تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804248344




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حکومت خانوادگی در فدراسیون کبدی کی پایان می‌یابد؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: حکومت خانوادگی در فدراسیون کبدی کی پایان می‌یابد؟
چندین و چند سال است، شاهد حضور مدیرانی در رأس برخی ‌فدراسیون‌ها هستیم که چندان در صدر اخبار نیستند و از همین فرصت هم برای تبدیل فدراسیون و امکانات آن به حیات خلوت خود و خانواده‌شان بهره برده‌اند. این مدیران از بی‌خبری موجود در این فدراسیون‌ها بهره برده و امپراتوری خود را در حوزه آن ورزش چنان گسترش می‌دهند که تا سال‌ها، قدرت از دست ایشان و خانواده‌شان خارج نشود.
کد خبر: ۳۷۹۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۲ - 16 February 2014



حکومت خانوادگی در فدراسیون کبدی کی پایان می‌یابد؟
چندین و چند سال است، شاهد حضور مدیرانی در رأس برخی ‌فدراسیون‌ها هستیم که چندان در صدر اخبار نیستند و از همین فرصت هم برای تبدیل فدراسیون و امکانات آن به حیات خلوت خود و خانواده‌شان بهره برده‌اند. این مدیران از بی‌خبری موجود در این فدراسیون‌ها بهره برده و امپراتوری خود را در حوزه آن ورزش چنان گسترش می‌دهند که تا سال‌ها، قدرت از دست ایشان و خانواده‌شان خارج نشود.

به گزارش «تابناک»، از زمان حضور محمود گودرزی در رأس وزارت ورزش و جوانان، شاهد رفتار سنجیده و به دور از حاشیه وی و وزارت‌خانه‌اش در امور ورزشی بودیم. برگزاری آرام انتخابات کمیته ملی المپیک، ایستادگی در‌ بحث بازنشسته‌ها و دو شغله‌ها، بها دادن به سایر ورزش‌ها و پرهیز از پروپاگاندای بیهوده با مانور روی فوتبال به صورت اختصاصی و چندین و چند مورد دیگر، همه و همه از رفتارهای سنجیده وزیر ورزش و جوانان در مدت کوتاه مسئولیتش در دولت جدید بود.

حضور دائمی و تمامیت‌خواهانه برخی مدیران ورزشی در برخی فدراسیون‌ها ـ که کمتر در مرکز توجه هستند ـ یکی از آفات همیشگی ورزش ما در سال‌های اخیر بوده که البته برخورد با این اقدام هم در برخی ‌موارد، از دیگر نمونه اقدامات بجا و اساسی وزیر ورزش و جوانان بوده است. کنار گذاشتن ساوه‌شمشکی از اسکی و ناطق‌نوری از بوکس را می‌توان ‌شاهد مثال این موضوع آورد؛ اما هستند رشته‌هایی که در حال مبتلا شدن به این مشکل بزرگ هستند.

بنا بر این گزارش، یکی از فدراسیون‌هایی که به این آفت مبتلاست، فدراسیون کبدی است که انتخابات ریاست آن چندی پیش برگزار ‌و محمدرضا مقصودلو برای سومین بار‌ رئیس این فدراسیون ‌شد.

در این باره باید گفت، المپیکی نبودن این رشته در کنار نوپا بودن و نداشتن مسابقات جهانی سفت و سخت و عدم فراگیری جهانی این رشته، همه و همه کمک کرده تا این فدراسیون چندان در صدر اخبار قرار نگیرد و همین ‌موجب شود‌ تا‌ به ‌رغم نوپا بودن، شاهد شیوع نوعی از فساد در این رشته باشیم؛ فسادی که این شایعه را به بار آورده که تنها گرگانی‌ها در این رشته موفق خواهند بود.

شاید سه دوره حضور مقصودلو را نتوان با حضور بیست و چندساله مدیرانی از این دست در یک فدراسیون هم‌سنگ دانست؛ اما اگر به این موضوع در همین دوران از سوی وزارت ورزش و جوانان توجهی نشود، شاید راه اشتباه فدراسیون‌هایی از این دست پیش‌روی کبدی هم باشد؛ فدراسیونی که البته در همه این روزها ‌با انتقادات سفت و سخت ذی‌نفعان این حوزه همراه بود.

یکی از کاندیداهای انتخابات گذشته فدراسیون کبدی می‌گوید: آقای مقصودلو در روز رأی‌گیری بدجوری عصبی بود و دو سه بار به من گفت: باشه... حالا مقابل من قرار می‌گیری؟‌ باشه...‌ او ادامه می‌دهد: من متوجه منظور ایشان نشدم، ولی حالا که فکر می‌کنم می‌بینم چقدر برای مقصودلو اهمیت داشته که باز هم انتخاب شود و اگر انتخاب نمی‌شد، معلوم نبود تیم وی در فدراسیون با نفر بعدی چه می‌کردند؟!

نگاهی به آخرین انتخابات این فدراسیون و عدد آرا ‌نشان می‌دهد که اگر چینش نیروهای مقصودلو در انتخابات نبود، ای‌ بسا او صندلی ریاست را از دست می‌داد. چه اینکه علی دولو رقیب وی با یازده رأی در برابر ۲۹ رأی مقصودلو شکست خورد که در واقع در یک شرایط برابر و عادلانه شاید می‌توانست پیروز مسابقات باشد.

دوازده ‌عضو مجمع توسط فدراسیون انتخاب می‌شوند و طبیعی است که این دوازده تن به مقصودلو رأی می‌دهند و هر چقدر هم که رئیس فدراسیون ضعیف باشد، می‌تواند رأی ده استان را هم بگیرد و بدین صورت آقای مقصودلو همانند سایر سرپرستان و فدراسیون‌ها برنده این انتخابات شد.

با این ‌حال اینجا صحبت از نحوه انتخابات و صحت و سلامت آن نیست که اگر قرار بود اساس انتخابات این فدراسیون را مورد نقد قرار گیرد شاید بجا بود که این مطلب را پیش از انتخابات منتشر می‌شد؛ اما حالا که انتخابات برگزار شده و از جهت زنهار چه به مقصودلو و دوستانش در فدراسیون و چه به مسئولان وزارت ورزش و جوانان برای جلوگیری از پدیده‌ایست که چندسالی آفت برخی از رشته‌ها شده و این چند سال هم دست از سر کبدی برنداشته است.

حضور اقوام نزدیک رئیس فدراسیون در پست‌های کلیدی این رشته، از مربیگری تیم‌های بانوان و آقایان که در اختیار پسر و دختر رئیس فدراسیون (عبدالحمید مقصودلو، مربی تیم آقایان و اعظم مقصودلو- مربی تیم بانوان) است تا همسر و خواهر همسر وی که در دبیرخانه فدراسیون فعالیت می‌کنند و سایر پست‌هایی که در اختیار دوستان و همشهریان مقصودلو است، همه و همه از مهم‌ترین اقدامات دوران ریاست وی بر فدراسیون بود که صدای اعتراض بسیاری را در‌آورد و جالب اینکه حتی این نگاه تمامیت‌خواهانه در ترکیب تیم ملی کبدی هم دیده می‌شود، به گونه‌ای که نزدیک به 70 درصد ترکیب تیم ملی کبدی را ورزشکاران گلستانی تشکیل می‌دهند.

به هر روی از سال ۱۳۸۱ و با برگزاری نخستین دوره مسابقات آسیایی رشته کبدی این ورزش گام در راه جهانی شدن گذاشت و حال با گذشت بیش از یک دهه انتظار می‌رود که شیوه مدیریت در این رشته از مدل قرون وسطایی خود به شیوه امروز و در فضایی باز و عادلانه تغییر کند تا همه فعالان این رشته از شانس یکسانی برای فعالیت در ارکان مختلف این رشته برخوردار باشند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن