واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
58 مرکز تحقیقات کاربردی در ناجا راه اندازی شد تهران - ایرنا - فرمانده نیروی انتظامی از راه اندازی 58 مرکز و دفاتر تحقیقات کاربردی در نیروی انتظامی خبر داد و گفت: به همین منظور 2نیز 25 مرکز تحقیقات کاربردی ستادی و 33 دفتر تحقیقات کاربردی در استان های کشور راه اندازی شده است.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار اسماعیل احمدی مقدم در همایش ملی مدیریت دانش نیروهای مسلح دانشگاه صنعتی مالک اشتر، با اشاره به تشکیل و راه اندازی مراکز و دفاتر تحقیقات کاربردی در نیروی انتظامی افزود: امروز این مراکز مشغول تحقیقات توسعه گرا هستند و تلاش می کنند تا برای حل مسائل و مشکلات درون سازمانی، نسخه علمی جستجو کنند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر نیروی انتظامی با مراکز علمی و دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان، تعامل و همکاری تنگاتنگی دارد و بنیاد تعاون ناجا نیز در حوزه اقتصاد دانشی فعال است.
فرمانده ناجا در ادامه به شوراهای راهبردی، تحقیقات و پژوهش ها و همچنین کمیسیون تحقیقات این نیرو اشاره کرد و گفت: در نیروی انتظامی از 700 استاد برون سازمانی، 811 استاد با مدرک دکترا و دو هزار و 700 نفر استاد با مدرک کارشناس ارشد درون سازمانی استفاده می شود و این امر نشانگر ورود پلیس به مسیر علمی است.
احمدی مقدم با اشاره به نشریات علمی نیروی انتظامی گفت: امروز در ناجا 50 نشریه علمی منتشر می شود که از این تعداد 10 نشریه دارای رتبه علمی، پژوهشی، 15 نشریه علمی، ترویجی و 25 نشریه علمی و تخصصی نیز در سطح اخذ رتبه علمی هستند.
وی با اشاره به اینکه تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور تعداد این نشریات باید به 60 برسد، اظهار داشت: همچنین تعداد همایش های علمی ناجا در چهار سال گذشته 48 مورد است و تاکنون چهار همایش ملی و فراملی برگزار شده است.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به مقالات و دستاوردهای همایش های علمی ناجا، گفت: پنج هزار مقاله، برگزاری 60 میزگرد علمی و همکاری با 244 عضو هیات علمی دانشگاه ها نشان دهنده توجه و اهتمام نیروی انتظامی به مسائل پژوهشی و دانشی است.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه علمی- پژوهشی در سازمان تحقیقات و مطالعات ناجا این سیستم را ملی دانست و گفت: در حال حاضر 50 هزار ایستگاه کاری و یک هزار سامانه پژوهشی در نیروی انتظامی فعال است که این ایستگاه ها سه هزار کاربر دارد.
احمدی مقدم با اشاره به اینکه ناجا در این سامانه خروجی های زیادی کسب کرده است، گفت: برای مثال در خصوص کیت های DNA که در گذشته از آمریکا وارد می شد، بهداری کل ناجا با همکاری دانشگاه تربیت مدرس توانستند این کیت ها را ساخته و مورد بهره برداری قرار دهد، در انگشت نگاری و سیستم تطبیق چهره نیز توانستیم به این موفقیت ها دست یابیم.
وی با اشاره به کسب رتبه هفتم علمی توسط دانشگاه علوم انتظامی امین در جهان اسلام بیان داشت: ناجا در حوزه تالیف و ترجمه 290 جلد کتاب دارد.
وی اذعان داشت: پلیس فتا توانست در دو سال فعالیت، پیشتاز پلیس های دنیا شود و این نتیجه با فعالیت های علمی در حوزه نرم افزار و سخت افزار، بوجود آمده است.
اجتمام(1)**7268**1436
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
02/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]