محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842006178
رسولی:اصولگرایان هیچ قدمی برای روحانی برنداشتند/موقعیت خاتمی در رهبری جریان اصلاحات تضعیف نشده است
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
رسولی:اصولگرایان هیچ قدمی برای روحانی برنداشتند/موقعیت خاتمی در رهبری جریان اصلاحات تضعیف نشده است
مشاور محمدرضا عارف و عضو بنیاد باران می گوید ائتلاف اصلاحطلبان و اعتدالگرایان برای انتخابات مجلس دهم هم قابل تعمیم است.
به گزارش نامه نیوز، پایداری ائتلاف اعتدالگرایان و اصلاحطلبان در انتخابات مجلس دهم، رهبری جریان اصلاحات، کاندیدا شدن یا نشدن عارف از حوزه انتخابیه یزد، و احتمال عبور اصلاح طلبان از روحانی سرفصل مهمترین سوالات روزنامه خبر از حسن رسولی مشاور عارف و عضو بنیاد باران بود. وی که سخنگوی ستاد انتخاباتی عارف را در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم برعهده داشت معتقد است احتمال پایدار بودن ائتلاف اعتدالیون و اصلاح طلبان و تکرار مجدد موفقیت در انتخابات پارلمان دهم وجود دارد. وی طرح مباحثی چون عبور اصلاح طلبان از روحانی را جوسازی رسانه ای اصولگرایان می داند و به آنها توصیه می کند مسئولیت دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد را بپذیرند. وی تاکید دارد که سازمان رای خاتمی، هاشمی، روحانی و عارف باید در انتخابات پیش رو در کنار یکدیگر قرار گیرند.
مشروح گفتگوی روزنامه خبر با این عضو بنیاد باران را در ادامه بخوانید؛ *** در فاصله 2 ساله تا انتخابات مجلس دهم، به نظر میرسد اصلاح طلبان برخلاف انتخابات مجلس نهم سریعتر وارد تحرکات انتخاباتی شدند و حتی نگرانی از این بابت در بین اصولگرایان ایجاد شده است که اگر انسجام و اجماع این جریان سیاسی انتخابات ریاست جمهوری در انتخابات مجلس هم حفظ شود، اصولگرایان اکثریت مطلق را از دست بدهند. فضای فعلی اصلاح طلبان و حضورشان در انتخابات مجلس دهم را چطور ارزیابی میکنید؟
حدودا 16 ماه دیگر تا افتتاح مجلس دهم باقی است. براساس قانون اساسی 7 خرداد 94 دوره قانونی مجلس نهم تمام میشود و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی آغاز خواهد شد. از این 16 ماه چنانچه 6 ماهش را کسر کنیم که در آن متولیان، مجریان و ناظران انتخابات درگیر فراهمسازی مقدمات انتخابات هستند، عملا تا جدی شدن امر انتخابات در کشور 10 ماه باقی است. مجموعه فعالیتهای منتسب به اصلاحطلبان که بیشتر بازتاب رسانهای دارد متوجه زمینههای اجتماعی و سیاسی انتخابات پیشروی است. عمده گفتگوها به زمینهسازی، سازماندهی، برنامه ریزی و تعیین رویکردهای کلان جریان اصلاحات در امر انتخابات مربوط میشود. بنابراین آنچه که تحت عنوان فعالیت انتخاباتی اصلاحطلبان گفته میشود در این چارچوب زمانی خیلی جای نگرانی برای هیچ کس ندارد. روالی که جاری و ساری است از این منظر هم در حوزه اصلاح طلبان هم در حوزه اصولگرایان تفاوتی با هم ندارند. دو جریان سیاسی عمده کشور در فواصل زمانی انتخابات سراسری نیز به فعالیت سیاسی و تشکیلاتی مشغول هستند و تفاوتی از این حیث بین دو جریان نیست. عرف سیاسی حکم میکند اصولگرایان مسئولیت 8 سال ریاست جمهوری احمدینژاد را بپذیرند نگرانی از این بابت که به نظر میرسد اصلاح طلبان در شرایط فعلی منسجم تر از اصولگرایان هستند؟
عمدهترین مشکل حوزه اصولگرایی در کشور نپذیرفتن مسئولیت عملکرد دولت مورد حمایت اصولگرایان ظرف 8 سال گذشته است. عرف سیاسی حکم میکند که اگر حزب یا جناح سیاسی از یک طرز تفکر یا کاندیدای خاصی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرد و رای دهندگان با اعتماد به آن جریان سیاسی به تفکر مورد نظر رای دادند و آن فرد و جریان منتخب دولت تشکیل داد و اختیار پیدا کرد که منابع کشور در مسیر مورد نظرش برای اداره مملکت به کار بگیرد همواره باید آمادگی مسئولیت پذیری و پاسخگویی به رای دهندگان، افکارعمومی و رقبا را داشته باشد. معتقدم علت پراکنده بودن جریان اصولگرا در وهله اول ناشی از این است که نمیخواهند به صراحت اعلام کنند و مسئولیت بپذیرند که دو دولت آقای احمدینژاد ظرف 8 سال گذشته محصول حمایتهای همه جانبه و پشتیبانیهای گسترده این جریان است. لذا چنانچه طی این 8 سال کشور قلههای پیشرفت را طی کرده است، افتخارات و مباهات این پیشرفت ها متوجه جریان اصولگرا است اما اگر در سیاست گذاریهای ناصحیح و عملکردهای غیرمدبرانه مسیر عکس پیموده شده و کشور در شرایط نامناسبی تحویل دولت یازدهم شده است بطور طبیعی مسئولیت پاسخگویی متوجه جریان اصولگرا است. از سوی دیگر دلیل تشتت امروز اصولگرایان این است که در جریان انتخابات اخیر ریاست جمهوری همه بخشهای جریان اصولگرا هرکدام برای خویش کاندیدای معین و مشخصی داشتند. هیچ کدام از جریانات زیرمجموعه جناح اصولگرا از شخص آقای روحانی حمایت نکردند. الان بر اثر عملکرد دولت سابق در 8 سال گذشته و همراهی مجلس و سایر مراکز قدرت که در اختیار اصولگرایان بوده است، افکارعمومی نمره قابل قبول به عملکرد جریان اصولگرا نداده و نمیدهد. مردم در 24 خرداد مسیر جدیدی را برگزیدند. نگرانی اصولگرایان از انسجام اصلاحطلبان به حق و منطقی است
البته این نگرانی اصولگرایان نسبت به اینکه مبادا در انتخابات مجلس دهم مردم همان راهی را بروند که در انتخابات اخیر ریاست جمهوری بروند، نگرانی واقعی و منطقی است. حق هم این است که متفکران و نظریه پردازان جریان اصولگرا نسبت به این احتمال حساس باشند و تلاش کنند که شکست دوم بعد از انتخابات ریاست جمهوری در مجلس دهم مجددا گریبانگیر این جریان نشود. بخشی از انسجام اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با کناره گیری آقای عارف و اجماع اصلاح طلبان بر روی کاندیدای غیر اصلاح طلب فراهم شد. فکر می کنید این استراتژی تا انتخابات مجلس دهم پایدار بماند و ائتلاف اصلاح طلبان و اعتدالیون دوام داشته باشد؟ خصوصا اینکه گفته می شود که آقای عارف تحرکات جداگانه خود برای انتخابات مجلس را آغاز کردند؟
جریان اصلاحات قبل از جریان اصولگرا در سالهای 84 و 88 مرتکب خطای استراتژیک و محاسباتی شد. در این دو انتخابات اصلاحطلبان به صورت متحد و با کاندیدای واحد وارد صحنه انتخابات نشد. در نتیجه در کنار سایر عوامل بخشی از ناکامی اصلاح طلبان در این دو انتخابات نشات گرفته از همین خطای محاسباتی و ناصحیح بودن رفتار انتخاباتی خود اصلاح طلبان بود. با عبرتگیری از این دو واقعه ناخوشایند برای جریان اصلاحات در انتخابات اخیر همه صاحبنظران، شخصیتها، احزاب و جریانات درون جبهه اصلاحطلبی هماهنگ و همنوا در صدد حضور متحد، متشکل و یکپارچه در انتخابات بودند. آقای دکتر عارف به عنوان کاندیدای اصلاحطلب در عمل به این سیاست راهبردی در حساسترین شرایط با گذشتن از خواستههای شخصی خود و با اصالت دادن به خواسته ملی و مصلحت انقلاب و کشور امکان اجرای این سیاست راهبردی یعنی اتحاد و انسجام با عملگرایان و اعتدالگرایان طرفدار آقای روحانی در صحنه عمل نشان دادند و خوشبختانه نتیجه خوبی هم متوجه کشور شد. ائتلاف اصلاح طلبان و اعتدال گرایان در انتخابات مجلس دهم هم قابل تعمیم است به نظرم هنوز زود است که برای آرایش انتخاباتی مجلس دهم گمانهزنی کنم ولی به عنوان نظر شخصی فکر می کنم که این تجربه موفق قابلیت تعمیم پیدا کردن به انتخابات مجلس و تکرار مجدد را دارد. البته ماهیت انتخابات مجلس و ریاست جمهوری به لحاظ کمی و کیفی متفاوت است. ولی در کل جریان انتخابات یک قانونمندیهای خاص خودش را دارد که اگر همه احزاب و شخصیتهای اصلاحطلب و همان سازمان رایی که باعث شد با حمایت شخصیتهایی چون آقای خاتمی به عنوان رهبر جریان اصلاحات و آقای هاشمی و روحانی و نهایتا دکتر عارف چنین موفقیتی حاصل شود. ایدهآل این است که همین ساختار و نظام با انعطافی که لازمه ورود به انتخابات مجلس دهم است تکرار شود و این تمایلات تحول خواهانه جامعه در مجلس دهم تحقق یابد. یکی از سایتها اخیرا خبری منتشر کرد مبنی بر رایزنی آقای خاتمی با عارف برای کاندیدا شدن از حوزه انتخابیه یزد تا از این طریق لیست اصلاح طلبان در تهران پراکنده نشود، با توجه به نزدیکی شما به آقای عارف این خبر صحت دارد؟
با توجه به ارتباط نزدیکی که با آقایان خاتمی و عارف دارم این خبر را تکذیب میکنم و به رسانههای جریان اصولگرا من جمله سایت مشرق که این خبر را منتشر کرده بود توصیه میکنم دست از ایجاد چالشهای رسانهای با هدف نشان دادن افتراق و دوگانگی بین آقایان خاتمی و عارف بردارند. از 24 خرداد زمانی نگذشته است که آقای عارف در پاسخ به آقای خاتمی اعلام کردند که من از نظر شما به عنوان رهبر اصلاحات تمکین میکنم. با توجه به این ارتباط پیشبینی میکنم در انتخابات مجلس، آقایان عارف، هاشمی و خاتمی و کل جریان اصلاحات و اعتدالی با تکیه بر اصلاحات و تحول خواهی شرایطی را فراهم کنند که که انشاالله مجلس آینده مجلسی باشد که موثرتر برای خدمت به ایران اسلامی فعالیت کند. به بحث رهبری آقای خاتمی اشاره کردید؟ در شرایط فعلی تصمیم گیرندگان اصلی این جریان چه کسانی هستند؟ بحث محوریت بودن آقای خاتمی همچنان پابرجاست یا احتمال ایجاد تغییراتی وجود دارد؟
در مجموعه جریان اصلاحات احزاب، گروهها و شخصیتهای متعددی وجود دارند، شورای هماهنگی، احزاب اصلاحات و سایر جریانات و نهادهای سیاسی اصلاح طلب کار خود را انجام میدهند اما در مجموعه جریان اصلاحات یک اعتقاد و باور عمومی نسبت به آقای خاتمی به عنوان رهبری اصلاحات وجود دارد که به نظر من در شرایط فعلی با توجه به عملکرد موفق رهبری اصلاحات در انتخابات اخیر از سوی ایشان که با اتحاد با آقایان هاشمی و روحانی سرفصل جدیدی در فضای سیاسی کشور باز کردند نه تنها جایگاه و موقعیت آقای خاتمی به عنوان رهبر اصلاحات تضعیف نشده است بلکه تقویت نیز گردیده است. سایر ظرفیتهای درون جریان اصلاحات در طول رهبری آقای رهبری فعال هستند و در آینده نیز فعالیت خود را ادامه خواهند دهد. با توجه به اجماع اصلاح طلبان بر کاندیدای غیر اصلاح طلب در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، احتمال اینکه در انتخابات مجلس نیز افراد غیراصلاح طلب را به عنوان سرلیست خود معرفی کنند وجود دارد؟ خصوصا با گمانهزنیهایی که مبنی بر سرلیستی آقای ناطق نوری در جریان اصلاح طلب مطرح میشود؟
فرآیند انتخابات چندین مرحله دارد. مرحله کاندیدا گزینی و تهیه لیست نامزدهای انتخاباتی جز مراحل آخری فرآیند انتخابات است. الان هنوز زود است که در مورد نحوه حضور متحد و متشکل جریان اصلاحات در انتخابات بخصوص در مورد ترکیب و لیست بندی صحبت کنیم. اولا در جریان انتخابات باید دید که فعالیت های فعلی به چه نتیجه ای می رسد. قطعا اگر تصمیم بر حضور ائتلافی باشد در آنصورت شخصی های درجه یک اصلاح طلب و اعتدال گرا به نحوی از لیستهای کاندیداها در سراسر کشور حمایت خواهند کرد اما اگر نه شرایط به گونه ای باشد که جریانات سیاسی حضور جداگانه ای در انتخابات داشته باشند. ترکیب و کیفیت لیستها متفاوت خواهد شد. در صحبتهایتان چندین بار بر روی ائتلاف اصلاحطلبان و اعتدال گرایان تاکید کردید، آقای باهنر اخیرا بحث عبور اصلاح طلبان از اقای روحانی را مطرح کردند، ارزیابی تان از این تحلیل ها چیست؟
آقای باهنر به عنوان یکی از شخصیتهای برجسته اصولگرا بهتر است که بر پیوند خودشان و جریان سیاسی اصولگرایی با دکتر احمدی نژاد پافشاری کنند. آقای باهنر و دیگر شخصیتهای اصولگرا نه تنها برای اقای روحانی قدمی برنداشتند بلکه با بکارگیری تمام ظرفیت هایشان به رقابت با وی پرداختند. احتمال ائتلاف بین اصلاحطلبان و اعتدالگرایان بیشتر از ائتلاف اصولگرایان و اعتدالیون است بنابراین اگر صحبت از احتمال ائتلاف در انتخابات آینده مطرح باشد به صورت بالقوه امکان ائتلاف بین اصلاح طلبان و اعتدال گرایان و عملگرای دولت روحانی که مورد حمایت جریان اصولگرا بوده است به مراتب میسرتر است از سایر ائتلافها. معتقدم که این نزدیکی همچنان که امروز در ترکیب دولت و در فعالیتها و همکاریهای سیاسی که بین اصلاحات و اقای روحانی در جریان است در سال 92 نیز با قوت بیشتری انشاالله ادامه خواهد داشت. احتمال نمی دهید دولت به خاطر اقتضائاتی که دارد ترجیح دهد مجلس آینده اکثریت اعتدالیون باشند تا اصلاح طلبان یا اصولگرایان. و وارد ائتلاف با هیچ یک از جریانات سیاسی چپ و راست سیاسی نشود؟
به لحاظ نظری تفاوتی بین خط مشی اعتدالی دکتر روحانی و مجموعه تفکر اصلاح طلبی قائل نیستم. جریان اصلاحات قائل به حفظ و کرامت انسانی است، جریان اصلاحات به آزادی مطبوعات، احزاب و انجمنها میپردازد، جریان اصلاحات به دنبال تعامل با دنیا و خارج کردن از ایران از انزوا و مقابله با ایران هراسی است. همه فعالیتها الان در دستور کار دولت اقای روحانی است. البته در حوزه سیاست خارجی بروز و نمود بیشتری دارد اما در حوزه سیاست داخلی هم تاکنون دولت اقای روحانی خط مشی ضد اصلاح طلبانه اتخاذ نکرده است. بنابراین فکر می کنم که صرف نظر از الفاظ همذات پنداری اصلاحات و اعتدال مورد نظر روحانی بسیار پررنگ تر است تا دیگر ائتلاف هایی که گمانه زنی می شود.
1392/11/8
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]
صفحات پیشنهادی
هشدار وزیر خاتمی به دولت روحانی: جریان احمدینژاد در بدنه دولت یازدهم نفوذ کرده است/ اشکالی ندارد 5 وزیر کنار
هشدار وزیر خاتمی به دولت روحانی جریان احمدینژاد در بدنه دولت یازدهم نفوذ کرده است اشکالی ندارد 5 وزیر کنار برود و افرادی جدید جایگزین شوند اینجا باید یک اعتراف کرد و آن این است که دولت یازدهم و وزارت کشور این دولت مقصر هستند چراکه این دولت نباید مجریان و کارگزارانش را از میانهمگرایی میان جریان اصلاحات و اصولگرایان معتدل ایجاد شده است/ برگزاری کنگره اراده ملت در اسفند ماه
سیاسی احزاب و تشکلها حکیمیپور در گفتگو با مهر همگرایی میان جریان اصلاحات و اصولگرایان معتدل ایجاد شده است برگزاری کنگره اراده ملت در اسفند ماه دبیرکل حزب اراده ملت تاکید کرد احساس می کنیم امروز یک همگرایی بین جریان اصلاحات و اصولگرایان معتدل ایجاد شده و در مورد موضوعات مختلکریستین ساینس مانیتور: اصولگرایان طوری رفتار میکنند انگار هیچوقت شکست نخوردند/ روحانی پیروزی خود را پایان تن
کریستین ساینس مانیتور اصولگرایان طوری رفتار میکنند انگار هیچوقت شکست نخوردند روحانی پیروزی خود را پایان تندرویها در ایران میداند سایت روزنامه کریستین ساینس مانیتور در مطلبی با عنوان چقدر طول می کشد که تندورها روحانی را متوقف کنند به بررسی نقش اصولگرایان تندور در عرصه سیاستنظر وزیر کشور خاتمی درباره روحانی/ اصولگرایان اصلا و ابدا صلاحیت اداره امور را ندارند
نظر وزیر کشور خاتمی درباره روحانی اصولگرایان اصلا و ابدا صلاحیت اداره امور را ندارند سید عبدالواحد موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات معتقد است که روحانی با آرمانهای اصلاحطلبان هماهنگ است و دلیل بخشی از واکنشها و مخالفتهای تندروها با روحانی و دولت او ترس و دستپاچگی اصولگرایااتاق روحانی به دستور چه کسی تخلیه شد؟/ خاتمی رویای سفر به اتریش را از دست داد/ 30 سایت جریان انحرافی در راه اس
اتاق روحانی به دستور چه کسی تخلیه شد خاتمی رویای سفر به اتریش را از دست داد 30 سایت جریان انحرافی در راه است و نزدیکان محمد خاتمی در راستای پروژه تطهیر وی درصدد بودند مقدمات سفر وی را به کنفرانسی تحت عنوان " دین و خشونت" مهیا نمایند که با ممنوع الخروجی وی به دلیلهیچ علائمی از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در خراسان شمالی مشاهده نشده است
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۵۱ مدیر اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور و زنبور عسل خراسان شمالی گفت تاکنون هیچ علائمی از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان مشاهده نشده است دکتر فرزین حسینی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان شمالی با اشاره به منماینده مردم زاهدان در مجلس در گفتوگو با فارس: عدالت در سیستان و بلوچستان هنوز محقق نشده/10 خواسته نمایندگان
نماینده مردم زاهدان در مجلس در گفتوگو با فارس عدالت در سیستان و بلوچستان هنوز محقق نشده 10 خواسته نمایندگان در دیدار با روحانینماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت زمانی که به حوزههای انتخابیه سفر میکنیم با انبوهی از نامهها و درخواستهای مردم مبنی بر ایجاد اشتغال و یهیچ کتابی از کتاب سال حذف نشده است
سهشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۵۳ معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت امسال هیچ کتابی از جایزه کتاب سال حذف نشده و جریان علمی باید مستقل از سلیقه و جریان اداری باشد سیدعباس صالحی در پاسخ به پرسش خبرنگار کتاب خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا درباره اینکه آیا امسال هم این احواکنش 8 اصلاح طلب درباره انتساب بابک زنجانی به جریان اصلاحات
واکنش 8 اصلاح طلب درباره انتساب بابک زنجانی به جریان اصلاحات خبرنگار "تدبیر" از هشت فعال اصلاحطلب به نمایندگی از گروههای مختلف این جریان پرسید که نظرشان درباره آغاز جریانی که اخیرا رسانههای محافظهکار برای فرار از فسادهای رخ داده در زمان دولت محافظه کار محمود احمدیندر جریان بازدید دستیار ویژه رئیس جمهوری صورت گرفت اهدای کمک یک میلیارد تومانی روحانی به بیمارستان جامعه کلیمیا
در جریان بازدید دستیار ویژه رئیس جمهوری صورت گرفتاهدای کمک یک میلیارد تومانی روحانی به بیمارستان جامعه کلیمیانحسین فریدون در امور اجرایی با همراهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در بیمارستان دکتر سپیر حضور یافت و ضمن بازدید از بخشهای مختلف این بیمارستان کمک یک میلیارد تومانی روبا حضور طلاب و روحانیان همایش «جریانشناسی سلفیه در سوریه» در گرمسار برگزار شد
با حضور طلاب و روحانیانهمایش جریانشناسی سلفیه در سوریه در گرمسار برگزار شدهمایش جریانشناسی سلفیه در سوریه با حضور طلاب و روحانیان و همزمان با دهه مبارک فجر در گرمسار برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از استان سمنان به نقل از روابط عمومی سپاه استان سمنان همایش سیاسی با موضوع جسرلشکر سلیمانی در نخستین سالگرد شهید شاطری: هیچ کشوری جز ایران قادر به رهبری جهان اسلام نیست/دشمن تاکتیک
سرلشکر سلیمانی در نخستین سالگرد شهید شاطری هیچ کشوری جز ایران قادر به رهبری جهان اسلام نیست دشمن تاکتیکهای خود را تغییر میدهدفرمانده نیروی قدس سپاه گفت هیچ نیرویی و هیچ کشوری در برهه کنونی جز ایران قادر به رهبری جهان اسلام نیست به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان سردار سرلدو رویکرد مشابه در فاصله 10 سال/ داووس، از خاتمی تا روحانی
دو رویکرد مشابه در فاصله 10 سال داووس از خاتمی تا روحانی مقایسه نحوه ظاهر شدن این دو رئیس جمهور در داووس حد و حدود تغییرات صورت گرفته در ایران در یک دهه اخیر را به تصویر می کشد و در عین حال نمود عینی شکنندگی گشایش دیپلماتیک جاری و زمان کوتاهی است که روحانی با توجه به در حاشیه گروحانی هیچ وقت نگفت منتقدان کم سوادند
روحانی هیچ وقت نگفت منتقدان کم سوادند سخنگوی دولت گفت صحبتهای آقای روحانی در یک محیط دانشگاهی مطرح شد و ایشان به هیچ وجه نگفتند که منتقدین دولت کم سوادند بلکه از جامعه دانشگاهی دعوت کردند که به جای ارائه پراکنده نظرات به صورت کتبی سخن بگویند که این دعوت بسیار سنجیده بود خبرگهیچ گونه قطعی برق در خراسان جنوبی گزارش نشده است
سهشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۰۳ معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع خراسان جنوبی گفت با توجه به وضعیت برفی استان هیچ گونه قطعی برق در استان گزارش نشده است هادی منصوریان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان با بیان اینکه صبح امروز در همه شهرستهیچ جریان سیاسی نمیتواند انقلاب ایران را به نفع خود مصادره کند
هیچ جریان سیاسی نمیتواند انقلاب ایران را به نفع خود مصادره کند عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هیچ جریان سیاسی نمیتواند انقلاب شکوهمند ایران را به نفع خود مصادره کند تاکید کرد حضور همه سلایق گروهها و شخصیتهای سیاسی در راهپیمایی 22 بهمن تجلی بخش وحدت خواهد بود و انشاحدادعادل در برنامه شب آفتابی: هیچ فراکسیونی اراده جمعی برای تضعیف دولت ندارد/در انتقاد، انصاف را رعایت میکنیم
حدادعادل در برنامه شب آفتابی هیچ فراکسیونی اراده جمعی برای تضعیف دولت ندارد در انتقاد انصاف را رعایت میکنیمرئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت در مجلس ارادهای برای تضعیف دولت نیست و در هیچ فراکسیونی اراده جمعی که چوب لای چرخ دولت باشد وجود ندارد البته انتقاد موافقت و مخالفت ا-
گوناگون
پربازدیدترینها