برنامه‌ عمل نمودن و استفاده از خرد جمعی از نکاتی است که نباید از نظر مدیران حوزه صنعت، معدن و تجارت دور بماند.
 
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه تلاش شبانه‌روزی مدیران صنعت، معدن و تجارت در جهت ایجاد امیدواری در مردم می‌باشد، یادآور شد: در «دولت تدبیر و امید»، مأیوس نشدن، استفاده از خرد جمعی، بهره‌گیری از مفاد قانونی، حذف بروکراسی‌های اداری، بی‌برنامه عمل نکردن و ایجاد امید به توسعه و پیشرفت کشور در ارکان‌ مختلف از نکاتی است که می‌بایست در خدمت‌گذاری به مردم مدنظر قرار گیرد.

انتهاي پيام/






تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن