واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون اموردام وزیر جهادکشاورزی عنوان کرد؛ وزارت جهادکشاورزی بر استمرار تولید شیرخام اهتمام دارد تهران -ایرنا - معاون امور تولیدات دامی وزیر جهادکشاورزی گفت: دولت و وزارت جهادکشاورزی بر استمرار تولید شیرخام اهتمام دارند و پرداخت مابه التفاوت 3 هزار میلیارد ریالی شیر در راستای حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و ادامه روند تولید است.
حسن رکنی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: براساس مصوبه دولت، برای پرداخت مابه التفاوت نرخ شیر به دامداران مبلغ 3 هزار میلیارد ریال(300 میلیارد تومان) در نظر گرفته شد که در مرحله نخست مبلغ یک هزار و 500 میلیارد ریال (150میلیارد تومان) آن تامین و در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته و برای پرداخت به صنایع ابلاغ شده است.
وی اظهار داشت: انتظار می رود وزارت صنعت، معدن و تجارت یک هزار و 500 میلیارد ریال (150 میلیارد تومان) باقیمانده را نیز بزودی تامین و به دامداران پرداخت کند.
معاون امور تولیدات دامی وزیر جهادکشاورزی تصریح کرد: براساس این مصوبه، دامداران به ازای هر کیلوگرم شیرتحویلی به صنایع و کارخانجات لبنی می توانند مبلغ 13 هزار ریال (1300 تومان ) دریافت کنند.
رکنی تاکید کرد در صورت تامین اعتبار مابه التفاوت نرخ شیر، این رقم برای 4 ماه پایانی سال (آذرماه تا پایان اسفندماه) در نظر گرفته شده است و برای سال اینده باید چاره ای اندیشید.
به گفته وی قیمت هر کیلوگرم شیرخام 11 هزار و 100 ریال(1110 تومان) است که مبلغ 1900 ریال (190 تومان ) نیز به ان اضافه می شود.
وی درباره اینکه ایا پرداخت این مبلغ از سوی کارخانجات به نفع دامداران است یا خیر؟ افزود: مهم این است که این مبلغ به دست دامداران و تولیدکنندگان شیرخام برسد تا آنان بیش از این متضرر نشوند، حال اینکه این پول از چه طریقی بدستشان برسد، اهمیت چندانی ندارد.
رکنی با بیان این که دولت باید تولید داخل را مورد حمایت قرار دهد گفت: باید قیمت تمام شده تولید دامداران به علاوه سود عادلانه را دولت پرداخت کند، در غیراین صورت این مبلغ را باید کارخانجات و مصرف کنندگان پرداخت کنند.
وی ادامه داد: دولت و وزارت جهادکشاورزی بر استمرار تولید اهتمام دارند تا به بهترین شکل روند تولید ادامه یابد.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی در خصوص کیفیت شیر و نرخ آن نیز گفت: هم اکنون نرخ پایه هر کیلوگرم شیرخام 13 هزار ریال(1300 تومان ) است اما در صورت دریافت شیر با کیفیت تر باید کارخانجات مبلغ بیشتری برای ان بپردازند کما اینکه محصول نهایی نیز با نرخ بالاتری به بازار عرضه خواهد شد.
** ایجاد بازارهای مشترک صادرات گوشت مطابق استاندارد بهداشت جهانی
رکنی درباره پیشنهاد دولت سودان مبنی بر ایجاد بازار مشترک صادراتی گوشت نیز گفت: هرگونه کار مشترک با کشورهای خارجی به بررسی ابعاد مختلف از جمله مباحث بهداشتی نیاز دارد.
معاون امور تولیدات دامی وزیر جهادکشاورزی اظهار داشت: هم اکنون سازمان دامپزشکی کشور دارای پروتکل بهداشتی است که با استانداردها و پروتکل بین المللی جهانی مطابقت دارد، بنابراین در صورت انجام هرگونه کار مشترک اقتصادی با سایر کشورها که به امنیت غذایی برگردد باید مطابق با پروتکل سازمان دامپزشکی ایران باشد.
اقتصام(3)9186 **1561
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
30/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]