پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849543672
بایسته های اقتصاد مقاومتی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بررسی روزنامه های ایران/پنجشنبه اول اسفند 1392 بایسته های اقتصاد مقاومتی تهران-ایرنا-بسیاری از تحلیلگران معتقدند که سیاست های کلی «اقتصاد مقاومتی» ابلاغ شده از سوی رهبر معظم انقلاب، نه به معنای انزواگرایی بلکه تاکید بر بهره گیری بیشتر از توانمندی داخلی در عین برقراری روابط خارجی تعامل گرا و سازنده در عرصه ی اقتصادی است.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز پنج شنبه اول اسفند ماه 1392 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
***بایسته های اقتصاد مقاومتی
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز گذشته سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را بر اساس بند یک اصل 110 قانون اساسی پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلح نظام ابلاغ کردند.
در بخشی از این ابلاغیه آمده است: پیروی از الگوی علمی و بومی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی، عامل شکست و عقب نشینی دشمن در جنگ تحمیلی اقتصادی علیه ملت ایران خواهد شد، همچنین اقتصاد مقاومتی خواهد توانست در بحران های رو به افزایش جهانی، الگویی الهام بخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد و زمینه و فرصت مناسب را برای نقش آفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق حماسه اقتصادی فراهم کند.
این موضوع امروز سوژه ی نخست بسیاری از روزنامه ها بود. بر این اساس روزنامه ها افزون بر بازتاب خبری صدور ابلاغیه ی مقام معظم رهبری، به تحلیل بایسته های اقتصاد مقاومتی پرداختند. آنچه در بیشتر این تحلیل ها به چشم می خورد این بود که نباید از اقتصاد مقاومتی تعبیر به اقتصاد ریاضتی شود؛ بلکه هدف اصلی از آن، تکیه بر ظرفیت ها و توانمندی داخلی در اقتصاد در عین توجه به روابط خارجی متوازن است.
در عین حال برخی روزنامه ها نیز موضوع ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را در ارتباط با تحولات روز اقتصاد ایران همچون هدفمندی یارانه ها و تصمیم گیری تازه ی مجلس در افزایش قیمت حامل های انرژی برای واحدهای پتروشیمی مورد ارزیابی قرار دادند.
روزنامه ی «تهران امروز» در یادداشتی با عنوان «فرصتی بزرگ برای پیشرفت کشور» به قلم «سیدجواد سیدپور» نوشت: سیاست های کلی «اقتصاد مقاومتی» که روز گذشته از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد حاوی نکات بسیارمهمی است که اگرمورد توجه جدی قوای سه گانه و سایر مراکز ذی ربط رسمی قراربگیرد می تواند مسیرپیشرفت کشوررا نه تنها درحوزه اقتصاد که در همه حوزه ها فراهم کند. بررسی بندهای این ابلاغیه بیش ازهرچیزنشان می دهد که منظورازاقتصاد مقاومتی این نیست که عموم مردم ریاضت اقتصادی پیشه کنند، که ازقضا معکوس این است و به مفهوم زمینه سازی برای پیشرفت و عمران کشوردرهمه حوزه ها و صرفا با تکیه برامکانات و منابع داخلی است. درهمین بندها هم این تصورنادرست تصحیح شده است که اقتصاد مقاومتی به معنای کشیدن حصاری به دور کشور نیست بلکه تاکید شده است که اقتصاد کشورمی بایستی با تکیه برامکانات داخلی قدرتمند شده و برون گرا باشد. برون گرا بودن هم درمتکثر شدن تولیدات صنعتی،کاهش صادرات نفت خام و درعوض افزایش صادرات فرآورده های نفتی و گازی و... دیده شده است.
