واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
یک متخصص: بازرسی و کنترل کیفیت واحدهای تولیدکننده بتن یک نیاز جدی است تهران - ایرنا - دبیر انجمن علمی - مهندسی بتن و سازه های بتنی ایران گفت: سالانه سرمایه های کلانی از بودجه کشور در پروژه های عمرانی صرف می شود و با توجه به قرار گرفتن ایران بر روی کمربند زلزله، بازرسی و کنترل کیفیت واحدهای تولیدکننده بتن یک نیاز جدی محسوب می شود.
مصطفی احمدوند روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: روند روبه رشد جمعیت کشور و استفاده از سازه های بتنی با توجه به نقش آن در پایداری مقابل زلزله، بهره گیری از ابزارهای کنترلی لازم برای ارتقا کیفیت آن اجتناب ناپذیر است.
وی خاطرنشان ساخت: مرکز تحقیقات بتن به دنبال مطالعات و بررسی های مستمر از سال 1381 لزوم تدوین سند چشم انداز 20 ساله بتن و صنعت بتن ایران را مطرح ساخته بود و در جهت اجرایی ساختن آن فعالیت خود را دنبال کرد.
احمدوند اضافه کرد: شورای توسعه استراتژی بتن ایران با تلاش بسیاری از محققان و دست اندرکاران مرکز یادشده و بهره گیری از مشارکت بخشهای مختلف از جمله نهاد ریاست جمهوری، کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، سازمان ملی استاندارد، کمیته سازه های بتنی موسسه بین المللی بتن شاخه ایران، دانشگاه علوم و توسعه پایدار آریا و این انجمن به بررسی دغدغه های موجود پرداخته و به فعالیت خود تداوم بخشیده است.
وی تصریح کرد: کیفیت عملکردی سازه های بتنی شهری در برابر زلزله به ویژه در کلان شهر تهران از سوی شورای یادشده در دستور کار قرار دارد و پیگیری می شود.
احمدوند با یادآوری شکل گیری کمیته راهبردی بتن ایران به منظور ارایه الگوی جدید راهبردی در امر تولید و استفاده از بتن و ایجاد نوآوری در صنعت بتن، اظهار داشت: تدوین استانداردهای تولید، بازرسی و کنترل کیفیت واحدهای تولیدی در کشور، می تواند نقش کلیدی و راهگشا برای کشور در این بخش داشته باشد.
این متخصص بتن با استناد به آمارهای سرشماری نفوس و مسکن 1390، گفت: بالغ بر 30 درصد جمعیت افزون بر 75.1 میلیون نفری کشور در خانه های آپارتمانی زندگی می کنند که شیوه های اجرا و بهره گیری از بتن استاندارد، در این بخش اهمیت فوق العاده ای دارد.
وی افزود: امروز صنعت سیمان کشور از ظرفیت بیش از 70 میلیون تنی برخوردار است و با توجه به کیفیت استاندارد این ماده، بتن تولیدی می تواند از ضریب مقاومت و ایمنی بالایی برخوردار باشد.
احمدوند خاطرنشان ساخت: براساس سرشماری نفوس و مسکن 1390 بالغ بر 25.9 درصد واحدهای مسکونی کشور از سازه های فلزی بهره می گیرند و 18.2 درصد دارای سازه های بتنی و بقیه خانه ها از ترکیبات خشت، گل، آجر، چوب و غیره بهره می گیرند.
اقتصام (4)1559**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
28/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]