واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
در تهران مطرح شد: استقبال شبکه دانشمندان جوان زمین از حضور جوانان ایرانی برای عضویت تهران - ایرنا - رئیس شبکه دانشمندان جوان زمین (YES) گفت: ترویج علوم زمین هدف اصلی شکل گیری این شبکه است که اعضای آن از جوانان اقصی نقاط جهان تشکیل شده و برای این منظور از حضور جوانهای ایرانی نیز استقبال می شود.
براساس این گزارش منگ وانگ رئیس شبکه یادشده، در سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی علوم زمین در محل سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، اظهار داشت: شمار اعضای این شبکه مرکب از سه هزار و 500نفر جوان است که از 144 کشور جهان در آن عضویت دارند.
وی افزود: شبکه دانشمندان جوان زمین سال 2008 برای ترویج علوم زمین بین جوانان تشکیل شده و تا سال 2014 بالغ بر 49 کمیته ملی در کشورهای مختلف را راه اندازی کرده است.
منگ وانگ خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات YES در سطح بین المللی، پروژه جوانان IGCP (برنامه بین المللی علوم زمین)، چاپ بولتن، دیتابیس باز و رایگان فسیل ها و برگزاری کنگره دانشمندان جوان است.
همچنین در سطح منطقه ای برنامه آموزش زمین شناسی در آفریقا، گفتمان علوم زمین در اتحادیه اروپا، پروژه های مشترک در زمینه ژئوپارک و غیره در آسیا و گفتمان بین چین و ایتالیا در زمینه علوم زمین از سوی این شبکه برگزار شده است.
وی درباره برنامه های شبکه در خاورمیانه و ایران، گفت: با وجود منابع عظیم معدنی درخاورمیانه، علوم زمین در برخی کشورهای فقیر و در حال توسعه منطقه، پیشرفت چندانی نداشته که در تلاشیم زمینه همکاری و فعالیت جوانان در علوم زمین را فراهم و علاقه مند به همکاری با دانشمندان جوان ایران در علوم زمین هستیم.
وانگ، اولین برنامه شبکه در خاورمیانه را برنامه پنج تا 10 ساله زمین شناسی در جاده ابریشم عنوان کرد که شامل کشورهای مختلف از مصر تا چین می شود و در این برنامه به منابع معدنی، تحقیقات میراث زمین و آموزش زمین شناسی توجه ویژه می شود.
رییس شبکه دانشمندان جوان زمین خاطرنشان کرد: سومین کنگره دانشمندان جوان علوم زمین، هفتم تا چهاردهم آگوست (23- 16 مرداد) سال 1393 در دارالسلام تانزانیا برگزار می شود که از دانشمندان جوان ایرانی نیز برای شرکت در کنگره دعوت می کنیم.
سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی تخصصی علوم زمین از 27 تا 30 بهمن ماه جاری با شعار راهی به سوی حفظ صلح جهانی و ایجاد توسعه پایدار در تهران برگزار می شود.
نشست مذکور با حضور اندیشمندان و محققان عرصه علوم زمین از سراسر دنیا و همزمان با تهران در 11 مرکز استانی نیز برگزار می شود.
قرار است، کارگاه های آموزشی در مدت زمان این نشست برگزار شود که به مباحث مختلف زمین شناسی، اکتشاف، ژئومتیکس با حضور روسا و کارشناسان سازمان های زمین شناسی از کشورهای اروپایی، آسیایی و آفریقایی بپردازد.
مراسم آغازین این گردهمایی 27 بهمن ماه در تهران برگزار و در ادامه 11 رویکرد طی روزهای 28 تا 30 بهمن در مراکز استان های تعیین شده دایر می شود.
قرار است، یزد میزبان همایش عناصر نادر خاکی، تهران میزبان همایش ژئوانفورماتیک و ژئومتیکس باشد و چابهار همایش علوم زمین و ژئوفیزیک دریا، اقیانوس شناسی، آب های بین الملل و جنوبگان را میزبانی کند.
علاوه بر این، همدان میزبان همایش تخصصی علوم و غارشناسی زمین خواهد بود ، اهواز همایش زمین شناسی نفت را برگزار می کند و مشهد نیز همایش زمین شناسی بنیادی را میزبانی خواهد کرد.
همچنین شیراز همایش علوم زمین و آب، تهران میزبان همایش گوهرها و رشت میزبان همایش زمین شناسی پزشکی، زیست محیطی و کشاورزی خواهد بود.
تبریز زمین شناسی زمین لرزه، زلزله شناسی، مهندسی زلزله و زمین ساخت را میزبانی خواهد کرد، ارومیه همایش نجات دریاچه ارومیه، ساری هم میزبان همایش علوم زمین و توسعه پایدار خواهد شد.
تهران در کنار برنامه گردهمایی اصلی همایش علوم زمین، جامعه و سهم بشریت، نخستین مسابقه و نمایشگاه بین المللی عکس علوم زمین، آموزش علوم زمین، همایش گوهرها را برگزار می کند.
اقتصام (2)1559**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
28/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]