واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس مرکز تحقیقات سرطان: سالانه 6 میلیارد دلار برای بیماران سرطانی در کشور هزینه می شود تهران-ایرنا-رییس مرکز تحقیقات سرطان گفت: سالانه 6 میلیارد دلار برای بیماران سرطانی در کشور هزینه می شود و در حال حاضر سرطان و مرگ ناشی از آن گران ترین بیماری دنیاست.
دکتر محمد اسماعیل اکبری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: سالانه میزان قابل توجهی از درآمد مردم و دولت به منظور تشخیص و درمان این بیماری در کشور هزینه می شود.براساس نتایج تحقیقات مرکز تحقیقات سرطان، 80 درصد هزینه های درمان بیماران سرطانی از جیب مردم است و 20 درصد از بودجه عمومی است.
وی یاداور شد : این در حالی است که 30 تا 50 درصد هزینه های پرداختی از سوی مردم برای درمان سرطان بیهوده و غیرضروری است و با برنامه ریزی علمی از سوی دولت می توان ترتیبی اتخاذ کرد که مردم نیازی به پرداخت این هزینه ها نداشته باشند.
وی اظهار داشت: سالانه 6 میلیارد دلار برای بیماران سرطانی در کشور هزینه می شود که به دلیل گرانی قیمت داروهای وارداتی این میزان روز به روز درحال افزایش است.
اکبری افزود :جراحی، شیمی درمانی و رادیوتراپی سه روش درمانی شناخته شده برای درمان انواع بیماری سرطان هستند.
وی توضیح داد: در گزارش منتشر شده سازمان ملل متحد مشخص شده است که 49 درصد درمان سرطان ها از طریق روش جراحی، 40 درصد از طریق روش رادیوتراپی به تنهایی و یا همراه با جراحی و تنها 11 درصد از طریق شیمی درمانی میسر می شود.
اکبری گفت: به رغم تاثیر کم شیمی درمانی در درمان بیماران سرطانی (11 درصد)، مبلغی که صرف شیمی درمانی بیماران می شود، معادل تمام رقم هایی است که در روش های دیگر صرف می شود.
وی ادامه داد: حدود 200 میلیون تومان سالانه برای درمان یک بیمار مبتلا به سرطان در کشور هزینه می شود.
اکبری گفت: به طور کلی 6/4 درصد افرادی که در کشور ما بیمار و وارد حوزه سلامت می شوند، زیرخط فقر و 10 درصد از آنها وارد وضعیت اقتصاد فلاکت بار می شوند.
وی افزود: در مورد بیماران مبتلا به سرطان این رقم 2 برابر است؛ به این صورت که حدود 10 درصد این افراد زیر خط فقر می روند و 20 درصد آنها نیز وارد وضعیت فلاکت بار اقتصادی می شوند.
رییس مرکز تحقیقات سرطان اظهار داشت: قدرت درمانی کشور ما در درمان بسیاری از سرطان ها معادل دنیا است اما در پیشگیری و مهار سرطان ها خیلی ضعیف هستیم به گونه ای که سالانه 85 هزار نفر به تعداد مبتلایان به سرطان در کشور ما افزوده می شود.
اکبری خاطرنشان کرد: شایع ترین نوع سرطان در مردان ایرانی و کشنده ترین سرطان در مردان و زنان ایرانی سرطان معده است. همچنین سرطان سینه شایع ترین سرطان در بین زنان ایرانی است اما پنجمین مرگ ناشی از سرطان در کشور ما به شمار می رود.
علمی(4)1834**1581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
27/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]