تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خوش نیت باشد روزیش زیاد می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827121392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ریش سفید گلایه مند و پسران نافرمان


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
ریش سفید گلایه مند و پسران نافرمان

ریش سفید گلایه مند و پسران نافرمان
روزنامه اعتماد روز دوشنبه در صفحه سیاسی طی مطلبی ابراز گلایه آیت الله مهدوی کنی از اصولگرایان را مورد بحث و تحلیل خود قرار داده است.
به گزارش نامه نیوز، گلایه اش از پسران اصولگرایی است که در این سال ها جز نافرمانی از آنها چیز دیگری ندیده است.

فصل هر انتخاباتی که می شود رایزنی ها در مورد نحوه وحدتشان به آیت الله مهدوی کنی می رسد تا برایشان ریش سفیدی کرده و قدمی برای رساندنشان به وحدت بردارد.

اما این بار ریش سفیدشان هم از آنها دلخور است.

اصولگرایان در دو انتخابات اخیر به توصیه هایش بی توجهی کرده و در نهایت شکست خوردند.

انتخابات مجلس نهم و ریاست جمهوری یازدهم موجب شده است که آیت الله مهدوی کنی خاطره آنچنان خوشی از ایجاد وحدت میان اصولگرایان نداشته باشد.

رفتارهای عجیب و غریب اصولگرایان در انتخابات ها همگی را مطمئن کرده است که آنها راه سختی برای رسیدن به وحدت دارند.

این بار راه سخت تر است چرا که رقیب شان که مدتی بود خبری از او نداشتند این روزها مجددا به صحنه بازگشته است و حالااضطراب ناشی از بازگشت رقیب آنچنان بر آنها مستولی شده است که باز هم دست به دامن ریش سفیدشان شده اند که مدتی بود خودشان را از دسترس توصیه هایش خارج کرده بودند.

اما حالا اصولگرایان نه تنها با تعدد طیف روبه رو هستند بلکه هر کدام از آنها برای خود پدرخوانده یی مجزا دارند.

دیگر پدرخوانده اصلی اصولگرایان هم تمایلی برای ریش سفیدی ندارد.

*گلایه از عملکرد اصولگرایان

اما خبر دلخوری آیت الله مهدوی کنی را محسن کوهکن، نایب رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری داده و گفته است که محور وحدت اصولگرایی باید یک شخصیت کاریزماتیک همچون آیت الله مهدوی کنی باشد.

به گزارش خانه ملت، وی اما در ادامه به انتقاد آیت الله از اصولگرایان اشاره کرده و گفته است تا آنجایی که اطلاع دارم ایشان از عملکرد اصولگرایان مقداری گلایه دارد و این گلایه نیز وارد است.

این نماینده ادوار مجلس، درباره تجربه ناکام اصولگرایان برای رسیدن به اجماع و همگرایی پیش از انتخابات مجلس نهم، ادامه داد: آن زمان احمدی نژاد از مرحوم عسگر اولادی، دکتر علی اکبر ولایتی و دکتر غلامعلی حدادعادل دعوت کرد تا برای همگرایی بیشتر سلایق اصولگرایی پیگیری هایی را انجام دهند، اما با خانه نشینی احمدی نژاد، عملاکمیته سه نفره کار را زمین گذاشت و پیگیری ها را رها کرد، اما بعد با راهنمایی ها و ارشادات روحانیت، حرکت جدیدی برای همگرایی اصولگرایان آغاز شد که اصلاارتباطی به دعوت احمدی نژاد، تشکیل کمیته سه نفره و پیگیری های آن نداشت که این حرکت جدید منتهی به همراهی اصولگرایان با یکدیگر و موفقیت در انتخابات مجلس نهم شد.

* ناکامی کمیته 7+8

انتخابات مجلس نهم شروع بدقلقی های اصولگرایان بود. اصولگرایان در ماه های پایانی سال 90 تجربه جدیدی را کسب کردند. خانه نشینی محمود احمدی نژاد در ماه های ابتدایی آن سال جرقه نخستین جداسازی ها در این جریان را زده بود.

کمیته 7+8 که پیشنهاد آیت الله مهدوی کنی بود جمعی از نمایندگان طیف های اصولگرا را دور یکدیگر گرد آورده بود اما این کمیته آن گونه که انتظار اصولگرایان بود نظر آنها را تامین نکرد.

حالا اصولگرایانی که سهم خود از لیست این کمیته را نگرفته بودند شروع به ارائه لیست های دیگر کردند.

جبهه پایداری، جبهه ایستادگی و جبهه صدای ملت مهم ترین این لیست ها بودند که اسامی آنها در آستانه انتخابات مجلس نهم منتشر شد.

با این وجود اما همین سرپیچی ها از نصیحت های متعدد آیت الله مهدوی کنی در مورد عدم انتشار لیست های جدید موجب شد که لیست کمیته 7+8 که پشتیبان اصلی آن آیت الله مهدوی کنی بود با کمترین استقبال میان افکار عمومی روبه رو شد.

جبهه پایداری که آن روزها داعیه دار اصلی انتقاد از احمدی نژاد بود با استفاده از امکاناتی که دولت احمدی نژاد در اختیار آنها قرار داده بود بیشترین پیروزی را در این میان کسب کرد. انتخابات مجلس نهم در نتیجه نخستین شکست اصولگرایان در برابر نافرمانی از توصیه های ریش سفیدشان بود.

* انتخابات ریاست جمهوری و میل شدید به ماندن

اما فصل بعدی این نافرمانی ها در انتخابات ریاست جمهوری بود. اعضای جبهه پایداری از مدت ها پیش شروع به برنامه ریزی برای انتخابات ریاست جمهوری کرده بودند.

از همان ابتدا راه شان را از سایر اصولگرایان جدا کرده بودند و بر اساس گفته های آیت الله مصباح با شتاب زیادی به سمت ریاست جمهوری حرکت می کردند.

اما این بار پیش بینی های اعضای جبهه پایداری تحقق نیافت و کاندیدای اصلی آنها فرصت تایید صلاحیت پیدا نکرد. حالاآنها به سراغ نزدیک ترین کاندیدا به آیت الله مصباح رفتند.

حالا از هر طیف جریان های اصولگرا یک کاندیدا بیرون آمده بود: کاندیداهایی که تحت هیچ شرایطی حاضر نبودند به نفع یکدیگر کنار بکشند. تعداد بالای کاندیداهای اصولگرا به هر بیننده بیرونی نشان می داد که شرایط برای اصولگرایان مطلوب نیست.

با کناره گیری محمدرضا عارف از صحنه انتخابات و بالارفتن شانس حسن روحانی، بزرگان اصولگرا هم نگران شدند.

یکی از همین بزرگان آیت الله مهدوی کنی بود که در چند روز پایانی تا انتخابات ریاست جمهوری به طرق مختلف دنبال منصرف کردن برخی کاندیداها بود.

اما این بار هم کاندیداهای اصولگرا توجهی به توصیه های ریش سفیدشان نکردند. روایت های متعددی در مورد شخص علی اکبر ولایتی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری مطرح شد که او خود را از دسترس آیت الله مهدوی کنی خارج کرده بود که مجبور به کناره گیری نشود.

محمدرضا باهنر، رییس ستاد انتخاباتی علی اکبر ولایتی در همین مورد گفته بود که «من در حدی نبودم که به ولایتی بگویم بنشیند ازآیت الله مهدوی کنی تبعیت کند اما اصرار داشتم که ملاقات صورت بگیرد و نتیجه آن یک تصمیم واحد شود.

اینکه ملاقات انجام نشد اتفاق بدی بود یعنی آیت الله مهدوی کنی تلاش داشت که ولایتی را پیدا کند اما میسر نشد».

این بار هم عدم توجه کاندیداهای جناح اصولگرا به توصیه های بزرگان شان موجب شد که آنها باز هم شکست بخورند: شکستی که هنوز هم در بهت آن قرار دارند.

تجربه چند سال اخیر اصولگرایان در جریان های انتخاباتی نشان می دهد که با توجه به بالا گرفتن اختلاف های آنان فضای آنچنان مناسبی برای رسیدن این جریان به وحدت وجود ندارد.

* تجربه مجلس نهم تکرار می شود؟

اصولگرایان این بار هم مثل دوره های گذشته در تلاش اند تا از همان مدل تکراری برای پیروزی استفاده کنند.

تصور می کنند شورای نگهبان اجازه حضور نیروهای اصلاح طلب در انتخابات مجلس را نمی دهد.

تصور می کنند که با تخریب جریان اصلاح طلب بازهم پیروز می شوند.

هرچند که قرار است جبهه پیروان خط امام و رهبری پنجشنبه این هفته و برای نخستین بار بعد از انتخابات ریاست جمهوری همایشی را برای رسیدن به وحدت برگزار کنند تا شاید بتوانند به نتیجه یی برای رسیدن به وحدت برسند اما بیشتر این گونه به نظر می رسد که اصولگرایان تصور می کنند که نیازی به بازنگری در جریانی که اصولگرایی نام دارد نیست و این بار می توانند با کارهایی مثل زودتر شروع کردن فعالیت های انتخاباتی از رودست خوردن جلوگیری کنند.

تصوراتی که در گذشته نادرست بودن شان ثابت شده است اما ظاهرا نباید منتظر خبری در مورد عبرت گرفتن از اشتباهات در میان اصولگرایان بود.

آنها همان مدل پیشین را در پیش گرفته اند و بازهم قصد چاره جویی از مردی را دارند که مدت هاست از شنیده نشدن توصیه هایش ترجیح داده است سکوت کند و کاری به اصولگرایانی که خیال پایین آمدن از خواسته هایشان در ذهن شان نیست، ندارند.

این بار اما آیت الله مهدوی کنی به خوبی می داند که اگر قرار باشد طیفی از اصولگرایان به ریش سفیدی هایش عمل کنند بازهم نباید انتظاری از جبهه پایداری که تنها آیت الله مصباح را پدر خوانده خودش می داند داشت.

جبهه پایداری که به نام مخالفت با احمدی نژاد تشکیل شد اما با حمایت های مادی دولت احمدی نژاد و حمایت های معنوی پدرخوانده شان که نیازی به کنار آمدن با سایر جریان های اصولگرا هم در خود نمی بیند، هر چند که همه اصولگرایان معترفند که علت اصلی این چندین پاره شدن جناح شان شخص محمود احمدی نژاد است اما این نکته هم جای یادآوری دارد که یکی از اصلی ترین حامیان وی در طول هشت سال گذشته که چشم بر همه تخلفاتش بسته بودند همین اعضای جبهه پایداری بودند که مسیرشان را با راهنمایی های شخص آیت الله مصباح که پدرخوانده این بخش جریان اصولگرایی است جلو می برند.

حالا اصولگرایان نه تنها اختلافات زیادی دارند بلکه دچار تعدد پدرخوانده هم هستند که خیال کنار آمدن با یکدیگر را ندارند.




1392/11/28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن