واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اسماعیلی در همایش بسیج حقوقدانان کشور:
ما در موضع حقوق بشر مدعی هستیم نه متهم/جمهوری اسلامی ایران پارادایم حاکم بر نظام حقوقی جهان را بر هم زده است
عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان اینکه ما در موضع حقوق بشر مدعی هستیم نه متهم گفت: نباید بگذاریم با سوءاستفاده از برخی نقصها یا با فضاسازیهای ناجوانمردانه انگ ناکارآمدی بر جمهوری اسلامی ایران بزنند.
به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، "محسن اسماعیلی" عضو حقوقدان شورای نگهبان در همایش بسیج حقوقدانان کشور که عصر امروز 16 بهمنماه در تالار شیخ انصاری دانشگاه تهران برگزار شد؛ ضمن تبریک به مناسبت دهه فجر اظهار داشت: جمهوری اسلامی یک پدیده بینظیر و یا حداقل کم نظیر در تاریخ بوده که مسیری به سوی بشیریت گشود که آثار آن هنوز هم ادامه دارد.
وی ادامه داد: قانون اساسی چهره مدون انقلاب اسلامی بوده که این قانون برای همه ملتها با ارزش و دارای احترام فوقالعادهای است البته این مهم به عنوان میثاق ملی برای ما مطرح میشود، چراکه ثمره مجاهدتها و ایثارگریهایی بوده که طی سالهای طولانی تثبیت شده است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان افزود: آنچه که انقلاب اسلامی انجام داد تغییر گفتمان و ارائه یک مدل جدید برای برقراری حکومت و تنظیم نهادهای حاکمیتی با مردم بود که با مدل جهان امروز متفاوت است.
اسماعیلی بیان کرد: شاید یکی از مهمترین دشمنیهایی که به این نظام نوخواسته نشان داده میشود به این دلیل است که جمهوری اسلامی ایران پارادایم حاکم بر نظام حقوقی جهان را برهم زده است.
عضو حقوقدان شوری نگهبان ادامه داد: امام خمینی(ره) در سال 57 بیان کردند که مدل موردنظر ما تشکیل جمهوری اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است، در حالیکه در آن دوران از امام میپرسیدند منظور از جمهوری اسلامی چیست؛ که این امر نشاندهنده حساسیت نسبت به جمهوری اسلامی است.
وی افزود: باید سهم جمهوری اسلامی و الگوی جدید حقوقی را بر متلاشی شدن نظام سیاسی و حقوقی کمونیسم بررسی کنیم، چراکه در آن دوران امام(ره) با بصیرتی که داشتند، طی نامهای به گورباچف نوشتند که من صدای شکستهشدن استخوانهای کمونیسم را میشنوم و این امر اتفاق افتاد و نظام حاکم بر غرب یعنی نظام لیبرال دموکراسی نیز به چنین سرنوشتی دچار خواهد شد.
اسماعیلی تصریح کرد: ما باید الگویی برای مردمسالاری و سیستمی متناسب با نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران بسازیم اما باید تلخی این اعتراف را بپذیریم که در تدوین چنین الگویی کمکاری کردهایم و مثال آن نقش چشمگیر پول بر انتخابات بود؛ بنابراین زمانیکه مبانی تئوریک کارآمدی داریم باید در این زمینه آسیب شناسی کنیم.
عضو حقوقدان شورای نگهبان در پایان با بیان اینکه ما در موضع حقوق بشر مدعی هستیم نه متهم خاطر نشان کرد: نباید بگذاریم با سوءاستفاده از برخی نقصها یا با فضاسازیهای ناجوانمردانه انگ ناکارآمدی بر جمهوری اسلامی ایران بزنند.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]