محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845675643
فرصت مغتنم جهان اسلام برای حرکت در مسیر معتدل
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: فرصت مغتنم جهان اسلام برای حرکت در مسیر معتدل
رییس جمهوری اسلامی ایران گفت: گردهمایی مجالس کشورهای اسلامی فرصتی مغتنم برای بیان اندیشه و فهم متقابل و آشنایی عمیق با مسایل جهان اسلام و تصمیم گیری برای حرکت در مسیر جهانی معتدل تر است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آروحانی در سخنانش در مراسم افتتاحیه نهمین اجلاس اتحادیه مجالس اسلامی ، گردهمایی مجالس کشورهای اسلامی را فرصتی مغتنم برای بیان اندیشه و فهم متقابل و آشنایی عمیق با مسایل جهان اسلام و تصمیم گیری برای حرکت در مسیر جهانی معتدل تر عنوان کرد و گفت: ظرفیت های جهان اسلام به طور مناسب و صحیح به کار گرفته نشده است.
رئیس جمهور در آغاز سخنانش در مراسم افتتاحیه نهمین اجلاس اتحادیه مجالس اسلامی گفت: ضروری می دانم به جهت گیری های اساسی سیاست خارجی کشورم در رابطه با جهان اسلام و آینده مسلمانان در این نشست ارزشمند اشاره کنم و آنچه از رهگذر تحولات سیاسی و استوار بر اعتدال، تدبیر و امید و مبتنی بر اخلاق و تعامل حاصل شده است را بیان کنم.
روحانی افزود: همه می دانید امروز مسلمانان با موضوعات، بحران ها و چالشهای بزرگی روبرو هستند.
رییس جمهور گفت: این موضوعات طیف قابل توجهی را در بر می گیرد از نابسامانی در مسایل امنیتی تا بحران های اقتصادی، از فقدان نظم اجتماعی تا تلاش بیش از60 ساله برای آزادی سرزمین فلسطین و قدس شریف و کوشش چند ساله اخیر برای حل سیاسی بحران سوریه.
آقای دکتر روحانی گفت: واقعیت این است که منابع عظیم طبیعی و انسانی و جغرافیایی جهان اسلام به گونه ای مناسب و صحیح برای مقابله با طیف مشکلات و مصائب مسلمانان به کار گرفته نمی شود.
وی افزود: بدون تردید مسلمانان با ثروت عظیم اقتصادی و موقعیت ژئوپلیتیک و موثر و تعیین کننده می باید به مراتب بهتر از آنچه که امروز شاهد آن هستیم در جهان زندگی کنند و جایگاه شایسته تری در میان ملل و مذاهب دیگر داشته باشند.
رییس جمهور گفت: علاوه بر مواهب طبیعی و موقعیت ژئوپلیتیک و جمعیت مناسبی که مسلمانان در اختیار دارند ثروت عظیم تری به نام اسلام در میان ما وجود دارد که اگر اصول و مبانی آن را مدنظر قرار دهیم در مدت زمان بسیار کوتاهی سرزمین های اسلامی از قلب آفریقا تا دورترین نقاط آسیا با تمسک به آیه شریفه «واعتصموا به حبل الله جمیعا و لاتفرقوا» از وحدت ، ثبات، پیشرفت، معنویت و عزتی کم نظیر در سطح جهانی برخوردار خواهند شد.
وی گفت: اگر ما مسلمانان به راستی و در عمل به آموزه های بلند اسلامی عمل کنیم، به جای آن که شاهد مشکلات دیگر در خانواده بزرگ جهان اسلام باشیم، برکت و گشایش در افق پیش رو را شاهد خواهیم بود.
رئیس جمهور گفت: آنچه اسلام به ما میآموزد و در آیات الهی و سنت پیامبر اسلام و خاندان مطهر ایشان و سخنان گوهربار مندرج در کتب روایی شیعه و اهل سنت است این واقعیت است که مصلحت و منفعت جمع را اولویت دهیم.
آقای روحانی افزود: به همه مسلمانان از هر گوشه جهان اسلام باید با دید تساوی نگاه کنیم و به دانش و علم اهمیت دهیم و با اعمال خود موجبات دعوت همگان به دین مبین اسلام را فراهم کنیم.
وی گفت: باید برای تفاهم، همزیستی، تسامح و حل و فصل سریع اختلافات و مشکلات نهایت کوشش را به عمل آوریم.
روحانی افزود: به عنوان رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران اعلام می کنم که چنین رویکردی به جهان اسلام دارم و در تصمیم های خود منافع سیاسی و امنیتی همه کشورهای اسلامی به ویژه کشورهای مسلمان همسایه را به صورت متقابل مد نظر داریم.
وی گفت: آنچه می تواند همه مسلمانان از هر قومیت و ملیتی را متوجه مسائل و مصائب جهان اسلام کند جایگاه ما در نظام بین الملل و میان ملت هاست.
رئیس جمهور افزود: در سال های 1982 تا 1987 کشورهای در حال توسعه 31 درصد و کشورهای پیشرفته 69 درصد از تولید ناخالص جهانی را در اختیار داشتند و پیش بینی میشود در سال های 2012 تا 2017 سهم کشورهای در حال ظهور اقتصادی 74 درصد و کشورهای پیشرفته 26 درصد باشد.
روحانی گفت: سؤال اینجاست که جایگاه کشورهای اسلامی در میان اقتصادهای در حال ظهور و نوظهور جهان به چه صورت است؟
وی افزود: مطالعات و آمارها نشان می دهد سهم شرق آسیا و آمریکای لاتین به مراتب بالاتر از کشورهای اسلامی است.
روحانی گفت: امروز به وضوح اثبات شده است که اقتصاد کشورها و بنگاه های تولیدی، تجاری، بانکی و مالی از یک طرف و رضایتمندی شهروندان و احترام به حقوق و ارزش ها و خواست آنها از سوی دیگر استوانه های عزت، سربلندی، استقلال و حفظ هویت و فرهنگ هستند.
رییس جمهور در ادامه سخنرانی خود در آیین افتتاحیه نهمین اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای اسلامی گفت: در نظام بین المللی کنونی، کشورهایی هستند که با ارتکا به بنیان های مستحکم داخلی خود توانسته اند جایگاه کشورشان را حتی در برابر قدرت های بزرگ ارتقا بخشند.
دکتر روحانی اظهار داشت: از این رو جهان اسلام محتاج یک نظریه بزرگ تحول آفرین است که بر اساس آن و با تکیه بر مدیریت کارآمد ، جهان اسلام بهتر شناخته شود و از این طریق جهان اسلام بیش از پیش در دنیا اثبات شود.
وی با بیان اینکه در شان مسلمانان نیست که برای رفع مشکلاتشان به قدرتهای بزرگ متکی باشند یا از آنها میانجی بطلبند گفت: فقدان وحدت و دوری از آموزه های پیامبر اکرم(ص) چنین شرایطی را برای ما بوجود آورده است.
آقای روحانی تفسیر نادرست از اعتقاد سرنوشت از پیش تعیین شده، نبود کار جمعی، متوقف شدن در امور ذهنی، اجازه دادن به خارجی ها برای مداخلات خارجی، بی تفاوتی به هجمه های فرهنگی، کاهش خودباوری و ضعف اساسی در ایمان به اراده؛ مجموعه ای از شرایط ناگوار برای مسلمانان بوجود آورده و نیاز است مسلمانان با اهتمام و یکپارچگی این مسائل را حل کنند.
رئیس جمهور گفت: شناخت منظومه جهانی و جایگاه مسلمانان مهمترین چالش مسلمانان در تحولات دنیای جدید است.
رییس جمهور در ادامه سخنان خود در افتتاحیه نهمین اجلاس اتحادیه مجالس اسلامی گفت: مطالعه متون پر گهر اسلامی به وضوح به ما نشان می دهد که اسلام خود منبع تحول، تحرک و رشد است.
دکتر حسن روحانی افزود: در چند قرن ظهور اسلام، مسلمانان تمدنی عظیم و مثال زدنی به لحاظ فلسفی، علمی، اخلاقی، اجتماعی و مادی بنا کردند.
وی گفت: اسلام دارای فرهنگی غنی و مخزنی بی پایان از باورها و تعالیم نجات بخش است؛ این که کدام بخش از آموزه های دینی در چه شرایطی اولویت بیشتر پیدا می کند و کدام قسمت ها باید بیشتر مورد اهتمام قرار گیرد و این که مجموع اصول، اخلاق و باورها در یک جا دیده شود و احکام اسلام با توجه به شرایط زمان و مکان به کار بسته شود بستگی به توان تشخیص قدرت اولویت بندی، ابتکار عمل و فکر و درجه درک عمیق از فرهنگ بلند اسلام و فهم مسایل زمان در جهان دارد.
رییس جمهور ادامه داد: به شدت نیاز داریم تا شخصیت و اعتماد به نفس مسلمانان را ارتقا بخشیم.
دکتر روحانی افزود: ذهن قبیله ای، غیر مبتکر و غیر متحرک موجود در جوامع اسلامی که ما را از کار و تلاش و اهتمام دور نگهداشته است کنار بگذاریم چرا که تحول در جهان اسلام نیازمند تحول درفکر، ذهنیت، اندیشه، رویکرد و گفتمان است. تا جایگاه جمعی مسلمانان در نظم جهانی مشخص شود و مسلمانان مبتکرترین، کارآمدترین و موثرترین ملت ها و شهروندان جهان محسوب شوند.
رئیس جمهورگفت: طبیعی است که ما نمیتوانیم بدون کار و تلاش، بدون فکر و اندیشه، بدون تدبیر و امید و بدون انتظام و نظم از دیگران سبقت بجوییم.
آقای روحانی افزود: ما باید با جرات، جسارت، اعتماد به نفس و خودباوری کارهای بزرگ جمعی انجام داده و مسلمانان را در مسیر متفاوت تری قرار دهیم.
وی گفت: به باور بنده تمام آنچه که اکنون در ارتباط با ضرورت تحول در دنیای اسلامی عنوان کردم به یک عامل کلیدی وابسته است و آن مدیریت کارآمد و تشخیص دقیق اولویتهاست.
آقای روحانی افزود: از دیدگاه بنده موضوع تشخیص و تدقیق و مدیریت و فکر در تحول جامعه اسلامی کلیدی است.
وی گفت: ما مسلمانان هرچه سریعتر باید از فاز امنیتی حاکم بر جوامع مان عبور کنیم و به فاز توسعه هدفمند و پیشرفت و تولید ثروت و قدرت در سطح جهانی منتقل شویم.
آقای روحانی افزود: آیا قابل قبول است که صدها هزار مردم بیگناه سوریه در تمدن نابود شده شام و شهرهای ویران شده آن و یا در چادرها زندگی کنند و غیرمسلمانان در فکر تامین غذا و امنیت آنها باشند؟
رئیس جمهور گفت: آیا در شان ما مسلمانان است که هزاران کودک سوری از مدرسه رفتن محروم بمانند؟، آیا در شان ما مسلمانان است که مردم فلسطین در غزه از حداقل امکانات زندگی برخوردار نباشند و سرنوشت و آینده آنان توسط غیرمسلمانان رقم بخورد؟ آقای روحانی ادامه داد: آیا در شان ما مسلمانان است که در جای جای جهان اسلام ندای افراطی گری و تروریسم سرداده شود و درگیری های مذهبی و طائفه ای هر روز خون مسلمانان را بر زمین بریزد و اسلام هراسی در منظومه جهانی جایگزین دین رحمت و الفت شود؟
رییس جمهور در ادامه سخنانش در نهمین اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در سالن اجلاس سران گفت: اسلام هراسی باید در منظومه جهانی جایگزین دین رحمت و الفت شود.
آقای روحانی افزود: آیا فراموش کرده ایم که رژیم اشغالگر قدس بیش از همه از تداوم این بحران ها سود می برد و هر زمان که مسلمان با یکدیگر در منطقه با یکدیگر درگیر شده اند، سیاستهای اسرائیلی نسبت به فلسطین و لبنان خشنت تر و خون بارتر شده ست.
وی گفت: از منظر امام خمینی (ره) و رهبری معظم انقلاب مدظله العالی و جمهوری اسلامی ایران، مسئله اشغال سرزمین های اسلامی تنها زمانی حل خواهد شد که مسلمانان با وحدت عمیق و واقعی به مقابله با غاصبان بپردازند.
رییس جمهور افزود: نمایندگان جمهوری اسلامی ایران که پیوسته مبنای فکر و مدیریت خود را با جهان بینی با عظمت اسلامی پیوند زده اند، دست دوستی، همکاری، محبت، همزیستی مسالمت آمیز و تدوین دستور کار جمعی برای اهداف مشترک، شناخت مقابل منافع سیاسی و امنیتی یکدیگر، ائتلاف های بزرگ، گسترش تجارت و تبادل دو جانبه و چند جانبه را به روی همه کشورهای اسلامی دراز می کنند.
رییس جمهور در ادامه سخنانش در نهمین اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در سالن اجلاس سران گفت: پس از انقلاب اولویت در دفاع از ملت محروم فلسطین و دفاع برای آزادی قدس شریف و حمایت از ملت های مسلمان مظلوم و نیز گسترش روابط با همه کشورهای اسلامی مدنظر مسئولان این نظام اسلامی قرار داشته است.
آقای روحانی افزود: امروز مسلمانان به صورت بی سابقه ای در معرض فشارها، تهدیدها و مخاطرات برنامه ریزی شده و چند بعدی خارجی قرار گرفته اند.
وی گفت: این تهدیدها از تلاش برای جلوگیری از توسعه اقتصادی ما آغاز شده و تا تلاش برای از بین بردن هویت دینی و فرهنگی و ممانعت از وحدت میان مسلمانان ادامه یافته است.
آقای روحانی افزود: شاید به ظاهر این گونه به نظر برسد که برخی کشورهای اسلامی در حال حاضر از این روند مستثنی هستند اما واقعیت این است که این تهدیدها همه جانبه است و در درازمدت همه را به عنوان یک مجموعه هدف قرار خواهد داد.
وی گفت: پیشنهاد مقابله جهانی با خشونت و افراطی گری که این جانب به نمایندگی از ملت بزرگ ایران در اجلاس اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد مطرح کردم و این پیشنهاد متعاقباً به شکل قطعنامه اجماعی به تصویب مجمع رسید، تکیه بر مبنای مشترک اخلاقی دارد و آن این است که همه انسان ها از هر دین، زبان، نژاد و ملیت در سرشت خود، کرامت، رحمت و اعتدال را می پسندد و از افراطی گری و کشتار بیگناهان و تجاوز به حقوق دیگران بیزارند.
رییس جمهور افزود: کشتن انسان های بی گناه؛ اوج افراط و خشونت است و تروریسم بلایی خشن، فراگیر و فرامرزی است و در عین حال خشونت ها و افراطی گری ها که گاهی با عنوان مبارزه با تروریسم علیه مردم بی گناه صورت می گیرد نیز به همان اندازه محکوم است.
