واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اورژانس اجتماعی در شش شهرستان استان کرمان فعال است جیرفت - ایرنا - معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمان گفت: در حال حاضر اورژانس اجتماعی در شش شهرستان جیرفت، سیرجان، زرند، بم، بردسیر و کهنوج استان کرمان به متقاضیان خدمات ارایه می دهد.
به گزارش ایرنا، آزیتا سعیدی روز دوشنبه در نشست بررسی آیین نامه ارایه خدمات اورژانش فوریت های اجتماعی در جیرفت افزود: سیاست اورژانس اجتماعی در سال 78 به صورت آزمایشی در هشت استان کشور اجرا شد و در سال 83 تمام استان های کشور را تحت پوشش خدمات خود قرار داد.
وی ادامه داد: اورژانس اجتماعی هدفش جایگزینی مداخلات روانی اجتماعی قبل از ورود به بحث های قضایی و انتظامی است.
سعیدی خاطرنشان کرد: اورژانس اجتماعی مجموعه ای از خط 123، تیم سیار اورژانس اجتماعی، مرکز مداخله در اورژانش اجتماعی و پایگاه خدمات اجتماعی است که در سطوح مختلف خدمات ارایه می کند.
وی ادامه داد: در مرکز استان کرمان فعالیت های اورژانس اجتماعی شامل خط تلفن 123، خانه سلامت، خانه موقت، اسکان موقت زنان پناه جو، مرکز کودکان خیابانی و مرکز مداخله می باشد.
سعیدی ادامه داد: پایگاه های اجتماعی شهرستان جیرفت و کهنوج شامل خط 123، تیم سیار که در نقاط مختلف حضور دارند، تیم متخصص که شامل روانشناس و مددکار است و به متقاضیان خدمات ارایه می دهند.
وی ادامه داد: خط 123 در تمام ساعات شبانه روز در مواردی که در حوزه اختیارات آن قرار دارد شامل کودک آزاری، همسر آزاری و سالمند و معلول آزاری، خود کشی، زنان و دختران فراری، پسران فراری ، زنانی که در معرض همسر آزاری هستند و افرادی که در معرض طلاق هستند شمار 123 خدمات مشاروه به آنها ارایه می شود.
سعیدی خاطرنشان کرد: فعالیت اورژانس اجتماعی به جامعه باید با تعامل و همکاری دستگاه های مرتبط ایجاد شود و آسیب های جامعه چیزی نیست که بخواهیم آنها را مخفی کرد.
وی با اشاره به اهمیت بالای آسیب های اجتماعی در جامعه گفت: رییس جمهوری نیز بلافاصله پس از آغاز به کار دولت بعد از معیشت مردم، دومین دغدغه خود را بحث آسیب های اجتماعی عنوان کرد که این موضوع خود بیانگر اهمیت آسیب های اجتماعی است.
سعیدی ادامه داد: نجات هر فرد نجات جامعه است و با ایجاد نشاط و پر کردن اوقات فراغت می توانیم از آسیب های اجتماعی جلوگیری کنیم.
وی با بیان این مطلب که آموزش مهارت های زندگی در تمام سطوح باید باشد، گفت: این آموزش ها شامل آموزش ازدواج، پیشگیری از اعتیاد است زیرا آموزش و آگاه سازی خانواده ها کمک می کند تا چالش های اجتماعی کمتر شود.
سعیدی خاطرنشان کرد: ورود ماهواره و استفاده نامناسب از اینترنت موجب متلاشی شدن خانواده ها می شود که برای جلوگیری از این آسیب ها باید خانواده ها آموزش داده شوند.ک/2
7444/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
28/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]