محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832149170
نگاهی به وضعیت کیفی و کمی مراکز درمانی خوزستان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نگاهی به وضعیت کیفی و کمی مراکز درمانی خوزستان اهواز - ایرنا - همه مردم در طول سال ممکن است به علت ابتلا به بیماری یا بروز حادثه ناچار باشند برای علاج به مراکز درمانی و بیمارستان ها مراجعه کنند اما درجه رضایتمندی مردم و اینکه آیا خدمات ارائه شده توسط بیمارستان ها جوابگوی نیاز آنهاست با هم متفاوت است.
به گزارش خبرنگار ایرنا مراکز درمانی با توجه به وضعیت، شرایط و امکانات تلاش می کنند از تمام تجهیزات خود برای ارائه بهترین خدمات به مراجعین استفاده کنند.
هم اکنون تعداد زیادی بیمارستان و مراکز درمانی در خوزستان در حال خدمات رسانی به مردم هستند و از حداکثرامکانات و تجهیزات برای ارائه خدمات و بهبودی بیماران بهره می گیرند.
با وجود اینکه تمام مراکز درمانی تلاش می کنند با جذب اعتبار تجهیزات بیشتر و پیشرفته تری خریداری و نیروهای بیشتری را جذب کنند اما با کمبودها و مشکلاتی نیز روبرو هستند.
هرساله شاهد افتتاح پروژه ها و راه اندازی دستگاههای پیشرفته ای در خوزستان هستیم که سطح خدمات رسانی و رضایتمندی مردم را بالا می برد.
خوزستان از استان های برخوردار در زمینه درمان است و با داشتن تعداد زیادی مرکز درمانی دولتی و خصوصی، پزشک متخصص و فوق تخصص، دستگاههای پیشرفته تشخیصی و دیگر امکانات، خدمات خوبی به مراجعه کنندگان ارائه می دهد.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیمارستان های استان را به دودسته دولتی و خصوصی تقسیم
بندی کرد و افزود: مراکز دولتی شامل بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی و بیمارستان های دانشگاهی نیز شامل آموزشی و درمانی است.
دکتر ˈایرج نظریˈ افزود: 20 بیمارستان دانشگاهی در حال ارائه خدمت به مردم هستند که از این تعداد هفت بیمارستان آموزشی و 13 بیمارستان درمانی هستند.
وی تصریح کرد: 19 بیمارستان غیردانشگاهی شامل چهار خصوصی و یک خیریه و بقیه بیمارستان های دولتی غیر دانشگاهی شامل بیمارستان نفت، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح می باشند.
دکتر نظری افزود: چهار هزار و 770 تخت بیمارستانی ˈدانشگاهی وغیر دانشگاهی فعال داریم که در اختیار بیماران قرار می گیرد.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: وضعیت خدمات رسانی و تجهیزات مراکز درمانی استان مناسب و در حد قابل قبولی است به گونه ای که نیاز به انتقال بیماران به شهری دیگر تقریبا به صفر رسیده است.
وی با اشاره به دستگاههای تشخیصی بیمارستان های خوزستان افزود: دستگاههای pet scan، MRI، سی تی اسکن و بسیاری دستگاههای پیشرفته دیگر در بیمارستان های استان فعال است.
دکتر نظری در خصوص تعداد مراکز تشخیصی فعال در بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی استان افزود: شت مرکز MRI، 24 مرکز CT.SCAN، پنج دستگاه آنژیوگرافی ، 42 دستگاه اکوکاردیوگرافی و دستگاههای دیگری در این بیمارستان ها فعال هستند.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: با وجود ارائه خدمات و کیفیت قابل قبول در مرکز درمانی اما متاسفانه مشکلاتی نیز وجود دارد.
وی فرسودگی بیمارستان های استان را مهمترین مشکل عنوان کرد و افزود: بیمارستان هایی از جمله بیمارستان مسجد سلیمان در سطح استان وجود دارد که از سال ساخت آنها 80 تا 90 سال می گذرد.
نظری تصریح کرد: این بیمارستان ها نیازمند تامین اعتبار برای بازسازی و نوسازی هستند.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: برخی بیمارستان های در حال ساخت نیز پیشرفت آنچنانی نداشته اند و به مرحله بهره برداری نرسیده اند.
وی یکی دیگر از مشکلات درمانی را بی میلی متخصصان برای اقامت در استان بدلیل وضعیت آب و هوای گرم خوزستان عنوان کرد و گفت: وضعیت در استان به گونه ای است که جاذبه ای برای ماندگاری متخصصان وجود ندارد.
نظری به ناهمخوانی تعرفه های درمانی با خدماتی که ارائه می شود به عنوان یک معضل دیگر اشاره کرد و افزود: این مساله باعث می شود بیمارستان های استان به ویژه دولتی در تامین هزینه ها دچار مشکل شوند.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از خیرین خواست تا در رفع مشکلات از جمله تهیه تجهیزات و ساخت و نوسازی بیمارستان ها را یاری کنند.
وی تصریح کرد: به علت شرایط آب و هوایی، میانگین تعداد بیماران خاص نسبت به برخی استان های دیگر بیشتر است در نتیجه توجه بیشتری را می طلبد.
نظری به کمبود تعداد مراکز درمانی و کمبود متخصصین در برخی شهرستان ها اشاره کرد و گفت: وقتی تناسبی بین خدمات دهنده و خدمات گیرنده نباشد بر روی کیفیت اثر می گذارد.
رییس بیمارستان گلستان اهواز نیز به عنوان یکی از مراکز درمانی پیشرفته در خوزستان گفت: بیمارستان گلستان با 650 تخت فعال، ماهانه بین 100 تا 120 هزار ورودی دارد و بین 14 تا 17 هزار نفر در درمانگاه تخصصی به صورت سرپایی درمان می شوند.
دکتر ˈحمیدرضا آرتیˈ افزود: 43 پزشک متخصص و فوق تخصص به صورت صبح و عصر در قالب آموزشی و درمانی به صورت سرپایی به مردم خدمات ارائه می دهند.
وی تصریح کرد: 210 دستیار تخصصی و فوق تخصصی و 150 کارورز پزشکی به صورت شبانه روزی خدمات تخصصی و فوق تخصصی ارائه می کنند.
دکتر آرتی افزود: بیمارستان گلستان با مجهز بودن به دستگاه سی تی آنژیو و MRIپیشرفته، تنها مرکز در سطح استان است کهMRI کبد، قلب و بیماران تالاسمی را انجام می دهد.
رییس بیمارستان گلستان اهواز گفت: این مرکز درمانی به دستگاه رادیوتراپی، دستگاه شتابدهنده خطی، رادیوایزوتوپ اسکن(روش های تشخیص ژزشکی هسته ای) و دانسیتومتری استخوان (سنجش تراکم استخوان) مجهز است.
وی افزود: بیمارستان گلستان اهواز تنها مرکز ترومای استان در چهار استان مجاور محسوب می شود و در زمینه شیمی درمانی و رادیوتراپی نیز از استان ها و کشورهای همجوار، بیمار می پذیرد.
دکترآرتی در خصوص دیگر تجهیزات بیمارستان گفت: این مرکز درمانی مجهز به 46 تخت ICU، 25 تخت CCU و 20 تخت دیالیز و دستگاه پیشرفته پلاسما فرز (تصفیه خون بیماران مربوط به بیماران مغزی و قلبی) می باشد.
رییس بیمارستان گلستان اهواز افزود: بیمارستان گلستان همچنین مجهز به کلیه واحدهای پاراکلینیکی شامل یورودینامیک، نوار مغز، عصب، عضله، سونوگرافی، آزمایشگاه سنترال تشخیصی، اکو، آندوسکوپی، کولونوسکوپی، MRI، فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتاردرمانی، رادیولوژی و پالس تراپیˈتزریق کورتیکواستروئیدهای قوی دردرمان بیماران روماتیسمیˈ است.
وی گفت: اورژانس بیمارستان گلستان 60 تخت فعال دارد و بخش هایی از جمله اورژانس حاد، جراحی، ارتوپدی، جراحی اعصاب، روانپزشکی، قلب و عروق، اورولوژی و اطفال را شامل می شود.
دکتر آرتی افزود: متخصصین طب اورژانس به صورت 24 ساعته در محل اورژانس مستقر هستند و خدمات پاراکلینیکی شامل آزمایشگاه، اکو، سونو و رادیولوژی را ارائه می دهند ضمن اینکه سیستم رادیولوژی بیمارستان به سیستم PACS (دستگاه رویت تصاویر رادیولوژی از راه دور) نیز مجهز است.
وی در خصوص مشکلات و میزان رضایتمندی مردم از کیفیت خدمات ارائه شده گفت: از آنجایی که پروسه تشخیصی و درمانی بیماران ممکن است چندین ساعت وقت بگیرد می توان نتیجه گرفت عمده شکایات بیماران از بی حوصلگی آنها ناشی می شود.
دکتر آرتی تصریح کرد: واحد رسیدگی به شکایات مردمی با حضور شش کارشناس روانشناسی به صورت 24 ساعته که از طریق مراجعه حضوری، نظرخواهی، تلفنی و پیامک به شکایات مردمی رسیدگی می کند.
رییس بیمارستان گلستان اهواز گفت: بین 60 تا 70 درصد شکایات به صورت آنی مورد رسیدگی قرار می گیرند.
وی گفت: 30 تا 40 درصد شکایات با دستور رییس بیمارستان پیگیری و به صورت ماهیانه مورد تجزیه و تحلیل قرارمی گیرد.
دکتر آرتی افزود: عمده شکایات مردمی از کمبود فضای فیزیکی است که با تکمیل فاز دوم ساختمان فوقانی طبقه اورژانس، تا حدی زیادی مشکلات کمبود فضا رفع می شود.
رییس بیمارستان گلستان اهواز افزود: فرسودگی ساختمان بیمارستان، حجم بالای مراجعه کنندگان به علت بالا بودن تعرفه بخش های خصوصی ، نوبت های طولانی بستری به علت کمبود تخت و نیروی انسانی متخصص و پرستارازجمله مشکلات بیمارستان گلستان است.
وی تصریح کرد: بیمارستان گلستان از نظر ارائه خدمات وکیفیت خدمات رسانی در حد استانداردهای پزشکی روز دنیاست.
دکتر آرتی در خصوص کمبود تجهیزات گفت: هم اینک 60 دستگاه ونتیلاتور(دستگاه تنفس مصنوعی) در بیمارستان فعال است که با توجه به حجم بیماران تصادفی با کمبود این دستگاه مواجه هستیم.
تعدادی از مراجعه کنندگان به بیمارستان ها نیز در خصوص وضعیت کیفی و کمی خدمات رسانی اظهار نظر کردند و بیشتر از خدمات درمانی در استان راضی بودند.
یکی از مراجعه کنندگان در این خصوص گفت: یک سال است که برای بیماری قلبی مادرم به بیمارستان گلستان مراجعه می کنم و از همه نظر رضایت دارم.
آقای ˈم- مقدمˈ افزود: تشخیص پزشکان همیشه صحیح بوده و از نظر تجهیزات با هیچ کمبودی روبرو نشدیم.
ˈمنوچهر زولهˈ یکی دیگر از مراجعه کنندگان با ابراز رضایت از خدمات و تجهیزات بیمارستان گفت: بنا به گفته ی پزشکان مبنی بر حیاتی بودن ثانیه ها، انتظار می رود با شتاب بیشتری به بیماران رسیدگی شود.
خانم ˈحوریˈ یکی دیگر از مراجعه کنندگان با اشاره به اینکه ساعت بامدادبه علت بالارفتن کراتین خون همسر خود به بیمارستا ن مراجعه کرده است گفت: تا الان نتیجه قطعی مشخص نشده است و انتظار می رود زودتر رسیدگی شود.
یکی دیگر از مراجعه کنندگان نیز افزود: ساعت 10 شب گذشته به علت تصادف پسرم به بیمارستان مراجعه کردم و از خدمات رسانی بسیار راضی هستم.
ˈآمنه بنده الهیˈ افزود: وقتی به بیمارستان مراجعه کردم پرستاران و پزشکان با حوصله و بدون از دست دادن وقت به پسرم رسیدگی کردند.
بنا به اظهار مسوولان و مقامات مراکز درمانی استان خوزستان رضایت مراجعه کنندگان از اهداف و انگیزه های پیشرفت در کار آنان است وهمه تلاش های آنان برقراری سلامت و تندرستی در جامعه است.
7157/538
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
30/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]
صفحات پیشنهادی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم مطرح کرد انتقاد از وضعیت مراکز بهداشتی و درمانی استان/تلاش برای کاهش زایمان س
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم مطرح کردانتقاد از وضعیت مراکز بهداشتی و درمانی استان تلاش برای کاهش زایمان سزارینرئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با انتقاد از وضعیت مراکز بهداشتی و درمانی استان قم گفت تنها یک بیمارستان که نسبتا مطابق با استانداردهای علمی است در استان قم وجود دارد بهخون مورد نیاز مراکز درمانی غرب مازندران تامین است
خون مورد نیاز مراکز درمانی غرب مازندران تامین است ساری-ایرنا- مدیر کل انتقال خون مازندران با بیان اینکه شرایط بحرانی ناشی از سرما ذخایر خونی در استان را تا حدودی کاهش داده است گفت شهروندان غرب استان نگران خون مورد نیاز نباشند مراکز درمانی مشکل کمبود خون ندارند دکتر اسماعیلمعاون درمان وزیر بهداشت در گفت و گو با فارس: زیرمیزی مشمول مبارزه با ویژهخواری دولت نمیشود/شفاف سازی اطلاعات
معاون درمان وزیر بهداشت در گفت و گو با فارس زیرمیزی مشمول مبارزه با ویژهخواری دولت نمیشود شفاف سازی اطلاعات مراکز درمانی برای مبارزه با رانتخواریمعاون درمان وزارت بهداشت گفت دستور رئیس جمهوری مبنی بر مبارزه با ویژه خواری شامل بحث زیرمیزی پزشکان نمیشود اما وزارت بهداشت برای برارتقای سطح کیفی خدمات بهداشتی و درمانی در استان بوشهر ضروری است
ارتقای سطح کیفی خدمات بهداشتی و درمانی در استان بوشهر ضروری است بوشهر- ایرنا- استاندار بوشهر گفت با توجه به اهمیت شاخص سلامت ارتقای سطح کیفی خدمات بهداشتی و درمانی در این استان ضروری است به گزارش ایرنا مصطفی سالاری روز دوشنبه با حضور در بیمارستان قلب بوشهر وعیادت از بیماران بمراکز درمانی با زندگی و سلامت مردم ارتباط مستقیم دارند
مراکز درمانی با زندگی و سلامت مردم ارتباط مستقیم دارند کرمان - ایرنا - فرماندار کرمان گفت مراکز درمانی به طور مستقیم با زندگی و سلامت مردم ارتباط دارند که این موضوع توجه ویژه ای را می طلبد به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی فرمانداری کرمان بهنام سعیدی در بازدید از بخش های مختلف بمراکز درمانی ساوه برای ارائه خدمات به مردم در ایام نوروز آماده هستند
مراکز درمانی ساوه برای ارائه خدمات به مردم در ایام نوروز آماده هستند ساوه- ایرنا- سرپرست معاونت دارو و درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت مراکز درمانی و بیمارستان های این شهر برای ارائه خدمات به مردم در ایام نوروز آماده هستند به گزارش ایرنا ناصر عباسی دزفولی روز پنجشنبه در نخبخشی ازنیازتجهیزاتی مراکزدرمانی بن، شلمزار، سامان وچلگرد تامین شد
بخشی ازنیازتجهیزاتی مراکزدرمانی بن شلمزار سامان وچلگرد تامین شد شهرکرد-ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از خرید نصب و راه اندازی تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی شبانه روزی سامان بن و شلمزارشهرستان کیار و بیمارستان در دست ساخت چلگانجام 200 عمل جراحی اورژانسی در مراکز درمانی دولتی قم
طی یک هفته انجام 200 عمل جراحی اورژانسی در مراکز درمانی دولتی قم قم- ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت در هفته گذشته بیش از یک هزار و 800 بیمار اورژانسی در مراکز درمانی دولتی استان بستری شدند به گزارش ایرنا محمدرضا مظفری روز یکشنبه در این خصوص گفت از 19 تا 25 بهمداروی لیدوکائین از تمام مراکز درمانی جمع آوری می شود