آقای روحانی گفت: اعمال فشار و وضع تحریم های غیرعادلانه به عنوان جلوه ای دیگر از خشونت است و ذاتاً ضد صلح و ضد حقوق بشر است که بر خلاف تبلیغات تحریم گران، دولت و دولتمردان را هدف قرار نمی دهد بلکه بیش از همه مردم عادی را قربانی دعواهای سیاسی خود می کنند.
وی افزود: نتیجه تحریم ها علیرغم هر گونه لفاظی و بازی با واژه ها همان آتش افروزی و جنگ طلبی و نابودی انسان هاست و این آتش فقط دامن قربانیان تحریم را نمی گیرد بلکه به اقتصاد و زندگی مردم جوامع تحریم کننده نیز لطمه وارد می کند.
رئیس جمهور گفت: امیدواریم در فرصتهای پیش رو و طی نشستها و گفتگوهای این اجلاس تفاهم بیشتر میان جمهوری اسلامی ایران با همه کشورهای اسلامی فراهم آید.
آقای روحانی افزود: ما نیازمند تفاهم و تبادل نظر هر چه گسترده تر هستیم تا به برنامه ها، سیاستگذاریها و راهبردهای مشترک دست یابیم.
وی گفت: بدون فهم متقابل از شرایط و مسائل یکدیگر نمی توانیم به نتیجه برسیم تا سریعتر به حل و فصل مشکلات جهان اسلام برسیم.
رئیس جمهور افزود: ما باید بتوانیم اقتصاد و امنیت در جهان اسلام را به هم پیوند دهیم و از این طریق صلحی دائمی و رشدی پایدار و گسترش فرهنگ اسلامی را به ارمغان بیاوریم.
وی گفت: ما بهترین آرزوها را برای همه کشورهای اسلامی داریم؛ رشد آنها رشد ماست، عزت آنها عزت ماست و به هر میزان که مسلمانان بهتر زندگی کنند و نقش موثرتری در میان ملل جهان داشته باشند و سر بلندی اسلام ومسلمین را فراهم کنند برای ما ایرانیان نیز مایه افتخار است.
رئیس جمهور افزود: امیدوارم با تشریک مساعی که با مهمانان و مسئولان و روسای هیئتهای نمایندگی کشورهای دیگر فراهم می آید به بهترین تفاهم ها و کارآمدترین راهحلها و راهبردها برای افزایش همکاری و حل و فصل مشکلات مسلمانان دست یابیم.
وی گفت: همواره در ذهن داشته باشیم که اسلام و تعالیم اسلامی بهترین راهنمای ما خواهد بود.
رئیس جمهور افزود: امیدوارم گردهمایی روسای بین المجالس اسلامی در تهران که با پانزدهمین سال تاسیس این نهاد تقارن داشته است به هدف بلند خود در جهت همبستگی، اعتدال، عدالت و پیشرفت در پرتو تبادل آرا و تصمیم گیری در چارچوب مصوبات لازم دست یابد.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران دست همدلی و همکاری شما میهمانان عزیز را به گرمی میفشارد و برای اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی از خداوند بزرگ توفیقات روز افزون آرزو و برای شما اقامتی خوش در تهران آرزو میکنم و از حوصله شما سپاسگزارم.
میهمانان شرکت کننده در نهمین اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی پس از سخنرانی آقای دکتر روحانی در افتتاحیه از این سخنان استقبال و برخی از آنان هنگام خروج رئیس جمهور کشورمان با وی مصافحه و گفتگو کردند.
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
فرصت مغتنم جهان اسلام برای حرکت در مسیر جهانی معتدل تر
فرصت مغتنم جهان اسلام برای حرکت در مسیر جهانی معتدل تر رییس جمهوری اسلامی ایران گفت گردهمایی مجالس کشورهای اسلامی فرصتی مغتنم برای بیان اندیشه و فهم متقابل و آشنایی عمیق با مسایل جهان اسلام و تصمیم گیری برای حرکت در مسیر جهانی معتدل تر است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکهروحانی: گردهمایی مجالس اسلامی فرصتی برای حرکت در جهانی معتدل تر است
این خبر تکمیل می شود روحانی گردهمایی مجالس اسلامی فرصتی برای حرکت در جهانی معتدل تر است تهران - ایرنا - رییس جمهوری اسلامی ایران گفت گردهمایی مجالس کشورهای اسلامی فرصتی مغتنم برای بیان اندیشه و فهم متقابل و آشنایی عمیق با مسایل جهان اسلام و تصمیم گیری برای حرکت در مسیر جهانی معلاریجانی: کنفرانس بینالمجالس اسلامی فرصتی برای بررسی مسائل روز جهان اسلام است
لاریجانی کنفرانس بینالمجالس اسلامی فرصتی برای بررسی مسائل روز جهان اسلام استلاریجانی یکی از چالشهای مهم امروز دنیای اسلام را موضوع فلسطین خواند و گفت علاوه بر این اجلاس فرصتی است که دیگر مسائل مبتلا به جهان اسلام مورد بحث و بررسی قرار گیرد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری ففلسفه انقلاب اسلامی ایران حرکت به سمت ایجاد یک تمدن جهانی است
استانها غرب لرستان سردار شاهرخی مطرح کرد فلسفه انقلاب اسلامی ایران حرکت به سمت ایجاد یک تمدن جهانی است خرم آباد - خبرگزاری مهر فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل ع استان لرستان گفت فلسفه انقلاب اسلامی ایران حرکت به سمت ایجاد یک تمدن جهانی است به گزارش خبرنگار مهر سردار محمد شاهمدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری خراسان جنوبی: رسیدن به سبک زندگی اسلامی منوط به حرکت در مسیر اهداف اسلا
مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری خراسان جنوبی رسیدن به سبک زندگی اسلامی منوط به حرکت در مسیر اهداف اسلام استمدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری خراسان جنوبی گفت برای رسیدن به سبک زندگی اسلامی باید به سمت اهداف عالیه اسلام حرکت کنیم به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند غلامعاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی: حرکت جریان تکفیری خارج از اسلام و دین است
معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی حرکت جریان تکفیری خارج از اسلام و دین استمعاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت حرکت جریان تکفیری خارج از اسلام و دین است و این جریان دست نشانده استکبار جهانی است به گزارش خبرگزاری فارس از کنگان حجتالاسلام سید حامد علانقلاب اسلامی حرکتی مهم در جهان اسلام ایجاد کرد
معاون سابق نخست وزیر ترکیه انقلاب اسلامی حرکتی مهم در جهان اسلام ایجاد کرد آنکارا- ایرنا - عبداللطیف شنر معاون سابق نخست وزیر ترکیه گفت پیروزی انقلاب اسلامی در ایران حرکتی مهم در جهان اسلام و خاورمیانه به وجود آورد شنر امروز - چهارشنبه - در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در سی و پاجلاس تهران فرصتی برای رایزنی درباره مسایل و مشکلات جهان اسلام است
لاریجانی در دیدار رییس مجلس سودان اجلاس تهران فرصتی برای رایزنی درباره مسایل و مشکلات جهان اسلام است تهران - ایرانا - علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی روز گذشته در دیدار همتای سودانی خود گفت اجلاس تهران فرصتی برای رایزنی درباره مسایل و مشکلات جهان اسلام است به گزارش روز دوشیک حافظ قرآن کریم: حرکت انقلاب اسلامی در مسیر قرآن است
یک حافظ قرآن کریم حرکت انقلاب اسلامی در مسیر قرآن استیک حافظ قرآن کریم با بیان اینکه تشکیل انقلاب اسلامی ایران نشات گرفته از کتاب الهی است گفت حرکت انقلاب اسلامی در مسیر قرآن است و این رویکرد باید تداوم پیدا کند به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان مهدی محمدنژاد عصر امروز در همایشحرکت در مسیر ولایت عامل اصلی پیروزی مردم در انقلاب اسلامی ایران بود
استانها غرب همدان حجت الاسلام حاتم نیا حرکت در مسیر ولایت عامل اصلی پیروزی مردم در انقلاب اسلامی ایران بود بهار- خبرگزاری مهر امام جمعه شهر بهار با بیان اینکه حضور پر شور مردم ایران در راهپیمائی 22 بهمن نشانه جاودانه بودن و ماندگاری رشادت های نسل انقلاب در تاریخ کشور است گانقلاب اسلامی ایران در مسیر حکومت جهانی اسلام قرار دارد
انقلاب اسلامی ایران در مسیر حکومت جهانی اسلام قرار دارد ورامین – ایرنا - مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران گفت انقلاب اسلامی ملت ایران در مسیر حکومت جهانی اسلام قرار دارد و زمینه استقرار این حکومت را فراهم کرده است حجت الاسلام سید صفی رمضانیرئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سمنان: راهپیمایی 22 بهمن فرصتی مغتنم برای کور کردن چشم دشمنان است
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سمنان راهپیمایی 22 بهمن فرصتی مغتنم برای کور کردن چشم دشمنان استرئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت راهپیمایی 22 بهمن فرصت مناسبی برای حضور اقشار مختلف و کور کردن چشم دشمنان داخلی و خارجی است به گزارش خبرگزاری فارس از استان سمنانگسترش ارزشهای دینی و مقابله با استکبار جهانی از دستاورد مهم انقلاب اسلامی است
گسترش ارزشهای دینی و مقابله با استکبار جهانی از دستاورد مهم انقلاب اسلامی است مشهد-ایرنا- رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی را گسترش ارزشهای دینی و انسانی و بیداری مسلمانان برای مقابله با سیاستهای خصمانه مستکبران دانست حجت الاسلام محمددیدار اعضای شورای جهانی کلیساها با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
دیدار اعضای شورای جهانی کلیساها با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامیاعضای شورای جهانی کلیساها صبح امروز دوشنبه با علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گفت و گو کردند عکس مهدی مریزاد1392 11 28 - 14 46 دریافت کل گزارش تصویریما در موضع حقوق بشر مدعی هستیم نه متهم/جمهوری اسلامی ایران پارادایم حاکم بر نظام حقوقی جهان را بر هم زده است
اسماعیلی در همایش بسیج حقوقدانان کشور ما در موضع حقوق بشر مدعی هستیم نه متهم جمهوری اسلامی ایران پارادایم حاکم بر نظام حقوقی جهان را بر هم زده است عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان اینکه ما در موضع حقوق بشر مدعی هستیم نه متهم گفت نباید بگذاریم با سوءاستفاده از برخی نقصها یامدیرآموزش وپرورش آزادشهر برحرکت در مسیر رهبری تاکید کرد
مدیرآموزش وپرورش آزادشهر برحرکت در مسیر رهبری تاکید کرد آزاشهر- گنبدکاووس- مدیر آموزش و پرورش شهرستان آزادشهر بر حرکت در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری از سوی شوراهای دانش آموزی تاکید کرد به گزارش ایرنا حسین عجم روز یک شنبه در جمع شوراهای دانش آموزی این شهرستان خواستار ایجاظریف: بازار بزرگ ایران فرصت مغتنمی برای سایر کشورهاست
در دیدار وزیر خارجه سوئد ظریف بازار بزرگ ایران فرصت مغتنمی برای سایر کشورهاست تهران-ایرنا- محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در دیدار کارل بیلدت وزیر امور خارجه سوئد گفت بازار بزرگ ایران فرصت مغتنمی برای سایر کشورها به شمار می رود به گزارش ایرنا از اداره کل دیپلماسی رسانه-
گوناگون
پربازدیدترینها