واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: از فامیلبازی تا اتهامات گسترده مالی: هیأت فوتبال تهران متهم میشود
انتخابات هیأت فوتبال تهران در پیش است و جدال منتقدان با مدیران کنونی این هیأت بالا گرفته است؛ فارغ از این جنجالها، فوتبال تهران در مجموع روزهای خوبی را نمیگذارد و همین حال بد، بار دیگر علاقهمندان فوتبال این استان را امیدوار کرده تا در سایه یک انتخابات سالم و بیحاشیه، تیم شایستهای بر مسند فوتبال این استان بنشیند؛ رویدادی که البته چهار سال گذشته رخ نداد!
کد خبر: ۳۸۰۹۱۳
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳ - 22 February 2014
انتخابات هیأت فوتبال تهران در پیش است و جدال منتقدان با مدیران کنونی این هیأت بالا گرفته است؛ فارغ از این جنجالها، فوتبال تهران در مجموع روزهای خوبی را نمیگذارد و همین حال بد، بار دیگر علاقهمندان فوتبال این استان را امیدوار کرده تا در سایه یک انتخابات سالم و بیحاشیه، تیم شایستهای بر مسند فوتبال این استان بنشیند؛ رویدادی که البته چهار سال گذشته رخ نداد!
به گزارش «تابناک»، انتخابات هیأت فوتبال تهران در نیمه دوم اسفند ماه برگزار میشود و تا کنون شش تن برای به دست آوردن این پست نامنویسی کردهاند که نام حبیبالله شیرازی، رئیس کنونی این هیأت و دوست صمیمی علی کفاشیان هم در این میان دیده میشود؛
مدیری که حضور چهار سالهاش در این هیأت با انتقادات فراوانی همراه بود و شایعات عجیب و غریب درباره فعالیتهای این هیأت در این سالها در رسانهها منتشر شد.
اما انتخابات پر حرف و حدیث چهار سال پیش و رخدادهای عجیب و غریب آن چنان جنجالبرانگیز شده بود که پایش به برنامه نود آن سال هم باز شد و این شائبه را پدید آورد که انتخابات امسال هم از خطر «درآوردن انتخابات» در امان نخواهد ماند، به ویژه اینکه رئیس کنونی این هیأت، از سوی علی کفاشیان حمایت میشود و انتخابات مهم فدراسیون فوتبال هم در پیش است.
به این ترتیب، شاید انتشار اخباری از سوی منتقدان و مخالفان شیرازی در رسانهها در آینده این انتخابات کارساز باشد؛ سخنانی که اگر درست باشد، گوشهای دیگر از پرده ناپاکیهای فوتبال ایران را کنار خواهد زد.
بنا بر این گزارش، مهدی انواری، دبیر سابق هیأت فوتبال تهران که در آغاز از حامیان شیرازی بود، پس از اختلافات در مرداد ماه ۱۳۹۱ با جدا شدن از این مجموعه، به یکی از منتقدان بزرگ شیرازی و عملکرد وی در هیأت فوتبال تهران بدل شد و هماکنون حضور او در سیستم اداری هیأت فوتبال تهران، موجب شده تا شایعاتی که درباره فعالیتهای این هیأت وجود داشته، رنگ واقعیت بگیرد.
انواری در گفتوگو با ماهنامه دنیای فوتبال، گوشههایی از رخدادهای هیأت فوتبال تهران را بازگو کرده است که تابناک بدون اظهار نظری بخشی از آن را بازگو میکند.
یکی از مهمترین انتقادات به کارکرد شیرازی، نحوه پیروزی وی در انتخابات چهار سال گذشته بود. برخی از رقبای او به نحوه تبلیغات وی انتقاد کرده و وی را به استفاده از منابع مالی هیأت فوتبال متهم نمودند؛ هرچند تا کنون هیچ گاه اثبات نشده، ولی همواره این شایعه بوده که شیرازی پیش از تعیین رئیس هیأت فوتبال و در زمان سرپرستیاش، از منابع مالی این هیأت برای تبلیغات انتخاباتی بهره برده است.
انواری با تأیید این شایعه میگوید: «من این موضوع را پس از انتخابات متوجه شدم. شیرازی هزینههای تبلیغات خود را برای پیروزی از بودجه هیأت فوتبال داد که این حرکت او کاملا بر خلاف قوانین بوده و تخلف آشکار به شمار میآید. منتها متأسفانه نظارتی بر این مسائل وجود نداشت. حتی این آقا بارها از من خواسته بود در این مورد به کسی حرفی نزنم. من میدانم او برای رأی خریدن حتی اقدام به دادن کارتهای هدیه بانکی و بن خرید کالا به اعضای مجمع هم کرده بود».
افزون بر این موضوع، حضور افراد خانواده شیرازی در پستهای مهم و کلیدی هیأت فوتبال تهران، از دیگر کارهای پر سروصدای این مدیر بود. منتقدان شیرازی با بیان آنکه وی پس از پیروزی در انتخابات فدراسیون، اعضای خانواده خود را به بدنه هیأت فوتبال تزریق کرد و پستهای کلیدی این هیأت را در اختیار آنها گذارد، وی را به تشکیل امپراتور خانوادگی در هیأت فوتبال تهران متهم کردهاند.
معراج شیرازی (پسر) به عنوان مدیر روابط عمومی و رضا شیرازی (برادر) مدیر اداری ـ مالی، دو تن از نزدیکترین افراد به شیرازی هستند که در پستهای کلیدی این هیأت حضور دارند.
دبیر سابق هیأت فوتبال تهران اما در این باره میگوید: «من نمیدانم چرا و به چه دلایلی باید برادر حبیب شیرازی، رئیس اداری ـ مالی باشد. کلی افراد خبره و فوتبالیست تحصیلکرده پیشکسوت داریم که میتوانند این کار را انجام بدهند؛ اما اگر بررسی کنیم، قطعا به دلایل بیشماری درباره دادن این مسئولیت به برادرش توسط حبیب شیرازی خواهم رسید. به هر حال اکنون آقایان بسیار راحتتر به بودجه هیأت دسترسی دارند».
بخش دیگری از اقدامات پرحرف و حدیث هیأت فوتبال تهران به موضوع تیمداری این هیأت برمیگردد که با توجه رویدادهای عجیب این هیأت و شکایات گسترده به کمیته انضباطی، مسئولان فدراسیون فوتبال این هیأت را از تیمداری در هر لیگ محروم کردند. با این حال اتفاقات عجیب و غریب در این زمینه هم کم نبود.
انواری در خصوص یکی از معروفترین این شایعات میگوید: «نکته قابل تأمل اینکه شیرازی به همراه یک تیم به پرتغال رفت و پس از بازگشت به ایران، بلافاصله امتیاز یک تیم دسته اولی فوتبال کشور را به مدیران تیم داد. من هنوز نمیدانم چه فعل و انفعالی بین آنها رخ داده بود، اما هر چه بود، اتفاق مشکوکی بود»!
اینها تنها بخشی از انتقادات به کارکرد هیأت فوتبالی است که در این سالها تیمهای بازیکنساز و ریشهای بسیاری از دست داده و نتوانسته از تیمهای خود هم به خوبی حمایت کند؛ چنانکه هماکنون از استان تهران در لیگ یک، دو تیم حضور دارند و سهمیه بازیکنان این استان به چهار تیم لیگ برتری محدود میشود که آنها هم به دنبال بازیکنسازی نیستند و بازیکنان خود را از تیمهای دیگر شکار میکنند.
اگر در گذشته بانک ملی و پاس و چندین و چند تیم گردن کلفت دیگر، وظیفه بازیکن سازی را به عهده داشتهاند، این روزها دست این استان خالی است. اگر انتقادات از عملکرد مدیران این هیأت در چهار سال گذشته ـ چنانکه شرحش در بالا آمد ـ نزدیک به واقعیت باشد، باید حال و روز نزار فوتبال تهران را در همین نوشتار جست و نه جای دیگر.
به هر روی انتخابات هیأت فوتبال تهران نزدیک است و تأثیر انتخابات این هیأت در انتخابات فدراسیون، موجب میشود که از هم اکنون به بیحاشیه بودن این انتخابات خوشبین نباشیم، ولی امیدوارم روزهای آفتابی در انتظار فوتبال تهران باشد!
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]