روزنامه ی «اعتماد» در یادداشتی با عنوان «رویکردهای اقتصاد مقاومتی» به نوشته ی «بهمن آرمان» اقتصاددان با استقبال از ابلاغیه رهبر انقلاب، برخی تصمیم گیری های مجلس را در تضاد با این ابلاغیه دانست و نوشت: در پی انتشار بیانیه 24 بندی مقام معظم رهبری لازم است مجلس شورای اسلامی در تصمیم خود مبنی بر هفت برابر شدن قیمت سوخت واحدهای انرژی به ویژه پتروشیمی تجدید نظر کند تا در نهایت ایران بتواند مزایای نسبی خود را در تولید کالاهای پتروشیمی، فولاد، آلومینیوم، سیمان و کاشی حفظ کند. پیام رهبر معظم انقلاب، نکات خیلی مهمی را از اقتصاد ایران روشن کرد که در نهایت توجه خاص به وضع اقتصادی کشور که مهم ترین آنها نرخ بالای بیکاری و تورم و رشد اندک یا منفی اقتصادی در کشور است را می طلبد.
در بخش دیگری از این یادداشت که به موانع اجرای سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب پرداخته شد، آمده است: متاسفانه مجلس شورای اسلامی در این رابطه جبهه گیری کاملا متضادی را تعقیب کرده که با آن چیزی که مد نظر مقام معظم رهبری با توجه به ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی و دولت یازدهم برای بهبود شرایط اقتصادی کشور است، متفاوت می باشد. اما در راستای اجرای این بیانیه ممکن است مشکلاتی برای برخی افراد که به دنبال منافع جناحی خود هستند و دستورات ابلاغی رهبری نظام را در تضاد با منافع جناحی و گروهی خود می دانند به وجود آید و شاید در نهایت شرایطی از سوی این افراد فراهم شود که کشور از آنها آسیب ببیند. بنابراین این نگرانی از سوی رانت خوارانی که منافع خودشان را در تنش های سیاسی ایران با سایر کشورها و به ویژه کشورهای بزرگ صنعتی می دانند کماکان وجود دارد.با وجود همه این موانع و مشکلات احتمالی، یقینا با اجرای سیاست های کلی اقتصاد و عملی شدن فاز دوم هدفمندی یارانه ها، وضعیت اقتصادی ایران به سوی مثبت حرکت کرده و آینده برای مردم ایران امیدوارکننده تر خواهد بود.
***گفت و گوهای سازنده در وین
موضوع گفت و گوهای هسته یی ایران و گروه 1+5 که در روزهای گذشته همزمان با آغاز دور جدید این گفت و گوها در وین، پای ثابت خبرها و تحلیل های روزنامه ها بود، امروز نیز مورد توجه قرار گرفت. هرچند زاویه ی دید روزنامه ها به این گفت و گو متفاوت بود و طیفی از خوش بینی و بدبینی به این مذاکرات را شامل می شد.
روزنامه ی «آرمان» در یادداشتی به قلم «سید علی خرم» با عنوان «دستور کار مذاکرات برای چگونگی تفاهم»، به ارزیابی گفت و گوهای دو روز گذشته پرداخت و نوشت: در پایان دو روز مذاکره و در حقیقت مشورت و گفت وگو درباره دستور کار مذاکرات هنوز توافقی درباره چگونگی آن صورت نگرفته است. دستور کار مذاکره درباره برنامه جامع یقینا بحث انگیز خواهد بود و لذا امکان دارد زمان بر شود. به عبارت دیگر انتظار نمی رود در دور اول مذاکرات لزوما به توافقی درمورد دستور کار رسید زیرا برنامه جامع اعتمادسازی موضوعی است که بعضا به منافع حیاتی کشورمان مربوط می شود و گروه 1+5 نیز در جست وجوی یافتن راه حلی برای تمامی معضلات خود با ایران است که به نوعی از زاویه پرونده هسته ای می تواند مطرح شود. این امر باعث می شود ایده های اولیه از چگونگی دستور کار توسط هیات ها به پایتخت های خود برده شود و پس از مشورت و امکان تفاهم مجددا به وین عزیمت نمایند. چنانچه این پروسه دو یا چند بار هم ادامه یابد، دور از انتظار نیست.
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» در گزارشی، در عین حال که ارزیابی دو طرف مذاکره کننده را مبنی بر سازنده ومفید دانستن این مذاکرات را برجسته کرد، به موضوع موشک های دوربرد ایران به عنوان نقطه ی مورد اختلاف در این مذاکرات اشاره کرد و نوشت: هتل «کوبورگ وین» روز چهارشنبه میزبان دومین روز از مذاکرات میان نمایندگان ایران و گروه 1+5 بود؛ مذاکراتی که طرفهای شرکت کننده آن را مفید، محتاط، جدی و سخت توصیف کردهاند.باوجودی که تاکنون اطلاعات مشخصی از مذاکرات و گفت وگوهای وین منتشر نشده، اما ظاهرا این مساله که توانایی های موشکی دوربرد ایران در دستور کار مذاکرات قرار می گیرد یا خیر، باعث شکافی بین مقامات آمریکا و ایران شده است. درواقع اکنون درحالی که مذاکرات وین در جریان است، موضوع توسعه ظرفیت موشکی ایران نیز به دیگر موضوعات مورد اختلاف ایران و غرب اضافه شده است. آمریکا و متحدانش ادعا می کنند که موشک های ایرانی به عنوان مکمل فعالیت های هسته ای ایران می توانند یک تهدید باشند و به همین دلیل خواستار آن هستند که در توافق نهایی با ایران، ظرفیت تولید این موشک ها نیز کاهش یابد.
روزنامه ی «رسالت» نیز در یادداشتی با عنوان «نبرد پشت میزهای مذاکره» با نگاهی متفاوت نوشت: پرونده نرمش قهرمانانه، آرام آرام به صفحات آخر خود می رسد و نتایج بررسی این پرونده به تدریج آشکار می گردد. البته برای کسانی که ماهیت آمریکا را به خوبی می شناختند این نتایج از ابتدا روشن بود کما اینکه مقام معظم رهبری با یادآوری سخنان خویش در نوروز 92، فرمودند «تصور برخی دولتمردان دولت قبلی و همچنین برخی دولتمردان دولت فعلی این است که اگر ما در قضیه هسته ای با آمریکا مذاکره کنیم موضوع حل می شود. من هم به دلیل اصرار آنها بر مذاکره در خصوص موضوع هسته ای گفتم مخالفتی ندارم اما همان موقع هم تاکید کردم که خوشبین نیستم».
***انفجار بیروت نمایش وحشت
انفجارهای خونین و دهشت افکنانه ی (تروریستی) روز گذشته در بیروت پایتخت لبنان که در نزدیکی ساختمان های دفاتر فرهنگی جمهوری اسلامی در این کشور به وقوع پیوست، بار دیگر نگرانی ها را نسبت به گسترش دهشت افکنی در منطقه و بویژه لبنان، افزایش داد.اهمیت این مساله باعث شد، برخی روزنامه ها علاوه بر بازتاب خبری انفجارهای روز گذشته، در یادداشت های تحلیلی به بررسی عمقی وضعیت امنیتی در لبنان بپردازند.
نقطه ی اشتراک بیشتر تحلیل ها در این ارتباط این بود که انفجارهای روز گذشته بیش از هر چیز با هدف تضعیف جایگاه و قدرت نفوذ ایران در لبنان صورت گرفت.
«محمد ایرانی» سفیر پیشین ایران در کشورهای لبنان و اردن در یادداشتی با عنوان «انفجار بیروت نمایش وحشت» در روزنامه ی آرمان، انفجارهای روز گذشته را در راستای تضعیف منافع ایران در لبنان ارزیابی کرد و نوشت: حمایت ایران از دولت سوریه و حزب¬ا... لبنان بهانه ای برای گروهک های تروریستی و حامیان آنها در لبنان شده تا با منافع ایران به مقابله برخیزند.
در بخشی دیگر از این یادداشت آمده است: هر زمان که ایران و غرب در آستانه یک توافق قرار می گیرند برخی کشورهای عربی دست به واکنش های هیجانی می زنند و با تحریک گروهک های وابسته سعی می کنند شرایط منطقه را به ضرر ایران تغییر دهند. برخی سران عرب هم فکر می کنند که توافق طولانی مدت ایران با غرب منافع ملی آنها را در خطر قرار خواهد داد .
«محمدعلی سبحانی» دیپلمات پیشین ایران نیز در یادداشتی در روزنامه ی اعتماد با عنوان «لبنان روی موج انفجار» این انفجارها را دارای پیام به ایران دانست و نوشت: انفجارهای بیروت که جهت گیری آن به شکل واضحی پیامی برای ایران را نیز با خود دارد . این انفجارها حرکتی تروریستی و غیرانسانی است که منجر به کشته و زخمی شدن بی گناهان شده است و کار گروه های وابسته به القاعده و تروریست های شناخته شده است اما به هیچ عنوان مسوولیت حامیان مالی و تسهیل کنندگان رفت و آمد این تروریست ها را نمی توان نادیده گرفت.متاسفانه جنگ سوریه و سرریز این جنگ در لبنان به یک جنگ نیابتی منجر شده است که دولت های ذی نفوذ را به حمایت از جنایت های هولناک بشری کشانده است. ادامه این وضعیت به افزایش حساسیت های مذهبی منجر خواهد شد؛ حساسیت ها و اختلافاتی که در صورت عدم مهار آن همه منطقه را با مشکل مواجه خواهد ساخت.
سبحانی در ادامه ی این یادداشت با نگاهی توصیه ای نوشت: ایران با دولت جدید خود فرصتی مناسب در اختیار دارد تا با رویکرد تعامل با قدرت های منطقه یی و جهانی و تلاش برای میانجیگری بین گروه های مخالف شناسنامه دار سیاسی با دولت سوریه عرصه را بر گروه های تروریستی تنگ تر کند.ایران باید به تلاش خود برای همکاری موثر با سازوکارهای منطقه یی و جهانی ادامه دهد و در مقابل تبلیغات گسترده یی که علیه ایران و تشیع وجود دارد به توضیح بیشتر مواضع اعتدالی خود پرداخته و روابط خود را با منطقه عربی خصوصا در سطح مردم بازسازی کند.
*** بازگشت دانشگاه آزاد به ریل آیت الله
شصت و هشتمین نشست شورای مرکزی دانشگاه آزاد با حضور آیت الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در سالن اجتماعات شهید مطهری واحد علوم تحقیقات این دانشگاه برگزار شد. این مراسم و تجلیل از «عبدالله جاسبی» رییس پیشین دانشگاه آزاد یکی از سوژه های مورد بررسی روزنامه های امروز بود.
روزنامه ی «مردم سالاری» با تیتر نخست قرار دادن «اسلامیت دانشگاه ها بر اساس دانش فقها و مراجع باشد، نه مداحان»، به بازتاب مراسم نشست شورای مرکزی دانشگاه آزاد و سخنرانی هاشمی رفسنجانی در این مراسم پرداخت و نوشت: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد دانشگاه آزاد اسلامی نباید پسوند «آزاد» خود را فراموش کند و همین طور پسوند «اسلامش» را؛ اسلامی که بر اساس دانش واقعی فقها و مراجع باشد نه مداحان. تلاش کنید در دانشگاه آزاد سخت گیری ها، تعصب ها و تحجرها که گاه اساتید را رنج می دهد وجود نداشته باشد.
روزنامه ی «قانون» با تیتر «بازگشت دانشگاه آزاد به ریل آیت ا...» و عکسی از این مراسم به سراغ این خبر رفت و نوشت: هاشمی رفسنجانی، رئیسی که نزدیک به هشت سال در دولت احمدی نژاد تلاش کردند او را از دانشگاه آزاد اسلامی که خود موسس و مبتکر آن بود، دور کنند به همراه جاسبی به این اجلاس آمد، تا بازگشت دوباره خود و یارانش را به بزرگ ترین مرکز علمی جهان اسلام نمایان کند. اولین باری بودکه یکی از مسئولان دعوت شده به مراسم زود تر از آغاز جلسه در محل حضور پیدا می کند. هاشمی آمد، میان دو رئیس حال و اسبق نشست تا نشان دهد همانطور که از جاسبی در گذشته حمایت کرده است از این به بعد نیز از «میرزاده» حمایت می کند.
«هیچ کشوری از فشار به دانشجو به جایی نمی رسد» هم عنوان گزارش صفحه ی نخست روزنامه ی «ابتکار» بود که با انتشار عکس بزرگی از هاشمی به سخنان وی در شصت و هشتمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اشاره کرد و نوشت: هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه دانشجویان باید جرات اظهارنظر خود را داشته باشند خطاب به مدیران دانشگاه آزاد اسلامی گفت توصیه می کنم اجازه کارهای متعصبانه و مرتجعانه را ندهید. چرا که اگر فضای دانشگاه بسته باشد به پیشرفت های بزرگ علمی نمی رسیم و هرکشوری به هرجایی رسیده از فضای آزاد رسیده است که این اظهارداشت هاشمی با تشویق حضار همراه شد.
***هم افزایی علیه آلودگی کلانشهر
«محمد باقر قالیباف» شهردار،«احمد مسجدجامعی» رییس شورای شهر و «حسین هاشمی» استاندار تهران روز گذشته میهمان نشست هیات وزیران با حضور رییس جمهوری بودند؛ نشستی که با هدف بررسی وضعیت آلودگی هوای تهران و راهکارهای حل این معضل برگزار شد.
حضور شهردار تهران در نشست هیات دولت، بازتاب های متفاوتی در روزنامه ها داشت؛ برخی از آن استقبال کردند و آن را نشانی از هم افزایی نهادهای مختلف برای حل مساله آلودگی دانستند و برخی دیگر نیز نگاهی بدبینانه به تعامل دولت و شهرداری داشتند.
روزنامه ی «شرق» در سرمقاله ی خود با عنوان «هم افزایی علیه آلودگی کلانشهر» به قلم «محمد درویش» با نگاهی امیدوارانه نوشت: ظاهرا پس از یک دهه، دیروز قفل کابینه که از اواسط دولت هشتم روی شهردار تهران ناگشوده مانده بود، با «کلید» مشهور حسن روحانی در دولت یازدهم گشوده شد تا فصلی جدید از آغاز همراهی، هم افزایی و مدیریت هماهنگ در کابینه «تدبیر و امید» رقم بخورد؛ اقدام بایسته ای که هرچند می توانست خیلی زودتر محقق شود اما به هر حال نشان از یک واقعیت امیدبخش دارد: اینکه دوران نگاه جناحی برای درمان دردهای جامعه سپری شده و دولت یازدهم می خواهد از تمامی ظرفیت های حاکمیت و سرمایه های اجتماعی کشور بر بنیاد پندارینه مدیریت یکپارچه برای مهار بحران های پیش رو بهره برد.
در ادامه ی سرمقاله ی شرق آمده است: چنین است که نگارنده به سهم خود، دعوت رییس شورای شهر و شهردار تهران به جلسه دیروز هیات دولت یازدهم را به فال نیک گرفته و امیدوار است این حضور منجر به هم افزایی بیشتر و مدیریتی انسجام یافته تر برای خروج از بحران هایی شود که روزبه روز، تنگی نفس را بر شهروندان تهرانی تحمیل می کند. دولتی که در شمار نخستین آرمان های اصلی اش، اعتماد سازی به «سمن »ها (سازمان های مردم نهاد) و برون سپاری بخشی از مسوولیت ها و وظایفش در قالب منشور شهروندی و راهبردهای هجده گانه نمود یافته است، در گام نخست باید نشان دهد که از ظرفیت و استعداد لازم برای سوار کردن عصاره تجربه مدیریت دولتی- فارغ از گرایش های سیاسی- به قطار توسعه ملی و پایدار برای شتاب بخشیدن به چرخ اقتصادی کشور برخوردار است.
در سوی دیگر و با رویکردی متفاوت روزنامه ی «جوان» در یادداشتی با عنوان «بهشتی ها بازیگران ناخواسته سناریوی برزخی پاستوری ها» نوشت: در حالی قالیباف شهر دار تهران در جلسه هیئت دولت حضور یافت که به رغم خوب بودن اصل این اتفاق به نظر می رسد شائبه های سیاسی در پس ماجرا وجود داشته باشد.
جوان در ادامه نوشت: طی روز های اخیر سناریوی از سوی اصلاح طلبان دنبال شد که قصد انتزاع دنیا مالی از شورای شهر و استعفای او را داشت تا با ورود عضو جایگزین ترکیب شورای شهر به نفع اصلاح طلبان تغییر کند. اتفاقی که اگر می افتاد ادامه آن استیضاح قالیباف و جایگزینی فرد مورد نظر اصلاح طلبان برای شهر دار تهران بود به نظر می رسد حضور یکباره قالیباف در هیئت دولت به نوعی جاده صاف کن حضور شهر داری احتمالی مورد نظر اصلاح طلبان در سناریوی آینده بوده است تا مبادا حضور دائمی شهر دار مورد نظر در هیئت دولت برای دیگران شائبه رفتار جناحی ایجاد کند و موجب بروز انتقاد اتی شود.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهش**9294**2054
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
01/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
رهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند
رهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را که بر اساس بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصمعاون توسعه مدیریت استاندار خراسان شمالی: اقتصاد مقاومتی با صادرات غیر نفتی محقق میشود
معاون توسعه مدیریت استاندار خراسان شمالی اقتصاد مقاومتی با صادرات غیر نفتی محقق میشودمعاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار خراسان شمالی گفت اقتصاد مقاومتی مورد تأکید رهبری با صادرات غیر فتی محقق میشود به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد محمود دلپسند ظهر امروز در آیین آغازرئیس سازمان بسیج سازندگی اردبیل: دو هزار نفر در عرصه اقتصاد مقاومتی آموزش دیدند
رئیس سازمان بسیج سازندگی اردبیل دو هزار نفر در عرصه اقتصاد مقاومتی آموزش دیدندرئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه اردبیل گفت امسال در بحث تقویت جبهه اقتصاد مقاومتی بیش از دو هزار نفر در استان اردبیل آموزش دیدهاند به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل حمید امیریان عصر امروز در جلسه توجیهسیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی» از سوی رهبر انقلاب ابلاغ شد
سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر انقلاب ابلاغ شد به گزارش جام نیوز حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با ابلاغ سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی» بر اساس بند یک اصل 110 قانون اساسی که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده ادرمان وضعیت نابسامان تولید کشور توجه به اقتصاد مقاومتی است
درمان وضعیت نابسامان تولید کشور توجه به اقتصاد مقاومتی است تبریز - ایرنا - فرمانده سپاه عاشورا گفت درمان قطعی و پایدار وضعیت نابسامان تولید و صنعت کشور توجه ریشه ای به اقتصاد مقاومتی است سردار سرتیپ دوم غلام عسگر کریمیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اهتمامحدادعادل: نگاه اقتصاد مقاومتی در بودجه ۹۳ لحاظ شده است
حدادعادل نگاه اقتصاد مقاومتی در بودجه ۹۳ لحاظ شده است نماینده مردم تهران در مجلس گفت نگاه اقتصاد مقاومتی در بودجه 93 لحاظ شده است و سعی شده که در بودجه 93 با جهت دادن بودجه به سمت حمایت از تولید داخلی زمینه برای اقتصاد مقاومتی فراهم شود به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران &nآزمون مسابقه کتابخوانی اقتصاد مقاومتی بین سوادآموزان برگزار شد
آزمون مسابقه کتابخوانی اقتصاد مقاومتی بین سوادآموزان برگزار شد یاسوج - ایرنا - معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت آزمون مسابقه کتابخوانی با موضوع اقتصاد مقاومتی بین آقایان و بانوان سوادآموز این استان برگزار شد سید مسعود ارجمند روز یکشنبه در گفت و گوگزیده اخبار اقتصادی ۳۰ بهمن ۹۲ ابلاغ سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی» توسط رهبر انقلاب/ورود بزرگترین هلدینگ بور
گزیده اخبار اقتصادی ۳۰ بهمن ۹۲ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر انقلاب ورود بزرگترین هلدینگ بورسی به بازار درخواست استرداد دارائی ضرابابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر انقلاب اختیار دولت برای حذف یا افزایش یارانه نقدی خانوارها تغییر برخی جداول پیوستدرمان قطعی وضعیت نابسامان تولید کشور توجه به اقتصاد مقاومتی است
درمان قطعی وضعیت نابسامان تولید کشور توجه به اقتصاد مقاومتی است تبریز - ایرنا - فرمانده سپاه عاشورا گفت درمان قطعی و پایدار وضعیت نابسامان تولید و صنعت کشور توجه ریشه ای به اقتصاد مقاومتی است سردار غلام عسگر کریمیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اهتمام جدیمعاون وزیر اقتصاد در پاسخ به فارس خبر داد برنامهریزی برای سرمایهگذاری 10 میلیاردی چین/استراتژی جدید بر مبنای
معاون وزیر اقتصاد در پاسخ به فارس خبر دادبرنامهریزی برای سرمایهگذاری 10 میلیاردی چین استراتژی جدید بر مبنای اقتصاد مقاومتیمعاون وزیر اقتصاد گفت برنامهریزی شده تا حجم سرمایهگذاری چین در ایران به ۱۰ میلیارد دلار برسد و نیز بر اساس سیاستهای اقتصادی مقاومتی استراتژی مناسب برایمقام معظم رهبری سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند
مقام معظم رهبری سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند لازم است قواي كشور بيدرنگ و با زمانبندي مشخص اقدام به اجراي آن كنند و با تهيه قوانين و مقررات لازم و تدوين نقشه راه براي عرصههاي مختلف زمينه و فرصت مناسب براي نقشآفريني مردم و همه فعالان اقتصادي را در اين جهاد مقدسماجرای تشکیل اردوگاه امام برای کمک به زلزله زدگان طبس/ راهبرد اقتصاد مقاومتی در دستور کار مسئولان اجرایی قرار
سیاسی احزاب و تشکلها سراج در گفتگو با مهر ماجرای تشکیل اردوگاه امام برای کمک به زلزله زدگان طبس راهبرد اقتصاد مقاومتی در دستور کار مسئولان اجرایی قرار گیرد کارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه ضمن تشریح نقش روحانیت در به عنوان نخبگان واسط امام و امت در پیروزی انقلاب اسلامیدر راستای تحقق اقتصاد مقاومتی مرکز ترویج مرغ بومی در بیارجمند افتتاح شد
در راستای تحقق اقتصاد مقاومتیمرکز ترویج مرغ بومی در بیارجمند افتتاح شدمرکز ترویج مرغ بومی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در بیارجمند افتتاح شد به گزارش خبرگزاری فارس از استان سمنان فرمانده بسیج مالک اشتر بیارجمند ظهر امروز در آیین بهرهبرداری از این طرح گفت مرکز ترویج مرغ بومیاقتصاد مقاومتی با تحقق شعار ما میتوانیم ارتباط مستقیم دارد
باستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اقتصاد مقاومتی با تحقق شعار ما میتوانیم ارتباط مستقیم دارد مسئول بسیج دانشجویی استان تهران با تأکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی به پیوند صنعت و دانشگاه کمک میکند گفت با انجام مدل اقتصاد مقاومتی استفاده از کالای خارجی به حداقل رسیده و تولیدسخنگوی دولت: سیاست اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبری را به عنوان یک سند بالادستی در دستور کار قرار میدهیم
سخنگوی دولت سیاست اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبری را به عنوان یک سند بالادستی در دستور کار قرار میدهیم محمد باقر نوبخت با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصادی مقاومتی توسط رهبر انقلاب گفت سیاست اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک سند بالادستی در دستور کار دولت قرار میدهیم آفتاب محمد بجای خالی اقتصاد مقاومتی!
جای خالی اقتصاد مقاومتی تهران - ایرنا - روزنامه کیهان در یادداشت روز دوشنبه نوشت فضای رسانه ای و تبلیغاتی ماه های اخیر به ویژه پس از انعقاد توافقنامه ژنو تاکید فراوانی بر این دارد که ماهیت چالش غرب با جمهوری اسلامی موضوعی اقتصادی و حداکثر هسته ای است در این مطلب که با عنوانمحسن رضایی در حاشیه همایش ملی نفت و توسعه اقتصادی: علائمی برای خوشبینی به غرب نمیبینیم/ مجلس درباره سیاستها
محسن رضایی در حاشیه همایش ملی نفت و توسعه اقتصادی علائمی برای خوشبینی به غرب نمیبینیم مجلس درباره سیاستهای اقتصاد مقاومتی کارگروه تشکیل دهددبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت باید در مذاکرات به خاطر بیاعتمادی به غرب با احتیاط برخورد کنیم چرا که ما علائمی برای خوشبینی به غرب نمی-