داروی لیدوکائین از تمام مراکز درمانی جمع آوری می شود تهران- ایرنا- مدیرکل نظارت و ارزیابی مواد مخدر سازمان غذا و دارو گفت داروی لیدو کائین بی حس کننده موضعی Lidocaine از همه مراکز درمانی از جمله بیمارستانها و درمانگاه های کشور جمع آوری می شود مهدی پیر صالحی روز جمعه در گفت وبیشترین پروژه های درمانی سازمان تامین اجتماعی در خوزستان است
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان بیشترین پروژه های درمانی سازمان تامین اجتماعی در خوزستان است اهواز- ایرنا - مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان گفت با نگاه ویژه سازمان تامین اجتماعی هم اکنون بیشترین پروژه های درمانی و بیمارستانی کشور در استان خوزستان درحال اجرا می باشد به گزارکاهش آمار سزارین در جامعه نیازمند همکاری مراکز درمانی است
کاهش آمار سزارین در جامعه نیازمند همکاری مراکز درمانی است همدان-ایرنا- مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی استان همدان گفت ترویج زایمان طبیعی و کاهش آمار سزارین در جامعه نیازمند بسیج همگانی و همکاری همه جانبه مراکز درمانی است دکتر شهلا نوری روز دوشنبه در گفت و گو بخون مراکز درمانی گیلان تامین است
خون مراکز درمانی گیلان تامین است رشت - ایرنا - مدیرکل انتقال خون استان گیلان گفت در پی بارش شدید برف در گیلان خون مراکز درمانی تامین شده و بیماران نگران نباشند علی داوودی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود با بارش شدید برف در گیلان تاکنون بیش از یک هزار و 200مناظره قیمت تمام شده خدمات بهداشتی و درمانی در کشور/14 اولیاییمنش: نظارت بر زیرمیزی بر عهده نظام پزشکی است/ م
مناظره قیمت تمام شده خدمات بهداشتی و درمانی در کشور 14اولیاییمنش نظارت بر زیرمیزی بر عهده نظام پزشکی است مصری وظیفه حاکمیتی را گردن نظام پزشکی نیندازیددر بخش سؤالات مردمی مناظره نماینده وزارت بهداشت عنوان کرد که سازمان نظام پزشکی مسئول برخورد با پزشکان زیرمیزی بگیر است که دربیش از 751میلیارد ریال هزینه درمان بیمه شدگان سلامت مازندران به مراکز درمانی پرداخت شد
بیش از 751میلیارد ریال هزینه درمان بیمه شدگان سلامت مازندران به مراکز درمانی پرداخت شد ساری-ایرنا-مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت از ابتدای سال جاری تاکنون 751میلیارد و 720میلیون ریال برای هزینه درمان بیمه شدگان به مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت شده است رسول ظفرمند روز دوشنبمدیر کل کمیته امداد استان مرکزی بر افزایش مراکز نیکوکاری تاکید کرد
مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی بر افزایش مراکز نیکوکاری تاکید کرد آشتیان- ایرنا- مدیر کل کمیته امداد امام خمینی ره استان مرکزی بر افزایش مراکز نیکوکاری دراین استان تاکید کرد محسن ولیئی روز چهارشنبه در مراسم بهره برداری از مرکز نیکوکاری شهرستان آشتیان افزود هم اکنون 18 مرکز نبیش از10 هزار نفر در بحران برف به مراکز درمانی مازندران مراجعه کردند
بیش از10 هزار نفر در بحران برف به مراکز درمانی مازندران مراجعه کردند نوشهر - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت بیش از 10 هزار نفر در بحران برف به مراکز درمانی مازندران مراجعه کردند به گزارش ایرنا قاسم جان بابایی با اشاره به تلاش شبانه روزی پزشکان و کادر درمانی درآخرین وضعیت ارائه خدمات درمانی در استانهای برفزده
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۵۵ معاون درمان وزیر بهداشت آخرین وضعیت ارائه خدمات درمانی از سوی بیمارستانها و اورژانسهای 115 را اعلام کرد به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر محمد آقاجانی در حاشیه ششمین کنگره بینالمللی حوادث و بلایا درباره نحوه خدمات-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها