تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کمترین کفر این است که انسان از برادرش سخنی بشنود و آن را نگه دارد تا او را با آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819458982




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

35 درصد پرونده های شوراهای حل اختلاف به صلح و سازش ختم می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

35 درصد پرونده های شوراهای حل اختلاف به صلح و سازش ختم می شود مشهد - ایرنا - معاون رییس قوه قضاییه و رییس مرکز امور شوراهای حل اختلاف گفت: بطور میانگین 20 الی 35 درصد از پرونده های ارجاعی به این شوراها به صلح و سازش ختم می شود.


حجت الاسلام ˈمحمدمهدی احمدی میانجیˈ عصر شنبه در حاشیه ˈهمایش معاونین قضایی و رووسای شوراهای حل اختلاف سراسر کشورˈ در مشهد طی افزود: این امر در برخی نقاط که اغلب مردم به صورت قبیله ای و یا عشیره ای زندگی می کنند 35 درصد و در برخی از مناطق نظیر شهرهای بزرگ 20 درصد است.
وی گفت: ترویج فرهنگ صلح و سازش در پرونده ها و دعاوی حقوقی در سطح کشور از جمله فعالیتهای شوراهای حل اختلاف است و در نتیجه فعالیت این شوراها طی سنوات گذشته زمان رسیدگی به پرونده های قضایی طی این مدت از 18 ماه به 100 تا 120 روز کاهش یافته و این میزان در برخی محاکم 45 روز است.
رییس مرکز امور شوراهای حل اختلاف افزود: با این وجود تعداد پرونده های وارده به شوراهای حل اختلاف در سطح کشور از چهار میلیون و 200 هزار در سال 1389 به سه میلیون و 940 هزار فقره پرونده در پایان سال گذشته کاهش یافت.
وی اظهار داشت: طی 9 ماه گذشته امسال نیز دو میلیون و 600 هزار فقره پرونده به شوراهای حل اختلاف در سطح کشور ارجاع شده و پیش بینی می شود این میزان تا پایان امسال به سه میلیون و 600 هزار پرونده افزایش یابد.
او بیان کرد: بطور متوسط 50 تا 55 درصد پرونده های قضایی تشکیل شده در سطح کشور در وهله نخست برای رسیدگی به شوراهای حل اختلاف ارجاع می شوند.
وی در ادامه گفت: مدت زمان اجرای پنج ساله قانون آزمایشی شوراهای حل اختلاف شهریور ماه گذشته به اتمام رسید ولی چون متن قانون دائمی شوراها تاکنون توسط قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی تهیه نشده، با کسب اجازه از رهبر معظم انقلاب قانون گذشته تا زمان تهیه و بررسی قانون دائمی توسط این شوراها در حال اجرا است.
حجت الاسلام احمدی میانجی افزود: هم اکنون 15 هزار نفر کارکنان اداری در هشت هزار شورای حل اختلاف در سطح کشور فعالیت دارند که بخش اعظم آنان به صورت افتخاری مشغول کار هستند.
رییس مرکز امور شوراهای حل اختلاف اضافه کرد: تاکنون 10 هزار نفر از کارکنان اداری شوراهای حل اختلاف تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند و تا دو ماه آینده پنج هزار نفر دیگر از مزایای بیمه برخوردار می شوند.
همایش معاونین قضایی دادگستریها، رووسا و مدیران بازرسی شوراهای حل اختلاف سراسر کشور با هدف بررسی مشکلات، سیاستها و خط مشی و نقاط ضعف و قوت این شوراها و ارائه راهکارهای لازم برای تسریع در فرآیند خدمت به مردم و مراجعان 26 و 27 بهمن ماه جاری در مشهد در حال برگزاری است.ک/2
7490/659
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




26/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن