محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853328881
پیشنهاد حق شناس برای فعال شدن تشکل های سیاسی: «پارک لاله» در اختیار احزاب قرار گیرد
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
پیشنهاد حق شناس برای فعال شدن تشکل های سیاسی: «پارک لاله» در اختیار احزاب قرار گیرد
رییس جبهه اصلاح طلبان می گوید رویکردهای سیاسی که وارد خانه احزاب شد، این نهاد را از کارکرد اصلی خود دور کرد.
به گزارش نامه نیوز، بازگشایی «خانه احزاب» از مهمترین مطالبات تشکلهای سیاسی خصوصا احزاب اصلاحطلب در نشست هم اندیشی بین وزیر کشور و 60 حزب سیاسی بود. در همین راستا روز گذشته احمد بخشایش اردستانی نماینده ناظر مجلس در کمیسیون ماده 10 احزاب از تشکیل کمیته بررسی بازگشایی خانه احزاب خبر داد. در همین راستا با محمدجواد حق شناس رییس جبهه اصلاحطلبان و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی که از اعضای این کمیته است به گفتگو نشستیم. وی که در زمان تاسیس خانه احزاب مدیرکل سیاسی وزارت کشور بوده است معتقد است هدف از تاسیس این خانه پیگیری بحث تحزب بدون در نظر گرفتن گرایشات جناحی و سیاسی بود. امری که بنا به گفته حق شناس در ادامه مسیر محقق نشد و خانه رویکرد سیاسی پیدا کرد.
در ادامه مشروح گفتگوی روزنامه خبر با این چهره سیاسی اصلاحطلب را پیرامون ضرورت بازگشایی خانه احزاب بخوانید، بحث بازگشایی خانه احزاب در نشست هم اندیشی وزیر کشور و نمایندگان نزدیک به 60 تشکل و حزب مطرح شد، روز گذشته هم نماینده ناظر مجلس در کمیسیون ماده 10 احزاب از تشکیل کمیتهای برای بررسی نحوه بازگشایی خانه احزاب خبر داد که جنابعالی هم از اعضای آن کمیته هستید؟ این کمیته مشخصا چه کاری قرار است انجام دهد؟
هنوز دعوت نامه وزارت کشور یا کمیسیون ماده 10 احزاب برای من ارسال نشده است اما وزارت کشور روز سه شنبه هفته آینده برای جلسه هم اندیشی احزاب دعوتی کردهاند که احتمال میدهم موضوع بازگشایی خانه احزاب هم قرار است در آن جلسه مطرح و پیگیری شود. جنابعالی در زمان تاسیس خانه احزاب مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات بودید و از افراد دخیل در ماجرای باز شدن این خانه. با توجه به اهدافی که برای این خانه پی ریزی شده بود و روندی که طی کرد فکر می کنید بازگشایی آن در فضای فعلی تا چه اندازه یک ضرورت مهم باشد؟
از اشتباهات وزارت کشور دولت گذشته بیتوجهی و عدم ایجاد بستر مناسب برای فعالیت خانه احزاب بود. این سازوکار یکی از ابتکاراتی بود که در دولت اول آقای خاتمی در زمانی که آقای موسوی لاری وزیر کشور بودند و من هم در آن مقطع مدیرکل سیاسی وزارت کشور بودم در کمیسیون ماده 10 احزاب طرح شد. از سوی دیگر این ایده با احزاب مطرحی که در آن زمان جز احزاب فعال محسوب میشدند در میان گذاشته شد و خوشبختانه با استقبال آنها روبرو گردید. در همین راستا دعوتی از حدود 15 حزب فعال صورت گرفت، چندین ماه هم در اداره کل سیاسی موضوع مورد بررسی قرار رگفت و در نهایت با مشارکت ادارات سوم و چهارم سیاسی نطفه خانه احزاب با توافقی که بین احزاب صورت گرفت شکل گرفت، اساسنامه مورد توافق قرار گرفت و هیات موسس انتخاب شد. نهایتا هم پروانه خانه احزاب توسط کمیسیون ماده 10 احزاب تصویب شد و اولین مجمع خانه احزاب برگزار شد. چندین دوره هم در دولتهای اول و دوم آقای خاتمی خانه احزاب توانست کارش را انجام دهد. خانه احزاب در یک دورهای به شدت درگیر مباحثات و منازعات بین جریانات سیاسی شد و شاید نتوانست آن کارکردی که از آن انتظار میرفت را عملیاتی کند، ریشه این نقصان را در درون خانه بیرون یا از بیرون به آن تحمیل شد؟
رویکردی که متاسفانه بعضا در خود خانه احزاب تبدیل به یک رویکرد قالب شد، این بود که رقابتهای سیاسی - جناحی وارد خانه احزاب شد در حالیکه از ابتدا ایدهای که در آنجا ارائه شد و خود من هم پیگیر بودم این بود که بتوانیم خانه احزاب را به مجمعی کاری برای تقویت حوزههای مشترک فعالیت احزاب فارغ از نگاههای سیاسی و رقابتی تبدیل کنیم. البته علیالاصول فلسفه احزاب رقابت است اما شاید یک استثنا باید مورد توجه قرار میگرفت آنهم اینکه این رقابتهای سیاسی نباید وارد خانه احزاب میشد. چون تولد و فلسفه وجودی خانه احزاب همانطور که گفتم شکل گرفتن این فضا و واقعیت بود که احزاب بتوانند در آنجا در کنار هم بنشینند، گفتگو کنند و در مواقعی که ضرورت دارد از منافع کلان حزبی و فرایند تحزب در کشور حمایت کنند. متاسفانه این روند به خاطر اینکه در مسیر رقابتها افتاد از هدف اولیهاش منحرف شد. مشخصا این رویکرد سیاسی از سوی کدام یک از جریانات سیاسی وارد خانه احزاب شد، انتقادی که اصولگرایان به خانه احزاب دارند این است که این خانه در مسیر کاری اش سیاسی شد و این سیاسی شدن را به طیف شما یعنی اصلاح طلبان نسبت می دهند؟
طبیعتا این مسائل درونی بود، اما این انتقاد هم به جریان اصولگرا وارد است هم به جریان اصلاح طلب. نمیشود یک جریان را مسبب این ماجرا دانست. در عین حال یک رویکرد انتقادی هم به وزارت کشور و کمیسیون وارد است آن اینکه میتوانستند بهتر عمل کنند ولی متاسفانه هم کمیسیون ماده 10 احزاب قانومند درباره خانه احزاب عمل نکرد و هم وزارت کشور با برخورد حذفی و گرفتن محل خانه احزاب فضا را بر آنها تنگتر کرد در حالیکه یکی از وظایف اصلی وزارتخانه و دولت ایجاد بستر مناسب برای احزاب بود که این حداقل را از آنها دریغ داشتند. دولت سابق نگاه مثبتی به تحزب و حزب گرایی در کشور نداشت، تعطیل شدن این خانه در دولت سابق چقدر منبعث از این نگاه دولت سابق بود؟
بهرحال عدم رویکرد حمایتی که در دولت نهم و دهم نسبت به احزاب شاهد بودیم که منجر به حذف یارانه احزاب هم شد در این موضوع بیتاثیر نبود. نگاه رییس دولت سابق یک نگاه غیرحزبی بود و محلی برای فعالیت احزاب و نگاه حداکثری به احزاب قائل نبودند. متاسفانه در همان دولت هم شاهد تضعیف جایگاه کمیسیون ماده 10 احزاب هم بودیم. مجموعه این عوامل در تضعیف یک نگاه ساختاری به فعالیت احزاب تاثیرگذار بود. در نهایت هم شاهد تعطیلی و متوقف کردن فعالیت خانه احزاب بودیم. حتی در اخرین دوره شاهد عدم حضور نماینده وزارت کشور و عدم رای آوردن یکی از اعضای کمیسیون ماده 10 احزاب بودیم که با بی مهری کمیسیون و بی توجهی وزارت کشور روبرو شد. حتی وزارت کشور در اقدامی نامناسب که در شان جایگاه این وزارتخانه نبود مکان خانه احزاب در وزارت کشور هم از انها گرفته شد و حتی پرونده ها و اسناد هم در اختیار هیات موسس قرار نگرفت. احزاب در کشور ما چندان ساختار تشکیلاتی ندارند، در اظهاراتی که پیرامون خانه احزاب مطرح می شود هم به این خانه به عنوان محفلی برای پیگیری برخی مطالبات جریانات سیاسی چون یارانه و نمونه هایی از این قسم اشاره می شود، فکر میکنید با توجه به فقدان این ساختار تشکیلاتی، خانه احزاب بتواند کارکردی که در ابتدا برایش تصویر شده بود را انجام دهد یا باز هم محلی برای مطالبات خرد و کلان احزاب شود؟ شاید زمان آن رسیده باشد که ایده جدید مطرح شد؟
شاید بیراه نباشد که به ایدهای که در آن زمان طرح شد اشارتی داشته باشم. در خلال سالهای که دولت اصلاحات روی کار آمده بود برنامه دولت بر محور توسعه سیاسی پیگیری میشد، طبیعتا یکی از حوزههایی که میتوانست بار توسعه سیاسی را به دوش بکشد احزاب بودند. در آن سالها درخواستهای زیادی برای تجمعات و راهپمیاییها صورت میگرفت و محل این تجمعات هم در سر در اصلی دانشگاه تهران درخواست میشد. طبیعتا فضای ترافیکی و رفت و آمدی این محل از یک سو و بحث آموزش دانشجویان از سوی دیگر در اثر این تجمعات مورد اختلال قرار میگرفت. آن زمان این ایده به ذهن من رسید که با توجه به طرحهایی که در برخی کشورها داشتیم مثل وجود یک محلی مانند «هاید پارک» در انگلیس که محل تجمع احزاب بود و وقتی تجمعی صورت میگرفت اختلالی در روند طبیعی شهر و مردم برقرار نمیکند بهتر است در ایران برپایی تجمعات را هم به جای سر در اصلی دانشگاه تهران به محلی دیگر منتقل کرد. به نظرمان رسید شاید فضایی مانند پارک لاله میتواند محیط مناسبی برای این تجمعات باشد. با این ایده من آن زمان نشستی را با اعضای شورای شهر تهران برگزار کردم و از شورای شهر درخواست کمک کردم، حتی از آنها خواستم که ساختمان مرکزی پارک لاله به عنوان سالن اجتماعات شناخته شود و در اختیار احزاب قرار بگیرد. من معتقدم که این ایده امروز هم میتواند مطرح باشد یعنی وزارت کشور، شهرداری و شورای شهر فضایی را برای حضور، تجمع و رفت و آمد فعالان سیاسی که در قالب احزاب فعالیت میکنند فراهم کنند. این محل میتواند جایی مانند پارک لاله تهران یا مثل آن باشد . حتی زیرساخت آنجا به نحوی در نظر گرفته شود که در قالب مجموعهای از تالارها و سالنهای گفتگو که محل سخنرانیاحزاب باشد یا محل مناظرهها و گفتگوهای دائمیشان باشد نمود پیدا کند. در عین حال یک کتابخانه حزبی هم در آنجا ایجاد شود. این ایده حتی میتواند تبدیل به یک الگو برای استانهای کشور شود که استانداران، شهرداران و شوراهای شهر بتوانند برای فعالیت نمایندگی احزاب در سراسر کشور این را جانمایی کنند تا آرام آرام بسترسازی لازم برای فعالیت احزاب در پی داشته باشیم. از شعارهای آقای روحانی در ایام انتخابات و از وعدههایی که در چندماه اخیر ریاست جمهوریشان دادند بها دادن به احزاب و کار حزبی در کشور بوده است، رویکرد دولت فعلی را چطور ارزیابی می کنید؟
به نظر میرسد رویکرد آقای روحانی و مشخصا وزارت کشور و معاونت سیاسی این وزارتخانه ارتقای جایگاه و کارکرد تحزب و احزاب در کشور است. امید داریم که در این دوره جدید با حمایت کمیسیون ماده 10 احزاب زمینه فعال شدن خانه احزاب فراهم شود. اخیرا هم وزارت کشور نشستی را با نزدیک به 60 حزب برگزار کرد که ما این قسم اقدامات را به فال نیک میگیریم و امیدواریم تا پایان سال این نشست هم عمومیتر شود و دایره حضور احزاب گستردهتر شود و آقای روحانی هم در این سلسله نشستها حضور داشته باشند. معتقدم این رویکردها آینده امیدبخشی را پیش پای احزاب خواهد گذاشت تا انشاالله شاهد رونق احزاب سیاسی کشور در فضای انتخابات پیش روی هم باشیم. یکی از موضوعاتی که با روی کار آمدن دولت یازدهم مطرح شد بحث انحلال حزب مشارکت و مجاهدین از سوی کمیسیون ماده 10 احزاب است و اینکه اعضای این دو حزب انحلال حزب متبوعشان از سوی این کمیسیون را فاقد وجاهت قانونی و خارج از حیطه اختیارات آن می دانند اما کمیسیون ماده 10 این استدلال را نمی پذیرد، به نظر شما حق با کدامیک از طرفین دعوا است؟
من بحث انحلال احزاب از وظایف کمیسیون ماده 10 احزاب نمی دانم و براین باورم که داستان بر میگردد به اینکه باید تعریف دقیقی از جرم سیاسی ارائه کنیم. تا زمانیکه جرم سیاسی تعریف و قانونمند نشود و براساس آن مجازاتها مشخص نشود برخورد با احزاب بخصوص برخورد از نوع انحلال که بدترین نوع برخورد با احزاب است و به منزله اعدام گروههای سیاسی محسوب میشود به هیچ وجه با منطق فعالیت سیاسی احزاب همخوانی ندارد. در شرایط فعلی هم معتقدم که درباره انحلال احزاب این مرجع قضایی است که حکم میدهد و نظر نهایی آنها است که می تواند معتبر باشد. وزارت کشور تلاشهایی را برای تدوین لایحه جدید قانون احزاب شروع کرده است، در نشست هم اندیشی که برگزار شد برخی شخصیت های سیاسی حاضر در نشست معتقد بودند که قانون فعلی نقصی ندارد اما به درستی اجرا نمی شود، دیدگاه شما در اینباره چیست؟
در اینکه قانون احزاب فعلی نواقصی دارد شکی نیست ولی اگر قرار است قانون جدیدی تدوین شود باید با مشارکت نخبگان و احزاب فعال صورت گیرد تا بتوان سازوکار جدیدی را برای اصلاح قانون احزاب در نظر گرفت. یک پیش نویسی هم در مجلس در قالب طرح وجود دارد که این پیش نویس از قانون فعلی احزاب هم بدتر است. این پیش نویس باید در تعامل با دولت تغییر کند یا در قالب لایحه از سوی دولت ارائه شود.
1392/11/13
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]
صفحات پیشنهادی
فعال سیاسی ترک اجرای «نکاح جهادی» در ترکیه مغایر تعالیم عالیه اسلام است
فعال سیاسی ترکاجرای نکاح جهادی در ترکیه مغایر تعالیم عالیه اسلام استیکی از فعالان سیاسی ترکیه اجرای فتوای شیخهای تکفیری در زمینه نکاح جهادی در ترکیه را مغایر احکام اسلام و آیات و احادیث و نوعی سوءاستفاده ارزیابی کرد به دنبال آغاز بحث جهاد نکاح زنان پناهجوی سوری در ترکیه در رسانتشکلهای فعال درعرصه محیط زیست شمالغرب کشور معرفی و تجلیل شدند
تشکلهای فعال درعرصه محیط زیست شمالغرب کشور معرفی و تجلیل شدند ارومیه - ایرنا - تشکل های فعال در زمینه رفع چالش های زیست محیطی در شمالغرب کشور طی مراسمی روز یکشنبه در ارومیه معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند به گزارش خبرنگار ایرنا در دومین روز از برگزاری نشست آموزشی فعالان محیط زیستتبعیضی بین گروههای اجتماعی و سیاسی و فعالان تشکلهای مختلف قائل نمیشویم
استانها جنوب بوشهر سالاری تبعیضی بین گروههای اجتماعی و سیاسی و فعالان تشکلهای مختلف قائل نمیشویم گناوه – خبرگزاری مهر استاندار بوشهر گفت تبعیضی بین گروههای اجتماعی و سیاسی و فعالان تشکلهای مختلف قائل نمیشویم به گزارش خبرنگار مهر مصطفی سالاری عصر سهشنبه در نشسعارف: در فعالیتهای انتخاباتی راس و ذیل نداریم/ همه تشکل های سیاسی باید امکان حضور در انتخابات داشته باشند
عارف در فعالیتهای انتخاباتی راس و ذیل نداریم همه تشکل های سیاسی باید امکان حضور در انتخابات داشته باشند رئیس بنیاد امید ایرانیان گفت در انتخابات مجلس همه کشور اعم از تمامی تشکلهای سیاسی اجتماعی و ملت باید ورود پیدا کنند به گزارش نامه نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران محمدرضتشریح جلسه با فعالان سیاسی/ نمیتوانیم فعالیت احزاب منحله را به رسمیت بشناسیم
سیاسی دولت رحمانی فضلی تشریح جلسه با فعالان سیاسی نمیتوانیم فعالیت احزاب منحله را به رسمیت بشناسیم وزیر کشور با بیان اینکه احزاب منحله باید مشکلات خود را با قوه قضائیه حل کنند گفت قوه قضائیه مدعی است که مشکل قانونی دارند و تا مشکلاتشان را با قوه قضائیه حل نکنند نمی توانیمدبیرکل کانونعالی کارگران در گفتوگو با فارس: دو پیشنهاد برای شناسایی مشمولان/ توزیع سبد توسط «امکان»
دبیرکل کانونعالی کارگران در گفتوگو با فارس دو پیشنهاد برای شناسایی مشمولان توزیع سبد توسط امکان را قبول نداریمدبیرکل کانونعالی انجمن صنفی کارگران با اشاره به دو پیشنهاد برای شناسایی کارگران مشمول سبد کالا گفت مخالف توزیع سبد کالای کارگران توسط اتحادیه امکان هستیم و این رویهواکنش فعالان سیاسی به طرح بحث آشتی ملی از سوی رییس جمهور «آشتیملی» بهانه فراموشی خیانت فتنهگران نش
واکنش فعالان سیاسی به طرح بحث آشتی ملی از سوی رییس جمهورآشتیملی بهانه فراموشی خیانت فتنهگران نشودآمریکاییها و دشمنان قسمخورده نظام بدون هرگونه بهانهای علیه ملت ما فعالیت کرده و به طور مرتب ملت ما را تهدید میکنند اما بنده معتقدم بهتر است در مراسم راهپیمایی 22 بهمن از وجود اکشته شدن ۶ سرباز عراقی در انفجار تروریستی شهر «بابل»
کشته شدن ۶ سرباز عراقی در انفجار تروریستی شهر بابلانفجار دو بمب انفجاری به هنگام عبور یک خودروی گشتی ارتش عراق در شمال غرب شهر بابل به کشته شدن شش سرباز منجر شد به گزارش فارس تلویزیون المیادین در خبری فوری از کشته شدن شش سرباز ارتش عراق در شمال غرب شهر بابل خبر داد و علت مرمدیرکل کتابخانههای عمومی کرمانشاه خبر داد شروع فعالیت مجدد حلقه مطالعاتی غربشناسی در کتابخانه امیرکبیر
مدیرکل کتابخانههای عمومی کرمانشاه خبر دادشروع فعالیت مجدد حلقه مطالعاتی غربشناسی در کتابخانه امیرکبیرمدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه از شروع فعالیت مجدد حلقه مطالعاتی غربشناسی در کتابخانه امیرکبیر در شهر کرمانشاه خبر داد اسماعیل احمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارکارشناس آذری:انقلاب اسلامی ایران سیمای سیاسی و اجتماعی قرن بیستم را تغییر داد
کارشناس آذری انقلاب اسلامی ایران سیمای سیاسی و اجتماعی قرن بیستم را تغییر داد باکو- ایرنا- الشن مناف اف کارشناس سیاسی و رییس حزب دموکراتیک چپ جمهوری آذربایجان انقلاب اسلامی ایران را رویدادی توصیف کرد که توانست سیمای سیاسی و اجتماعی قرن بیستم را تغییر دهد این کارشناس آذری در گفکارشناس سیاسی بسیج: انقلاب اسلامی راه پیروزی برابر طاغوت را به جهانیان آموخت
کارشناس سیاسی بسیج انقلاب اسلامی راه پیروزی برابر طاغوت را به جهانیان آموختکارشناس سیاسی بسیج گفت انقلاب اسلامی ملت ایران به جهانیان نشان داد که اگر برابر ظلم و ستم طاغوت مبارزه و ایستادگی کنند و ثابت قدم بمانند پیروزی محقق خواهند شد به گزارش خبرگزاری فارس از استان سمنان رضاگزارش فارس از نشست امروز وزیر کشور با فعالان حزبی «احزاب» به دنبال «خانه» در روز برفی پایت
گزارش فارس از نشست امروز وزیر کشور با فعالان حزبیاحزاب به دنبال خانه در روز برفی پایتخت تأکید مجدد وزیر بر رسمیت نداشتن احزاب منحلهنشست فعالان حزبی و سیاسی صبح امروز سهشنبه با حضور وزیر کشور با سه محور خانه احزاب یارانه احزاب و معاضدتهای حقوقی و قضایی برگزار شد به گزارش خبر40 بیمارمبتلا به بیماری های نادر در همدان شناسایی شدند
40 بیمارمبتلا به بیماری های نادر در همدان شناسایی شدند همدان-ایرنا-رییس بنیاد بیماری های نادر استان همدان گفت از دو ماه گذشته که فعالیت بنیاد بیماری های نادر در همدان آغاز شده است تاکنون40 بیمار مبتلا به بیماری های نادر در همدان شناسایی شده است مصطفی علیرضایی روز دوشنبه در گفتهشت هزار نونهال مستعد در رشته واليبال شناسايي شدند/لزوم بهره برداري از ظرفيتهای كردستان در واليبال
استانها غرب کردستان هوتهم هشت هزار نونهال مستعد در رشته واليبال شناسايي شدند لزوم بهره برداري از ظرفيتهای كردستان در واليبال سنندج - خبرگزاری مهر رئیس کمیته استعدادیابی فدراسیون والیبال گفت با تلاش مسئولان استانی و برنامه ریزی های لازم تا کنون هشت هزار نونهال مستعد ورش والپیشنهاد افزایش 87 هزارتومانی دستمزد 93/ کارفرمایان آماده مذاکره شدند
پیشنهاد افزایش 87 هزارتومانی دستمزد 93 کارفرمایان آماده مذاکره شدند کارفرمایان می گویند آماده شده اند تا با ورود به جلسات چانه زنی شورای عالی کار به همراه دولت و کارگران سرنوشت حداقل دستمزد سال آینده مشمولان قانون کار را مشخص کنند به گزارش نامه نیوز به نقل از مهر به زودی وزارتمهمترین رویدادهای امنیتی افغانستان «مین» بزرگترین تهدید جان غیرنظامیان/ 28 نفر از اعضای طالبان در اف
مهمترین رویدادهای امنیتی افغانستانمین بزرگترین تهدید جان غیرنظامیان 28 نفر از اعضای طالبان در افغانستان کشته شدندکشته شدن 28 نفر از اعضای طالبان کشته و زخمی شدن 4 غیرنظامی در ولایت هلمند کشته و زخمی شدن 3 غیر نظامی بر اثر انفجار مین و کشف 59 قبضه سلاح و بطریهای مشروبات الکلیحجتالاسلام پیروزمند در گفتوگو با فارس: «ارتقای سطح اخلاق» در اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) مدنظر بود
حجتالاسلام پیروزمند در گفتوگو با فارس ارتقای سطح اخلاق در اندیشه سیاسی امام خمینی ره مدنظر بودقائم مقام فرهنگستان علوم اسلامی قم گفت حضرت امام در رفتار سیاسی خود تنها به موفقیت در مقابل دشمن نمیاندیشید بلکه در حرکت سیاسی ارتقا بینش انسجام و همدلی مردم و ارتقا سطح اخلاق در-
گوناگون
پربازدیدترینها