تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس كار نيكى انجام دهد ده برابر آن پاداش دارد و از جمله آنها سه روز روزه در هر ماه ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818969163




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پهنه های آبی کشور مورد کم توجهی قرار گرفته اند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو: پهنه های آبی کشور مورد کم توجهی قرار گرفته اند تهران-ایرنا-معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو گفت: پهنه های آبی کشور به رغم دارابودن پتانسیل و ظرفیت بالا متاسفانه مورد کم توجهی قرار گرفته اند.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، علیرضا دائمی روز سه شنبه در مراسم گشایش دومین همایش بین المللی اقیانوس شناسی خلیج فارس و دهمین همایش علوم و فنون دریایی ایران اظهار داشت: مباحث اقیانوسی و دریایی و منابع موجود در آن به هم پیوسته و جدانشدنی هستند.
وی تاکید کرد: نسبت به پهنه های آبی غفلت شده است درحالی که ایران دارای 2500 کیلومتر سواحل آبی در شمال و جنوب کشور است که سرشار از منابع ارزشمند غذایی، نفت و گاز و ظرفیت حمل و نقل بین المللی است.
دائمی تاکید کرد که باید به بخش آبی کشور توجه بیشتری شود و امیدوارم برگزاری همایش هایی همچون همایش اقیانوس شناسی خلیج فارس کلیدی برای بازکردن مسیرهای توجه بیشتر به این بخش باشد.
وی اظهار داشت: خلیج فارس، دریاهای عمان و خزر دارای منابع عظیم انرژی و مواد غذایی هستند اما این سوال مطرح است که چقدر توانسته ایم از این منابع استفاده کنیم؛ درحالی که برخی کشورها مانند کره جنوبی در خلیج فارس ماهیگیری می کند. چرا ما نباید به اقیانوس اطلس و یا دیگر آب های مشترک و آزاد دسترسی داشته باشیم.
معاون وزیر نیرو تاکید کرد: استفاده از این ظرفیت ها نیازمند برنامه ریزی های مدون و عملی است زیرا پتانسیل آن در کشور وجود دارد.
دائمی ادامه داد: مجوز ایجاد مرکز منطقه ای نوع 2 اقیانوس شناسی از سوی سازمان آموزشی ، علمی و فرهنگی سازمان ملل (یونسکو) به ایران داده شده که این موضوع اعتراض برخی کشورهای همسایه را برانگیخته است؛ به عنوان مثال روسیه ادعا می کند نسبت به ایران توانایی بیشتری دارد ازاین رو باید این مرکز در آن کشور احداث شود اما خوشبختانه مجوز به ایران تعلق گرفت.
مرکز منطقه ای نوع 2 مرکزی است که فعالیت های آن از لحاظ مالی در کشور میزبان انجام می شود اما زیرنظر یونسکو قرار دارد.
معاون وزیر نیرو گفت : هم اکنون 2 مرکز منطقه ای و بین المللی یونسکو در ایران وجود دارد. یکی از آنها مرکز منطقه ای آب شهری است که در تهران فعالیت می کند و حدود 22 کشور را پوشش می دهد و دیگری مرکز بین المللی قنات در یزد است.
دائمی افزود: با راه اندازی مرکز منطقه ای نوع 2 اقیانوس شناسی ، ایران دارای 3 مرکز منطقه ای و بین المللی ازسوی یونسکو می شود که در حال حاضر کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که 3 مرکز بین المللی وابسته به یونسکو در آن فعال باشند.
دومین همایش بین المللی اقیانوس شناسی خلیج فارس و دهمین همایش علوم و فنون دریایی ایران امروز - سه شنبه - در سالن همایش های وزارت نیرو آغاز شد.
این همایش تا فردا ادامه دارد.
علمی(3)9014**1581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




29/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن