تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسادت نمى ورزد، منافق حسادت مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870789910




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخورد با خرده فروشان موادمخدر از اولویت های نیروی انتظامی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

برخورد با خرده فروشان موادمخدر از اولویت های نیروی انتظامی است یاسوج - ایرنا - فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شناسایی و برخورد جدی با خرده فروشان موادمخدر از اولویت های نیروی انتظامی این استان است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ غلامعباس غلامزاده روز یکشنبه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه کهگیلویه و بویراحمد افزود:پاکسازی حاشیه شهرها و مناطق آلوده به مواد مخدر از سایر اولویت های نیروی انتظامی در این بخش است.
وی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون دو تن و 940 کیلوگرم انواع مواد مخدر در جاده های مواصلاتی و مناطق آلوده شهرهای این استان کشف و ضبط شده است.
غلامزاده با اشاره به اینکه کشف این میزان مواد مخدر نسبت به مدت مشابه سال قبل 23 درصد افرایش داشته، عنوان کرد:در این زمینه 50 باند تهیه، حمل و توزیع مواد مخدر نیز از سوی ماموران نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد شناسایی و متلاشی شدند.
وی ابراز داشت:173 خودروی تیزرو و مدل بالا نیز که سوداگران مرگ از آنها به عنوان وسیله حمل مواد مخدر استفاده می کردند توقیف شده است.
غلامزاده بدون اشاره به آمار تصادفات منجر به فوت سال گذشته در جاده های برون شهری و درون شهری کهگیلویه و بویراحمد، افزود: باوجود بارندگی های متعدد و افزایش تعداد خودروها امسال تصادفات منجر به فوت در این استان نسبت به مدت مشابه سال قبل پنج درصد کاهش یافت.
وی نزاع های دسته جمعی و پیامدهای آن در سطح جامعه را مهم عنوان کرد و گفت: این موضوع در کهگیلویه وبویراحمد آمار قابل توجه ای را به خود اختصاص داده و نیروی انتظامی استان با بررسی علل و عوامل این موضوع تحقیقات علمی مناسبی را انجام داده است.
فرمانده نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد برگزاری همایش علل و عوامل نزاع دسته جمعی در این استان را از اقدامات نیروی انتظامی برای مقابله با این پدیده اعلام کرد و افزود:در این همایش تحقیقات علمی مطلوبی از سوی کارشناسان و استادان دانشگاه ارایه شد که برای اثرگذاری در جامعه باید کاربردی شوند.
غلامزاده استفاده از سلاح گرم در مراسم های عروسی را از دیگر مشکلات این استان دانست و بیان کرد: در بسیاری از موارد نگهداری از سلاح در خانه ها منجر به خودکشی و دگرکشی افراد شده است که باید فرهنگ استفاده درست از آن از سوی رسانه ها در جامعه تبیین شود.
وی درباره ساماندهی میوه فروشانی که در ورودی شهر یاسوج سد معبر کرده اند نیز اظهار کرد:نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد برای ساماندهی این میوه فروشان آمادگی دارد تا با شهرداری یاسوج همکاری کند.
وی عنوان کرد: نیروی انتظامی در بحث جمع آوری ماهواره از منازل براساس قانون و مقررات و با هماهنگی مراجع قضایی اقدام خواهد کرد.
غلامزاده افزود: مواد مخدر، مشروبات الکلی، قرص های روانگردان و ماهواره از برنامه های اساسی دشمنان برای نابودی جوانان این مرز و بوم است و سرمایه گذاری های کلانی در این حوزه ها می شود.
وی اطلاع رسانی گسترده و فرهنگ سازی برای مقابله با معضلات و آسیب های اجتماعی را از وظایف رسانه های ارتباط جمعی اعلام کرد و گفت: این مهم باید به طور مداوم و مستمر انجام شود تا تاثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.
غلامزاده هدف از برگزاری این نشست را استفاده از ظرفیت رسانه های ارتباط جمعی استان در راستای پیشبرد اهداف نیروی انتظامی برای فرهنگ سازی و پاسخ به خواسته های مردم اعلام کرد.
671/7533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




27/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن