واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرماندار سقز: نجات یک معتاد نجات جامعه است سقز- ایرنا- فرماندار شهرستان سقز با بیان اینکه اعتیاد مسیری اشتباه است که بر اثر نا آگاهی به مضرات مواد مخدر طی خواهد شد گفت: نجات یک معتاد نجات جامعه است.
به گزارش ایرنا، نادر فخری روز سه شنبه در جلسه پیگشیری و مبارزه با مواد مخدر سقز، اعتیاد را مسیری اشتباه در زندگی عنوان کرد و افزود: باید با آگاهسازی و حساس سازی مردم، جوانان و نوجوانان را از افتادن در دام خطرناک اعتیاد نجات دهیم.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز شلتر (مرکز نکهداری شبانه معتادان) و DIC (مرکز کاهش آسیب های اجتماعی) گفت: هم اکنون 296 نفر از معتادان تحت درمان هستند و حدود 18 نفر در مرکز شلتر نگهدای می شوند.
فرماندار سقز اظهار کرد: با همت مسوولان شورای هماهنگی تعداد 13 نفر از معتادان بهبود یافته نیز توسط کمیته آموزش و پیشگیری شهرستان سقز در حال مهارت آموزی، اخذ پروانه کسب و اشتغال به کار هستند.
وی انجام اقدامات اساسی در زمینه آگاه سازی و پیشگیری از اعتیاد در سطح شهرستان و سایر اقدامات از جمله بازپروری معتادان، مشاوره دادن به خانواده های آنان و اعزام معتادان به کمپهای ترک اعتیاد را از جمله موارد انجام شده ودر دستور کار عنوان کرد.
فخری یکی دیگر از اقدامات اساسی سقز را در آینده، مهارت آموزی به معتادان بهبود یافته و یا در حال درمان حاضر در کمپ ها عنوان کرد و گفت: مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید صالحیان باید اقدامات لازم جهت این امر را در برنامه سال 93 انجام دهد.
وی با بیان اینکه باید فضای شهر را با مشارکت مردم برای توزیع کنندگان مواد مخدر نا امن کنیم اظهار کرد: مواد مخدر یک پدیده زشت، مخرب و ویرانگر است که آسیب های اجتماعی جدی زیادی از این بلای خانمان سوز نشات می گیرد.
فخری مواد مخدر را توطئه ویژه دشمن برای ناکارآمد کردن جامعه فعال و کاهش توانمندی منابع انسانی و سوق دادن آنان به سمت و سوی بی تفاوتی و مشکلات برشمرد و گفت: تلاش جدی در راستای فرهنگ سازی و پیشگیری از انحرافات و گرایش به سمت و سوی مواد مخدر در این شهرستان وجود دارد.
به گفته وی دشمن درصدد است با برنامه های ضد ارزشی و ضد فرهنگی در راستای ناکارآمدی بدنه فعال و پویای جامعه و بی تفاوت کردن جوانان اقدام کند ولی به واسطه هوشمندی و تربیت اسلامی، جوانان و مردم این هجمه های گسترده خنثی شده است.
درادامه این جلسه مسوولان کمیته های آموزش و پیشگیری، مبارزه و مقابله و درمان گزارشی از اقدامات و برنامه ریزی های صورت گرفته ارائه دادند.
اعطای وام کم بهره برای معتادان بهبود یافته واجد شرایط، برگزاری همایش معتادان بهبود یافته، مدون شدن برنامه آموزش پیشگیری برای تمام اقشار در شهر و روستا، اجرای طرح های ارتقای امنیت اجتماعی، پاکسازی و اجرای طرح کنترل محورهای مواصلاتی، برپایی نمایشگاه، آموزش مهارت های فنی به معتادان بهبود یافته و توزیع بروشور از جمله موارد و اقداماتی بود که توسط کمیته ها اعلام شد.ک/2
7348/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]