تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803086074




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روابط دوستانه ایران و هند فرصت مناسبی برای مبادلات تجارتی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

روابط دوستانه ایران و هند فرصت مناسبی برای مبادلات تجارتی است کرمان- ایرنا- کارشناس ارشد سازمان توسعه تجارت ایران گفت: وجود روابط بلند مدت و دوستانه سیاسی و اقتصادی بین دو کشور ایران و هند، جمعیت زیاد و بازار بسیار بزرگ هند و وابستگی صنعت و اقتصاد هند به انرژی از جمله فرصت های مناسب برای روابط تجاری دو کشور است.


به گزارش ایرنا، ˈحسین پامیریˈ روز شنبه در همایش آموزشی راهکارهای ورود به بازار هند در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان افزود: توجه ویژه دولت به گسترش صادرات غیرنفتی در تدوین سند چشم انداز و برنامه پنجم توسعه، وجود پتانسیل همکاری های کشاورزی و زیرساخت های حمل و نقل دریایی مناسب بین دو کشور و همچنین وجود مناطق آزاد تجاری از جمله نقاط قوت برای تجارت ایران و هند است.
پامیری، تصریح کرد: بیش از 23 میلیون نفر از مردم هند در لیست ثروتمندان جهان قرار دارند و این بازار خوبی برای کالاهای لوکس مانند فرش دستباف و جواهرات است که پیشنهاد می دهیم شرکت های ایرانی برای کار، وارد بازار هندوستان شده، شرکت ثبت کنند و در این بازار تلاش خود را انجام دهند.
وی گفت: با توجه به اینکه هندوستان بزرگ ترین شبکه های جاده ای و ریلی دنیا را دارد، بحث خدمات فنی و مهندسی بازار خوبی در این کشور دارد و همچنین در بخش راهسازی با شرکت های هندی می توانیم کار کنیم و خدمات فنی و مهندسی ما از پتانسیل های بسیار خوب برای حضور در بازار هند برخوردار است.
وی اظهار کرد: هندوستان از نظر میزان جمعیت دومین کشور بعد از چین و با قومیت های بسیار زیاد است که این امر می تواند در تجارت نقش مهمی را ایفا کند.
پامیری، با بیان اینکه رتبه فضای کسب و کار هند 132 و رتبه ایران 145 است، گفت: آسان سازی فرآیندهای صادراتی، کاهش هزینه های معاملات تجاری، کاهش عوارض و حقوق گمرکی تولید کالاهای صادراتی و خدمات، ایجاد محیط رقابتی بین المللی در داخل و فراهم کردن محیط صادراتی، ارتقای نقش صادراتی فرآورده های تولیدی بخش کشاورزی و پیشروی به سوی بازارهای جدید بین المللی از اصول نظام تجاری هندوستان است.
رایزن سابق بازرگانی ایران در قزاقستان بیان کرد: برنج، گندم، دانه های روغنی، پنبه، کنف، چای، سیب زمینی و محصولات لبنی از تولیدات مهم بخش کشاورزی هند و منسوجات، محصولات شیمیایی، فرآورده های غذایی، فولاد، سیمان، مواد معدنی و ماشین آلات و سخت افزار از تولیدات مهم بخش صنعت این کشور است.
وی افزود: صادرات هندوستان 309 میلیارد دلار و واردات این کشور 500 میلیارد دلار است و تراز تجاری هند چیزی نیست که کشورهای خارجی ارائه می دهند.
پامیری گفت: عمده اقلام صادراتی هندوستان نفت و مشتقات نفتی، الماس، چای، برنج، دارو، جواهرآلات، مشتقات نباتی و اقلام وارداتی این کشور نفت خام و مشتقات نفتی، طلا و جواهر آلات، زغالسنگ و گازهای نفتی است.
وی بیان کرد: هندوستان نیروی کار متخصص از سوی شرکت های کاریابی به کشورهای دیگر می فرستد و این کشور نیروهای متخصص بسیاری دارد.
وی گفت: صادرات ایران به هندوستان 13 میلیارد دلار است که از این میزان 11 میلیارد دلار آن نفت بوده و یک میلیارد و 980 میلیون دلار صادرات غیرنفتی است.
پامیری افزود: همچنین غلات، خوراک دام، گوشت، انواع ماشین آلات، آهن، فولاد، لوازم الکترونیکی، تجهیزات مربوطه، شکر، لاستیک و چای از جمله اقلام وارداتی ایران از هندوستان است.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در هندوستان محصولات پلاستیکی بسیار هزینه بالایی دارد می توانیم محصولات خوبی به هندوستان ارسال کنیم و همچنین تولیدات کفش ایران گزینه خوبی برای هندوستان است.
وی تصریح کرد: با وجود تولید برنج در کشور، برنج هند را وارد می کنیم و مسوولان ما باید جلوی برنج و چای هند را بگیرند زیرا آنها جلوی صادرات پسته و زعفران ما به کشورشان را گرفته اند.
پامیری بیان کرد: تولید و مصرف شمع در هندوستان بسیار بالاست و ایران پارافین بسیاری به هند صادر می کند و استان کرمان مزیت بیشتری نسبت به سایر استان ها برای صادرات پارافین به هند دارد.ک/2
7443/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




03/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن