واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
حفاظت از محیط زیست استان های شمالی باید به یک نهضت عمومی تبدیل شود گرگان - ایرنا - مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری گلستان گفت: مشکل پسماندها و زباله ها به شدت استان های شمالی را تهدید می کند، به همین دلیل حفاظت از محیط زیست این استان ها باید به یک نهضت عمومی تبدیل شود.
ˈعبدالرضا چراغعلیˈ روز چهارشنبه در مراسم پایانی ˈپیام آوران سلامت از آستارا تا استرآبادˈ اظهار کرد: حرکت این زوج شمالی در اقدامی نمادین بسیار پسندیده و قابل تحسین است زیرا موضوع پسماندها هم در نظر مردم و هم مسئولان بسیار مغفول مانده است و محیط زیست را در این سه استان تهدید می کند.
وی بیان کرد: بنا بر مسئولیت خود در این رابطه، آمادگی خویش را برای برگزاری نشست های تخصصی با شوراهای شهر و شهرداری ها برای مقابله با این معضل اعلام می کنم و در بازدیدهای هفتگی نیز تلاش می کنم اولویت اول صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست باشد.
وی تصریح کرد: اگر قرار است که در حوزه محیط زیست و حفظ آن اتفاقی بیفتد حتما باید سمن ها و تشکل های محیط زیستی به مسئولان دولتی کمک کنند وگرنه هیچ اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نمی دهد.
چراغعلی بیان کرد: شهرداری ها منابع درآمدی مشخصی دارند و اگر تشکل های ما در بخش حفظ منابع طبیعی و محیط زیست بخواهند سهم خود را بگیرند باید پیگیر باشند چون شهرداری ها مشکلات و دغدغه های خاص خود را در امور شهری دارند و کمتر خود به مسائل محیط زیست توجه می کنند.
وی گفت: در سال های گذشته در صیانت از محیط زیست و فرهنگ حفظ محیط زیست نه تنها پیشرفتی در جامعه حاصل نشده است بلکه پسرفت هم داشته ایم که باید با همکاری تشکل ها و مردم و حمایت مسئولان اقدامات بهتری انجام شود.
به گزارش ایرنا، مراسم پایانی پیام آوران سلامت آستارا تا استرآباد در تالار همایش های اداره کل حفاظت محیط زیست گلستان برگزار شد و در آن از ˈمریم کریم دوستˈ و ˈمحمدعلی علاییˈ زوج دوچرخه سوار، پس از طی مسیر آستارا تا گلستان در گرگان تقدیر شد.
رکابزنی مسیر یک هزار کیلومتری آستارا تا گرگان با هدف حفاظت از محیط زیست و مقابله با پسماندها صورت گرفت.
در ابتدای این مراسم مهندس حسینی معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست گلستان، ضمن اظهار خرسندی از این کار پسندیده و در خور تحسین، ابراز امیدواری کرد این حرکت به عنوان شروع یک برنامه حساب شده برای رفع معضل پسماند شمال کشور باشد.
مریم کریم دوست نیز در این مراسم گفت: یکی از اهداف سفر، حساس کردن مسئولان استان های شمالی به روند رو به گسترش مشکلات مربوط به پسماندها بود و هدف دیگر ما حضور در مدارس و برگزاری کلاس های آموزشی برای دانش آموزان و دانشجویان در موضوع پسماند و زباله است که در مدارس استان با استقبال خوبی رو به رو شد.
این فعال محیط زیست افزود: 29 دی هم زمان با روز هوای پاک سفر ما از آستارا آغاز شد و طی این مدت حدود 400 ساعت جلسه در سه استان شمالی در شوراهای شهر و شهرداری ها و ادارات محیط زیست استان ها برگزار کردیم تا بتوانیم راه حلی برای موضوع پسماندهای استان های شمالی بیابیم.
وی یادآور شد: سال 91 سفر پیاده ای را در مسیر آستارا تا گلستان داشتیم و در طول این سفر متوجه زخم هایی که سال ها بر اثر بی مبالاتی پیکره طبیعت خورده بود، شدیم و همین امر تصمیمی شد که با استفاده از دوچرخه که هم سمبل پاکی و هم ورزش است و می تواند در جذب و جلب افکار عمومی تأثیر داشته باشد با هدف آگاهی مردم و مسئولان در زمینه پسماندها سفری را آغاز کنیم.
در انتهای مراسم فیلم 20 دقیقه ای ساخته شده توسط ˈپوریا قلیچ خانیˈ در باره سفر این زوج و هم چنین معضلات پسماند شمال کشور به نمایش درآمد.
دوچرخه سواران پیک طبیعت هم چنین با حضور در بندرترکمن و گمیشان مورد استقبال رییس و کارکنان ادارات حفاظت محیط زیست این شهرستان ها قرار گرفتند و در دو کارگاه آموزشی در دو مدرسه ابتدایی شهرهای ترکمن و گمیشان حضور یافتند.
602
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
01/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]